Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

dina τι εκανες σε μια αιθουσα με γυμνασιοπαιδα καλεεεεεε???!!

του μπεμπη μου τα κακα οταν ειναι θεωρητικα πολλα στην πραξη ειναι οσο μια κουταλια της σουπας και βρεχουν ενα μικρος μερος της πανας.. καμια σχεση με την κορη μου που πασαλειβοταν το συμπαν.. εκεινος ομως αποβαλλει και μικρες ποσοτητες (κουταλακι του γλυκου και πολυ λιγοτερο) με τα αερια.. συνεπως μαλλον ετσι αποβαλλεται και η ποσοτητα.. εχω την εντυπωση οτι αυτο ειναι συνεπεια των κολικων...η παιδιατρος μου πε οτι συνηθως κρατανε 3 μηνες (μεχρι δηλαδη να διπλοσαραντισουν)

εμεις αυριο λοιπον επισημα σαραντιζουμε αλλα θα παμε τη Δευτερα το πρωι για την ευχη.. η παιδιατρος ωστοσο μας ειπε οτι αν εχει γλυκες μερες να τον βγαζω εξω καμια βολτα αλλα να αποφυγω σημαντικα τους κλειστους χωρους καθως οργιαζουν οι ιωσεις.. εεμ! δεν κανει και καθολου χειμωνα..:(

Σε γυμνασιο και σε λυκειο διδασκα ως αναπληρωτρια καθηγητρια.. αλλα δε με βλεπω να ξαναδουλευω με τα σκατα που εχουν καταντησει την παιδεια..

Αρα η ποσοτητα των κακων μας ειναι οκ... Ωραια... ;)

Καλο Σαραντισμοοοοοοο!!!!! Θυμησε μου, εσυ εχεις βγει καθολου εξω τοσες μερες?

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Τρελάθηκα από το μεσημέρι, πολύ ανήσυχος ο μπέμπης.. Γενικά, περνάμε μια κρίση όλη την εβδομάδα γι αυτό δεν είχα καταφέρει να μπω και έχω χάσει πάλι τόσα επεισόδια. Ούτε τον εαυτό μου δεν προλαβαίνω να δω για 5'... Με ρίχνει πολύ αυτό όταν δεν έχω καθόλου χρόνο...

Θα επανέλθω... Μου έχετε λείψει πολύ...

Κουραγιο Κυριακη... Εμεις εδω ειμαστε... :D:D

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Αχ...Κι εμεις πολυ ανησυχες παλι...Ολο βυζι βυζι...Σημερα Δεν εχω παραπονο εκατσε και δεκα λεπτα στο καθισματακι αυτοκινητου με αποροφητηρα κουνημα και παιχνιδακι με μουσικουλα και φωτα και χαδακια!Τι αλλο να κανω η γυναικα ?

Και τα ιδια , εκει που ειναι ξερη και τη βαζω στο κρεβατι μετα απο 10λεπτα ξυπναει. Να πω οτι κανουμε κατι αποτομο στη μεταφορα και ξυπναει. οκ! Αλλα αυτο δε γινεται!Και τις περισσοτερες φορες μου ξυπναει οταν ακομα ειναι αγκαλια. Πεταγεται σαν ελατηριο τρομαγμενη και ξυπναει.

Οσο για τα κακα...εμεις απο την τεταρτη κανουμε χειμαρρους! Λερωνουμε την πανα απο ακρη σ ακρη , απο αφαλο εως πλατη! Απορω πως το κανει αυτο!!

Snowflake τελικα τον ξερεις τον Α. ε? χαχα μικρος ο κοσμος! Κι εσεις τα ιδια με τη μπεμπα? Συνενοημενα ειναι? Τουλαχιστον μπορει να μας βγαζει το λαδι ολη μερα αλλα οταν ειναι ετσι κοιμαται το βραδυ! Κοιμηθηκε χτες 8ωρο κι εγω 6ωρο! Αλλα θα το προτιμουσα να κοιμαται σα φυσιολογικο μωρακι. Δε νομιζω οτι της κανει καλο ολη αυτη η υπερενταση και η ταλαιπωρια και μετα τοσες ωρες υπνο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Συνενοημενα ειναι? Τουλαχιστον μπορει να μας βγαζει το λαδι ολη μερα αλλα οταν ειναι ετσι κοιμαται το βραδυ! Κοιμηθηκε χτες 8ωρο κι εγω 6ωρο! Αλλα θα το προτιμουσα να κοιμαται σα φυσιολογικο μωρακι. Δε νομιζω οτι της κανει καλο ολη αυτη η υπερενταση και η ταλαιπωρια και μετα τοσες ωρες υπνο...

8ωρο??????????????????????????? αχααααααααααχαχα

εχω να δω 8ωρο σερι απο 31/12/2008

κατα τ αλλα συμφωνο απολυτα μαζι σου

χαχαχαχαχαχ!!!! μου αρεσουν πολυ ρε.. υποκουλτουρα το ξερω, αλλα τους προτιμω απο ο,τιδηποτε αλλο....

μου αρεσουν σαν ομαδα.. τρελλαινομαι για χιουμορ Μουτσινα αλλα βαριεμαι το κονσεπτ καθημερινα της εκπομπης

η Οδυσσεια βεβαια ΗΤΑΝ Η ΦΑΣΗ!!

Καλο Σαραντισμοοοοοοο!!!!! Θυμησε μου, εσυ εχεις βγει καθολου εξω τοσες μερες?

Δεν βγηκα καθολου 40μερες, δεν ξερω πως περασαν καν παροτι βαρεθηκα και αρκετα..προχθες το απογευμα βγηκα πρωτη φορα αναγκαστικα με τον ανδρα μου για να ψωνισω κατι ρουχα και παιχνιδια για μια φιλικη οικογενεια και εμεινε εκεινος με το μωρο στο αυτοκινητο οπου βεβαια εγω εκανα ψωνια αστραπη και ουτε καν δεν εμεινα στο ταμειο αφου ο μπεμπης οπως υπολογιζα εκλαιγε και ετσι γυρισα εκατσα μαζι του και ο ανδρας μου πηγε να πληρωσει στην ουρα...δεν ειχα παρει τη μικρη μαζι για πρωτη μας φορα.. δεν ειμαι ακομη για μεγαλα ανοιγματα... οσο ο μικρος δεν μπορει να μπει σε κλειστους χωρους η να κυκλοφορησει λογω καιρου θα συμβαδισω και αυτο σιγουρα μεχρι ενα μηνα πριν παω στη δουλεια οπου θα αρχισω και τις προβες απουσιες για να διατηρησω το θηλασμο

Καλησπερα φιλεναδες!!

Τελευταια δεν προλαβαινω να μπαινω συχνα λογω φυσιοθεραπειων, τουλαχιστον ειμαι καλυτερα.

Ρε κοριτσια καθομαι και γελαω με τις κλανιες του γιου μου. Μιλαμε το παιδι ξυπναει απο το θορυβο.:lol: και εμας τα κακακια δεν ειναι παντα πολλα.

εγω λεω αν αυριο εχει καλη μερα να τον βγαλουμε μια βολτιτσα εδω κοντα με το καροτσι και ο γιατρος μου ειπε οτι μπορω. εγω εχω ηδη βγει αναγκαστικα.

Δημητρα τελικα οντως πρεπει να φτιαξεις μια προσωπικη σελιδα να απαντας στις εςρωτησεις και που ξερεις στο μελλον θα σε καλεσει και η Σκορδα στην εκπομπη της!

dbLDp2.png

Καλησπερα φιλεναδες!!

Τελευταια δεν προλαβαινω να μπαινω συχνα λογω φυσιοθεραπειων, τουλαχιστον ειμαι καλυτερα.

Ρε κοριτσια καθομαι και γελαω με τις κλανιες του γιου μου. Μιλαμε το παιδι ξυπναει απο το θορυβο.:lol: και εμας τα κακακια δεν ειναι παντα πολλα.

εγω λεω αν αυριο εχει καλη μερα να τον βγαλουμε μια βολτιτσα εδω κοντα με το καροτσι και ο γιατρος μου ειπε οτι μπορω. εγω εχω ηδη βγει αναγκαστικα.

Δημητρα τελικα οντως πρεπει να φτιαξεις μια προσωπικη σελιδα να απαντας στις εςρωτησεις και που ξερεις στο μελλον θα σε καλεσει και η Σκορδα στην εκπομπη της!

λες και εσυ ε?? μου το πε και η παιδιατρος επισης σημερα..χαχα!! μπαααα.. τα αφηνω σε αλλους αυτα..δεν τα ξερω και ολα, ουτε εχω καποια πιστοποιηση.. ειναι προσφορα μαμας προς μαμαδες οπως θα εκανε η καθε μια απο μας..

και εγω γελαω που 3 φορες εχει κατουρησει τα μουτρακια του ο καημενουλης μου..αλλα εκνευριζομαι οταν τη νυχτα μεσα στη νυστα μου ξεφευγει το πουλακι του και κατουραει τις πυζαμες μου η το φορμακι του (ακομη χειροτερα γιατι πρεπει να τον γδυνω εντελως και να τρεχω στη συρταριερα να παιρνω καθαρο φορμακι αν δεν μου χει κοψει να χω στην αλλαξιερα δευτερο)

τον εκανα μπανιο στις 19 και ξανακοιμηθηκε.. πιστευω θα ξυπνησει σε κανα μισαωρο με μια ωρα θα θηλασει, να τον αλλαξω και να τον ξανακοιμησω.. για να δουμε πως θα παμε αποψε..μια φορα παντως εγω ειμαι ψοφια..

Διαφημίσεις

Ουουουουουου...καλησπεραααααααα!!!!! Τι κανετε τσουπρες και μπεμπακια???

Μπηκα επιτελους να σας πω ενα γεια! Δεν σας εχω ξεχασει απλα δεν προλαβαινω να μπαινω...σιγα σιγα βρισκουμε τον ρυθμο μας και θα μπαινω πιο συχνα! Το θεμα ειναι οτι ακομα δεν τον δινουμε αγκαλια σε κανεναν και αυτο ειναι το προβλημα μου...αν ειχα βοηθεια γενικοτερα θα μου κραταγανε και τον μπεμπη να κανω διαφορα αλλα πραγματα που εχω αναγκη! Εν παση περιπτωση κοντευουμε να σαραντισουμε οποτε σιγα σιγα θα τον παιρνουν αγκαλιτσα οι γιαγιαδες και οι παππουδες οποτε δεν θα χρειαζεται να τρεχω εγω παντα για να τον ηρεμισω!

Τα δικα μας νεα ειναι οτι τρωμε χ@ζουμε και κοιμομαστε....με τον θηλασμο τα παμε περιφημα αλλα εχω πααααρα πολυ γαλα και παντα πριν τον θηλασω βγαζω αρκετο γιατι πνιγεται με τοση ροη που εχει....αφου κατεβαζω το σουτιεν και σαν συντριβανι πετιεται το γαλα...μακαρι βεβαια να εχω αλλα ειναι και προβλημα το ποοοολυ γαλα!

Περιμεναμε καμια αλλη να γεννησει? Εχω χασει τον μπουσουλα.....

Καλε με τις κλανιες πολυ γελιο...δεν το πιστευεις οτι αυτο το μικρο ανθρωπακι κανει τοσο δυνατες κλανιες...καποια στιγμη που τον ειχα αγκαλια τρομαξα μιλαμε απο τον κροτο...χαχααχ!!!! Οχι τιποτε αλλο αλλα καμια φορα θα ειμαστε σε κοσμο και σιγα μην πιστευψουν οτι την κλανια την εκανε το μωρο...ρεζιλι θα γινουμε...χιχιχιχιιχι!!!!

Αυτα προς το παρον! Ελπιζω να ξαναμπω συντομα!

Σας φιλω γλυκα και να ξερετε οτι σας σκεφτομαι και σας αγαπω!!!!!

Καλο βραδυ!!!!!!

αντε Ματινα και γινεστε ενος μηνος!!! θηλαζεις καλα λοιπον και υπερπαραγεις..θα βγαζεις πανω απο λιτρο την ημερα υπολογιζω

εμας κανει και ρεψιματα νταλικιερη!!!!

αντε Ματινα και γινεστε ενος μηνος!!! θηλαζεις καλα λοιπον και υπερπαραγεις..θα βγαζεις πανω απο λιτρο την ημερα υπολογιζω

εμας κανει και ρεψιματα νταλικιερη!!!!

Δημητρα το πουλακι το βαζεις προς τα πανω η προς τ ακατω? δε θυμαμαι αν σε εχω ξαναρωτησει.:confused:

dbLDp2.png

δεν πολυασχολουμαι με το πουλακι του, ισα που το καθαριζω..συνηθως το αφηνω προς τα κατω..

για μενα σημασια εχει που κοιταει οταν τον αλλαζω γιατι εχυμε συχνα ατυχηματα..βεβαια με την παροδο του χρονου ψυχολογω την κατασταση και τον προλαβαινω...:tongue::tongue:

καλημερα

Καλημερες!

Δημητρουλα δεν βγαζω με θηλαστρο, απλα το ξαλαφρωνω λιγο μονη μου πριν τον ταϊσω οποτε δε ξερω ποσο γαλα εχω! Ομως επειδη παει χαμενο μολις σαραντισουμε θα παρω σακουλακια για να το αποθηκευω στην καταψηξη! Εχω σκεφτει και κατι αλλο για οταν σαραντισουμε. Επειδη θα εχει εδραιωθει ο θηλασμος αφου θα εχουν περασει οι 6 "δυσκολες" εβδομαδες, θα βαζω και ενα γευμα στο ψυγειο για να τον ταϊζει ο αντρας μου με μπιμπερο! Δεν νομιζω να παθει συγχιση θηλων αφου θηλαζει ασταματητα τοσο καιρο??? Ε Δημητρα τι λες????? Εμεις να δεις κατι ρεψιματα που κανουμε...και οχι μονο ενα σε καθε γευμα...μπορει να ρευτει μεχρι και 4 φορες...βγαζουμε και γουλιες οποτε πρεπει να τον προσεχω οταν κοιμαται αλλα και γενικοτερα γιατι με τοσο γαλα και τοση λαιμαργια τον φοβαμαι....ακομα να φανταστεις δεν γινεται να τον βαλω σε προγραμμα για το φαγητο να τρωεει δηλαδη καθε 2μιση με 3 ωρες γιατι μολις πεινασει σηκωνει την γειτονια απο το κλαμα...δεν περιμενει ουτε λεπτο! Στανταρ τρωει στις 2 ωρες και λιγες φορες στις 2μιση με 3 αλλα οταν κοιμαται βαθεια....τον ξυπναω για να φαει...!!!!!Τεσπα...καποια στιγμη θα τις αυξησουμε τις ωρες....

Την δευτερα το απογευμα στις 5 εχουμε παιδιατρο! Θα παμε εμεις αυτη την φορα για να βγουμε και λιγο απο το σπιτι! Θα τον ντυσω καλα τον μπεμπακο και θα παμε βολτιτσα!!!! Νιωθω λες και θα παμε εκδρομη...βεβαια δεν εχουμε 40ντισει ακομα και δεν νομιζω να υπαρξει κανενα προβλημα που θα βγουμε βραδυ απο το σπιτι...αν και αυτα ειναι λιγο παλιακα...τεσπα!!!!!!

Τι αλλα νεα εσεις????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...