Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δε θυμαμαι αν εχουμε ξαναθιξει το θεμα αυτο, anyway, ειναι ενδιαφερον...

Οι παραπλανητικές καμπύλες ανάπτυξης στα καινούργια βιβλιάρια υγειας του παιδιού

vivliario-igeias-210x297.jpg

http://www.birthchoices.gr/2011/10/the-misleading-growth-curves-in-the-new-children-health-booklet/

συμφωνοι!! Ειμαι 100% μαζι σου..

παλι καλα ομως που το πηραμε και αυτο γιατι πολλα μαιευτηρια ειδικα δημοσια δινουν μονο φωτοτυπιες λογω ελλειψης:rolleyes::rolleyes:

718178wfjpa82rh3.gif

Καλημεραααααα και απο εμας!!!!!

συμφωνοι!! Ειμαι 100% μαζι σου..

παλι καλα ομως που το πηραμε και αυτο γιατι πολλα μαιευτηρια ειδικα δημοσια δινουν μονο φωτοτυπιες λογω ελλειψης:rolleyes::rolleyes:

Να σου πω Προσπ κι εγω εξεπλαγην που πηρα βιβλιαριο και δη απο δημοσιο νοσοκομειο....

Η Κυριακη καιρο εχει να φανει.. ε?

Ειδα εφιαλτη οτι μου εκλεψαν το παιδι και ουρλιαζα κι εκλαιγα στον υπνο μου και οταν πεταχτηκα πανω ειχα αληθινα δακρυα... Ο θεος να φυλαει...

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

Βασικα δικιο εχεις.. Με απασχολει που δεν εχει φυγει εντελως ο ικτερος ακομη..

Απο το νοσοκομειο βγηκαμε με 12,3.. τοσες μερες ειναι ολη μερα στο στηθος τον εχω τιγκαρει στα υγρα και κανει ηλιοθεραπεια στο δωματιο του... Τι αλλο να κανω??

Καλημερα!!!!!!!!!!!!

Ντινα αυτος ο παλιοικτερος ειναι πολυ αγχωτικος...

Τον βλεπεις ακομα κιτρινο;;

Εμεις φτασαμε μεχρι 12,9 κ φυγαμε με 8,4....

Οσο ειμασταν στο Μητερα μου την εφερναν καθε 2 ωρες να φαει, γιατι θελει λεει ενυδατωση...:rolleyes:

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

οπως και στη κορη μου ετσι και στο γιο τα ιδια λεγαμε σημερα και με την παιδιατρο.. ο ικτερος κανει κανα τριμηνο να υποχωρησει και ετσι το μωρο μπορει να ειναι κιτρινο για καιρο..

ο ικτερος υποχωρει απο κατω προς τα πανω..

απο τη στιγμη που πινουν υγρα πολλα και δεν εχουν και θεματα βαρους, ουτε ατονιες και υπνηλιες τοτε ολα βαινουν νορμαλ..(ετσι συνηθιζεται..)

Διαφημίσεις

το φως στο σπιτι δεν το πιστευω οτι κανει κατι για να βοηθησει τον ικτερο να πεσει.. συμφωνει και η παιδιατρος καθως η φωτοθεραπεια γινεται σε λαμπα με υπεριωδη ακτινοβολια.

Ναι την ειδα αυτη τη λαμπα... σκιαχτηκα στην αρχη, την εβαλαν σε κατι αλλα παιδακια που ειχαν περισσοτερο απο το δικο μου... Λες και τα εβαλαν στο σολαριουμ ηταν...

οπως και στη κορη μου ετσι και στο γιο τα ιδια λεγαμε σημερα και με την παιδιατρο.. ο ικτερος κανει κανα τριμηνο να υποχωρησει και ετσι το μωρο μπορει να ειναι κιτρινο για καιρο..

ο ικτερος υποχωρει απο κατω προς τα πανω..

απο τη στιγμη που πινουν υγρα πολλα και δεν εχουν και θεματα βαρους, ουτε ατονιες και υπνηλιες τοτε ολα βαινουν νορμαλ..(ετσι συνηθιζεται..)

Ενα τριμηνο??? Σοβαρα??? Το σωματακι του δικου μου ειναι μια χαρα , το προσωπακι ειναι λιγο κιτρινακι και λιγο τα ματακια... Αν και μια νομιζω κιτρινιζουν μια ασπριζουν αυτα τα ματακια, δεν ξερω... Διαβασα στο νετ οτι την 15η μερα φευγει... οχι ε ?? Το μωρο παντως ειναι ζωηρουλι και δεν εχει υπνηλια...

Αυριο θα ερθει και σε εμας παιδιατρος το απογευματακι... Αριστεα, πως πατε απο κιλα?

εμας ο μπεμπης εχει αναπτυξει στο τριχωτο της κεφαλης ενα αιμαγγειωμα το οποιο απο οτι ξερω και εχω διαβασει επισης συνηθως φευγει μεχρι καποια ηλικια, το ειδε και η παιδιατρος και εχει την ιδια αποψη αλλα για καλο κακο μας προτεινε να κανουμε στους επομενους μηνες εναν υπερηχο εγκεφαλου στο σημειο μιας και οι πηγες ειναι ακομη ανοιχτες μεχρι τον 18 μηνα και ετσι αποφευγονται τυχον αξονικες για να επιβεβαιωσουμε οτι δεν υπαρχει εσωτερικο αιμαγγειωμα (σπανια συνανταται αλλα θελει να αποκλειστουν ολες οι περιπτωσεις)

Ναι την ειδα αυτη τη λαμπα... σκιαχτηκα στην αρχη, την εβαλαν σε κατι αλλα παιδακια που ειχαν περισσοτερο απο το δικο μου... Λες και τα εβαλαν στο σολαριουμ ηταν...

Ενα τριμηνο??? Σοβαρα??? Το σωματακι του δικου μου ειναι μια χαρα , το προσωπακι ειναι λιγο κιτρινακι και λιγο τα ματακια... Αν και μια νομιζω κιτρινιζουν μια ασπριζουν αυτα τα ματακια, δεν ξερω... Διαβασα στο νετ οτι την 15η μερα φευγει... οχι ε ?? Το μωρο παντως ειναι ζωηρουλι και δεν εχει υπνηλια...

Αυριο θα ερθει και σε εμας παιδιατρος το απογευματακι... Αριστεα, πως πατε απο κιλα?

μεχρι και 3 μηνες.. και τα παιδια που θηλαζουν συνηθως καθυστερουν να τον αποβαλλουν..συνηθως.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...