Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Εγω μεσα σε ολες τις προσπαθειες που εκανα, την αφησα 3 λεπτα στο καλαθακι με κουνημα χαδακια λογακια τραγουδακια, τπτ..δε παρηγοριοταν..Σπαραζε. Δεν αντεξα περισσοτερο. Ετσι κι αλλιως κλαιει βεβαια αλλα αλλο στην αγκαλια.Νομιζω ομως οτι ειναι μια δυσκολη περιοδος για πολλα πολλα γιατι εχουν και τους κολικους και αν ποναει το μωρακι πως να ηρεμησει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

για τα εμβολια..

το ΙΚΑ δικαιολογει τα περισσοτερα εμβολια.. τα εποχιακα οπως της γαστρεντεριτιδας το οποιο κατα τη γνωμη μου παροτι υπαρχει επιδημια δεν ειναι καισ τα υποχρεωτικα (πολυ νωρις δεν ειναι caramello για εμβολιο?? συνηθως μετα τους δυο μηνες ξεκινανε) δεν καλυπτονται απο οτι γνωριζω.

εγω παντως τα κανω στην παιδιατρο μου η οποια ειναι και στο ΙΚΑ, μου τα γραφει και δεν πληρωνω μια..τον αλλο μηνα ξεκιναμε με το πρωτο..

αλλες μαμαδες τα καθυστερουν απο νοοτροπια και ιδεολογια.

Δε ξερω βρε προσπερ μου...Ετσι τα κανουν εδω μαλλον...Ετσι μας ειπε η παιδιατρος. Τι να πω? Οτι δε θελω να το κανω?:-(

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

το cosleeping στο θηλασμο ειδικοτερα ειναι σωτηριο καθως η μητερα θηλαζει το μωρο (ειδικα αν εργαζεται εκεινη) και δεν ενοχλειται ο υπνος κανενος (οσο το δυνατον λιγοτερο τουλαχιστον)..

το αν ενα μωρο θα μπει στον χωρο του η στην κουνια του αργοτερα εχει να κανει με το ιδιο το μωρο και το χαρακτηρα του και ακομη περισσοτερο με την ψυχολογικη ετοιμοτητα της μητερας..

απλα στην ηλικια που ειναι ολα τα δικα μας μωρα ακομη μπορουμε να προλαβουμε την συνηθεια του co sleeping να μην μας κυριευσει αν υπαρχουν αμφιβολιες.. σε ενα η δυο μηνες θα ειναι πιο δυσκολο..

εγω πχ βολευομαι παααααααααρα πολυ να κοιμαμαι με τον μπεμπη και τον μπαμπα καθως ο μικρος και θηλαζει ανετα αλλα κοιμαται με τη μια και βαρυα μαλιστα αλλα προσπαθω να ξυπναω και να τον μεταφερω στην κουνια του ωστε να μην ξεμαθαινει.. και ομως ηδη υπαρχουν φορες που δειχνει να δυσανασχετει απο την αλλαγη..

η mairaki κανει μαλλον τη καλυτερη δουλεια με τον υπνοσακο καθως δεν χανει την ζεστασια του κατα τη μεταφορα απο κρεβατι σε λικνο, ενω εγω που δεν χρησιμοποιω καταλαβαινει ανετα την αλλαγη καθως απο τη ζεστη του διπλου κρεβατιου παει στο λικνο που ειναι πιο κρυο..

τελος παντων η κλασσικη μεθοδος για ενα μωρο που για καιρο κοιμοταν με τους γονεις του και ξαφνικα παει σε κουνια και δυσανασχετει ειναι η αδιαφορια στο κλαμα του και στις παρακλησεις του..

οσο αντεχει η μαμα και ο μπαμπας.. (συνηθως δεν αντεχουν αλλα η ζωη ποιος ειπε οτι δεν ειναι σκληρη και για τα μωρακια?)

προσωπικα πιστευω οτι για ολα υπαρχει ο χρονος που τους χρειαζεται σε καθε οικογενεια..

και εμενα η κορη μου για μηνες θηλαζε και κοιμοταν στο κρεβατι μου και καποιες φορες στη κουνια της αλλα με πεισμα και τακτικη εμαθε να κοιμαται τελικα στον δικο της χωρο..(αλλη μερα θα φερω παραδειγμα για το πως, ηταν θεμα timing)

A, το βρηκα το co sleeping! Ηθελα να σας πω τι κανω εγω μ αυτο να μου πειτε γνωμη!

Το πρωι αν μου ξυπνησει κατα τις 5 και εχει γκρινια αφου φαει και δε ξανακοιμαται και θελει κανενα 2ωρο νανουρισμα με κλαμα,την παιρνω στο κρεβατι και συνεχιζουμε το θηλασμο, πιο χαλαρα γιατι εχει χορτασει μισοκοιμαμαι κι εγω και ειναι ηρεμη ως κοιμισμενη και αυτη.. Φευγει και ο αντρας μου εκεινη την ωρα για δουλεια γιατι τον φοβαμαι στον υπνο.Αλλες φορες Αν μου ξυπνησει 7 κι εγω νυσταζω πολυ τρωμε ετσι το πρωινο μας και χουζουρευω κι εγω μια ωριτσα ακομα

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Ειναι κακη συνηθεια? Το αλλο που με απασχολει ειναι επειδη μισοκοιμομαστε δε τη σηκωνω για ρεψιμο κανονικα και ισως δεν ειναι οτι καλυτερο στη φαση των κολικων.Ρευομαστε οταν σηκωθουμε αλλα μηπως κανω κακο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Ειναι κακη συνηθεια? Το αλλο που με απασχολει ειναι επειδη μισοκοιμομαστε δε τη σηκωνω για ρεψιμο κανονικα και ισως δεν ειναι οτι καλυτερο στη φαση των κολικων.Ρευομαστε οταν σηκωθουμε αλλα μηπως κανω κακο?

δεν ειναι δυνατον να αντεξεις μακροπροθεσμα να ρευεις το μωρο καθε φορα..

και εγω οταν ειμαι κομματια τον παιρνω στο κρεβατι μου και δεν τον ρευω.. το κοστος ειναι σε εμας να χει καμια αναγωγη αλλα τον εχω στο νου μου συνηθως..

το οτι την παιρνεις μαζι σου στο κρεβατι το πρωι εγω το βρισκω οκ..

η αποψη μου ειναι πιο ξεκαθαρη..

ΔΕΝ υπαρχει, σωστος η λαθος..σε οτιδηποτε κανουμε με τα παιδια μας.. απλα οταν ειναι πρωτα παιδια υπαρχει η απειρια στο θεμα της διαχειρισης και καποια πραγματα ισως παρουν καιρο για να μεταβουν στο επομενο σταδιο ισως ομως και οχι.. ειναι πολλοι οι παραγοντες που το προσδιοριζουν..

στην κορη μου δεν εκανα πολλα πραγματα περιοριστικου τυπου τα οποια ομως τα κανω τωρα στον μικρο γιατι αλλιως δεν γινεται..

καντε οτι οφελει το μωρο σας αλλα εξυπηρετει και εσας ως γονεις και σας υποσχομαι πως για ολα υπαρχει ο χρονος που γινεται η μεταβαση στο επομενο επιπεδο αναπτυξης, διατροφης, υπνου κλπ

Εγω μεσα σε ολες τις προσπαθειες που εκανα, την αφησα 3 λεπτα στο καλαθακι με κουνημα χαδακια λογακια τραγουδακια, τπτ..δε παρηγοριοταν..Σπαραζε. Δεν αντεξα περισσοτερο. Ετσι κι αλλιως κλαιει βεβαια αλλα αλλο στην αγκαλια.Νομιζω ομως οτι ειναι μια δυσκολη περιοδος για πολλα πολλα γιατι εχουν και τους κολικους και αν ποναει το μωρακι πως να ηρεμησει...

κουραγιο..

σε λιγες εβδομαδες ολα θα ναι πολυ καλυτερα.

Αχ, Προσπερ μου ποσο σε ευχαριστω για ολα αυτα! Εχεις σκεφτει να ανοιξεις γραμμη για μαμαδοπληροφοριες για εξτρα εισοδημα? χαχα!

λες ε??? τωρα που το σκεφτομαι..χεχε!!:tongue:;)

Διαφημίσεις

Α! Κι αλλη απορια!:tongue:

Ποτε αρχιζουν να γελανε συνειδητα απο ευχαριστηση που ειδαν καποιον η για κατι που τους αρεσει και δεν ειναι απλα αντανακλαστικες γκριματσες?

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Πρωινη κι εγω... Ξυπνησαμε στις 4 να φαμε, ε, μεχρι να θηλασουμε, να ρευτουμε, να αλλαξουμε, να ξαναθηλασουμε, περασε η ωρα.... Και σηκωθηκα να κανω ενα τοστακι που το λιμπιστηκα και διαπιστωσα οτι δεν εχουμε ψωμι, εφαγωθη... γκρρρ..... και εφαγα ενα ρυζογαλο, τι να μου κανει και αυτο.... θελω τοοοοοοσττττττττ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad:

Με λιγο που εψαξα τα μωρα, λεει, αρχιζουν να γελουν συνειδητα μετα τις 40 μερες... Σε ενα αλλο φορουμ βρηκα αυτο...

Κατ'αρχήν πρέπει να διαχωρίσουμε το γέλιο από το χαμόγελο. Τα πρώτα χαμόγελα είναι ενδογενή, χωρίς να οφείλονται σε κάποιο εξωτερικό ερέθισμα και εμφανίζονται συνήθως στους πρώτους 3μήνες της εξωμήτριας ζωής, κυρίως την ώρα του ύπνου αλλά και όταν τα παιδιά είναι ξύπνια. Μετά την 3η εβδομάδα τα χαμόγελα έχουν διάρκεια, επαναφορά και είναι συνειδητά. Από την 4η εβδομάδα τους προκαλεί χαμόγελο ακόμα και ένα σιωπηλό πρόσωπο. Αυτό είναι και το σημείο που σταματούν τα ενδογενή χαμόγελα. Τώρα το κοινωνικό ή αναγνωριστικό χαμόγελο, που αποτελεί τομή στην συναισθηματική ανάπτυξη του παιδιού αλλά και στους δεσμούς που αναπτύσσει εμφανίζεται περίπου στον 2ο-3ο μήνα. Το γέλιο στον 4ο μήνα. Είναι πολύ ωραίο να ξέρετε ότι περίπου 9-11μηνών τα μωράκια σας θα γελούν και θα νιώθουν αίσθημα χαράς όταν καταφέρουν να σταθούν όρθια και έχουν άμεση οπτική επαφή με τη μανούλα τους!!!

Τι κολπο ειναι αυτο βρε κοριτσια που πεταγονται ενω ειναι ξερα? Ετσι κανανε παντα τα μωρα κι εγω δε το ηξερα???

Κι ομως παντα το εκαναν.... Κι εγω στην αρχη τρομαζα, τωρα οκ... :rolleyes:

Ευτυχως σημερα ειμαστε καλυτερα απο χτες. Αρκετη γκρινια αλλα οχι το

χτεσινο...ηταν εφιαλτης...

Ειχαμε και παιδιατρο σημερα.Ολα καλα τα βρηκαμε και το βαρος μας ειναι οσο πρεπει ακριβως, ουτε πανω, ουτε κατω, 3.750! Αρα οκ..τρωμε...

Μας εκανε ρεζιλι γιατι ειχε χ...στει μεχρι την κουβερτουλα που την τυλιξαμε!Και το εσωρουχο και το φορμακι....Πως το καταφερε..δε το εχει ξανακανει...και δεν ειχα παρει φορμακι...που να φανταστω! Εμαθα τωρα!

Σε 2 βδομαδες παμε παλι για το πρωτο εμβολιο, λεει για γαστρεντεριτιδες..το ιδιο ειναι και ελλαδα? Κανει 250 ευρω...

Πανακριβο εμβολιο!!!! Παναγια μου!!! Μπραβο στην μπουμπουκα σου Καραμελιτσα... ολοκληρη κοπελαρα!!!! ;);) Τωρα που το λες πρεπει να ειμαστε παντα ετοιμες για παν ενδεχομενο εκτος σπιτιου.... ολα τα συμπραγκαλα μαζι στην τσαντουλα....

Τελικα ποσες μερες μετα την επιστροφη σπιτι φωναζουμε γιατρο?

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Καλε, καλημερα δεν ειπα!!!!!!!!!!

GOOD_MORNING_1_1_.png

Αριστεα, επειδη ειχα κι εγω την ιδια απορια και ρωτησα η απαντηση ειναι η εξης.. Στη ραχιαια σου κανουν τεσσερα τσιμπηματα μια φορα πριν την εναρξη της επεμβασης και μουδιαζεις απο το στηθος και κατω... Εγω μπορουσα να κουνησω τα δαχτυλα των ποδιων μου ομως δεν μπορουσα να τα σηκωσω.. εννοειται οτι ειχα πληρη συναισθηση για το τι γινεται γυρω...

Στην επισκληριδιο απο οσο ξερω σε τροφοδοτουν συνεχεια με ναρκωση μεσω ενος σωληνακιου... και δεν νιωθεις τιποτα... δεν ξερω αν ισχυει αυτο, αλλα ετσι θυμαμαι απο τη μαμα μου..

Εγω ενιωθα παντως οτι μου εδιναν μπουνιες κατω απο το στηθος και οταν ρωτησα την αναισθησιολογο μου ειπε οτι ουτε που με ακουμπουσαν σε εκεινο το σημειο... ημουν αλλου!! αχαχχαχαχαα...

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...