Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

το χαμογελο ερχεται περιπου στους μηνες που γραφει η μελετη αλλα εξαρτονται πολλα απο την ψυχοκινητικη αναπτυξη του καθε παιδιου..

πχ δεν ειναι τυχαιο που λενε οτι τα κοριτσια προηγουνται σε αναπτυξη απο τα αγορια στο μεσο ορο..

η κορη μου στην ηλικια του μπεμπη ειχε τσαχπινια στο ματι και σπιρταδα.. ο μικρος ειναι πιο....αθωο προβατακι..και εχει βεβαια και το αντιστοιχο χαζοχαμογελακι που τον κανει ομως.. ακαταμαχητο!!!χαχα!

παντως το αισθημα της ευχαριστησης το εκφραζουν καπως ασυνειδητα ηδη.. πχ εγω κανω κατι χαδια η παιχνιδια στον μικρο και υπαρχουν συχνα φορες που βλεπω την αντιστοιχη εκφραση ευχαριστησης.

Το βλεμμα ποτε το εστιαζουν? Μερικες φορες νομιζω οτι ο δικος μου με κοιταει λες και παρατηρει την αυρα μου γυρω γυρω...:rolleyes::rolleyes:

Αλλες φορες νομιζω με κοιταει καταματα αλλα λεω, μηπως παραλογιζομαι...

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Καλημερα στα κοριτσια!!

Αχ, Ντινα πολυ γελασα με το τοστακι...

Για την επισκληριδιο που λες ξερω οτι παιζει ρολο ποσο φαρμακο χορηγουν και ετσι υπαρχει κ η αναλογη ναρκωση..

Εγω ουτε μια στιγμη δε σταματησα να νοιωθω τα ποδια μου και να τα κουναω... Στην καισαρικη πχ βαζουν μεγαλυτερη δοση..

Καλα εεεε! πεθαινω για τα χαμογελακια....

Εχει κ λακακια σαν κ μενα!!!!!!!:D:D

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Το βλεμμα ποτε το εστιαζουν? Μερικες φορες νομιζω οτι ο δικος μου με κοιταει λες και παρατηρει την αυρα μου γυρω γυρω...:rolleyes::rolleyes:

Τις τελευταιες μερες τις κουναω τα δαχτυλα μου μπροστα στα ματια της και τα παρατηρει... Ε! δε μπορει να μην τα βλεπει να κουνιουνται..

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

και αυτο κανει 2-3 μηνες να συμβει.. τωρα βλεπουν στο.. υπερπεραν αν και αρχιζει ο μικρος να ψιλοεστιαζει καπως (σιγουρα βλεπει θολα)..

εμενα αλληθοριζει και μαλιστα αρκετα σε σχεση με τη κορη μου.. βεβαια δεν ειναι ενδειξη καθως στους πρωτους μηνες συνηθιζεται αυτο αλλα παντα το χω στο νου μου και θα τον παω για οφθαλμολογικο ελεγχο γυρω στο χρονο αν δεν χρειαστει νωριτερα..

θα παω και την κορη μου καποια στιγμη για ελεγχο στους επομενους δυο μηνες (για υπερμετρωπια και αλληθορισμο οπου μαστιζουν τα συγχρονα μωρα και ειδικα η πρωτη δεν γινεται αντιληπτη)

κανονικα ο ελεγχος αυτος πρεπει να γινεται 1 μεχρι 2 ετων.

Καλημέρα!!!!!:D

Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλες τις σελίδες αλλά μπαίνω για να πω κάτι στην Ντίνα τώρα που το διάβασα...

Φυσικά και δικαιούσαι το επίδομα τοκετού που είναι 1007 ευρώ!!!!:!: Εγώ γέννησα σε δημόσιο νοσοκομείο με καισαρική και ήδη έχω στα χέρια μου αυτό το επίδομα!!!!!! Μην το αφήσεις έτσι.....ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:!::!::!: Όσο για τα φάρμακα που λες...κι εμένα μου κάνανε κάθε μέρα clexane (αντιπηκτική ένεση), στο σπίτι δε μου έδωσαν να παίρνω αντιπηκτική παρά μόνο μία αντιβίωση σεκλόρ, σεσκλόρ, κάπω έτσι....

Ξηροδερμία κι εμένα είχε ο δικός μου αλλά τώρα τέλος!! Του βάζω κάθε μέρα μετά το μπανάκι κρεμούλα η οποία μάλλον τον κρυώνει και βάζει τα κλάματα ή baby oil....;)

Εμείς καλά είμαστε αλλά ΟΛΗ μέρα αγκαλιά!!!!!! Σηκώθηκα από το κρεβάτι και σε 10 λεπτά έβαλε τα κλάματα (κοιμάται δίπλα μου) και φυσικά τον πήρα αγκαλιά κι ακόμα κοιμάται!!:rolleyes:

Εμείς ναι μεν περάσαμε κολικούς αλλά όχι σε τόσο δυνατούς ρυθμούς πόνου...ευτυχώς!!!!!! Προχθές τον έπιασε πάλι και ήτανε ταλαιπωρημένος αλλά και πάλι όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό!!!!!! Δεν τους έχουμε καθημερινά και αρχίζω να πιστεύω ότι δεν θα κρατήσουν πάνω από 40 μέρες!!!! Το εύχομαι δηλαδή αλλά σε γενικές γραμμές είναι υποφερτοί και με αγκαλιά κλπ κοιμάται ο μπεμπούλης μου!!!!!!

Θα διαβάσω άλλες δυόμιση σελίδες που μου έμειναν κι αν είναι να σχολιάσω κάτι θα το κάνω!!!!! Είναι να ξυπνήσει να φάει τώρα....βασικά ήδη έπρεπε να έχει ξυπνήσει αλλά είναι καλή η αγκαλιά της μανούλας!!:D Το βράδυ ξυπνάει κάθε 2 - 2,5 ώρες....προχθές έμεινε ξύπνιος από τις 2:25 τα ξημερώματα μέχρι τις 4:45.....:confused: Χθες καλά ήτανε.....

Καλέ την Κυριακή κλείνουμε μήνα και θα έχουμε μηνογενέθλια!!!!!!!!!!:P:p

Σαν χθες μου φαίνεται η μέρα που γέννησα.......:D Μεγαλώσαμε κοπελιές!!!!!!!!:D

Σας φιλώ όλες σας και ειδικά τα μπεμπίνια σας!!!!!!!!!!!:P

θα παω και την κορη μου καποια στιγμη για ελεγχο στους επομενους δυο μηνες (για υπερμετρωπια και αλληθορισμο οπου μαστιζουν τα συγχρονα μωρα και ειδικα η πρωτη δεν γινεται αντιληπτη)

Σωπα ρε Προσπ!!! Γιατι συμβαινει αυτο? :confused:

Καλημέρα!!!!!:D

Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλες τις σελίδες αλλά μπαίνω για να πω κάτι στην Ντίνα τώρα που το διάβασα...

Φυσικά και δικαιούσαι το επίδομα τοκετού που είναι 1007 ευρώ!!!!:!: Εγώ γέννησα σε δημόσιο νοσοκομείο με καισαρική και ήδη έχω στα χέρια μου αυτό το επίδομα!!!!!! Μην το αφήσεις έτσι.....ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:!::!::!: Όσο για τα φάρμακα που λες...κι εμένα μου κάνανε κάθε μέρα clexane (αντιπηκτική ένεση), στο σπίτι δε μου έδωσαν να παίρνω αντιπηκτική παρά μόνο μία αντιβίωση σεκλόρ, σεσκλόρ, κάπω έτσι....

Καλημερα Ελενη μου!!! :D Στον Αντ ειπανε δεν το δικαιουμαστε.. ισως αλλαξε απο τοτε που γεννησες... θα κανω μια ερευνα στο νετ να δω τι παιζει... Δεν μου φαινεται παραλογο παντως να το εκοψαν ξαφνικα, ουτως η αλλως το γυροφερναν απο εδω και απο εκει συνεχεια...

Αντιβιωση για ποσες μερες πηρες;:confused::confused:

Παω να ξαπλωσω γιατι θα αρχισει το ματς σε λιγο, ο,τι προλαβω λοιπον.....

Και ενα ανεκδοτακι που μου εστειλαν μολις.. καλο..χαχαχαχα...

Mια μέρα στην τάξη του Τοτού η δασκάλα βάζει την εξής εργασία στα παιδιά:

- Θέλω να κάνετε το εξής: Θα μου πείτε μια μικρή πρόταση, από την

οποία θα βγαίνει ένα συμπέρασμα, που θα εκφράζεται με την λέξη

«προφανές».

Παράδειγμα: «Στο σπίτι έχουμε ανάψει το τζάκι. Είναι προφανές λοιπόν

ότι κάνει κρύο».

Αρχίζει πρώτη η Ελενίτσα:

- Εμένα ο μπαμπάς μου έχει ιδιωτικό αεροπλάνο, η μητέρα μου σκάφος,

εγώ έχω αυτοκίνητο με προσωπικό οδηγό που με φέρνει στο σχολείο. Είναι

προφανές λοιπόν ότι είμαστε μια πλούσια οικογένεια!

- Μπράβο, μπράβο Ελενίτσα!, επικροτεί η δασκάλα.

Ακολουθεί ο Νικολάκης:

- Εμένα ο πατέρας μου είναι καθηγητής πανεπιστημίου, η μητέρα μου έχει

διπλώματα σε δυο επιστήμες, εγώ ξέρω τρεις γλώσσες και έχω μια

τεράστια βιβλιοθήκη. Είναι προφανές λοιπόν ότι είμαστε μια μορφωμένη

οικογένεια!

Έρχεται και η σειρά (αναπόφευκτα) του Τοτού:

- Ο δικός μου ο πατέρας είναι βοσκός. Η μητέρα μου, οι παππούδες και

οι γιαγιάδες μου, το ίδιο.

Κι εγώ δε, κάπου-κάπου βοσκάω πρόβατα.

Μια μέρα λοιπόν, βλέπω τον παππού μου, ξαφνικά να αφήνει τα πρόβατα

και να ανηφορίζει τρέχοντας στον λόφο, κρατώντας τους.«Φαϊνάνσιαλ Τάιμς».

Ο παππούς μου όμως, όχι μόνο δεν ξέρει αγγλικά, αλλά είναι τελείως αγράμματος.

Είναι προφανές λοιπόν ότι πήγαινε για χέσιμο!

Διαφημίσεις

Α!Α!!! Κι ενα αλλο, πολυ ωραιο που μου εστειλαν, θεωρω θα φανει χρησιμο σε ολες μας καποια στιγμη, ας το εχουμε παντα σε μια ακρη του μυαλου μας λοιπον....

Τα βατραχια

Μια φορά δύο βατραχάκια έπεσαν σε ένα βάζο με αφρόγαλο.

Αμέσως κατάλαβαν ότι βούλιαζαν. Ήταν αδύνατο να κολυμπήσουν ή να επιπλεύσουν για πολύ μέσα σ' εκείνη την πηχτή μάζα που έμοιαζε με κινούμενη άμμο. Στην αρχή, τα βατραχάκια χτυπούσαν με μανία τα πόδια τους για να φτάσουν στην άκρη του δοχείου. Όμως ήταν ανώφελο. Απλώς πλατσούριζαν στο ίδιο σημείο και βυθίζονταν περισσότερο. Ένιωθαν ότι γινόταν όλο και πιο δυσκολότερο ν' ανέβουν στην επιφάνεια και ν' αναπνεύσουν.

Το ένα φώναξε: "Δεν μπορώ άλλο. Είναι αδύνατον να βγείς από εδώ. Σ' αυτό το υλικό δεν μπορείς να κολυμπήσεις. Αφού θα πεθάνω, δεν βλέπω γιατί πρέπει να παρατείνω το βάσανό μου. Τι νόημα έχει να πεθάνεις εξαντλημένος από μια στείρα προσπάθεια;"

Μόλις το είπε αυτό, έπαψε να χτυπάει τα πόδια του και βυθίστηκε αμέσως. Το κατάπιε κυριολεκτικά το πηχτό άσπρο υγρό.

Το άλλο βατραχάκι, πιο επίμονο και ίσως πιο πεισματάρικο, σκέφτηκε: "Δεν υπάρχει τρόπος να κουνηθείς μέσα σ' αυτό το πράγμα. Ωστόσο παρόλο που ο θάνατος πλησιάζει, προτιμώ να παλέψω ως την τελευταία μου πνοή. Δεν θέλω να πεθάνω ούτε δευτερόλεπτο πριν την ώρα μου."

Συνέχισε να προσπαθεί και να πλατσουρίζει στο ίδιο σημείο, δίχως να προχωρεί ούτε εκατοστό, ώρες και ώρες.

Και ξαφνικά, τόσο που χτυπούσε τα πόδια του, το αφρόγαλο έπηξε και έγινε βούτυρο.

Έκπληκτο, το βατραχάκι πήδηξε και πατινάροντας έφτασε στην άκρη του δοχείου. Και γύρισε στο σπίτι του κουάζοντας χαρούμενο...

Χόρχε Μπουκάι: Να σου πω μια ιστορία

68547cwg98wmzcn.gif

ε.. και αφου παρεθεσα το κοινωνικο μου μηνυμα ας παω τωρα... τα λεμε αργοτερα... φιλιαααααααααα.................

παντως το αισθημα της ευχαριστησης το εκφραζουν καπως ασυνειδητα ηδη.. πχ εγω κανω κατι χαδια η παιχνιδια στον μικρο και υπαρχουν συχνα φορες που βλεπω την αντιστοιχη εκφραση ευχαριστησης.

Ναιιι!! Γι αυτο ρωταω! Μου ξυπνησε χτες ενω την ειχα αγκαλιτσα, ανοιξε τα ματακια της και μου εσκασε κατι χαμογελα αλλο πραγμα και αναρωτιομουν.Μετα απο μερικα δευτερολεπτα θυμηθηκε οτι θελει στηθος και αρχισε τη γκρινια! Και στο μπανακι εχει αρχισε και μου σκαει χαμογελακια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Σε πολυ λιγο θα αρχισει να εστιαζει καλυτερα

Ειχες ρωτησει νομιζω για τον παιδιατρο.Εγω δε σου εχω απαντησει γιατι ειναι διφορετικα εδω. Μας ειδε στη μια βδομαδα.Την ειχα απο το μαιευτηριο που εξετασε το μωρο και μετα σε αναλαμβανει η ιδια. Ερχοταν καθε μερα εξεταζε το μωρο και μετα ερχοταν στο δωματιο μου ελεγε διαφορα και μου ελυνε αποριες για ολα και για το θηλασμο.Αυτη μας εκλεισε το ραντεβου και μας λεει ποτε θα μας ξαναδει.Αλλα εκει μπορει να ειναι αλλιως.

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Τις τελευταιες μερες τις κουναω τα δαχτυλα μου μπροστα στα ματια της και τα παρατηρει... Ε! δε μπορει να μην τα βλεπει να κουνιουνται..

Βλεπει σα σκιες φαντασου και σιγα σιγα ξεκαθαριζουν

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...