Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

ετσι ειναι..

ειναι ενα εντυπο που χει τρια πεδια.. στο ενα ειναι η δηλωση του γιατρου που λεει οτι η ΠΗΤ ειναι η ταδε (και αν εχεις ιδιωτη γιατρο ο γραφει ενα χαρτι με την ΠΗΤ και πας στο γιατρο του ΙΚΑ και γραφει στο ειδικο αυτο εντυπο οτι σου γραψε ο ιδιωτης) ενω στο επομενο ειναι η δηλωση του εργοδοτη για τη διακοπη εργασιας και στο τριτο πεδιο ειναι η δηλωση η δικη σου οτι εχεις διακοψει την εργασια σου..

εχει χαρτουρα και λιγο τρεξιμο αλλα τα χρηματα πρεπει να τα διεκδικουμε..επισης αν καποια κανει καισαρικη εχει και επιδομα καισαρικης καποτε ηταν νομιζω 200 ευρω νομιζω.

για οτιδηποτε αλλο προκυψει απο περιθαλψη (πχ θερμοκοιτιδες σε ιδιωτικα νοσοκομεια η αγωγη φαρμακευτικη περαν της φυσιολογικης) με σχετικη αιτηση δινετε τα νοσηλεια με τα φαρμακα θεωρημενα στο ΙΚΑ και βγαζουν ενα συνηθως γελοιο ποσο να εισπραξετε το οποιο ομως εχετε δικαιωμα να προσβαλλετε με ενσταση και σας καλουν σε επιτροπη οπου μπορειτε να διεκδικησετε παραπανω χρηματα.. εγω ετσι εχω εισπραξει αρκετα περισσοτερα στην κορη μου ειδικα..αλλα θελει χρονο και υπομονη

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σασ μελλοντικες μανουλιτσεσ!!!!ελπιζω οι εξετασεις ναναι πολυ καλες!!ακουω για την γλυκοζη κ φοβαμαι εγω εχω ραντεβου με το γιατρο μου την παρασκευη στισ 5 του μηνα κ τοτε θα δουμε τι εξετασεισ θα μου βαλει κ μενα!!!

κ εμεις λεμε να παμε με τον αντρα μου για λιγα ψωνια το σαββατο κ να δουμε κ για κουνια!!!!καλα να περνατε φιλια!!!

Καλησπερα κοριτσια!!

Μονο που τα διαβασα με επιασε αγχος για ολα αυτα που πρεπει να γινουν.. Αλλα ειναι τα λεφτα που δικαιουμαστε να παρουμε, οποτε καθε ταλαιπωρια πληρωνεται..;)

Μου ειπε κ ο δικος μου γιατρος για καμπυλη ζαχαρου που θα κανω περιπου στην 26 εβδομαδα, εχω ακομα!!

Προς το παρον εχω να περιμενω τη β'επιπ αυριο το απογευμα με αγωνια κ αισιοδοξια να πανε ολα καλα!

Κατα τα αλλα εχει αρχισει κ ποναει η μεση μου, το βραδυ πεφτω στο κρεββατι κ δε μπορω να κουνηθω.. Ειναι ενας πονος που με πιανει μεχρι τον ποπο, πολυ ασχημο, και εγω δεν ειχα ποτε θεμα με τη μεσουλα! Δεν πειραζει καλα να ειναι το μωρο και εγω θα τη βγαλω!!;)

Ελπιζω να ειστε ολες καλα, παρουσες κ μη..

Φιλια πολλα στις φουσκοκοιλιτσες!!!!!!!!!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Γεια σας κορίτσια!!

Διαβάζω ότι είστε καλά και χαίρομε!!

Λοιπόν, πήγαμε Αθήνα το έμβρυοκαρδιογράφημα δν έδειξε τίποτα το ανησυχητικό , εκτός από ένα μικρό φύσημα το οποίο 99% θα έχει φύγει μέχρι την γέννα, μας ανέφερε όμως την Αμνιοπαρακέντηση

Την άλλη μέρα πήγαμε στην β' επιπεδου στο Αττικό, εκεί δν βρέθηκε τίποτα όλα ήταν τέλεια!! Η γιατρός Αθηνά Σούκα μας εξέτασε!! Πάλι στο τέλος μας αναφέρανε να σκεφτούμε την περίπτωση της Αμνιοπαρακέντησης , αλλά τίποτα παραπάνω!!

Κατεβήκαμε Ρόδο πολύ χαρούμενη και ξαλαφρωμένη και πήγαμε στον γιατρό μας για να συζητήσουμε τα αποτελέσματα. ήταν ενημερωμένος είχε μιλήσει και με τοις 2 γιατρούς!! Μας μίλησε και αυτός για αμνιοπαρακέντηση λόγο της μονήρης αλλά κ του φυσήματος , φοβάται για σύδρομο Down, αν κ η αυχενική μου ήταν καλή 1/22000 , μας είπε να το σκεφτούμε γιατι τίποτα δν είναι σίγουρο!!! :-(:sad::-(

Τι να κάνουμε ρε Κορίτσια έχουμε απελπιστεί άδικα πήγαμε Αθήνα!! Αφού τα αποτελέσματα βγήκαν καλά γιατι να μιλάμε για αμνιοπαρακέντηση ???

weBzp2.png

qUMVp3.png

Κοριτσακι μου σε σκεφτομουνα σημερα και ευχομουν ολα να ειναι καλα οπως κ ειναι... Αλλα γιατι σας θετουν το θεμα αμνιο;;;; Για να ειναι 100% σιγουροι πως ειναι καλα το μωρο; Και αν την κανεις το μωρο τωρα που ειναι μεγαλο κινδυνευει λιγοτερο; Δεν ξερω πρεπει να το σκεφτειτε καλα, πολυ καλα. Πραγματικα προσπαθω να ερθω στη θεση σου και οσο λιγο μπορω να το σκεφτω νομιζω οτι θα την εκανα αυτη την εξεταση..

Διαφημίσεις

Δεν καταλαβαινω ομως τοτε τι χρησιμοτητα εχει η αυχενικη που ηταν και πολυ καλα τα αποτελεσματα της... Δεν ξερω απο τι μια το σκεφτομαι ετσι αλλα κ απο την αλλη λεω οτι πρεπει να κανουμε οτι περναει απο το χερι μας για να βεβαιωθουμε οτι ολα ειναι καλα. Θελει σκεψη κ συζητηση με το γιατρο.

Γεια σας κοριτσια, τι κανετε???? Δεν εχω προλαβει να σας διαβασω καθολου!Ολα καλα με ολες???? Εκτος απο τον υπολογιστη που τον πηγα για σερβις και δεν μπορουσα να μπω για να σας γραψω, ειχαμε κι ενα δυσαρεστο γεγονος οποτε επειδη η συνυφαδα μου επρεπε να συμπαρασταθει στη αδερφη της κρατησαμε τα πιτσιρικια 2 μερουλες και περιττο να σας πω οτι ουτε τουαλετα δεν προλαβαινα να παω που λεει ο λογος! Βεβαια ενα απογευμα ηρθε και η πεθερα μου γιατι ασχετα αν ο αντρας μου ηταν σε αδεια και ηταν μαζι μου σπιτι, δεν προλαβαινεις με ενα ζιζανιο και ενα μωρο 3 μηνων!

Τα δικα μας νεα ειναι οτι εκανα 2η φορα την καμπυλη σακχαρου της μιας ωρας και βγηκε πολυ καλη επισης! Ο αιματοκριτης ανεβηκε απο 34 σε 36 οποτε καλα παμε! Ο μπεμπης κλωτσαει παρα πολυ καθ'ολη την διαρκεια της μερας και ειδικα οταν του βαζω παιδικα τραγουδακια χορευει στην κυριολεξια!

Το σαββατο ανεβηκαμε Αθηνα και κλεισαμε την κουνια του η οποια ειναι αυτη:

http://www.motherbaby.gr/details2.php?lang=1&wh=1&the1id=16&the2id=32&theid=32&open1=16&open2=32&thepid=176&page=3

μονο που αλλαξαμε την ζωγραφια και βαλαμε αυτη:

http://www.motherbaby.gr/details2.php?lang=1&wh=1&the1id=16&the2id=42&theid=42&open1=16&open2=42&thepid=124&page=3

και αγορασαμε και το σετ της κουνιας απο το λητω 95 ευρω τα 7 τεμαχια και ειναι αυτο:

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1080409&itmid=2981340

Τα χρωματα στην πραγματικοτητα ειναι πιο ζωντανα και πιο ανοιχτα...πως σας φαινονται????

Καλησπερα κοριτσια!!

Μονο που τα διαβασα με επιασε αγχος για ολα αυτα που πρεπει να γινουν.. Αλλα ειναι τα λεφτα που δικαιουμαστε να παρουμε, οποτε καθε ταλαιπωρια πληρωνεται..;)

Μου ειπε κ ο δικος μου γιατρος για καμπυλη ζαχαρου που θα κανω περιπου στην 26 εβδομαδα, εχω ακομα!!

Προς το παρον εχω να περιμενω τη β'επιπ αυριο το απογευμα με αγωνια κ αισιοδοξια να πανε ολα καλα!

Κατα τα αλλα εχει αρχισει κ ποναει η μεση μου, το βραδυ πεφτω στο κρεββατι κ δε μπορω να κουνηθω.. Ειναι ενας πονος που με πιανει μεχρι τον ποπο, πολυ ασχημο, και εγω δεν ειχα ποτε θεμα με τη μεσουλα! Δεν πειραζει καλα να ειναι το μωρο και εγω θα τη βγαλω!!;)

Ελπιζω να ειστε ολες καλα, παρουσες κ μη..

Φιλια πολλα στις φουσκοκοιλιτσες!!!!!!!!!!

Αριστεα μου με το καλο σημερα η β'επιπεδου,περιμενουμε να μας πεις τα νεα μετα ε????

Οσον αφορα τους πονους της μεσης ειναι φυσιολογικο...μια γνωστη μου λογω στασης του εμβρυου της επιανε το νευρο στο ισχιο της και κουτσαινε τουλαχιστον 2 μηνες μεχρι να γεννησει....μετα ολα καλα! Μην φοβασαι δεν ειναι κατι ανησυχητικο απλα να προσεχεις να μην κουραζεσαι πολυ!

Γεια σας κορίτσια!!

Διαβάζω ότι είστε καλά και χαίρομε!!

Λοιπόν, πήγαμε Αθήνα το έμβρυοκαρδιογράφημα δν έδειξε τίποτα το ανησυχητικό , εκτός από ένα μικρό φύσημα το οποίο 99% θα έχει φύγει μέχρι την γέννα, μας ανέφερε όμως την Αμνιοπαρακέντηση

Την άλλη μέρα πήγαμε στην β' επιπεδου στο Αττικό, εκεί δν βρέθηκε τίποτα όλα ήταν τέλεια!! Η γιατρός Αθηνά Σούκα μας εξέτασε!! Πάλι στο τέλος μας αναφέρανε να σκεφτούμε την περίπτωση της Αμνιοπαρακέντησης , αλλά τίποτα παραπάνω!!

Κατεβήκαμε Ρόδο πολύ χαρούμενη και ξαλαφρωμένη και πήγαμε στον γιατρό μας για να συζητήσουμε τα αποτελέσματα. ήταν ενημερωμένος είχε μιλήσει και με τοις 2 γιατρούς!! Μας μίλησε και αυτός για αμνιοπαρακέντηση λόγο της μονήρης αλλά κ του φυσήματος , φοβάται για σύδρομο Down, αν κ η αυχενική μου ήταν καλή 1/22000 , μας είπε να το σκεφτούμε γιατι τίποτα δν είναι σίγουρο!!! :-(:sad::-(

Τι να κάνουμε ρε Κορίτσια έχουμε απελπιστεί άδικα πήγαμε Αθήνα!! Αφού τα αποτελέσματα βγήκαν καλά γιατι να μιλάμε για αμνιοπαρακέντηση ???

Πολυ χαρμοσυνα τα νεα σου snowflake μου!!! Μπραβο το μωρακι ειναι μια χαρα....οσο για την αμνυοπαρακεντηση σε ολες σχεδον το λενε αν θελουν να την κανουν για το 100% της υγειας του μωρου.Εγω και στην αυχενικη που ηταν παρα πολυ καλες οι τιμες αλλα και οταν εκανα την β'επιπεδου ενω ειχαν κατεβει κι αλλο τα ποσοστα για down, παρ'ολα αυτα μας ειπε ο γιατρος εκει αν θελουμε να δουμε το 100% μπορουμε να κανουμε αμνυοπαρακεντηση.Δεν ειναι αναγκαστικο....απλα εσυ ειναι τι θες!

Παντως τα νεα ειναι τελεια και ευχομαι να συνεχισουν να ειναι παντα καλα!!!!

Καλημερα μανουλιτσες...

Καλημερα Ματινακι, βλεπω οι αγορες εχουν ξεκινησει για τα καλα... Η κουνια μου αρεσει πολυ, το ιδιο κ το σετακι, ειναι χρωματα ουδετερα κ πολυ ζωντανα!! Με το καλο να κοιμησεις το αγορακι σου μεσα!:P Εμεις περα απο καροτσι δεν πειραμε κατι γιατι οπως εχω ξαναπει εχω απο τις αδερφες μου. Και το καροτσι πιο πολυ το πηραμε γιατι ειναι σετ μαζι με καθισμα αυτικινητου που δεν ειχαμε, και πορτ μπεμπε που χρειαζεται στην αρχη για καμια γιαγια που θα πηγαινουμε..

Με τη μεση οταν κουραζομαι πολυ κατι τετοιο με πιανει, δε μπορω καλα καλα να περπατησω.. Και σκεφτομαι οτι οσο βαραινω μηπως γινει χειροτερα.. Τι να κανουμε αυτα εχει η εγκυμοσυνη.

Εχω λιγο αγχος για σημερα αλλα πιστευω ολα καλα θα ειναι..

Θα μπω εννοειται αφου γυρισω να σας πω..

Διαφημίσεις

καλησπερα

ολα καλα κοριτσια κια ειδικα για τη snowflake δεν θα ηθελα να πω ομως την αποψη μου περι αμνιοπαρακεντησης διοτι αν εγω θα την εκανα για καποιον αλλο ισως να μην ειναι απαραιτητο η να ενεχει ταλαιπωρια και κινδυνους..

ειναι θεμα αποφασης του ζευγους..

η αυχενικη παιδια ποσοστιαια δειχνει την περιπτωση για down αλλα και μ στις 22000 δεν παυει να ειναι αυτη η 1 που υπαρχει.. συνεπως η κανουμε τα στραβα ματια η για να ειμαστε πιο ηρεμοι κανουμε την αμνιο οπως ειπα με οτι συνεπεια τη διεπει..

εγω μεθαυριο αποφασισα να παω να κανω ιδιωτικα και μονη την 3ωρη γλυκοζη για την καμπυλη και ας μη βρισκει απαραιτητο να γινει αυτο ο γιατρος μου.. τουλαχιστον να μαι εγω καλυμενη.

κανω αλλωστε και ατσαλη διατροφη τετοια εποχη συνεπως θελω να ξερω που κυμαινομαι..

μεγια τα επιπλα και η προικα Ματινα.. με το καλο να χαρειτε το μωρακι σας μεσα σε αυτα.. και εγω καμαρωνα οταν τα στησα και εβαλα το μωρο μεσα και εβγαζα και φωτο.. χαχα!

σημερα αν δεν βρεξει καρεκλες θα παμε στο Αττικο Ζωολογικο Παρκο..

Κοριτσια δοξα το Θεο ολα καλα με τη μπεμπα!!!

Ολες οι μετρησεις ειναι καλες.. Τη χορτασαμε μπορω να πω.. Ειναι 590 γραμμαρια η γλυκουλα.....

Βεβαια ο τυπος επειδη ηθελε να αλλαξει σταση το μωρο, μου ταρακουναγε συνεχεια την κοιλια τοσο εντονα που μου ηρθε να κανω εμετο.. Τελοσπαντων τελος καλο ολα καλα!

Ο γιατρουδακος μου φευγει για διακοπες οποτε θα με ξαναδει μετα τις 17 του μηνα.. Μου εδωσε κ εξετασεις να κανω... και φυσικα την περιβοητη καμπυλη ζαχαρου! Την αλλη εβδομαδα βεβαια γιατι θελει κ να χω ρεπο γι'αυτην την εξεταση:rolleyes:

Snowflake μια χαρά είναι οι μετρήσεις!! Πολύ καλά τα νέα σου!! Όσο για την αμνιοπαρακέντηση σου την προτείνουνε για να αποκλείσεις και την παραμικρή πιθανότητα!! Εμένα δε μου είπε ο γιατρός να την κάνω αυτή την εξέταση!! Ξέρω ότι την κάνουνε γυναίκες πάνω από τα 35, όπως και γυναίκες που έχουνε κάποιο ιστορικό, οικογενειακό κλπ και θέλουνε να μην έχει κληρονομήσει κάτι το μωρό!! Άλλες πάλι τις κάνουνε προληπτικά!! Αυτό έίναι δική σου απόφαση και του συζύγου σου!! Εγώ είμαι σίγουρη πως είναι όλα καλά με το μωράκι σου!!!:P:p

Ματινάκι με γεια τα πραγματάκια!!! Πολύ ωραία είναι!!!:D:D Το Σάββατο ήμασταν στο ίδιο μαγαζί και κάναμε αγορές για τα μωρά μας!! Μπορεί να συναντηθήκαμε κιόλας αλλά δεν γνωριζόμαστε...:rolleyes:

Αριστέα άψογη η μπεμπούλα σου!!!!!:D:D Ταρακουνήθηκες λίγο αλλά άξιζε τον κόπο!!!!;) Με το καλό να κάνεις και τις εξετάσεις τώρα και να έχεις καλάαποτελέσματα!!!

Εγώ αύριο θα πάρω τα αποτελέσματα των εξετάσεων και της καμπύλης και Δευτέρα μετά από 5 εβδομάδες, έχω επιτέλους υπέρηχο!!!!:D Ευτυχώς ο μπεμπούλης μου κινείται και κλωτσάει οπότε δεν αγχώνομαι και τόσο κι ο καιρός περνάει χωρίς να τον καταλάβω!!:P

Καληνύχτα μανουλίτσες και μπεμπουλίνια!!!!:D

καλημερα

και εγω μαλλον (αν δεν βαρεθω) θα παω να κανω την καμπυλη σακχαρου..

σας ειχα πει οτι ο γιατρος μου δεν την θεωρει αναγκαια αφου στην κορη μου δεν ειχα προβλημα και επειδη οι μετρησεις μεχρι προσφατα του σκαχαρου νηστειας ειναι χαμηλες αλλα εγω για να μαι ησυχη θελω να την κανω ιδιωτικα.. το θεμα ειναι πως θα παω μονη μου και βαριεμαι να περιμενω τρεις ωρες ολομοναχη.. θα ψαξω να βρω κανενα καλο βιβλιο..δεν ξερω.. παντως θα βαριεμαι..

απο την αλλη ηθελα να μαι στο σπιτι στην Αθηνα νωρις για να κανω καμι δουλεια με το παιδικο δωματιο και αν παω για τη καμπυλη θα μου φαει τη μιση μερα και θα μαι κομματια μετα αφου θα πρεπει να παρω και τα φαρμακα μου και θα πρεπει να ξαναγυρισω στο εξοχικο συγκεκριμενη ωρα και ετσι δεν εχω αποφασισει τελικα τι θα κανω αυριο..

εχθες παντως που πηγαμε Αθηνα απο το πρωι αφου περασε η ημερα ελαφρως ατσαλα το απογευμα πηγαμε στο Αττικο Παρκο και ειδαμε τα ζωακια και την επιδειξη δελφινιων και ηταν ομορφα.. βεβαια επι 2,5 ωρες περπατουσα και καναμε αλλες σχεδον 2 ωρες να γυρισουμε στο εξοχικο συνεπως κουραστικα πααααααααααααααααρα πολυ.. και σημερα κανει και ζεστη αρκετη και δεν εχω κεφια γενικα..

χαιρομαι παντως που ολες μεχρι τωρα τα παμε καλα και μπαινουμε σιγα σιγα σε μια γραμμη που θα μας παει στην τελικη ευθεια..

καλημερες!

Γλυκές καλημέρες στις γλυκές μανούλες και τα γλυκά μπεμπάκια!!!:P:p

Πήρα τα αποτελέσματα των εξετάσεων: Ο αιματοκρίτης από 30,7 πήγε 31,2 και με δύο χαπάκια σίδηρο αλλά τέσπα....Στα ούρα γράφει ότι μου βρήκανε λίγα πλακώδη επιθήλια και η καμπύλη ζαχάρου έχει ως εξής:

0'........88

30'........156

60'.........133

Τι λέτε????:rolleyes:

Προσπ μου ξεκουράσου σήμερα αφού κουράστηκες χθες!!!!;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...