Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Αριστακι, με το που εμεινα εγκυος εβγαλα το φουρνο μικροκυματων τελειως απο το σπιτι (και ηταν η αγαπημενη μου συσκευη), το ασυρματο μοντεμ, το κινητο μου κλειστο μονιμως (δε με ενοιαζε αν με εψαχνε καποιος βασικα) ακομη και οταν ως εγκυος ημουν εξω διοτι μες στην τσαντα ηταν στο υψος του στηθους ή της κοιλιας και δεν ηθελα, και βαλαμε ενσυρματο σταθερο, και ας μας βολευε το ασυρματο.. Φυσικα δε θελω να παρω ενδοεπικοινωνια αν και ο γυναικολογος μου ειχε πει οτι ολοι βαζουν δεν ειναι τοσο τραγικο... δεν ξερω.. οσο ειναι το μωρο διπλα μου, δε χρειαζεται...

Με κορόιδευαν οι του περιγυρου, αλλα να..

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μια χαρα εκανες dina.. εγω εκτος απο το κινητο που λογω δουλειας το χρειαζομουν, ολα τα αλλα δεν υπηρχαν στο σπιτι..

βεβαια και παλι ειδικα στις πολεις η παλιοακτινοβολια σε βρισκει και δνε το καταλαβαινεις..

ε, δε θα τρελαθουμε κιολας.. τι να κανουμε?

Καλησπέρα γλυκές μου μανούλες!

Ντινάκι, με το που με ανέφερες να 'μαι! Έχω αρκετές μέρες να μπω... θα σας διαβάσω -όσο μπορώ γιατί είναι αλήθεια ότι έχω χάσει πολλά (πάλι) επεισόδια- και επανέρχομαι! ΑΛΛΑ, πρώτα από όλα, να ευχηθώ σε σένα Ντινάκι να σου ζήσει ο μπεμπούλης σου!!!!!!!!!!! Να τον δείτε όπως επιθυμείτε και να είναι πάντα γερός και ευτυχισμένος!!!!!!

Επανέρχομαι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα κορίτσια!!

Εμείς ζυγιστήκαμε χθες και πάλι έπεσα ο μέσος όρος γραμμαρίων στα 22γρ. την ημέρα!!Άρα πάλι πρέπει να ξεκινήσουμε ξένο,:(:(:(

Όλη την βδομάδα την περάσαμε στο στήθος, με πόνους στις θηλές και κούραση!Το αποτέλεσμα??Να μην πάρει το βάρος που πρέπει.

Περνάνε σκέψεις από το μυαλό μου μήπως, η εμμονή μου με τον θηλασμό μόνο κακό τελικά κάνει στην μπεμπούλα μου!! Βλέπω άλλα μωρά να παίρνουν βάρος τόσο γρήγορα και εμείς με το ζόρι!!

Caramello τον Α. τον ξέρω από τον στίβο δεν έχουμε όμως ποια επαφές!!

Πάντως η μπέμπες μας μοιάζουν τα ίδια μου κάνει κ εμένα!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!

Εμείς ζυγιστήκαμε χθες και πάλι έπεσα ο μέσος όρος γραμμαρίων στα 22γρ. την ημέρα!!Άρα πάλι πρέπει να ξεκινήσουμε ξένο,:(:(:(

Όλη την βδομάδα την περάσαμε στο στήθος, με πόνους στις θηλές και κούραση!Το αποτέλεσμα??Να μην πάρει το βάρος που πρέπει.

Περνάνε σκέψεις από το μυαλό μου μήπως, η εμμονή μου με τον θηλασμό μόνο κακό τελικά κάνει στην μπεμπούλα μου!! Βλέπω άλλα μωρά να παίρνουν βάρος τόσο γρήγορα και εμείς με το ζόρι!!

Caramello τον Α. τον ξέρω από τον στίβο δεν έχουμε όμως ποια επαφές!!

Πάντως η μπέμπες μας μοιάζουν τα ίδια μου κάνει κ εμένα!!

εμμονη με το θηλασμο? Δεν θα το χαρακτηριζα ποτε ετσι.. κανεις αυτο που απο τη φυση θεωρειται ενδεδειγμενο και ως καλυτερο για το παιδι σου..

το για ποιο λογο το παιδι δεν προσλαμβανει το επιθυμητο κατα μεσο ορο βαρος οπως λες ειναι κατι για το οποιο σιγουρα δεν ενοχοποιειται το ιδιο σου το γαλα αλλα αλλοι παραγοντες τους οποιους αν εχεις την αντοχη και την υπομονη θα πρεπει να συγκεκριμενοποιησεις με καποιον πιστοποημενο συμβουλο θηλασμου.

γιατι δεν ανοιγεις ενα σχετικο θεμα στην ενοτητα του θηλασμου (0-6) του parents και να λαβεις απαντησεις η και ερωτησεις απο αλλα μελη και απο τους συμβουλους?

απο την αλλη αν νοιωθεις οτι εχεις κουραστει η οτι ειναι αμεση η ενεργοποιηση αλλων τακτικων οπως πχ του ξενου γαλακτος για την υγεια του μωρου σου τοτε εχεις καθε δικαιωμα να προχωρησεις και να μην νοιωσεις καμια τυψη η ενοχη επειδη θα διακοψεις η θα κανεις συνδυασμο στηθους και ξενου..

αλλωστε τη μαχη σου την εχεις δωσει επαξια και την δινεις ακομη.. (κατα το δεν μετραει ο προορισμος αλλα το ταξιδι)

SnowFlake, συμφωνω με Προσπ.. Δινεις καθημερινο αγωνα, και δε νομιζω οτι αν δωσεις ξενο θα σημαινει οτι αγαπας το παιδι σου λιγοτερο... ή θα νοιαζεσαι λιγοτερο γι'αυτην.. Προς Θεου!!!

Εχω κι εγω αγωνια να δω τι θα μου πει η παιδιατρος αυριο... Αραγε βαζουμε καλα βαρος?

Υπαρχει ποσοτητα κακων που θεωρειται φυσιολογικη?? Τελευταια, οι πανες ειναι λερωμενες αλλα σε ενα μικρο σχετικα σημειο (δηλ.δεν πασαλειβεται ολη η πανα...)

Επισης, συνειδητοποιησα με μεγαλη μου χαρα οτι το προσωπο μου ξεπρηστηκε... γιουπιιιι!!!!! οπως επισης και τα ποδια και τα χερια.... Καλα, η κοιλια μου ειναι ακομη, μην πω καλυτερα... :( ...

Σε ο,τι αφορα την ακτινοβολια, ειχα φαει μεγαλη φρικη οταν συνειδητοποιησα το μεγεθος της ακτινοβολιας που δεχοταν το εμβρυουλι μου σε μια μικρη αιθουσα με 20 γυμνασιοπαιδα... 20 κινητα ανοιχτα, κι ας αρνουνταν οτι εχουν κινητο.. (ηταν και αυτο!! δεν παραδεχοντουσαν ποτε την αληθεια!) αλλα ειναι οντως ετσι.. δεν μπορουμε να τα απομονωσουμε, σε αυτον τον κοσμο θα ζησουν... :mad:

να ευχηθώ σε σένα Ντινάκι να σου ζήσει ο μπεμπούλης σου!!!!!!!!!!! Να τον δείτε όπως επιθυμείτε και να είναι πάντα γερός και ευτυχισμένος!!!!!!

t.gifh.gifa.gifn.gifk.gifempty.gifempty.gifempty.gifempty.gifempty.gify.gifo.gifu.gifempty.gifempty.gifempty.gifempty.gifempty.gifempty.gifempty.gifk.gify.gifr.gifi.gifa.gifk.gifi.gif

εμας ο μπεμπης εχει αναπτυξει στο τριχωτο της κεφαλης ενα αιμαγγειωμα το οποιο απο οτι ξερω και εχω διαβασει επισης συνηθως φευγει μεχρι καποια ηλικια, το ειδε και η παιδιατρος και εχει την ιδια αποψη αλλα για καλο κακο μας προτεινε να κανουμε στους επομενους μηνες εναν υπερηχο εγκεφαλου στο σημειο μιας και οι πηγες ειναι ακομη ανοιχτες μεχρι τον 18 μηνα και ετσι αποφευγονται τυχον αξονικες για να επιβεβαιωσουμε οτι δεν υπαρχει εσωτερικο αιμαγγειωμα (σπανια συνανταται αλλα θελει να αποκλειστουν ολες οι περιπτωσεις)

Μηπως ειναι κανενα κληρονομικο σημαδι το οποιο αγνοειτε οτι εχετε?:rolleyes:

Διαφημίσεις

dina τι εκανες σε μια αιθουσα με γυμνασιοπαιδα καλεεεεεε???!!

του μπεμπη μου τα κακα οταν ειναι θεωρητικα πολλα στην πραξη ειναι οσο μια κουταλια της σουπας και βρεχουν ενα μικρος μερος της πανας.. καμια σχεση με την κορη μου που πασαλειβοταν το συμπαν.. εκεινος ομως αποβαλλει και μικρες ποσοτητες (κουταλακι του γλυκου και πολυ λιγοτερο) με τα αερια.. συνεπως μαλλον ετσι αποβαλλεται και η ποσοτητα.. εχω την εντυπωση οτι αυτο ειναι συνεπεια των κολικων...η παιδιατρος μου πε οτι συνηθως κρατανε 3 μηνες (μεχρι δηλαδη να διπλοσαραντισουν)

εμεις αυριο λοιπον επισημα σαραντιζουμε αλλα θα παμε τη Δευτερα το πρωι για την ευχη.. η παιδιατρος ωστοσο μας ειπε οτι αν εχει γλυκες μερες να τον βγαζω εξω καμια βολτα αλλα να αποφυγω σημαντικα τους κλειστους χωρους καθως οργιαζουν οι ιωσεις.. εεμ! δεν κανει και καθολου χειμωνα..:(

Μηπως ειναι κανενα κληρονομικο σημαδι το οποιο αγνοειτε οτι εχετε?:rolleyes:

ειναι το πρωτο πραγμα που σκεφθηκα βασικα αλλα στο κεφαλι δεν ξερω κανεναν μας που να χει η απο συγγενη.. αλλα ξερω αρκετους οπως ο ανδρας μου που εχουν αιμαγγειωματα σε αλλα σημεια στο σωμα πχ στο μπρατσο η στο ποδι..

βασικα δεν αγχωνομαι αλλα δεν κανω οτι δεν υπαρχει..το κοιταζω καθημερινα καθως ειναι ζωηρο κοκκινο το σημειο και θα κανονισω τον αλλο μηνα να παμε για τον υπερηχο αν αυτο μπορει να μας δωσει μια ολοκληρωμενη εικονα.

το κακο για την ωρα ειναι οτι στο σημειο εκει δεν βλεπω μεγαλες τριχες παρα μικρες ανεπαισθητες και δεν ξερω οταν βγουν τα κανονικα μαλλια (εμας ηδη αρχιζουν να πεφτουν σιγα σιγα της κοιλιας) αν θα υπαρχει κενο η αν θα καλυπτεται.. θα δειξει...

Τρελάθηκα από το μεσημέρι, πολύ ανήσυχος ο μπέμπης.. Γενικά, περνάμε μια κρίση όλη την εβδομάδα γι αυτό δεν είχα καταφέρει να μπω και έχω χάσει πάλι τόσα επεισόδια. Ούτε τον εαυτό μου δεν προλαβαίνω να δω για 5'... Με ρίχνει πολύ αυτό όταν δεν έχω καθόλου χρόνο...

Θα επανέλθω... Μου έχετε λείψει πολύ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τρελάθηκα από το μεσημέρι, πολύ ανήσυχος ο μπέμπης.. Γενικά, περνάμε μια κρίση όλη την εβδομάδα γι αυτό δεν είχα καταφέρει να μπω και έχω χάσει πάλι τόσα επεισόδια. Ούτε τον εαυτό μου δεν προλαβαίνω να δω για 5'... Με ρίχνει πολύ αυτό όταν δεν έχω καθόλου χρόνο...

Θα επανέλθω... Μου έχετε λείψει πολύ...

θα περασει και αυτο.. ΥΠΟΣΧΕΣΗ!! φιλια και μην σε παιρνει απο κατω..ολες στο ιδιο καζανι βραζουμε..σχεδον..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...