Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Καλησπερα!

Δε ξερω ποια το σκεφτηκε και το ξεκινησε παντως ειναι πολυ ωραια ιδεα να μαζευονται οι μαμαδες ανα μηνα με μπεμπακια τοσο κοντα στην ηλικια. Βλεπεις οτι εχεις τοσα κοινα και παιρνεις κουραγιο.

Αν και τα φτυσα παλι το απογευμα και μου εφυγαν λιγα δακρυακια απογνωσης,παιρνω πολυ κουραγιο απο εσας.

Εχω ισως καλομαθει που ειχα τη μαμα και την πεθερα μου και σε μια βδομαδα θα μαι μονη και με φοβιζει αυτο. Προσπαθω να σκεφτομαι οτι το πολυ πολυ να μην εχουμε φαγητο και ρουχα να φορεσουμε και το σπιτι να ειναι ανω κατω! Και τι εγινε? χαχααα!:tongue:

Καραμελιτσα, μην αισθανεσαιασχημα που εχεις ξεσπασματα δακρυων.. ευτυχως που εχεις αυτα αλλιως θα συσσωρευονταν ολα μεσα σου... Οσο για το τι θα κανεις τωρα που καλοεμαθες με βοηθεια, κατ'εμε σωστο ειναι να χωρισεις τις δουλειες που πρεπει να γινουν.. σαφως εσυ δεν μπορεις να τα κανεις ολα... το παιδι ειναι η υψιστη προτεραιοτητα.. ολα τα αλλα ειναι δευτερευοντα.. μπορεις να κανεις 2 φαγητα και να τα βαζεις στην καταψυξη και να τα τρωτε εναλλαξ..

Να χωρισετε με τον αντρα σου τις δουλειες του σπιτιου και να ζητησεις την ενεργη συνδρομη του... Πολλες φορες οι αντρες σκεφτονται σαν μωρα παιδια οποτε κι εγω στον δικο μου λεω πραγματα τα οποια για μια γυναικα ειναι αυτονοητα, απλα το δικο τους μυαλο δεν στροφαρει σε τετοιες συχνοτητες.. Καλο ειναι λοιπον καποια πραγματα να τους τα λεμε απλα, καποια αλλα να τους τα επισημαινουμε και καποια αλλα να τα απαιτουμε.

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!

Καλημερα Ντινα! Δικιο εχεις σ αυτο. Ο καημενος οτι του πω το κανει δεν εχει αντιρρηση.Ετσι πρεπει να γινει, γιατι δε παλευεται. Την καταψυξη τη σκεφτομουν, αλλα για πειτε τι φαγητα εχετε δοκιμασει να καταψυξετε χωρις να χαλασουν? Μονο μπιφτεκια,πιτσες και πιτες εχω δοκιμασει.Πειτε καμια ιδεα τωρα που ειναι ακομα εδω η μαμα να κανω αποθεμα. Χωρις γαλακτοκομικα παρακαλω!Αντε αν εχει γαλα να βαλω κατσικισιο!

Η παιδιατρος για τον υπνο φωναζει οχι μπρουμυτα. Οταν της ειπα οτι καμια φορα βγαζει γουλιες μου ειπε αρχικα να δωσω κλιση στο στρωμα και δευτερον να δοκιμασω στο πλαι.

Εφυγαν οι δικοι σου? Σου εμεινε τουλαχιστον μια γιαγια για βοηθεια?

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Εμεις σημερα καναμε καλο υπνο.22.00-8.00 με διακοπη μιαμιση ωρα για φαγητο στις 4. Αυτο ειναι ιδανικο για βραδυ.

Αν κοιμοταν και λιγο τη μεραααα....

Πολλα θελω ε? χαχα!

Κοιμηθηκε μια ωρα στο μαρσιπο αλλα αν τολμησω να τη βγαλω ξυπναει,Αρα ελυσα το προβλημα της βολτας του σκυλου γιατι της αρεσει ο μαρσιπος,οταν θα βρεχει δε ξρω τι θα κανω.... μετα γυρναω και τρωω το πρωινο μου ορθια, γιατι αν κατσω την πιεζει ο μαρσιπος.Κανω καμια ευκολη δουλεια και μετα εχω το θεμα τουαλετααα...Δοκιμασα και της εβαλα στο καθισματακι του αυτοκινητου(αυτο χρησιμοποιω μεχρι να ερθει το ρηλαξ που παραγγειλαμε) και σε 2 λεπτα εσκουζε...Πως θα πηγαινω τουαλετα οεο??Και δεν εννοω για ππι...Καμια ιδεα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Ντινα την πρωτη φορα που μου πνιγηκε κοντεψα να πεθανω!

Συνηθισα σιγα σιγα αλλα δεν ειμαι και ανετη οταν συμβαινει!

Εχει πολυ πλακα οταν βγαινει απο το στηθος που της τρεχει μια σταγονιτσα στο μαγουλο και μεχρι να τη σκουπισω με εχει προλαβει με το μανικι της!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

καλημερα

καλα dina η περιγραφη σου για τους ανδρες ειναι ολα τα λεφτα!!

ειλικιρνα ακομη και ο πιο τακτικος δεν μπορει να σκεφθει και να πραξει σαν νοικοκυρα γυναικα.. τα λες και τα ξαναλες και ας κανει τις ιδιες δουλειες δεκα χρονια..

καλη η λυση του μαρσιπου οσο αντεξετε caramellο εγω και για ψηλο και για χονδρο στην τουαλετα την επαιρνα στο ριλαξ η στο καθισμα φαγητου εξω απο την τουαλετα με τη πορτα μισανοιχτη και της μιλουσα της μικρης..

βασικα πιστευω οτι μετα απο τοσες εβδομαδες και με τοση τριβη και με λιγη οργανωση οπως προτεινε η dina τα πραγματα θα σου ερθουν πιο ευκολα απο οτι φοβασαι.. νομιζω οτι θα βγω αληθινη.. περναει και ο καιρος για τα μωρα..

Διαφημίσεις

εμεις πηγαμε σημερα το πρωι και πηραμε και την ευχη για να ξεμπερδευουμε και με αυτο και καπακι γυρισαμε σπιτι, αρματωσα το καροτσι με το πορτ μπεμπε και πηρα πρωτη φορα μπεμπη και μικρη (η οποια ηταν ενθουσιασμενη που θα τραβουσε το καροτσι) και πηγαμε μια κοντινη βολτα.. ετυχε η παιδικη χαρα να μην εχει καθολου παιδια και κατσαμε ενα τεταρτο οπου ο μικρος ξυπνησε και ηθελε να φαει και γυρισαμε σπιτι.. ντυθηκε τωρα η κουνιαδα μου και πηρε παλι τη μικρη και την πηγε στις κουνιες..και εγω κλασικα μεσα αμπαρωμενη θηλαζω, παιζουν τα νευρα μου

dina αν ο μικρος κανει γουλιες με το γαλα τοτε ο εμετος δεν ειναι να ανησυχεις.. εμενα επειδη απο χθες τη νυχτα δεν εχει κανει κακα του καλα σφιγγεται και ετσι δυο φορες μου χει ξερασει το συμπαν ολο..

αν πινιγεται καπακι τον γυρνας μπρουμυτα και βαρας στη πλατη ανελεητα!!στη χειροτερη χωνεις και δακτυλα στο στομα του..

αλλα μακρυα ο συζυγος αν δεν νιωθει καλα..

2954540p54fhq67fw.gif

Καλημερα!

Καλημερα Ντινα! Δικιο εχεις σ αυτο. Ο καημενος οτι του πω το κανει δεν εχει αντιρρηση.Ετσι πρεπει να γινει, γιατι δε παλευεται. Την καταψυξη τη σκεφτομουν, αλλα για πειτε τι φαγητα εχετε δοκιμασει να καταψυξετε χωρις να χαλασουν? Μονο μπιφτεκια,πιτσες και πιτες εχω δοκιμασει.Πειτε καμια ιδεα τωρα που ειναι ακομα εδω η μαμα να κανω αποθεμα. Χωρις γαλακτοκομικα παρακαλω!Αντε αν εχει γαλα να βαλω κατσικισιο!

Η παιδιατρος για τον υπνο φωναζει οχι μπρουμυτα. Οταν της ειπα οτι καμια φορα βγαζει γουλιες μου ειπε αρχικα να δωσω κλιση στο στρωμα και δευτερον να δοκιμασω στο πλαι.

Εφυγαν οι δικοι σου? Σου εμεινε τουλαχιστον μια γιαγια για βοηθεια?

Τα πεθερικα μου μενουν απο πανω μας, οποτε η βοηθεια τους ειναι ασυλληπτα μεγαλη.. Η μαμα μου εφυγε χτες.. :(

Ολα τα φαγητα μπορουν να καταψυχθουν.. απο οσπρια, δεν ξερω αν τα αποφευγεις, επισης φασολακια, μπαμιες, κρεατακι στην κατσαρολα, κανα παστιτσιο, βασικα τα παντα μπορουν να μπουν στην καταψυξη.. να τα βαλεις σε μικρα μπολ των 2-3 μεριδων για να εχετε και για το βραδυ...

Εμενα η παιδιατρος ειπε ανασκελα να τον βαζω για υπνο αλλα εχω ενστασεις ως προς αυτο.. Θεωρω καλυτερα στο πλάι.. κι εμενα μου ειχε πει να κανω κλιση στο στρωματακι, εβαλα μια πετσετα κατω απο την καλαθουνα οποτε ειναι οκ τωρα...

Παντως και στο πλάι που τον ειχα πριν γυρισε το κεφαλι του και ειχε ανασκελη θεση.. οποτε ισως να ειχε και νοημα αυτο που ειπε η παιδιατρος...

.Δοκιμασα και της εβαλα στο καθισματακι του αυτοκινητου(αυτο χρησιμοποιω μεχρι να ερθει το ρηλαξ που παραγγειλαμε) και σε 2 λεπτα εσκουζε...Πως θα πηγαινω τουαλετα οεο??Και δεν εννοω για ππι...Καμια ιδεα?

Αχ, τι δυσκολο που ειναι.. ισως να τον ειχες μαζι σου?? τι να πω.. κι εγω το εχω σκεφτει... μεχρι στιγμης κρατιεμαι..

εγω θα καταψυχω μπιφτεκια η κρεατικα προβρασμενα και θα μαγειρευω διπλα φαγητα απο το σκ γιατι παρολο που η κουνιαδα μου θα ναι σπιτι αν μεινει να κραταει και τα δυο παιδια μαζι θα ναι δυσκολο να μαγειρευει ακομη και μερα παρα μερα και η δυνατοτητα να μαγειρευουμε το απογευμα η το βραδυ μονο μπελαδες θα φερνει..

αν καθεσαι πισω θα μπορεις οταν δυσανασχετει να το παιρνεις αγκαλια.. εχω κανει ταξιδια και ταξιδια ετσι με τη μικρη.. τωρα με τα δυο πισω και με ανυπαρκτο χωρο για μενα αναμεσα τους θα ναι προβλημα σημαντικο..

το καθισμα δεν ειναι για νεογεννητα? απο 3 εως 18 κιλα? εχουν μια ενισχυση για να ειναι ανατομικα για τα μωρα..

είναι για νεογεννητα απλα εμενα μου φαινεται οτι εινα αβολα!

Πλακα εχεις ρε Δημητρα ετσι οπως τα λες.

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

καλημεραααααα!!!

εμας μας ειπε ο παιδιατρος στο πλαι και αν δεν ειμαι σιγουρη οτι δεν εχει ρευτει να προτιμω την δεξια πλευρα.

προσπ καλε πως περασαν οι μερες νανε καλα το μωρακι σου

παντα γερο και δυνατο.Αχ!κανατε την πρωτη σας βολτα τι ωραια...

Ντινακι εγω εχω απο κατω μου την κουνιαδα μου την μια που δεν της εχω και πολυ εμπιστοσυνη η αλλη που εχει κ 2 παιδια μενει κοντα με την πεθερα μου που της τα κρατα, η μαμα μου δουλευει και αστα βραστα....

Καραμελο οπως λεει και η ντινα ολα τα φαγητα πανε καταψηξη και θα δεις ποσο θα σε βολεψει,τουλαχιστον εγω ετσι τα καταφερνω αλλιως θα ειμασταν νηστικοι...

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Γεια σου Αρετη... Εγω το εχω πει.. ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ εσας που δεν εχετε βοηθεια απο τριτο προσωπο..

Αγορομανουλες, το πουλακι σας το κατεβαζετε εσεις για να βγει η βαλανος? ποτε κατεβαινει τελειως?

Εμας ο αφαλος ακομη να πεσει... :confused:

Καλησπερα μανουλες!!

Αρετη μου ποσο χαιρομαι που επεστρεψες στο παρεακι μας!! Μπηκατε σε μια σειρα..

Ποσο στεναχωριεμαι που δεν ειμαι εκει σημερα.. Ενα κερακι ηθελα να αναψω κ να προσκυνησω τον Αγιο... Τετοια μερα εχω να βρεθω στο νησι απ'οταν πηγαινα πεμπτη δημοτικου που φυγαμε μονιμα..:-(

Ντινα αυτο με τη μαμα πολυ στεναχωρο ειναι..να ειναι μακρυα κ να μην εχει στενες επαφες με το εγγονακι της..

Αυτο σκεφτομαι κ για τη δικη μου μαμα..αν κ δεν ειναι τοσο μακρυα οσο εσενα, ωστόσο δεν ειναι ευκολο να ερχεται πολυ συχνα λογω υποχρεωσεων (δουλεια, άλλα 2 εγγονια κ τη γιαγια μου μεσα στο σπιτι..)

Μπορεις να εχεις κ μια μασκα να φοραει ο Αντ οσο δεν ειναι καλα..:rolleyes:

Για τη σταση υπνου που λεγατε μας ειπε ο γιατρος στο πλαι μονο κ εναλλαξ σε καθε υπνο..μια χαρα βολευεται ετσι.

Οταν ξυπναει ομως την απλωνω στο κρεβατι ανασκελα κ ριχνει κατι τεντωματα αλλο πραμα!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Εμας ο αφαλος ακομη να πεσει... :confused:

Της δικιας μου της επεσε την 7 μερα απο τη γεννηση, αλλα βοηθησε ο παιδιατρος πολυ ο οποιος της τον καθαρισε με τη γαζα κ οινοπνευμα (οχι ομως ταμποναριστα, σα να ετριβε με τη γαζα απο εξω προς τα μεσα..δεν ξερω αν καταλαβες:rolleyes: )

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

7η μερα απο τη γεννηση?? ελα ρεεεε..... τι καλα!!! Εμεις διανυουμε τη 12η μερα ζωης του και ακομη εκει ειναι.. εχει ξεραθει πολυ, δε λεω, αλλα θεωρω αλλο ενα πενθημερο το εχουμε στο νερο... νομιζω καταλαβα πως το εκανε.. καπως...:confused: αλλα δε θα τολμησω να το κανω εγω αυτο στον δικο μου...

Πηρα κι εγω τον αφρο της Προσπ.. πολυ καλος... ;)

Αριστεα, με τη μανουλα τη δικη μου και τις αλλες ολες ετσι ειναι η πραγματικοτητα.. δυστυχως δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα.. θα κατεβαινει με το τρενο οποτε μπορει, με το αυτοκινητο και τα διοδια ειναι πανακριβα, δεν το συζητω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...