Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

καλε δεν ξερω.. δεν εχω δοκιμασει αλλα με το βρασμο η ξυνιλα δεν θα χει φυγει??? λογικο μου φαινεται..

Θα χει φυγει μαλλον..:rolleyes:

Ασε αργοτερα να κανω τους πειραματισμους...:tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

εεε ναι και εσυ.. τωρα που να ταλαιπωριεσαι με μαρμελαδες?? εδω θελω να κανω μελομακαρονα και κουραμπιεδες τη Δευτερα και ηδη το σκεφτομαι αφου ο μικρος εχει μικρυνει τα μεσοδιαστηματα του υπνου και του ξυπνιου..

Ντινα τελειο το ανεκδοτο..και το κοινωνικο μηνυμα ακομα καλυτερο....

Μιλαγα τωρα με τη μανα μου κ μου λεει οτι υπαρχει κ ενα αλλο επιδομα απο τον ΟΑΕΔ κ λεγεται συμπληρωματικο βοηθημα μητροτητας... ξερει καποια κατι γι'αυτο; Για καλο κ για κακο θα πω στο Νικ να ρωτησει...

Κουραμπιεδες εε;; μου βαζεις ιδεες προσπ......!! Αν κ ανατριχιαζω με την αχνη :shock: ισως κανω μια προσπαθεια..

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Απο το πρωι παντως εχουμε γκρινια και βυζι συνεχεια.Και δε κοιμαται κανονικα. Λιγο αγκαλια μετα το φαγητο και ξυπναει μονη της μετα απο 10-20-30 λεπτα και ξαναζηταει...

Εχει καμια αλλα τετοια κολπα? Οοοοολη μερα βυζι αλλιως γκρινια ?Αφου εχω γαλα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Απο το πρωι παντως εχουμε γκρινια και βυζι συνεχεια.Και δε κοιμαται κανονικα. Λιγο αγκαλια μετα το φαγητο και ξυπναει μονη της μετα απο 10-20-30 λεπτα και ξαναζηταει...

Εχει καμια αλλα τετοια κολπα? Οοοοολη μερα βυζι αλλιως γκρινια ?Αφου εχω γαλα!

ΕΓΩ ΕΓΩ!! Σου κανω παρεα σημερα.. και εχω και την μικη η οποια ΔΕΝ ΛΕΕΙ να βαλει γλωσσιτσα μεσα της..και δεν κοιμηθηκε για μεσημερι.. τα χω παιξει..:(

Παραθετω τις εβδομαδες αλματων αναπτυξης οπου ειδικα τα θηλαζοντα μωρα κολλανε στο στηθος μεεεερες και ωρες ολοκληρες, ιδιαιτερα οσα ειναι φαγανα και βαζουν γρηγορα βαρος αλλα βεβαια ισχυει για ολα τα μωρα που το καθενα εχει το ρυθμο του.

Οι 10 πιο δύσκολες φάσεις των αλματων ανάπτυξης ειναι : (σε εβδομάδες )

Η 5η

Η 8η και η 9η

Η 12η

Η 15η -16η-17η-18η-19η (συνεχόμενες με κορύφωση στην 17η)

Η 23 -24-25-26 (με κορύφωση στην 26η)

Η 29-30 (πολυ ήπια)

Η 34-35-36-37 (με κορύφωση στην 36η)

Η 42-43-44-45-46 (με κορύφωση στην 44)

Η 51-52-53-54 (με κορύφωση στην 53)

Η 60-61-62-63-64 ( με κορύφωση μεταξή 61-62)

Η 71-72-73-74-75 (με κορύφωση μεταξύ 72-73)

χαχαχαχα προσπ τι κανεις???αχ κοριτσια και εγω νυσταζω η μικρη χτες απο της 10που κοιμηθηκε ξυπνησε στις 1και ξανακοιμηθηκε στις 4..Ευτχυως εχω την μαμα μου εδω και πηγε τα μεγαλα σχολειο μαγειρεψε και ετσι εγω κοιμηθηκα απο της 4μεχρι της 9,30

ΑΛΕΞΗΣ 10/8/2003--ΓΙΩΡΓΟΣ 30/3/2005--ΝΤΙΝΟΣ 23/10/2007

9Cj1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...