Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

καλως την Helen μας ελειψες! αντε και να χιλιασει τους μηνες του!

εχεις δικιο σε οσα γραφεις.. και οντως η υπερπροστασια δεν ειναι οτι καλυτερο..

οπως βλεπεις ολες ειμαστε στον ιδιο χωρο.. τα μωρα κλαινε, πονανε, ξενυχταμε και μετα βιας κανουμε οσα θελουμε και οσα μπορουμε..

Κι εμένα μου έχετε λείψει πολύ....Αλλά θα επανέλθω πιστεύω κάποια στιγμή....;)

Αυτό βλέπω, ότι όλα τα μωράκια πάνω κάτω είναι τα ίδια κι έτσι παίρνω κουράγιο γιατί εσείς καταλαβαίνετε απόλυτα ότι κι αν πούμε εδώ....

Τώρα κοιμότανε στην αγκαλιά μου και ξαφνικά έβαλε τα κλάματα...:(

Θα τον κάνω μπανάκι σε μία ωρίτσα κι επλίζω να ηρεμήσει...Μα τι έπαθε έτσι ξαφνικά??? Δεν μπορούν και να μιλήσουμε να ξέρουμε τι έχουνε....

Τον έβαλα να κοιτάει τα φωτάκια του δέντρου και ξεχνιέται...:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να σε ρωτήσω....ο αφρός της frezyderm που έλεγες είναι αυτός??

http://www.pharmasales.gr/vrefika/katharismos-morou/frezyderm-baby-foam-150ml.html

Είναι και για στεγνό καθάρισμα?? Δηλαδή όταν του αλλάζω πάνα βγαίνει με λίγο νεράκι ή θέλει κάτω από τη βρύση??? Λέω να τον πάρω...για τα βράδυα..

Κι εμένα μου έχετε λείψει πολύ....Αλλά θα επανέλθω πιστεύω κάποια στιγμή....;)

Αυτό βλέπω, ότι όλα τα μωράκια πάνω κάτω είναι τα ίδια κι έτσι παίρνω κουράγιο γιατί εσείς καταλαβαίνετε απόλυτα ότι κι αν πούμε εδώ....

Τώρα κοιμότανε στην αγκαλιά μου και ξαφνικά έβαλε τα κλάματα...:(

Θα τον κάνω μπανάκι σε μία ωρίτσα κι επλίζω να ηρεμήσει...Μα τι έπαθε έτσι ξαφνικά??? Δεν μπορούν και να μιλήσουμε να ξέρουμε τι έχουνε....

Τον έβαλα να κοιτάει τα φωτάκια του δέντρου και ξεχνιέται...:D

super!! παλι καλα που πιανει..εμενα χαζολογαει με το ακουσμα της κουδουνιστρας

και μενα καμια φορα βαζει κλαματα στο ασχετο.. μπορει να πονανε η να ταρασσονται στον υπνο τους.. ποιος ξερει!

ναι αυτος ειναι ο αφρος.. ξεπλενεται πολυ ευκολα με λιγο νερακι η με μαντηλι, εγω χρησιμοποιω νερακι σε ενα λεκανακι που χω. Τη νυχτα η εξω σε βολτα ειναι ιδανικος.

Κι εμενα πεταγεται...Η ποναει η κατι βλεπει στον υπνο της...Ειδικα απο σημερα τα ξημερωματα το κανει συνεχεια. Και στο θηλασμο εκει που εχει χαλαρωσει πεταει το κεφαλι τρομαγμενη αρχιζει και χτυπιεται και σφιγγεται και μετα κλαιει...

Δε ξερω κοριτσακια μου...Μαλλον δεν εχω ταλεντο στο αθλημα..Με πιανει απελπισια. Και σαν αποτελεσμα εχει να μην ευχαριστιεμαι αυτη την περιοδο της ζωης της μικρης μας...

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Κι εμενα πεταγεται...Η ποναει η κατι βλεπει στον υπνο της...Ειδικα απο σημερα τα ξημερωματα το κανει συνεχεια. Και στο θηλασμο εκει που εχει χαλαρωσει πεταει το κεφαλι τρομαγμενη αρχιζει και χτυπιεται και σφιγγεται και μετα κλαιει...

Δε ξερω κοριτσακια μου...Μαλλον δεν εχω ταλεντο στο αθλημα..Με πιανει απελπισια. Και σαν αποτελεσμα εχει να μην ευχαριστιεμαι αυτη την περιοδο της ζωης της μικρης μας...

στο λεω απο πρωτο χερι.. ειναι μια περιοδος που σιγουρα δεν ευχαριστιεσαι αλλα ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ.. οσο και να σου φαινεται αιωνας.. ειναι ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ μικρη συγκριτικα περιοδος.. μετα ερχονται αλλα καλυτερα αλλα ισως και πιο δυσκολα (πχ η οδοντοφυια σε ορισμενα παιδια δεν παιρναει απαρατηρητη αλλα δεν ειναι καθημερινο φαινομενο thanks God!) που τελικα ξεχνιεται η ταλαιπωρια.. μενει πιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιισω..

Γεια σου Ελένη! μια χαρα τα πατε βλέπω μπραβο!!

εμεις πηγαμε τη πρωτη μας βολτιτσα. τον βαλαμε στο καθισμα για το αυτοκινητο και μου φαινεται οτι ειναι πολυ ορθιος, επιτρεπεται απο τοσο μικρο? θα παω στη Πατρα εν τω μεταξυ τον Ιανουαριο και σκεφτομαι πως θα βγαλει το ταξιδι το παιδακι?

dbLDp2.png

Γεια σου Ελένη! μια χαρα τα πατε βλέπω μπραβο!!

εμεις πηγαμε τη πρωτη μας βολτιτσα. τον βαλαμε στο καθισμα για το αυτοκινητο και μου φαινεται οτι ειναι πολυ ορθιος, επιτρεπεται απο τοσο μικρο? θα παω στη Πατρα εν τω μεταξυ τον Ιανουαριο και σκεφτομαι πως θα βγαλει το ταξιδι το παιδακι?

αν καθεσαι πισω θα μπορεις οταν δυσανασχετει να το παιρνεις αγκαλια.. εχω κανει ταξιδια και ταξιδια ετσι με τη μικρη.. τωρα με τα δυο πισω και με ανυπαρκτο χωρο για μενα αναμεσα τους θα ναι προβλημα σημαντικο..

το καθισμα δεν ειναι για νεογεννητα? απο 3 εως 18 κιλα? εχουν μια ενισχυση για να ειναι ανατομικα για τα μωρα..

Ελενη βλεπω και συ κοιμασαι μαζι με το μωρο σου εε;;

Μια απ'τα ιδια...!

Αν και τωρα αρχιζει σιγα σιγα και καθεται στο λικνο, που μεχρι τωρα το ειχαμε για διακοσμητικο...χαχαχα!!

Εχω παρατηρησει οτι οταν τη βαζει καποιος αλλος στο κρεβατακι της δεν ξυπναει, ενω αν τη βαλω εγω μετα απο λιγο, τσουπ ξυπναει..

Αχ, βρε Αρτεμη αυτο το αιμα ειναι εκνευριστικο...αντε να τελειωνουμε κ μ'αυτο!!

Βολτουλα διαβαζω...μια χαρα, ειχε κ ωραια μερα σημερα..;)

Το καθισμα αυτοκινητου κ μενα μου φαινεται καπως,,, να σκεφτεις οταν φυγαμε απο το μαιευτηριο εκανα να τη βαλω μεσα κ ηταν σε πολυ αβολη θεση..κ ετσι ειπα στο Νικ να πηγαινει σα κοτα και την ειχα στην αγκαλια μου...

Αλλα για ταξιδι μαλλον θα φοβομουν να την κραταω ετσι.

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Ελενη βλεπω και συ κοιμασαι μαζι με το μωρο σου εε;;

Μια απ'τα ιδια...!

Αν και τωρα αρχιζει σιγα σιγα και καθεται στο λικνο, που μεχρι τωρα το ειχαμε για διακοσμητικο...χαχαχα!!

Εχω παρατηρησει οτι οταν τη βαζει καποιος αλλος στο κρεβατακι της δεν ξυπναει, ενω αν τη βαλω εγω μετα απο λιγο, τσουπ ξυπναει..

Αχ, βρε Αρτεμη αυτο το αιμα ειναι εκνευριστικο...αντε να τελειωνουμε κ μ'αυτο!!

Βολτουλα διαβαζω...μια χαρα, ειχε κ ωραια μερα σημερα..;)

Το καθισμα αυτοκινητου κ μενα μου φαινεται καπως,,, να σκεφτεις οταν φυγαμε απο το μαιευτηριο εκανα να τη βαλω μεσα κ ηταν σε πολυ αβολη θεση..κ ετσι ειπα στο Νικ να πηγαινει σα κοτα και την ειχα στην αγκαλια μου...

Αλλα για ταξιδι μαλλον θα φοβομουν να την κραταω ετσι.

στις πρωτες μερες μετα το μαιευτηριο ειναι οντως καπως μικρουλια για να καθονται βολικα και οπως πρεπει σε αυτα τα καθισματα.. εμενα τωρα που πηγε 5 κιλα καθεται στο ριλαξ πιο καλα (ειδικο για νεογεννητα υποτιθεται, το ιδιο και το καθισμα για το αυτοκινητο), δηλαδη σε λιγες εβδομαδες θα ειναι μια χαρα για το αυτοκινητο..

οσο για το ταξιδι, σε περιπτωση αναγκης πχ δυσανασχετησης του μωρου η θα σταματατε η θα την παιρνεις αγκαλιτσα για λιγο.. εγω το εκανα αν και βασει κωδικα απαγορευεται για ασφαλεια που ειναι κατανοητο αλλα ενα μωρακι εχει και τις δυσκολες ωρες του

Διαφημίσεις

εγω για σημερα σας λεω καληνυχτα.. μολις εκανα μπανιο (επιτελους!!) και λογικα σε κανα μισαωρο το πολυ θα ξυπνησει παλι ο μικρος.. ελπιζω σημερα να χουμε μια πιο ηπια νυχτα..ελπιζω

εγω για σημερα σας λεω καληνυχτα.. μολις εκανα μπανιο (επιτελους!!) και λογικα σε κανα μισαωρο το πολυ θα ξυπνησει παλι ο μικρος.. ελπιζω σημερα να χουμε μια πιο ηπια νυχτα..ελπιζω

Καληνυχτα κοριτσακι μου!!!!!!!!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

καλησπερααααα!!!

σημερα ο μικρος μου ηταν σχετικα ησυχος τελικα

το παιδακι μου πεινουσε...

και ετσι βρηκα την ευκαιρια μιας και ειχα στο σπιτι και τις

δυο γιαγιαδες και το εσκασα για κανα 2ωρο για να κατεβω

μια βολτα, βασικα επειδη αυριο ειναι του Αγιου Σπυριδωνα

και γιορταζουμε στο νησι πηγα αναψα ενα κερακι για το καλο,και μετα πηγα απο το μαγαζι και περασε η ωρα, πηρα ενεργεια για πολλες μερες...

Αποσα βλεπω ολες στο ιδιο καζανι βραζουμε, ξενυχτια, κλαματα και τα συναφη...

παω γιατι κλαιει το καμαρι μου

φιλακια...

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Καλησπερα!

Δε ξερω ποια το σκεφτηκε και το ξεκινησε παντως ειναι πολυ ωραια ιδεα να μαζευονται οι μαμαδες ανα μηνα με μπεμπακια τοσο κοντα στην ηλικια. Βλεπεις οτι εχεις τοσα κοινα και παιρνεις κουραγιο.

Αν και τα φτυσα παλι το απογευμα και μου εφυγαν λιγα δακρυακια απογνωσης,παιρνω πολυ κουραγιο απο εσας.

Εχω ισως καλομαθει που ειχα τη μαμα και την πεθερα μου και σε μια βδομαδα θα μαι μονη και με φοβιζει αυτο. Προσπαθω να σκεφτομαι οτι το πολυ πολυ να μην εχουμε φαγητο και ρουχα να φορεσουμε και το σπιτι να ειναι ανω κατω! Και τι εγινε? χαχααα!:tongue:

Πριν που ειχα νευρα με τον αντρα μου,οτι δε βοηθαει, πηρε μετα απο λιγο τη μικρη την εβαλε στο μαρσιπο και κοιμηθηκε με διαστηματα γκρινιας για κανενα διωρο! Τον επιασε η μεση του αλλα δε πειραζει! Δε τον λυπαμαι! χαχα!

Κι εμενα ακομα δε καθεται καλα στο καθισματακι αυτοκινητου για νεογεννητα. Βαζω συνηθως κατι απο κατω, βολευει και το μαξιλαρι του καινουριου μαρσιπου, αλλα και παλι ειναι μικρουλα και της γυριζει και το κεφαλακι και κουραζεται μετα απο λιγο.

Αρτεμη ποσα mg ειναι τα χαπακια. Εμενα ειναι των 300. Δε σου λεω ποσα να παρεις καλυτερα να ρωτησεις, αλλα εγω επαιρνα και περισσοτερα οταν εβλεπα οτι ζοριζομαι.8..9..τη μερα.. Εκτος αν ειναι περισσοτερα mg τα δικα σου, οποτε οκ.

Αχ..προσπερ το ξερω οτι ερχονται και αλλα και πιο δυσκολα. Και δοντακια και παιδικες αρρωστιες και ολα. Αλλα εκει ξερεις με τι εχεις να κανεις. Οκ ειναι τα δοντια πχ. Τωρα δε ξερω, πειναει, ποναει, νυσταζει εχει νευρα, με βαρεθηκε,ειναι κατι αλλο? :rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Γεια σας κοριτσια... Φυγανε και οι δικοι μου... :-( Αχ, ποσο μου λειπουν... Η μαμα μου στεναχωριεται επειδη συνειδητοποιησε οτι ειναι πλεον η "αλλη" γιαγια.. ξερετε, αυτη που ειναι μακρια και βλεπει τα εγγονια σε γιορτες και αργιες...δεν το ειχα σκεφτει ποτε ετσι, ουτε αυτη βεβαια, αλλα η διαπιστωση ηταν σκληρη γιατι ειναι αληθινη.. τεσπα.. δεν μπορουμε να κανουμε κατι γι'αυτο... θα την παλεψουμε με βιντεοκλησεις..

Γεια σου Ελενη μας.. χαιρομαι που ειστε καλα...

Γεια σου Αρετη... Εω τα ιδια τραβαμε ολες, αλλες περισσοτερο αλλες λιγοτερο...

Αρτεμη, εγω θα προτιμουσα κατι σαν πορτ μπεμπε... ειναι μεγαλη η αποσταση που θα κανετε ε? χμ.. δυσκολη αποφαση...

Εγω εχω ολοενα και λιγοτερα λοχεια.. παρατηρω οτι οταν θηλαζω βγαζω περισσοτερα κοκκινα, στελνει ο εγκεφαλος σημα μαλλον, συσπαται η μητρα, αποβαλλει το αιμα...

Εγω σημερα μετα απο πολλλυυυυ καιρο εβγαλα την μπυτζαμα μου, εβαλα φακους :rolleyes: βαφτηκα λιγακι, να βγω καμια φωτογραφια της προκοπης , ολο με το μαλλι αλογοουρα ειμαι ... ενιωσα αλλος ανθρωπος ρε παιδι μου... καλα η κοιλια μου πως εχει κρεμασει δεν το συζητω!!!! καταρχην ο αφαλος μου που λεγαμε πως δεν ειναι επιπεδος και εκανε ενα βαθουλωματακι τωρα ειναι πηγαδι απατητο... παει, παει.. να δω πως θα μαζευτει αυτη τωρα... :-(

Ο δικος μου ο αντρας δεν αισθανεται πολυ καλα σημερα, εχει κομμαρες κτλ, πυρετο δεν εχει αλλα μια χαζη αδυναμια, οποτε για παν ενδεχομενο δε θα κοιμηθει κρεβατοκαμαρα σημερα... Και πριν λιγο το μωρο εκανε εναν εμετο, ολα τα εβγαλε, πρωτη φορα συνεβη, χεστηκα , τα εκανα επανω μου.... παναγια μου!!! και πνιγοταν κι ολας! αχ!

Εσας ο παιδιατρος τι σας ειπε? Ανασκελα ή στο πλάι κοιμαται το παιδι?

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...