Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια..

Ματινα βλεπω πολυ παραγωγικη εισαι!!!!!

Μην το αφηνεις να πηγαινει χαμενο το γαλατακι σου,, να το φυλας για το αγορακι σου...!!

Αρετη μου κοριτσακι μου μη στεναχωριεσαι.. Καλα λεει η Αρτεμη, σημασια εχει να ειναι καλα το παιδι,, που στην τελικη πινει ΚΑΙ το γαλα σου....!!

Ντινα για τα κιλα που με ρωτησες στις 30/11 που ηρθε ο γιατρος ηταν 2850.. Απο 3100 που γεννηθηκε..

Ειμαι πολυ περιεργη να δω που εχει φτασει τωρα που τρεφεται μονο απο μενα...

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα και απο εμας...:D

Ειχαμε μια σχετικα δακρυβρεχτη μερα.. νομιζω το παιδι μου με εκμεταλλευεται...:tongue::tongue: εκτος απο μαμα αγελαδα ειμαι πλεον και μαμα πιπιλα.. κι οσο δε θελω να ειναι πανω μου κολλημενο τοσο γκρινιαζει... την ψιλιαστηκε οτι δεν εχουμε και πολλες αντοχες και οτι παντα υποκυπτουμε, οποτε σε αυτο στηριζεται και μας αγοραζει και μας πουλαει.. Σημερα κοιμηθηκε ελαχιστα... με το που τον βαζω στο στηθος με πιπιλαει, τον παιρνει ο υπνος, τον βαζω καλαθουνα, ξυπναει, ουρλιαζει και φτου κι απ' την αρχη...

Μπηκαμε στη δυνη των κολικων???? :eek:

Ματινακι, μπραβο και σε σενα και στο γιοκα σου!!! ;)

Σημερα ηρθε και σε εμας παιδιατρος.. Το μωρο μου ειναι υγιεστατο!! Τη Δευτερα που βγηκαμε απο νοσοκομειο ηταν 3.080.. σημερα ηταν 3.410... αρα τρωει καλα..

Χριστε μου, αρχισε παλι ... τι κλαμα ειναι αυτο!!! Τρεχω...

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Καλησπερα!

Σημερα δεν ειχαμε τοσο πανικο και μαλιστα κοιμηθηκε και ενα διωρο το μεσημερι.Κλαψαμε αρκετα αλλα λιγοτερο με διαφορα!Το απογευμα ειχε πιο πολυ γκρινιτσα και ολο στηθος... τωρα τρωμε και εχει μισοκοιμηθει αλλα δυσκολευεται να κοιμηθει καλα, πεταγεται και χτυπιεται.

Επαιξε και απορροφητηρας σημερα και επισης δε της αρεσε το μπανακι, ενω τις προηγουμενες μερες δεν ηθελε να βγει!

Κι εγω 90 μλ ειναι το περισσοτερο που εχω βγαλει! Αυτο με το συντριβανι γαλακτος το ειχα δει καπου στο ιντερνετ! Το χε κανει λουτσα το μωρο! Μακαρι να ειχαμε ολες τοσο!

Αρετη μη στεναχωριεσαι απ τη στιγμη που παιρνει εστω και λιγο απο σενα ειναι καλο.Ας παιρνει και συμπληρωμα δε πειραζει. Πινεις αρκετα υγρα? Ριξε μια ματια και για τροφιμα που αυξανουν-μειωνουν την παραγωγη για να το προσεξεις.. Εγω πινω και τσαγακια απο μαραθο και γλυκανισο αλλα ρωτησε και ψαξτο αν θες. Επισης μαγια μπυρας σε χαπακια δε θυμαμαι αν ειπες οτι παιρνεις. Αν οχι δοκιμασε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Ντινα μουυυυ κουραγιοοο! Καλε πολυ βαρος πηρατε! φτου σας!:D Γυρω στα 200 γρ την εβδομαδα δεν ειναι?! Καταλαβαινεις διαφορα στο κλαμα του? Σα να ποναει? Εχει συμπτωματα κολικων?

Κι εμεις κανουμε αρκετη πιπιλα για παρηγορια, που υποτιθεται λενε να μη το μαθει αλλα τωρα δεν ειναι καλη στιγμη για να στερουμε στο μωρο μας αυτο που ζηταει, οταν ηρεμισει λιγο θα το εκπαιδευσουμε! Τα ιδια κανουμε...Ξεσκιζομαστε στο κλαμα λες και την εχω αφησει νηστικη 2 μερες ενω μολις την εχω βγαλει απο το στηθος και με το που τη βαζω πινει 2 γουλιες ξερενεται την κραταω να κοιμηθει καλα και μολις τη βαζω ξυπναει!Προς το παρον δε μου το κανει βραδυ ομως...Μακαρι να κρατησει αυτο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

καλημερα

εμεις παλι καλα μεχρι τωρα εχουμε αποφυγει το στηθος για πιπιλα σημαντικα (οχι οτι δεν παιζει αλλα οχι μονιμα και οπως με τη κορη μου) αλλα ελπιζω μονο λογω κολικων τα τελευταια βραδυα με παει ανα μια-μιαμιση ωρα ο μικρος και ειμαι πραγματικα αυπνη και κουρασμενη πλεον.. ειδικα τα σκ ειναι χειροτερα καθως ο ανδρας μου φευγει απο τις 6 το πρωι για τη δουλεια και αναλαμβανω παραλληλα και τη μικρη.

Ειμαι τοσ κουρασμενη που πραγματικα εχω μικρες δουλειες να τακτοποιησω μερες τωρα και δεν εχω χρονο η κουραγιο..και οσο μενουν τοσο θυμωνω

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου!!!

Ειχαμε καλο βραδυ χτες... Καναμε τρεις φορες κακα, και ειχαμε λιγη γκρινια το πρωι αλλα τωρα οκ.. ειναι με τον μπαμπα του και λενε τραγουδακια.. περιμενω και την οικογενεια μου ειναι καθ'οδον... θα δουν και τα αδερφια μου το ανηψακι τους πρωτη φορα live!!! γιουπι!!!!:D:D

Κοριτσια, εγω που γενικα ασχολουμαι μονο με τη φροντιδα του παιδιου, και λιγακι με το σπιτι, ωρες ωρες αισθανομαι καταβεβλημενη... Χιλια μπραβο σε οσες εχουν και το σπιτι να φροντισουν και τα ρουχα να σιδερωσουν.. και ολα τα συναφη... δεν παλευεται ... ειδικα δε οταν υπαρχει και δευτερο παιδι στο σπιτι... Ειστε αξιες συγχαρητηριων, ο,τι και να πω ειναι λιγο....

Caramello, εχω ενα σιντι με παιδικα τραγουδια, σημερα που θηλαζαμε ακουσαμε το παρακατω τραγουδακι και σε σκεφτομασταν... Σας το αφιερωνουμε λοιπον με περισση αγαπη σε σενα και στην καραμελιτσα σου!!!

Παω να κανω ενα μπανακι οσο προλαβω, εχει αρχισει να τρεφει και η τομη και με τρωει... :rolleyes:

1665611bxkgp5iq4m.gif

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

dinaki καλημερουδια!!

μια χαρα κεφατο εισαι πουλακι μου.. εγω τον καφε μου τον ηπια για να στιλωθω..μολις ξυπνησε παλι ο μπεμπης και εχω και τη μικρη μονη μου σημερα ολη μερα σχεδον.. για να δουμε τι θα κανουμε..

μολις ηρεμησει ο μικρος μας βλεπω να χοροπηδαμε μεσα στο σπιτι ακουγοντας χριστουγεννιατικα..

για τις Εν Αθηναις που χουν μεγαλυτερα παιδακια

http://www.nickelodeon.gr/events/i-ntora-zontaneuei-sti-skini-me-olous-tous-filous-tis-se-mia-monadiki-theat

εμεις λεμε να την παει ο μπαμπας της μαλλον την Πρωτοχρονια που χει γενεθλια.

Σνιιιιιφ! τι τελειο το τραγουδακι Ντινα μουυυυυ!! Σνιιιιφ!

οντως.. εμενα η κορη μου ενω δεν εβλεπε καθολου μα καθολου τηλεοραση επι 2 χρονια και αγουγε μονο τραγουδια σε cd (ποτε σε dvd) απο το καλοκαιρι γαι προφανεις λογους αρχισε να βλεπει παιδικα τα πρωινα και εκοψε τη μουσικη που τοοοοοοοοοοσο πολυ ακουγε και τραγουδουσε η χορευε.. τωρα με το ζορι της βαζουμε κανενα cd αφου ολο μας ζηταει να τα κλεινουμε.. εγω μαλιστα το χω ριξει στο παιχνιδι-χωρο για να την δελεαζω..

κακο πραγμα η τηλεοραση και θελει ελεγχο..κατι που για πρωτη φορα δεν τηρω αφου μας βγαζει απο τη δυσκολη θεση οταν θελουμε χρονο για τον μικρο η για αλλες επειγουσες δουλειες αλλα πρεπει να ξαναγυρισουμε στις συνηθειες τις καλες γιατι τωρα θα μεγαλωσει και ο μικρος και θελω να μην εχει εξαρτηση απο τοσο μικρος απο την τηλεοραση..

Εμεις δε τα πηγαμε και τοσο καλα σημερα. Μου ξυπνησε 4μιση και κοιμηθηκε αφου φαγαμε κανονικα στις 5μιση ολα κανονικα μια χαρα..Σε μιση ωρα ξυπνησε με γκρινια και αερια και νευριασαμε και δε κοιμηθηκαμε κανονικα. Ακομα και στο κρεβατι που την πηρα οταν απηυδησα που δε κοιμοταν συνεχισε να πεταγεται και να σφιγγεται καθε 2 λεπτα...Αυτα..Πηγαμε βολτα με το μαρσιπο ως την εκκλησια καο κανονισαμε για την παρασσκευη που ειναι τα 40, να παρουμε ευχουλα.

Προσπερ εσεις πηρατε? Ολο ξεχναω να σου ευχηθω!!! Εισαστε πλεον σαραντισμενα!! Πηγατε και βολτουλα η οχι ακομα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

σαραντισαμε εχθες αλλα θα παμε αυριο το πρωι να παρουμε την ευχη (για το μωρο το κανωκαι μονο για την υγεια του εθιμοτυπικα, εγω εχω βγει ηδη δυο φορες εξω για δουλειες και ειλικρινα δεν σκοτιζομαι και πολυ. Περισσοτερο η κουνιαδα μου εχει λυσσαξει με το θεμα). Ο ανδρας μου τις Δευτερες καθεται και ηθελα να παω μερα για την ευχη και ετσι το μετεθεσα για αυριο..

αν εχει καλο καιρο ισως παω το μωρο μια βολτα εδω στη πλατεια με το καροτσι (στο πορτ μπεμπε) για να πω οτι το εβγαλα.. κατα τ αλλα δεν σκοπευω παροτι θα με εξυπηρετουσε παααααρα πολυ να το παιρνω μαζι μου σε μαγαζια κλπ λογω της εξαρσης των ιωσεων..

να σαι καλα παντως για τις ευχες.. αντε και στα δικα σας!

Κι εγω δε σκοτιζομαι ,ετσι για το καλο θα το κανω. Εμεις βγαινουμε απο 10 ημερων αφου η παιδιατρος μας δεχεται στο ιατρειο παντα.Και απο 20 ημερων βγαινουμε καροτσαδα οταν εχει καλο καιρο. Σημερα εχουμε γκρινιτσα απο τωρα.Ελπιζω να κοιμηθει λιγο για να της περασουν τα νευρακια...μουσικουλα φουλ κι εμεις! Απο παιδικα μεχρι κλασσικη! Και φυσικα δικες μας δημιουργιες αναλογα τη φαση! χαχα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

καλα, αφου σου λεω οτι και ο δικος μου οοοοοοοοοοοολη νυχτα υπεφερε.. εμενα δεν κλαιει αλλα σφιγγεται και βογγαει.. τον λυπαμαι ειλικρινα και δεν μπορω να τον αγνοησω.

τον βαζω μπρουμυτα καθε μερα για να εξασκειτε στις κινησεις του κεφαλιου και στο αντανακλαστικο του μπουσουληματος.. και εχει αρχισει να ανταποκρινεται στο ακουσμα της κουδουνιστρας που του αρεσει πολυ..

Καλημερα μανουλες και μωρακια!!!!

Ηρθε η αδελφη μου να μας δει σημερα και ειχα παρεουλα!!! Τι καλα...

Ντινα μου με το καλο και συ να δεχτεις τους δικους σου........!!;)

Εκανα το λαθος και εχτες το βραδυ εφαγα 2 κομματια τουρτα σοκολατινα και το καημενακι μου ηταν σε υπερενταση..τελικα ξυπνησε στις 4:00 και ξανακοιμηθηκε στις 6:30 μεχρι τις 10:00... Εμ, τα θελε ο κ#λος μου...:rolleyes:

Στο μεταξυ πρεπει να μ'εχουν πειραξει οι σερβιετες κ τα σερβιετακια και το πιτσι μου μπροστα εχει βγαλει κατι κοκκινακια...

Δημητρα μου ειχες και συ καποιες ενοχλησεις θυμαμαι..πως το αντιμετωπισες;;

Μα να μη με ενοχλουν τα ραμματα κ να την παταω απο τις βλακοσερβιετες;;

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...