Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Ο αφρος ειναι πολυ βολικος, ξεπλενεται αμεσως..τελειος..

Εχω παρει κ το σαμπουαν της Frezyderm αλλα δεν της βαζω καθε μερα, τη μια της κανω το κεφαλι με σκετο νερο κ την επομενη μερα βαζω σαμπουαν..;)

Για τον αφαλο μου ειπε ο γιατρος πως δεν πονανε οταν τον περιποιουμαστε, απλα ισως να κλαινε γιατι ενοχλουνται..

Ερωτηση.....

Πειραζει που δε με βολευουν τα σουτιεν θηλασμου;;με καταπιεζουν απο παντου..

Κ ετσι φοραω τα ωραια μου μπουστακια, μηπως δεν κανω καλο; αλλα το στηθος το αισθανομαι ανετο κ ελευθερο και καταβαζει γαλατακι μια χαρα...

:?::!::?:

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αφου σε βολευουν εσενα, τοτε δεν υπαρχει προβλημα.. Μηπως κι εμενα με βολευουν τα σουτιεν θηλασμου? Κατ'αρχην, αυτα που ειχα παρει απο Mothercare δεν μου το κρατανε καθολου σταθερο το στηθος , λιγο στο πλάι να ξαπλωσω, φευγει (δεν εχω και το πιο σφιχτο στηθος του κοσμου) με αποτελεσμα να γινεται μουσκεμα οχι μονο το σουτιεν, και η μπυτζαμα και το σεντονι κτλ.. :mad:

Τα καλυτερα ειναι κατι αλλα που πηρα που μου το κρατανε σφιχτο απο παντου και σταθερο.. αλλα και αυτα τα λερωνω γιατι εχω διαρροες.. εννοειται οτι εχω και επιθεματα τα οποια αλλαζω συχνοτατα..

πρεπει να παρω να χω να αλλαζω.. τεσσερα εχω και δε φτανουν.. :mad:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Καλησπερα!

Δε ξερω ποια το σκεφτηκε και το ξεκινησε παντως ειναι πολυ ωραια ιδεα να μαζευονται οι μαμαδες ανα μηνα με μπεμπακια τοσο κοντα στην ηλικια. Βλεπεις οτι εχεις τοσα κοινα και παιρνεις κουραγιο.

Αν και τα φτυσα παλι το απογευμα και μου εφυγαν λιγα δακρυακια απογνωσης,παιρνω πολυ κουραγιο απο εσας.

Εχω ισως καλομαθει που ειχα τη μαμα και την πεθερα μου και σε μια βδομαδα θα μαι μονη και με φοβιζει αυτο. Προσπαθω να σκεφτομαι οτι το πολυ πολυ να μην εχουμε φαγητο και ρουχα να φορεσουμε και το σπιτι να ειναι ανω κατω! Και τι εγινε? χαχααα!:tongue:

Πριν που ειχα νευρα με τον αντρα μου,οτι δε βοηθαει, πηρε μετα απο λιγο τη μικρη την εβαλε στο μαρσιπο και κοιμηθηκε με διαστηματα γκρινιας για κανενα διωρο! Τον επιασε η μεση του αλλα δε πειραζει! Δε τον λυπαμαι! χαχα!

Κι εμενα ακομα δε καθεται καλα στο καθισματακι αυτοκινητου για νεογεννητα. Βαζω συνηθως κατι απο κατω, βολευει και το μαξιλαρι του καινουριου μαρσιπου, αλλα και παλι ειναι μικρουλα και της γυριζει και το κεφαλακι και κουραζεται μετα απο λιγο.

Αρτεμη ποσα mg ειναι τα χαπακια. Εμενα ειναι των 300. Δε σου λεω ποσα να παρεις καλυτερα να ρωτησεις, αλλα εγω επαιρνα και περισσοτερα οταν εβλεπα οτι ζοριζομαι.8..9..τη μερα.. Εκτος αν ειναι περισσοτερα mg τα δικα σου, οποτε οκ.

Αχ..προσπερ το ξερω οτι ερχονται και αλλα και πιο δυσκολα. Και δοντακια και παιδικες αρρωστιες και ολα. Αλλα εκει ξερεις με τι εχεις να κανεις. Οκ ειναι τα δοντια πχ. Τωρα δε ξερω, πειναει, ποναει, νυσταζει εχει νευρα, με βαρεθηκε,ειναι κατι αλλο? :rolleyes:

τα ιδια ειναι και μενα ισως πρεπει να παρω περισσοτερα γιατι λεει 2-4 μετα απο καθε γευμα. εμενα εφυγε η μαμα μου το Σαββατο και τα παμε μια χαρα μονοι μας! οποτε μη το λες μπορει να ειναι καλυτερα για σας!!

dbLDp2.png

και μενα ο γιατρος στο πλαι μου ειπε, για την ωρα δεν υπαρχουν επισημες ερευνες γι ατο ανασκελα. και ανασηκωνω λιγο το στρωμα και φροντιζω να ρευτει καλα. βεβαια οι ρουκετες γαλατος υπαρχουν, ειναι φυσιολογικο νομιζω!

dbLDp2.png

Αριστεα μου ασ πουμε οτι τα καταφερα να μπουμε σε μια σειρα...

εμας ο αφαλος επεσε την 5 ημερα.

ντινα εμας μας ειπε να μην πειραξουμε καθολου το πουλακι του ακομα θα μας πει αυτος το ποτε...

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Διαφημίσεις

Ο αφρος ειναι πολυ βολικος, ξεπλενεται αμεσως..τελειος..

Εχω παρει κ το σαμπουαν της Frezyderm αλλα δεν της βαζω καθε μερα, τη μια της κανω το κεφαλι με σκετο νερο κ την επομενη μερα βαζω σαμπουαν..;)

Για τον αφαλο μου ειπε ο γιατρος πως δεν πονανε οταν τον περιποιουμαστε, απλα ισως να κλαινε γιατι ενοχλουνται..

Ερωτηση.....

Πειραζει που δε με βολευουν τα σουτιεν θηλασμου;;με καταπιεζουν απο παντου..

Κ ετσι φοραω τα ωραια μου μπουστακια, μηπως δεν κανω καλο; αλλα το στηθος το αισθανομαι ανετο κ ελευθερο και καταβαζει γαλατακι μια χαρα...

:?::!::?:

τι εννοεις σε καταπιεζουν? πρεπει να κρατανε σφιχτο το στηθος ειδικα τους πρωτους μηνες μεχρι να εδραιωθει η γαλουχια.. το θεμα ειναι να μη σε πιεζουν σε σημεια οπου υπαρχει γαλακτοφορος αδενας και σου κανει θρομβωσεις στο γαλα.. κατα τ αλλα φορα οτι σε βολευει και σε εξυπηρετει..

Αφου σε βολευουν εσενα, τοτε δεν υπαρχει προβλημα.. Μηπως κι εμενα με βολευουν τα σουτιεν θηλασμου? Κατ'αρχην, αυτα που ειχα παρει απο Mothercare δεν μου το κρατανε καθολου σταθερο το στηθος , λιγο στο πλάι να ξαπλωσω, φευγει (δεν εχω και το πιο σφιχτο στηθος του κοσμου) με αποτελεσμα να γινεται μουσκεμα οχι μονο το σουτιεν, και η μπυτζαμα και το σεντονι κτλ.. :mad:

Τα καλυτερα ειναι κατι αλλα που πηρα που μου το κρατανε σφιχτο απο παντου και σταθερο.. αλλα και αυτα τα λερωνω γιατι εχω διαρροες.. εννοειται οτι εχω και επιθεματα τα οποια αλλαζω συχνοτατα..

πρεπει να παρω να χω να αλλαζω.. τεσσερα εχω και δε φτανουν.. :mad:

εγω σας ειπα το καλυτερο σουτιεν θηλασμου EVER ειναι αυτο που πουλανε στο Ιασω που δενει σταυρωτα.. εχω βρει την υγεια μου.. ειναι της babyline δεν ξερω που αλλου υπαρχουν ομως..

και μενα ο γιατρος στο πλαι μου ειπε, για την ωρα δεν υπαρχουν επισημες ερευνες γι ατο ανασκελα. και ανασηκωνω λιγο το στρωμα και φροντιζω να ρευτει καλα. βεβαια οι ρουκετες γαλατος υπαρχουν, ειναι φυσιολογικο νομιζω!

ο μεσος ορος των μωρων σημερα εχουν αναγωγες και περιμενουμε συνηθως μεχρι τον 6ο μηνα που γινεται η εισαγωγη των στερεων τροφων για να δουμε υποχωρηση..

αν ομως το μωρο παρουσιαζει αναγωγες σε μονιμη κατασταση σε μορφη εμετων και απωλεια βαρους τοτε μαλλον προκειται για πιο σοβαρη χαλαρωση της στενωσης του οισοφαγου και συστηνεται υπερηχος στομαχου.

Εχουν πλουτισει οι υπερηχογραφιστες απο τετοιες εξετασεις απο το αγχος και μονο των γονιων..

Αριστεα μου ασ πουμε οτι τα καταφερα να μπουμε σε μια σειρα...

εμας ο αφαλος επεσε την 5 ημερα.

ντινα εμας μας ειπε να μην πειραξουμε καθολου το πουλακι του ακομα θα μας πει αυτος το ποτε...

και εμας το ιδιο μας ειπε, να μην το πειραζουμε απλα λιγο να το ανοιγω ισα για νατο καθαριζει το νερακι, οχι ομωςνα το κατεβαζω, ειναι πολυ μικρος ακομη λεει..

Διαφημίσεις

κοριτσια πηγατε στον οαεδ για το συμπληρωμα που παιρνουμε? ξερετε τι χαρτια κριβως χρειαζονται γιατι και ο καθενας ζητα οτι γουστάρει!

εγω δικαιουμαι το εξαμηνο και το οικογενειακο επιδομα που αυτο δινεται μια φορα το χρονο..

τα ιδια ειναι και μενα ισως πρεπει να παρω περισσοτερα γιατι λεει 2-4 μετα απο καθε γευμα. εμενα εφυγε η μαμα μου το Σαββατο και τα παμε μια χαρα μονοι μας! οποτε μη το λες μπορει να ειναι καλυτερα για σας!!

Εισαι μοναχουλα τωρα ε? Καλυτερα δε παιζει να ειναι για μενα γιατι σημερα που την ειχα στο μαρσιπο 2 ωρες μπας και κοιμηθει λιγακι, ξεραθηκε η πλατη μου και ποναω ακομα...αλλιως ομως δε κοιμαται...Και δεν ειναι οτι δε το προσπαθω.Και στο καθισματακι δοκιμαζω και στο καλαθακι δοκιμαζω και κουναω και τραγουδαω και χαιδευω και μιλαω, πιπιλα δε θελει με τιποτα και απορροφητηρες σκουπες βαζω, την αλλαζω συχνα και κανουμε ασκησουλες για τα αερια...Δεν εχω κατι αλλο...Προτασεις δεκτες.Και μετα το διωρο υπνο και φαι ,κρατησε 5 λεπτα ησυχη και χαρουμενη με γελακια και τεντωματα μετα παλι γκρινια...Και ο αντρας μου σηκωσε κατι βαρυ στην δουλεια και δε μπορει να κουνηθει ποσο μαλλον να βοηθησει η να παρει μαρσιπο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Αααχχ...τουλαχιστον ακουω ολο και περισσοτερο οτι φοριεται το συστημα πολυ κλαμα και καπως παρηγοριεμαι...Θα φτιαξειιιιι??Πειτε μου οτι θα φτιαξειιιιι!!!Ας ειναι και ψεμματα!:tongue:

Τωρα ειμαστε εδω και μιαμιση ωρα, στηθος, υπνος 5 λεπτα, ξανα στηθος...την αφηνω,τι να κανω...?

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...