Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

εμενα που μου λειπει η κοιλια μου?Ειμαι μαζοχα ε?

και εμενααααα..

Σκεφτομουν το μεσημερι καποιες στιγμες χαρακτηριστικες με την κοιλια μου...

Ενα πρωινο ειχα παει στην εταιρεια που δουλευω να δωσω τα χαρτια της αδειας και περιμενα στην υποδοχη αρκετη ωρα..και οοοολη την ωρα να κουνιεται η μικρη μου απο μεσα..και δωστου χαρα εγω...!!

Αξεχαστες στιγμες...που μου λειπουν... :rolleyes::rolleyes:

Για να δουμε ποτε θα ερθει το επομενο...(οχι πως βιαζομαι να το κανω..αλλα μ'αρεσε τρελα η περιοδος της εγκυμοσυνης..)

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και εμενααααα..

Σκεφτομουν το μεσημερι καποιες στιγμες χαρακτηριστικες με την κοιλια μου...

Ενα πρωινο ειχα παει στην εταιρεια που δουλευω να δωσω τα χαρτια της αδειας και περιμενα στην υποδοχη αρκετη ωρα..και οοοολη την ωρα να κουνιεται η μικρη μου απο μεσα..και δωστου χαρα εγω...!!

Αξεχαστες στιγμες...που μου λειπουν... :rolleyes::rolleyes:

Για να δουμε ποτε θα ερθει το επομενο...(οχι πως βιαζομαι να το κανω..αλλα μ'αρεσε τρελα η περιοδος της εγκυμοσυνης..)

αντε και στον γιο λοιπον.. αν και θα καραγλυκαθειτε με την κορακλα!!!

δεν ξερω αν το να κανεις τα παιδια κοντα ηλικιακα ειναι καλο, σιγουρα ειναι διαδικαστικα κουραστικο..

απο τη μερια μου δεν βρισκω την διαφορα ηλικιας πχ 3 ετη που χουν τα παιδια μου ιδανικη καθως αργοτερα θα φανει παροτι ειναι και διαφορετικο φυλο αλλα διαδικαστικα ηταν και ειναι βολικο γιατι η κορη μου αυτοεξυπηρετειται σε αρκετα πραγματα.

απο την αλλη οπως τα φερει ο Θεος.. ηθελα να κανω παιδι στον πρωτο χρονο μετα τη γεννηση της κορης μου και επαθα κατι και επρεπε να κανω επεμβαση, αρα ανεβαλλα την σκεψη... μισο χρονο μετα εμεινα αλλα παλλινδρομησα.. ειναι λοιπον οπως ερθουν τα πραγματα..προγραμμα σε αυτα δεν χωραει

Ευτυχως δεν εχουμε πολλα τραβηγματα τη νυχτα. Αν μου κανει κολπα και δε κοιμαται περιμενω να φυγει ο αντρας μου να ειμαστε ανετα και την παιρνω στο κρεβατι και συνεχιζουμε για λιγο ακομα.

Για το ρηλαξ τι να πω..αν ειναι τοσο προσεγμενο θα ειναι οκ. Απλα ηξερα για τη μεσουλα οτι δε κανει να πεφτει βαρος. Ισως ειναι για τα απλα κλασσικα ρηλαξ.Τη χουφτα λες το καθισμα αυτοκινητου? Κι εμεις το εχουμε αυτο αλλα νιωθω οτι δε καθεται καλα.Την εχω μονο για το αυτοκινητο.

ουπς! Μολις αμολυσε ρουκετα! Πρρρρρ!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Ωραιο το polly magic.Σε εχει βοψει ε? Το ειχες και για τη μικρη? Ποσο το πηρες θυμασαι?

το ειχαμε παρει 160 ευρω το 2009 δωρο απο την κουνιαδα μου και το χρησιμοποιησα αρκετα αλλα ηταν 6 μηνων περιπου η μικρη, δηλαδη σαν ριλαξ δεν χρησιμοποιηθηκε ποτε..

ειναι ογκωδες αλλα κανει τη δουλεια του, εχει και κατι παιχνιδια που μπαινουν απο πανω σαν τοξο και ροδακια και ενα καλαθι, πλενεται, το κακο ειναι οτι αναβουν τα μωρα επειδη ολα ειναι πλαστικα η πολυεστερικα και εχω μονιμα βαμβακερα πανια..

κοιτα, εγω στο μαιευτηριο δεν χρησιμοποιησα τη χουφτα παροτι ειναι με θεση ενισχυμενη για νεογεννητα και προτιμησα το πορτ μπεμπε του καροτσιου και τον φεραμε ξαπλωμενο (το ιδιο και στην κορη μου εκανα), στην πρωτη εβδομαδα την εβγαλε στο λικνο αφου κοιμοταν συνεχως, τα ιδια και η δευτερη παροτι εκανα ενα πειραμα με το ριλαξ του polly αλλα δεν μου καθοταν στο ματι οτι ηταν ανετος αλλα την τριτη εβδομαδα αρχισα να τον βαζω για λιγη ωρα οσο εκανα μια δουλεια στη κουζινα η σε αλλο δωματιο (το σημαντικο ειναι πως ειναι αρκετα στερεο και εχει και βαθμιδες υψους ωστε να μην το φθανει ενα μικρο παιδι το ριλαξ η να μην πεσει με ενα σπρωξιμο) και ετσι καλυπτει κατα πολυ τις αναγκες ενος κοινου ριλαξ και πλεον τον αφηνω μεχρι μιση με μια ωρα εκει οταν πχ θελω να τον εχω στο σαλονι κοντα μου η στη κουζινα για να κανω αυτα που θελω..

Διαφημίσεις

Καταλαβα! Ευχαριστω!

Η δικια μου αν δεν ειναι ηρεμη δε προκειται να κατσει πουθενα! Και δεν ειναι σχεδον ποτε ηρεμη.Μονο για καμια ωρα το πρωι μετα το φαγητο.Δε την παλευω.Τρελαθηκα παλι. Δεν ηρεμει με τιποτα αλλο.Μονο βυζι αλλιως κλαιει. και λιγη ωρα στην αλλαξιερα καμια φορα οταν δε σπαραζει κι εκει γιατι συνηθως την ωρα που την αλλαζω κανει κι αλλα και ισως ανακουφιζεται. Περιμενει κατα προτιμιση να βαλω την καινουρια πανα απο κατω για να τη λερωσει και να χαλαμε 2-3 καθε φορα.Ειχαμε καταφερει με τα χιλια ζορια να την κοιμισουμε και γαυγισε ο σκυλος και την κοψοχολιασε και αρχισε να κλαιει παλι...Και φυσικα που υπνος πια....Παλι βυζι...

Απο χτες μου κανει εντελως νερο ομως...Ποτε υποψιαζομαστε διαρροια?Ειναι ακομα πιο νερουλα απο πριν και γινεται χαλια , τρεχουν παντου.Εχει λερωσει 3 φορμακια απο το πρωι...:( Σορρυ για την περιγραφη!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Κορίτσια καλησπερα! Ερωτηση κυριως προς τις εμπειρες μανουλες: ο μικρος εχει γεμισει σε ολο το προσωπο κοκκινα σπιθουρακια . η παιδιατρος ειπε δεν ειναι τιποτα και να βαζω μια κρεμα hyntrovit. ο γλυκουλης μου ομως ειναι κοκκινος!! εσεις ειχατε κατι παρομοιο?:confused::confused::confused::confused::confused:

Σας διαβαζω και επανερχομαι!

dbLDp2.png

Κορίτσια καλησπερα! Ερωτηση κυριως προς τις εμπειρες μανουλες: ο μικρος εχει γεμισει σε ολο το προσωπο κοκκινα σπιθουρακια . η παιδιατρος ειπε δεν ειναι τιποτα και να βαζω μια κρεμα hyntrovit. ο γλυκουλης μου ομως ειναι κοκκινος!! εσεις ειχατε κατι παρομοιο?:confused::confused::confused::confused::confused:

ναι το χε η κορη μου σε διαφορες φασεις τον πρωτο χρονο..λαικιστη βρεφικη ακμη.. δεν εβαζα τιποτα

Καταλαβα! Ευχαριστω!

Η δικια μου αν δεν ειναι ηρεμη δε προκειται να κατσει πουθενα! Και δεν ειναι σχεδον ποτε ηρεμη.Μονο για καμια ωρα το πρωι μετα το φαγητο.Δε την παλευω.Τρελαθηκα παλι. Δεν ηρεμει με τιποτα αλλο.Μονο βυζι αλλιως κλαιει. και λιγη ωρα στην αλλαξιερα καμια φορα οταν δε σπαραζει κι εκει γιατι συνηθως την ωρα που την αλλαζω κανει κι αλλα και ισως ανακουφιζεται. Περιμενει κατα προτιμιση να βαλω την καινουρια πανα απο κατω για να τη λερωσει και να χαλαμε 2-3 καθε φορα.Ειχαμε καταφερει με τα χιλια ζορια να την κοιμισουμε και γαυγισε ο σκυλος και την κοψοχολιασε και αρχισε να κλαιει παλι...Και φυσικα που υπνος πια....Παλι βυζι...

Απο χτες μου κανει εντελως νερο ομως...Ποτε υποψιαζομαστε διαρροια?Ειναι ακομα πιο νερουλα απο πριν και γινεται χαλια , τρεχουν παντου.Εχει λερωσει 3 φορμακια απο το πρωι...:( Σορρυ για την περιγραφη!

πιθανοτατα..ανκαι υδαρη ειναι και του δικου μου αλλα οταν περασα διαρροια εγω αρα και εκεινος τα κανε καθε μιση ωρα νερουλα

Εμεις βγαλαμε 2 κοκκινα σπυθουρακια στο σαγονι αλλα υπεθεσα οτι ειναι απο τα σαλια και τα γαλατα κλπ...Ελπιζω να σας περασει συντομα...Δε θα ειναι τπτ λογικα..Φαινεται να εχει φαγουρα? Βαζεις κατι στο προσωπο,μηπως απ τις κρεμες που βαζεις στο σωμα και τον πειραξε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

πιθανοτατα..ανκαι υδαρη ειναι και του δικου μου αλλα οταν περασα διαρροια εγω αρα και εκεινος τα κανε καθε μιση ωρα νερουλα

Οταν περασες διρροια ειχε και ο μικρος?

Γιατι αν ειναι ετσι μου ηρθε φλασια οτι το μεσημερι ημουν καπως..μη μπα σε λεπτομερειες...:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Οταν περασες διρροια ειχε και ο μικρος?

Γιατι αν ειναι ετσι μου ηρθε φλασια οτι το μεσημερι ημουν καπως..μη μπα σε λεπτομερειες...:rolleyes:

ναι.. μετα την πρωτη εβδομαδα που γυρισαμε σπιτι μαλλον ειχα παθει ηπια γαστρεντεριτιδα (ενας θεος ξερει απο που) και ειχα τρεις μερες διαρροια.. λογικο ηταν επιασε και τον μπεμπη και ο καημενος δεν προλαβαινε να αλλαζει πανες..

Κοριτσια ευχαριστω για τις απαντησεις σας. η κρεμα που του βαζω ειναι για προσωπο και σωμα. δε νομιζω οτι εχει φαγουρ αη τον ενοχλει, δεν δειχνει κατι τετοιο απλα εγω το λυπαμαι που το βλεπω ετσι το ζουζουνι μου.

Και εγω γι ατο ριλαξ την ιδι απορια εχω αφου ειναι απο 0 και πανω γιατι δεν επιτρεπεται ακομα? το δοκιμασα μια φορα αλλα δε νομιζω οτι τον βολεψε. βεβαια Δημητρα εσενα ειναι και ολοκληρος αντρας!

Ντίνα εμενα επισκληριδιο μου κανανε αυτο το ραχιαιο που λες ειναι κατι άλλο?:confused:

dbLDp2.png

Ναι, ειναι διαφορετικο ειδος αναισθησιας.. κι εγω νομιζα ειναι το ιδιο.. υποτιθεται οτι στη ραχιαια σου κανουν σε πολλα σημεια, ετσι το ενιωσα εγω τουλαχιστον ... εγω δεν ειχα ελεγχο των μυων ουτε ενιωθα πονο φυσικα, το μονο που μου ειπαν ηταν οτι μετα το χειρουργειο δεν θα επρεπε να κουναω το κεφαλι μου πολυ για να μη ζαλιστω κι εχω ταση για εμετο.. Το πολυ μια ωρα μετα το χειρουργειο αρχισα να ξανανιωθω τα ακρα μου και την επομενη μερα περπατουσα..

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Δε θυμαμαι αν εχουμε ξαναθιξει το θεμα αυτο, anyway, ειναι ενδιαφερον...

Οι παραπλανητικές καμπύλες ανάπτυξης στα καινούργια βιβλιάρια υγειας του παιδιού

vivliario-igeias-210x297.jpg

http://www.birthchoices.gr/2011/10/the-misleading-growth-curves-in-the-new-children-health-booklet/

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...