Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Καραμελακι απ'οτι φαινεται αρχιζουν και χαλαρωνουν τα πραγματα με τη μικρη σου... αντε να ηρεμησει το ψυχουλακι...

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δημητρα μου ειχες και συ καποιες ενοχλησεις θυμαμαι..πως το αντιμετωπισες;;

Μα να μη με ενοχλουν τα ραμματα κ να την παταω απο τις βλακοσερβιετες;;

καλημερα

πλυσεις με χαμομηλι χλιαρο και εβαζα και fucidin αλοιφη αφου ειχε παραπροχωρησει η ενοχληση.. τελικα περασε αλλα ακομη δεν εχω βρει αν με πειραζει σερβιετα η χαρτι τουαλετας..

να ξερεις οτι μετα τον φυσιολογικο τοκετο ειμαστε πλεον και στο εξης ευαλωτες στην περιοχη εντος και εκτος

καλημερα κοριτσακια μου!Δυσκολα η ευκολα όλες εχουμε τις περιπετειες με τ αμικρα μας. που θα παει θα στρωσουν. εγω περιμενω να ξυπνησει να τον παμε μια βολτουλα εδω γυρω.

Καραμελακι εγω περνω χαπακια μπυρας οχι οτι εχω δει διαφορα, βεβαια εχω λιγες μερες που τα παιρνω.

Δημητρα ειχες κουραστικη βραδια ε? κουραγιο ρε κοριτσι, εχεις και 2 εσυ τι να κανεις?

αυτο το αοιμα μου εχει σπασει τα νευρα, τσουρ τσουρ, αντε να σταματησει

dbLDp2.png

Οσες φορες την εχω βαλει μπρουμυτα κλαιει. Τα καταφερνει καλα με τη στηριξη του κεφαλιου για την ηλικια της οποτε δε τη ζοριζω..Η κουδουνιστρα δε μας συγκινει.

Τι θα κανω κοριτσια? Την αλλη Δευτερα φευγει η μαμα μου και η μικρη δε μ αφηνει να κανω τιποτα.Ελαχιστα καθεται στο καλαθακι η στο καθισματακι.Θα της παραγγειλουμε ενα ρηλαξ που εχει κινηση και δονηση μηπως ηρεμει και καθεται λιγο γιατι αλλιως απλα δε θα εχει φορμακια να φορεσει αν δε μ αφηνει καθολου.Εχει δοκιμασει καμια? Το αυτοκινητο της αρεσει παντως γι αυτο το σκεφτομαι οτι θα μοιαζει λιγο. Καθεται λιγη ωρα στο μαρσιπο αλλα κι εκει κουραζεται.Ειναι προοδος δε λεω.Και πιστευω οτι θα καθεται ολο και περισσοτερο μονη της.Δε λεω και με τις ωρες αλλα να προλαβαινω να κανω κατι! Τι λετε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Δε μ αφηνει ουτε οταν κοιμηθει λιγο αφου ειναι αγκαλια και δε τολμαω να τη βαλω γιατι θα ξυπνησει και θα εχει νευρα...

Αχ νηστικο και βρωμικο θα τον εχω τον αντρα μου! Η θα γυριζει απο τη δουλεια και θα μαγειρευει, θα σιδερωνει θα σκουπιζει! χαχα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

υπαρχουν και ρηλαξ - κουνιες που κανουν λικνισμα, πριστροφες και εχουν και μουσικη, φωτα παιχνιδια.. πιστευω αυτα πιανουν..αλλα κοστιζουν..

Artemh το αιμα εμενα μου χει σταματησει 4 μερες ως αιμα και εχω λιγο χρωματισμενα υγρα (αρκετα ομως σε ενα χρωμα που ελαφρως πρασινιζει αλλα δεν μυριζει για να πω οτι ειναι καποιο μικροβιο).. θα κανω υπομονη.. ελεγα να παω στο γυναικολογο σε καμια εβδομαδα αλλα επειδη εχω ανοιχτει αρκετα οικονομικα θα το αναβαλλω για τον Γεναρη μετα τις γιορτες.. αλλωστε επαφες δεν βλεπω να εχω πριν τον Φλεβαρη..ακομη τραβανε τα ραμματα μου..

Tις εχω δει τις κουνιες αλλα πιο πολυ πιστευω θα της αρεσει το bounce.Ειναι αλλο βασικα δεν ειναι αυτο που εστειλα τελικα.http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004I1VBB4/ref=s9_simh_gw_p75_d0_g75_i2?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=1DHDH0BQMFCWY2YM7QB9&pf_rd_t=101&pf_rd_p=467128533&pf_rd_i=468294

Eχει αυτοματο bounce δονηση μουσικη και παιχνιδακια.Παιχνιδι με φως εχω οποτε μπορω να το βαζω διπλα. Αυτα που περιστρεφονται ειχαν κακα σχολια οτι δεν αντεχουν και οντως η βαση φαινεται πολυ ευαισθητη και οτι κανουν τρελο θορυβο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Ελατε να γκρινιαξουμε λιγο!

Παλι κλαιει απο το πρωι και δε κοιμαται πανω απο μιση ωρα ουτε αγκαλια! Ξυπναει στην αγκαλια! Ελεος! Της εδωσα 90 μλ τσαι και απλα συνεχισε να κλαιει μολις το ηπιε.

Βγηκαμε νοκ αουτ παλι με τη μαμα μου κι εχω και τον αντρα μου που ειναι στον υπολογιστη του κυριος και βλεπει ταινιες και παιζει και λεει οτι ειμαστε υπερβολικες.Κατσε να φυγει η μαμα μου και θα σου πω! Εχει κοιμηθει 9 ωρες και μιλαει!

Εγω δεν εχω ξαναδει μωρο να κλαιει ολη μερα. Αν δε μιλουσα και με εσας θα νομιζα οτι το παιδι εχει προβλημα! Παντως απο οικογενεια φιλους και γνωστους δε το εχω ξαναδει αυτο το πραγμα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Ελατε να γκρινιαξουμε λιγο!

Παλι κλαιει απο το πρωι και δε κοιμαται πανω απο μιση ωρα ουτε αγκαλια! Ξυπναει στην αγκαλια! Ελεος! Της εδωσα 90 μλ τσαι και απλα συνεχισε να κλαιει μολις το ηπιε.

Βγηκαμε νοκ αουτ παλι με τη μαμα μου κι εχω και τον αντρα μου που ειναι στον υπολογιστη του κυριος και βλεπει ταινιες και παιζει και λεει οτι ειμαστε υπερβολικες.Κατσε να φυγει η μαμα μου και θα σου πω! Εχει κοιμηθει 9 ωρες και μιλαει!

Εγω δεν εχω ξαναδει μωρο να κλαιει ολη μερα. Αν δε μιλουσα και με εσας θα νομιζα οτι το παιδι εχει προβλημα! Παντως απο οικογενεια φιλους και γνωστους δε το εχω ξαναδει αυτο το πραγμα...

ΠΡΩΤΟΝ:

ΚΛΑΣΙΚΑ.. παντα θα τυγχανει για την καθε μια μας στους κυκλους μας ποτε να μην μας εχουν πει κατι παρομοιο (κυριως πιστευω επειδη δεν θελουν πολλοι να τα λενε αυτα για να μην εισπραττουν σχολια κακα απο τους γυρω αλλα και επειδη μπορει συμπτωματικα να μην τους συμβαινουν)

ΔΕΥΤΕΡΟΝ:

ΚΛΑΣΙΚΑ.. οι ανδρες μας ενω μας αγαπουν, μας τιμουν κλπ ειναι αυτοι που στο μεσο ορο καλοπερνουν, εμεις τραβαμε το ζορι, γκρινιαζουμε απο την κοπωση και ακουμε οτι υπερβαλλουμε κιολας.. πισω εχει η αχλαδα την ουρα

ΤΡΙΤΟΝ:

εμενα δεν κλαιει αλλα φτυνει η ξερναει το γαλα απο το πολυ σφιξιμο και τα χτυπηματα του.. ειναι στιγμες που δεν ξερω τι να τον κανω..αλλα υπομενω..

παντως για την πρωτη περιπτωση, η.. εμπειρια απεδειξε οτι αρκετοι γονεις του κυκλου ενος ζευγαριου οταν συζητανε για τις κακες συνηθειες των νεογεννητων τους συνηθως αποκρυπτουν τι πραγματικα συμβαινει η ψευδονται και αυτο για να αποφευγουν την κριτικη (την οποια ηδη εχουν λαβει απο μαμαδες, πεθερες κλπ) και οταν ζησεις λιγο παραμεσα την κατασταση η στο μακρος χρονου διαπιστωνεις οτι εχεις κανει μαλλον την καλυτερη δουλεια οταν δεν τους εχεις ακουσει καθως ουδεν κρυπτον υπο του ηλιου το τι πραγματικα κανουν με τα δικα τους παιδια ερχεται στην επιφανεια μεσω της πραξης αργα η γρηγορα..

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!!!!!:D

Τι κάνετε??

Εμείς σήμερα κλείσαμε τον πρώτο μήνα της ζωής μας!!!!!!:P Μεγαλώσαμε!!!!!:P

Έχει εδώ και μέρες που αλληθωρίζει εστιάζει και γελάει!!!! Από τότε που ήρθε η παιδίατρος, ήδη το είχε αρχίσει και το παρατήρησε κι εκείνη!!!! Κάθε μέρα όμως αλλάζει….σήμερα ξύπνησε κι άρχισα να του μιλάω κι έσκασε κάτι χαμόγελα…….μιλάμε κατουρηθήκαμε!!!!!!:P

Διαβάζω για ξενύχτια, κολικούς κλπ…..όλα θα περάσουνε κοριτσάκια μου και θα μπούνε τα μωράκια μας σε ένα πρόγραμμα καλύτερο!!!!!!

Αχ όσο θα μεγαλώνουνε τόσο θα μας τρελαίνουνε με τα καμώματά τους!!!!!! Κι εμείς με ένα τους χαμόγελο θα πετάμε από τη χαρά μας!!!!:P

Εμείς κλασικά αγκαλιά και ύπνο μαζί!!! Βρήκα όμως κάποιες ώρες που μπορώ να κάνω τις δουλειές μου!! Όταν τον πάρει ο ύπνος και περάσει ένα 10λεπτο, αν τον αφήσω κάτω συνήθως κοιμάται για 45 λεπτά…οπότε βρίσκω ευκαιρία για δουλειές!! Άλλες πάλι φορές, τον αφήνω κάτω κι ενώ είναι ξύπνιος δεν κλαίει οπότε πάλι στις δουλειές εγώ…;)

Δεν τον αφήνω να κλαίει πολύ….μόνο να νιαουρίζει αλλά όταν αρχίζει το πολύ κλάμα και τα δάκρυα τον παίρνω αγκαλιά!! Είναι και αγοράκι και μου είπανε πως δεν κάνει να τον αφήνω να κλαίει πολύ γιατί μπορεί να πάθει κήλη και να χρειαστεί χειρουργείο….:confused:

Καλά αυτό με το ΙΚΑ που κόψανε το βοήθημα τοκετού σε όσες γεννάνε σε δημόσιο νοσοκομείο με καισαρική με τρέλανε!!:mad: Αυτό το πράγμα, δηλαδή τη μία μέρα να ισχύει κάτι και την άλλη όχι είναι για γερά νεύρα!! Ευτυχώς εγώ το πρόλαβα και το πήρα….χιχιχι…..:rolleyes:

Ελπίζω μόνο να μην καταργηθεί και το εξάμηνο……τρελαίνομαι στη σκέψη ότι ίσως χρειαστεί να επιστρέψω στη δουλειά τον επόμενο μήνα και να αφήσω τον μπέμπη μου….Ουφ….κλαψ…κλαψ….:-(:-(

Μπαίνουμε σε κλίμα εορταστικό!!!!! Δεν το πολυκατάλαβα βέβαια αλλά φέτος θα είναι τα καλύτερα Χριστούγεννα!!!!!!!:P

Εμείς σαραντίζουμε την επόμενη Τετάρτη που θα πάμε για ευχούλα!! Μόνο μία φορά βγήκαμε έξω με τον μπέμπη, μία εβδομάδα αφού βγήκαμε από το νοσοκομείο γιατί είχαμε πάλι ραντεβού εκεί γιατί ήθελαν να δούνε πως πήγαινε με τον ίκτερο!! Δε με χάλασε που έμεινα μέσα…εξάλλου το χειμώνα ποτέ δεν ήμουνα και πολύ του έξω αλλά βέβαια έβγαινα γιατί δούλευα!! Πιστεύω από Ιανουάριο, να γίνει δύο μηνών και όταν θα έχει καλές μέρες με ήλιο και κρύο, όχι υγρασία, να τον βγάζω βολτούλες με το καροτσάκι!! Καλό θα του κάνει γιατί η κλεισούρα και η υπερπροστασία δεν είναι και ότι καλύτερο πιστεύω….

Αυτάάάά!!!!!!! Υπομονή κοριτσάκια μου με τα μωρούλια μας και όταν ηρεμήσουν ε αυτά θα ηρεμήσουμε κι εμείς!!!!!

Φιλάκια πολλά σε όλα τα μπεμπίνια!!!!!!:P

καλως την Helen μας ελειψες! αντε και να χιλιασει τους μηνες του!

εχεις δικιο σε οσα γραφεις.. και οντως η υπερπροστασια δεν ειναι οτι καλυτερο..

οπως βλεπεις ολες ειμαστε στον ιδιο χωρο.. τα μωρα κλαινε, πονανε, ξενυχταμε και μετα βιας κανουμε οσα θελουμε και οσα μπορουμε..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...