Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

aristea.. αυτο συμβαινει σε ορισμενες εγκυμονουσες.. να θυμηθεις να το αναφερεις και στον γιατρο σου.. να δει και την πιεση σου.. καλο ειναι να το ξερει αν και ειναι νορμαλ για τα καταγεγραμμενα συμπτωματα..

με το καλο να ρθει η εξεταση σου.. εμενα ο δικος μου γιατρος πηγε διακοπες και με ειχε δει 22/7 και τωρα θα με ξαναδει 19/8 δηλαδη σχεδον ενα μηνα μετα αφου το ιατρειο θα ειναι κλειστο..

εχω εντονες μερες μεχρι τοτε μιας και κανω παραλληλα τις δρασεις μου με την νεανικη λεσχη αλλα ελπιζω και πιστευω οτι ολα θα πανε καλα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα loveboom,

Εγω και η μπεμπα ειμαστε μια χαρα!Ειμαι στο κρεβατι και απολαμβανω τις κλωτσιτσες;) Εσυ ολα καλα;

Ασε ερημωσε ο Νοεμβρης!!!:confused:

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Καλημερα loveboom,

Εγω και η μπεμπα ειμαστε μια χαρα!Ειμαι στο κρεβατι και απολαμβανω τις κλωτσιτσες;) Εσυ ολα καλα;

Ασε ερημωσε ο Νοεμβρης!!!:confused:

ολα μια χαρα!το τι κλοτσια εχω φαει σημερα ουτε λεγεται!!!:shock:ναι ,καλοκαιρι βλεπεις....τωρα χαζολογαω τα καροτσια ,εχω τρελαθει αυτο που θελω ειναι πανακριβο στην ελλαδα,ελεος πια:eek:αληθεια εσυ εχεις ψωνισει τιποτα για την μικρη σου;)

an1cJY10g410000Nzc3NzlkaHw3NDY1NjgwZGF8.gif

Ναι, εχουμε παραγγειλει καροτσακι, αλλα δεν το εχουμε παραλαβει ακομα.. Τιποτα αλλο, μονο αυτο.. Εσυ απο αγορες;

Διαφημίσεις

Ναι, εχουμε παραγγειλει καροτσακι, αλλα δεν το εχουμε παραλαβει ακομα.. Τιποτα αλλο, μονο αυτο.. Εσυ απο αγορες;

πποιο εχεις παραγειλει?και εγω αυτο ψαχνω μαλλον θα παρω το maclaren xlr kai το καθισματακι αυτοκινητου για να βγουμε απο το μαιευτηριο.τιποτε αλλο.μαλλον θα το παραγειλω απο το εξωτερικο.εχω λιγο αχωθει με τα πραγματακια και γενικα ποσο θα στοιχισουν ολα μαζι τα απαραιτητα.κουνια εχουμε μας εχουν χαρισει ,αυτα

an1cJY10g410000Nzc3NzlkaHw3NDY1NjgwZGF8.gif

Εμεις πηραμε αυτο που δινει πορτ μπεμπε κ καρεκλακι αυτοκινητου σε μπεζ, http://www.inglesina.com/it/node/2295 και ειναι πολυ πρακτικο, πιανει λιγο χωρο οταν κλεινει.

Γενικα απο κουνια λικνο και ρουχαλακια εχω απο τις αδερφες μου οποτε δεν αγοραζω..

Απο Σεπτεμβρη θα εχω χρονο και θα ασχοληθουμε με το δωματιο, να γινει παιδικο..ξερεις.. Αυτο που σκεφτομαι απο τωρα ειναι οτι εχουμε απλωσει τα ρουχα μας σε ολες τις ντουλαπες του σπιτιου και θα πρεπει να κανω αρκετο χωρο για τη μπεμπουλα, γιατι μπορει να ειναι μικρα τα ρουχαλακια της αλλα θα ειναι πολλα!!! :shock::shock:

Περναει γρηγορα τελικα ο καιρος, θα φτασει ο καιρος που θα ειμαστε στην 37η εβδομαδα και θα περιμενουμε μερα τη μερα!!

καλησπερα..

εγω εχω το trio της chicco το οποιο μου ειχε κανει δωρο ο πατερας μου.. κοστιζε περι τα 700 ευρω το 2008 και ηταν καροτσι βολτας, πορτ μπεμπε, καθισμα αυτοκινητου..

το πορτ μπεμπε το χρησιμοποιησα απο ελαχιστα εως καθολου γιατι ειχα γεννησει Ιανουαριο και δεν εβγαζα τη μικρη εξω συχνα (μαλιστα προτιμουσα τα ring sling για περιπατο) και ετσι πηγαμε κατευθειαν στο καρεκλακι βολτας και αρκετα χρησιμοποιησαμε την χουφτα δηλαδη του αυτοκινητου το οποιο εμπαινε και στο αυτοκνητο και στο καροτσι..

βασικα για μενα το μονο πρακτικο ηταν οτι το καροτσι γενικα ως σκελετος ηταν σχετικα ελαφρυς και ανετος στο πορτπαγκαζ..

αν ηταν ομως στο χερι μου να παρω καροτσι τοσα χρηματα μαλλον δεν θα εδινα.. θα επαιρνα καποιο της mothercare μαλλον απο τα οικονομικα της και παλι την ιδια δουλεια θα εκανα..

και να μαι και ειλικρινης αν ειναι να γεννησω Νοεμβρη παλι δεν κοβω γενναιες εξορμησεις με το μωρο αφου μολις θα εχουν αρχισει τα κρυα..

απο τα αλλα εχω σχεδον τα παντα..μονο αποστειρωτη θα παρω οταν θα ειναι να γυρισω στη δουλεια για να αποστειρωνω το θηλαστρο αφου δε σκοπευω να δινω ξενο γαλα οπως εκανα και με τη μικρη μου..

και οτι ρουχο αγοριστικο για εξοδους αφου εχω πολλα unisex απο τη κορη μου για το σπιτι.

για την ωρα αν και βαριεμαι λογω ζεστης και εποχης πρεπει να κανω καμια εξορμηση στη ντουλαπα της κορης μου και να συνεχισω το ξεκαθαρισμα αγοριστικων -κοριτσιστικων και να αρχισω να πλενω τα βρεφικα ρουχαλακια για να τα αποθηκευσω.,, μη νομιζετε.. ειναι μικρα ΑΛΛΑ θαυματουργα!!

μονο να τα πλυνετε και να σιδερωθουν ειναι ενα θεμα ειδικα αν ειναι πολλα απο δευτερο χερι και αν ειστε σχολαστικες με την αποστειρωση.

εγω εχω βεβαια και το χειμερινο ξεκαθαρισμα ρουχων για την κορη μου που θα μου επιβαλλει ανακαταταξη στις ντουλαπες και στα συρταρια αλλα αν ξεφορτωθω τα πιο μωρουδιακα της θα ειμαι πιο ευελικτη..

για να μην αναφερω τσσερις κουτες με βρεφικα προιοντα και παιχνιδια που περιμενουν εδω και εναν χρονο..

ειναι ογκος δουλειας και θελει κεφια να γινει οπου με μια κοιλια μεχρι το στομα, ενα καρο φαρμακα που με ζαυλακωνουν με ζεστη, με ενα σπιτι να με περιμενει για γενικη και ενα παιδακι να ζητα τη προσοχη μου..ειναι λιγο καπως το να το οργανωσω οπως πρωτα..

καλα ειμαι στο εξοχικο..χαχα!!:tongue:

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανουλίτσες μου γλυκές!!!!! Καλή βδομάδα και καλό μήνα να έχουμεεεεεεεε!!!!!!!!:P:p

Λοιπόν από σήμερα και για δύο εβδομάδες έχω άδεια!!!!:D Δουλειές πολλές όμως αλλά πρέπει να γίνουνε!!!

Λοιπόόόόν, το Σάββατο που ήμασταν στην Αθήνα παραγγείλαμε τα πραγματάκια του μικρού μας!!!!!!! Κούνια, ντουλάπα, συρταριέρα και πολλά άλλα!!! Α πήραμε και ορισμένα πραγματάκια επι τόπου....ρουχαλάκια, ζιπουνάκια κλπ κλπ!!! Μας άρεσαν πολύ κι από κοντά όσο μας είχανε αρέσει από το ίνετρνετ....πολύ εξυπηρετικοί στο μαγαζί!! Είχα σημειώσει σε χαρτάκι όσα ήθελα να πάρω και η παραγγελία κράτησε περίπου μισή ωρίτσα!! Αφού μου είπε η υπάλληλος: "διαβασμένη μου ήρθες" χαχαχα...:rolleyes::tongue: Το σεπτέμβρη προς το τέλος θα τα παραλάβουμε!!!! Αυτάάάάά!!!!!

Αύριο έχω εξετάσεις αίματος και ούρων και καμπύλη ζαχάρου....:rolleyes: Για να δούμε τι θα δείξει!!!!

Σας φιλώ όλες στις κοιλίτσες σας!!!!!:D

Καλημέρα μανουλίτσες μου γλυκές!!!!! Καλή βδομάδα και καλό μήνα να έχουμεεεεεεεε!!!!!!!!:P:p

Λοιπόν από σήμερα και για δύο εβδομάδες έχω άδεια!!!!:D Δουλειές πολλές όμως αλλά πρέπει να γίνουνε!!!

Λοιπόόόόν, το Σάββατο που ήμασταν στην Αθήνα παραγγείλαμε τα πραγματάκια του μικρού μας!!!!!!! Κούνια, ντουλάπα, συρταριέρα και πολλά άλλα!!! Α πήραμε και ορισμένα πραγματάκια επι τόπου....ρουχαλάκια, ζιπουνάκια κλπ κλπ!!! Μας άρεσαν πολύ κι από κοντά όσο μας είχανε αρέσει από το ίνετρνετ....πολύ εξυπηρετικοί στο μαγαζί!! Είχα σημειώσει σε χαρτάκι όσα ήθελα να πάρω και η παραγγελία κράτησε περίπου μισή ωρίτσα!! Αφού μου είπε η υπάλληλος: "διαβασμένη μου ήρθες" χαχαχα...:rolleyes::tongue: Το σεπτέμβρη προς το τέλος θα τα παραλάβουμε!!!! Αυτάάάάά!!!!!

Αύριο έχω εξετάσεις αίματος και ούρων και καμπύλη ζαχάρου....:rolleyes: Για να δούμε τι θα δείξει!!!!

Σας φιλώ όλες στις κοιλίτσες σας!!!!!:D

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΑ!!! Και με το καλο και στην ωρα του το μπεμπε σας σπιτι!!!!!!!!!!

Και βεβαια καλες εξετασεις να χεις!!!

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΑ!!! Και με το καλο και στην ωρα του το μπεμπε σας σπιτι!!!!!!!!!!

Και βεβαια καλες εξετασεις να χεις!!!

Καλημέρα μανούλες και μπεμπάκια!!!!!!!!:D:D

Prosp μου σε ευχαριστώ πολύ!!!!!!! Με το καλό να υποδεχτούμε όλες τα μπεμπάκια μας!!!!!!!!!:D:D

Σήμερα έκανα στο ΙΚΑ τις εξετάσεις αίματος ούρων και την καμπύλη ζαχάρου!!! Τώρα εγώ είμαι αναίσθητη??? Δεν είμαι??? Δεν ξέρω τι, αλλά αυτή η γλυκόζη δε με πείραξε σε τίποτα, ούτε καν σαν γεύση!!!:rolleyes: Την ήπια με τη μία και θα έπινα κι άλλο ποτήρι αν είχα, σηκώθηκα αμέσως και πήγα σε άλλον όροφο του ΙΚΑ για να ρωτήσω τι θα χρειαστώ για την άδεια τοκετού κι όλα μια χαρά, ούτε ζαλάδα, ούτε τίποτα!!!:rolleyes: Την Πέμπτη τα αποτελέσματα αλλά δεν αγχώνομαι καθόλου!! Ότι κι αν δείξουν, είναι αντιμετωπίσιμο!!!;)

Ρώτησα και στον ΟΑΕΔ για το εξάμηνο αλλά είναι πολύ νωρίς για να μου δώσουνε τα χαρτιά που θα χρειαστούνε για το έξτρα επίδομα και για την εξάμηνη επιδότηση και δεν ξέρουνε τι θα ισχύει μέχρι τότε...:rolleyes:

Αυτά!!!! Πάω να φτιάξω ένα τοστάκι να φάω και να ξαπλώσω λίγο γιατί σηκώθηκα από τα άγρια χαράματα!!!!

Φικάκια πολλά πολλά στα μπεμπίνια σας!!!!!!!!:P

καλημερα

και εμενα η καμπυλη σακχαρου στη κορη μου δε με πειραξε καθολου.. ισα ισα που περιμενα ποτε θα περασει το τριωρο για να φαω κανενα ..βρωμικο..χαχα!!

σχετικα με το επιδομα ΟΑΕΔ.

πριν γεννησουμε παιρνουμε απο το ΙΚΑ 56 μερες αδεια κυοφοριας ενω προκαταβαλεται το σχετικο επιδομα, μετα τη γεννα δικαιουμαστε 63 ημερες αδεια λοχειας οπου παιρνουμε το σχετικο επιδομα βαση και με την ακριβη ημερα τοκετου για να γινουν οι προσθαφαιρεσεις σε συγκριση με το επιδομα κυοφοριας και ΜΟΛΙΣ κλεισεις κι την 63η ημερα αδειας λοχειας του ΙΚΑ τοτε την 64η πας στον ΟΑΕΔ της περιοχης που υπαγεσαι και υποβαλλες τα σχετικα δικαιολογητικα (καπου τα χω αλλα οχι μαζι μου και παλι θα πρεπει να τα διασταυρωσω..εφοσον θα ισχυει μεχρι τον Δεκεμβρη το σχετικο επιδομα) και τοτε ξεκινα η επιδοτηση για 6 μηνες οπου πληρωνουν καθε 1η του μηνα και αναδρομικα τις ημερες που ειχες κανει την αιτηση, συν οτι δωρα Πασχα, Χριστουγεννων κλπ.

απλα κατα το Σεπτεμβρη, Οκτωβρη ζητα να μαθεις ακριβως τα δικαιολογητικα που χρειαζονται.. επιδερμικα θυμαμαι βιβλιαριο ασθενειας ΙΚΑ, κατασταση ενσημων των τλευταιων 2 ετων, βιβλιαριο ασθενειας συζυγου και αν ειναι σε αλλο ταμειο υπευθυνη δηλωση οτι δεν παιρνει αλλο επιδομα, εκκαθαριστικο εφοριας, ταυτοτητα και τα σχετικα του ΙΚΑ που αποδεικνυουν οτι εχει γινει η επιδοτηση λοχειας- τοκετου.. πανω κατω τα 3/4 ειναι και τα δικαιολογητικα που χρειαζεται το ΙΚΑ για να παρεις τα προαναφερομενα επιδοματα.

Αν το παιδι σας προκειται να το ασφαλισετε στο ΙΚΑ στο δικο σας βιβλιαριο (δηλαδη της μητερας) κερδιζετε ενα 10% στο ποσο των επιδοματων λοχειας.

Επισης το ΙΚΑ δινε δικο του ετυπο εξουσιοδοτησης ειδικα για το επιδομ λοχειας σε περιπτωση που εσεις δεν μπορειτε να πατε να το παρετε κατ ιδιαν συνεπως μολις μπειτε στον μηνα σας μπορειτε να χετε φροντισει να εξουσιοδοτησετε καποιον με βαση αυτο το εντυπο μεσω ΚΕΠ..

αυτα γενικοτερα ισχυαν, επισης να επισημανω οτι στο επιδομα κυοφοριας που προηγειται του τοκετου χρειαζεται και η υπευθυνη δηλωση εργοδοτη και μαλιστα πληρωνει κανονικα εναν μισθο για τον μηνα εκεινο που εσεις υποτιθεται εχετε βγει σε αδεια. Ρωτηστε και τα λογιστηρια σας

Prosp μου, για ακόμα μία φορά σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες!!!!!!!!!

Για την άδεια τοκετού μου είπανε ότι θέλουνε το χαρτί από γυναικολόγο του ΙΚΑ που θα γράφει την ΠΗΤ μου!! Σε εκείνο το χαρτί υπάρχει μία υπεύθυνη δήλωση που πρέπει να κάνει ο εργοδότης και θα γράφει από πότε ξεκίνησε η άδεια τοκετού και μία Υπ. δήλωση δική μου που θα λέω ότι δεν εργάζομαι!!!

Όσο για το τι δικαιούμαι από τη δουλειά μου, ξέρω ότι τον πρώτο μήνα που θα κάθομαι και το Δώρο Χριστουγέννων θα τα πάρω από τον εργοδότη μου!!!:D Δουλεύω σε λογ. γραφείο οπότε με πληροφορούνε άμεσα!!!!;)

Καλά να περνάς Prosp μου!!! Φιλάκια στην κορούλα σου και φυσικά στον μπεμπούλη σου!!!:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...