Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=28430&highlight=%E1%EB%EC%E1+%E1%ED%E1%F0%F4%F5%EE%E7%F2

caramello και για οσες συνυποφερετε αυτο το διαστημα η στο προσεχες.. ειναι το τοπικ σχετικα με τα αλματα αναπτυξης οπου θα δειτε πολλες μανουλες ν απαραπονιουνται για πολυημερα η ολοημερα κολληματα στο στηθος με γκρινια, δυσφορια κλπ χωρις να μπορει το μωρακι να ηρεμησει εκτος αγκαλιας και στηθους

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχαχα προσπ τι κανεις???αχ κοριτσια και εγω νυσταζω η μικρη χτες απο της 10που κοιμηθηκε ξυπνησε στις 1και ξανακοιμηθηκε στις 4..Ευτχυως εχω την μαμα μου εδω και πηγε τα μεγαλα σχολειο μαγειρεψε και ετσι εγω κοιμηθηκα απο της 4μεχρι της 9,30

αχ βρε πουλακι μου ειδικα εσενα σε σκεφτομαι καμια φορα.. πως τα φερνεις βολτα??!!!!

εμενα σημερα εχει κοιμηθει ελαχιστα, ολο στηθος θελει και ολο χτυπιεται, μαλιστα μου κανε και κλαμα κατι που δεν το κανε μεχρι τωρα.. βλεπω ομως οτι ειμαστε σε εβδομαδα αναπτυξης συνεπως δεν μου κανει εντυπωση.. το ξαναδει το εργο..θα υποχωρησει καποια στιγμη.

ενταξει με τα μεγαλα εχω το καλο οτι ειναι σε ηλικια που αυτοεξυπηρετουνται λιγο με τον μικρο εχουμε καποια θεματακια γιατι υπνοβατει και τον εχουμε στο νου μας αλλα ολα καλα..πιο πολυ κουραζομουνα οταν γεννησα το 3 γιατι τα 2μεγαλα ηταν πιο μικρα και ηταν λιγο πακετο..Μεχρι να σαραντησω θα κατσει η μαμα μου εδω τα βραδυα και εχω εναλαξ την πεθερα

ΑΛΕΞΗΣ 10/8/2003--ΓΙΩΡΓΟΣ 30/3/2005--ΝΤΙΝΟΣ 23/10/2007

9Cj1p2.png

παλι καλα.. και εγω τη μικρη ειδικα το πρωι που θελω να κανω τις δουλειες του σπιτιου (αντι να κοιμαμαι :(:rolleyes:) την παραδιδω στο ελεος της κουνιαδας μου.. ασχολουμαι μαζι της συγκεκριμενες ωρες πλεον..

οσο μου αρεσει που ναι μωρακι, τοσο σκεφτομαι τι ξεκουραστα θα ναι οταν μεγαλωσει (πανω απο ετος) και αρχισει να αυτοεξυπηρετειται εστω και στοιχειωδως..

αλλα οπως λεει και ο ανδρας μου ειναι λιγος ο καιρος που ναι μωρα και εχει δικιο.. ετσι λοιπον πρεπει να το απολαυσουμε..αλλωστε δνε προκειται κανουμε τριτο και τεταρτο.. αφηνουμε το αθλημα σε αλλους πλεον!!

Διαφημίσεις

Και τι κανεις προσπερ? Την εχεις συνεχεια? Και πως κανεις τις δουλειες? Εγω τη δινω στη μαμα και τσακιζομαι να ψιλοσυμμαζεψω αλλα σε 10 μερες θα μου φυγει! Τι να κανωωω???ΟΙ εβδομαδες αναπτυξης ειναι πολλεεεεες! :tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

εμενα που μου λειπει η κοιλια μου?Ειμαι μαζοχα ε?

καμια φορα σκεφτομαι η βλεπω πχ στην tv η σε σχετικα περιοδικα της εγκυες μανουλες και αναπολω τις στιγμες που ημουν καθως με οσα καλα η κακα ηταν μοναδικη περιοδος..αλλα οχι ομως οτι θα προτιμουσα να μουν με την κοιλια και να μην μπορω να κανω οσα θελω..ανυπομονω να απελευθερωθω σε θεμα εξοδου και να επανακτησω τις δυναμεις μου και να κανω τα..μαγικα μου..χαχα!

Και τι κανεις προσπερ? Την εχεις συνεχεια? Και πως κανεις τις δουλειες? Εγω τη δινω στη μαμα και τσακιζομαι να ψιλοσυμμαζεψω αλλα σε 10 μερες θα μου φυγει! Τι να κανωωω???ΟΙ εβδομαδες αναπτυξης ειναι πολλεεεεες! :tongue:

εγω τον μικρο τον εχω ποτε στα χερια και παραλληλα παιζω με τη μικρη η γραφω εδω, η στο ριλαξ που εκει οταν δεν γκρινιαζει βολευεται καπως μαλλον επειδη τα ποδια του ειναι πιο ψηλα απο τη κοιλια η οποια βουλιαζει καπως και ανακουφιζεται (οχι παντα) και οταν χρειαζεται κατι να γινει οπωσδηποτε παιρνω το ριλαξ μαζι μου η τον βαζω στο λικνο και αναγκαστικα τον αφηνει να μουρμουραει η να κλαιει..(καλα μη φανταστεις για δραματα.. δεν τον εγκαταλειπω..οσο κατι να σπρωξω να γινει που δεν παιρνει αναβολη)

το χω ξαναγραψει παλαιοτερα, η κουνιαδα μου μενει μαζι μας μονιμα στο ιδιο στο σπιτι απο τις αρχες του γαμου μας και ετσι συγκεκριμενα για την ημερα μεχρι νωρις το απογευμα η θεια απασχολει τη μικρη οταν εγω δεν μπορω η δεν προλαβαινω..βεβαια επειδη ειμαστε ολοι μαζι στο σπιτι η μικρη και παλι οταν θελει εμενα δεν πτοειται απο τις προσπαθειες της θειας να της κραταει το ενδιαφερον με κατι αλλο αν και το κανει καλα καθως παιζουν τοσο καλα οσο με ενα συνομηλικο παιδακι.

Η θεια δεν κανει καμια δουλεια του σπιτιου επειδη εγω και ο ανδρας μου δεν θελουμε να κανει για διαφορους λογους, εκτος απο κανα μαγειρεμα οταν εγω δεν μπορω η δεν προλαβαινω και συνηθως κανενα πλυσιμο πιατων τα απογευματα η νωρις το βραδυ..

απο το απογευμα και μετα φροντιζω να μην την απασχολω με το παιδι για πολλους λογους μαζι, και για να ξεκουραζεται, και για να ασχολουμαστε εμεις ως γονεις αλλα και λογω της συγκατοικησης μας να μοιραζουμε τον χρονο σα να μην ζουσαμε μαζι για λογους πειθαρχιας και ιεραρχιας. (ολα τα σκεφτομαι ο χιτλερ..:tongue::tongue:)

αυτα.. συνεπως.. σαφως αλλες κοπελες περνανε χειροτερα ζορια απο εμενα..οχι ομως οτι ξεκουραζομαι..ισως θα μπορουσα αλλα δεν ειναι ..ο χαρακτηρας μου..;)

Εμενα δε της αρκει η αγκαλια.ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΘΟΣ!Ακομα και σε εμενα κλαιει.Εχουμε τρελαθει στο περπατημα και στο τραγουδι και προσπαθουμε καπως να την ανακουφισουμε και να την κοιμισουμε γιατι εχει παθει υπερδιεγερση και δε κοιμαται παλι.Ευτυχως το λεω και το εννοω, το παθαινει μονο τη μερα. Εχει να ακουμπησει στο κρεβατακι της απο το μεσημερι που την αφησα 2 λεπτα να παω τουαλετα.Και πριν απ αυτο απο το πρωι που ξυπνησε. Ειπα στον αντρα μου οτι οταν φυγει η μαμα θα γυριζει σπιτι το μεσημερι θα το βρισκει ανω κατω και δε θα εχει φαι! Μου ειπε δε πειραζει ο καημενος τι να πει!

Δε καθεται αγκαλια! Δε μπορω να τη βολεψω πουθενα! Σκουληκιαζει οπως το λεω εγω!

Τον βαζεις στο ρηλαξ? εγω δεν εχω παρει ακομα γιατι μου ειπαν οτι πριν τους 3 μηνες δε κανει. Η παιδιατρος μου ειπε μετα τις 40 μερες το λιγοτερο...:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Εμενα δε της αρκει η αγκαλια.ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΘΟΣ!Ακομα και σε εμενα κλαιει.Εχουμε τρελαθει στο περπατημα και στο τραγουδι και προσπαθουμε καπως να την ανακουφισουμε και να την κοιμισουμε γιατι εχει παθει υπερδιεγερση και δε κοιμαται παλι.Ευτυχως το λεω και το εννοω, το παθαινει μονο τη μερα. Εχει να ακουμπησει στο κρεβατακι της απο το μεσημερι που την αφησα 2 λεπτα να παω τουαλετα.Και πριν απ αυτο απο το πρωι που ξυπνησε. Ειπα στον αντρα μου οτι οταν φυγει η μαμα θα γυριζει σπιτι το μεσημερι θα το βρισκει ανω κατω και δε θα εχει φαι! Μου ειπε δε πειραζει ο καημενος τι να πει!

Δε καθεται αγκαλια! Δε μπορω να τη βολεψω πουθενα! Σκουληκιαζει οπως το λεω εγω!

Τον βαζεις στο ρηλαξ? εγω δεν εχω παρει ακομα γιατι μου ειπαν οτι πριν τους 3 μηνες δε κανει. Η παιδιατρος μου ειπε μετα τις 40 μερες το λιγοτερο...:rolleyes:

εχω ακουστα οτι δεν κανει αλλα τον εβαλα μετα τις δυο πρωτες εβδομαδες.. στην αρχη για λιγο πειραματικα και τωρα πια κοιμαται και εκει.. βασικα εχει φθασει τα 5 κιλα (5200 για την ακριβεια) και ο ογκος του ειναι οσο ηταν η κορη μου σχεδον 3 μηνων συνεπως πιστευω οτι ειναι οκ.

..και δε γκρινιαζει...Κλαιει σπαρακτικα!!

βρε τι τραβας κοριτσακι μου..

και εμενα σημερα ηταν ετσι.. δεν ηξερα ΤΙ να τον κανω τον δολιο..δοκιμαζα οτι ηξερα να κανω..

που να το χα και καθε μερα δηλαδη..το λιγοτερο που θα σου πω ειναι υπομονη.. αυριο ειναι μια καινουργια μερα..

εμενα ο μικρος πλεον ξεκιναει αυτη τη φαση απο το ξημερωμα..πχ μετα τις 4-5 το πρωι (η χειροτερη ωρα για μενα ειναι τοτε..)

κοιταω πως και πως να περασει και αυτος ο μηνας μπας και ηρεμησει..

Διαβασα το λινκ. Βρηκα πολλα κοινα με εμας. Ειδικα της κοπελας που δυσκολευεται να κοιμηθει τη μερα και παθαινει υπερδιεγερση. Εγω δε της κανω πολλα,απο το πρωι μετα το φαγητο της προσπαθω να την ξανακοιμησω και δε κοιμαται!Ποτε τη παθαινει την υπερδιεγερση??

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

σχετικα με τα ρηλαξ.. γιατι τοτε οι εταιρειες λενε απο 0 και πανω? επισης πολλα ζευγαρια οταν φευγουν απο το μαιευτηριο χρησιμοποιουν το καθισμα το βραφικο (τη λεγομενη χουφτα) που ναι απο 0 εως 12 μηνων.. υποτιθεται πως εχουν ειδικη ενισχυση για τα νεογεννητα.. και εμενα το ρηλαξ μου ειναι το καθισμα φαγητου (ειναι το polly magic της chicco που ειναι ρηλαξ για νεογεννητα εως 6 μηνων, καθισμα για 6 μηνων εως 12 μηνων και καθισμα απο 12 μηνων εως 3 ετων και στη θεση για νεογεννητα εχιε μια επιπλεον επενδυση με μαξιλαρι για να κραταει τη μεση και τη πλατη σε θεση αγκαλιας)

Διαβασα το λινκ. Βρηκα πολλα κοινα με εμας. Ειδικα της κοπελας που δυσκολευεται να κοιμηθει τη μερα και παθαινει υπερδιεγερση. Εγω δε της κανω πολλα,απο το πρωι μετα το φαγητο της προσπαθω να την ξανακοιμησω και δε κοιμαται!Ποτε τη παθαινει την υπερδιεγερση??

το απογευμα η και το βραδυ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...