Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Καλα και ο καθετηρας συγκλονιστικη εμπειρια.. το εζησα και αυτο... Δυο φορες μου εβαλαν και τις δυο ελαττωματικος ηταν!!! κατουριομουν πανω μου!!!! JESUS!!!!!

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και , φτου μου μη με ματιασω, εγω και το εντερακι μου επιστρεψαμε ανανεωμενοι και βελτιωμενοι σε ενα βερσιον στην οποια λειτουργουμε χωρις καφε και τσιγαρο!!!! I'm back, I'm back!!! χαχαχαχα!!!!

Αληθεια, με τον καφε και το θηλασμο τι δεδομενα εχουμε? Τσιτωμενα μωρα ολο το βραδυ? Καπου ειχα διαβασει κατι, δε θυμαμαι..

Ναι, ειναι απιστευτο... Θα κανω αυριο ενα πειραματακι..

Ασε, που οταν μου εβαλαν την πεταλουδα εσενα σκεφτομουν... Που ελεγες οτι ειναι απαισια... Τρεις φορες την εσπασα τη φλεβα που μου την εβαλαν επειδη επαιρνα αγκαλια το παιδι για να το θηλασω.. Ποτε παιρνεις σιδερο ασβεστιο βιταμινουλες αν εχεις? το Φιλισιν τελος ε ? Εχω ενα ολοκληρο κουτακι, να το πεταξω?

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ;;; ουτε ζωγραφιστη να την ξαναδω..

Εμενα μου την εβαλαν στο αριστερο χερι στην αρχη και ποναγα αφορητα μονο που κουναγα το δαχτυλακι μου..

Μετα μου αλλαξαν χερι και ξαλαφρωσα..και με το που γεννησα μου την εβγαλαν ευτυχως...

Σιδηρο και ασβεστιο παιρνω κ γω..

Οχι μην το πετας το φιλισιν, δες ημ/νια ληξης κ κρατα το..για την επομενη εγκυμοσυνη!!!!!!!!!!!:D:D

Με το εντερακι κ γω ευτυχως δεν ειχα θεμα, αν κ φοβομουν στην αρχη μη σφιχτω κ σπασει κανα ραμμα... αλλα ολα καλα!

ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ αλλη συγκλονιστικη εμπειρια... η αληθεια ειναι οτι το φανταζομουν διαφορετικα..πονος κ τα σχετικα, αλλα ευτυχως δεν πονεσα, μονο που ειχα την αισθηση οτι συνεχως κατουρουσα...

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Ρε κοριτσια εχει πολυ ξηροδερμια η μικρη μου... της βαζω baby oil ή την κρεμα της frezyderm αλλα μετα απο μια ωρα ειναι παλι σα σκασμενο το δερματακι της...

Ξερουμε καμια δοκιμασμενη κρεμουλα;:?:

(η frezyderm ειναι Ελληνικηηηηηη;;;; )

Τα χω παιξει...Ακομα δεν εχει κοιμηθει η μικρη...Εχω κανει τα απαντα. Εχει ηρεμησει λιγο γιατι αμολυσε τη ρουκετα που την ενοχλουσε ολη μερα αλλα εχει ακομα υπερενταση και δε κοιμαται και τιναζεται με τον παραμικρο ηχο. Δε την παλευω..Αλλαζουμε χερια ολη μερα με τη μαμα οποτε δεν ειναι στο στηθος. Πριν απελπιστηκα τοσο που ειπα οτι θα την κλεισω στο δωματιο και οποτε κοιμηθει. Δε θα το κανω βεβαια αλλα εχω τρελαθει. Ειναι δυνατον να εχει κλεισει 14 ωρες ξυπνιο ενα βρεφος? Κοιμαται κατι δεκαλεπτακια αγκαλια κι εκει που λες τι ηρεμη που ειναι πεταγεται και κλαιει. Πολυ ταλαιπωρια το καημενο. τελος το γαλα. Να δουμε αν φταιει αυτο.Πηρα αυτα που ειπαμε προσπερ.

Αριστεα κι εμας ειχε ξηροδερμια, ειχε ξεφλουδισει σα φιδι! Μας εδωσε μια κρεμα η παιδιατρος και εβαζα και λοσιον τζονσονς και baby oil και το εκανα σουπα το μωρο. Τη σκουπιζα λιγακι βεβαια πριν βαλω τα ρουχαλακια και εξακολουθω να της βαζω αλλα λιγοτερο. Η παιδιατρος ειπε να βαζουμε μια πετσετα βρεγμενη στο καλοριφερ να κανει υγρασια. Δε το εχουμε κανει να σου πω...δοκιμασε το αν θες. Η κρεμα δε θυμαμαι πως λεγεται και ειναι στο δωματιο που νανουριζει τη μικρη και δε θελω να παω τωρα. Θα τη δω καποια ηρεμη στιγμη και θα σου πω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

14 ωρες ξυπνια;;; μα ειναι δυνατον; δε νυσταζει;

Αχ, κοριτσακι μου, μακαρι να μπορουσα να σου πω κατι που θα σε βοηθήσει..

Να, μετα σκεφτομαι ποσο ασημαντη μπορει να ειναι η δικη μας ξηροδερμια μπροστα σ'αυτα που περνατε εσεις..

dina καλως ηρθες!

λοιπον εγω για την ξηροδερμια δεν εκανα απολυτως τιποτα και στα δυο παιδια.. περασε μονη της συντομα.. αν επιμενει καμια φορα αργοτερα στους επομενους μηνες συνηθως οφειλεται το σαπουνι που πλενω το μωρο στο σωμα..

ουτε λαδια, ουτε αλοιφες..

οσο για το κεφαλι οπου επικρατει η νινιδα εκει λενε να βαζουμε baby oil και με χτενακι να την παιρνουμε μαλακα αλλα εγω βαριεμαι τις διαδικασιες και σπανια το κανω.. εχει και ενα ειδικο λαδι η frezyderm αλλα δεν ξερω αν λειτουργει σε ολα τα μωρα..

εγω πιστευω caramello οτι η μικρη σου θα κοιμηθει αποψε το βραδυ.. θα χει εξουθενωθει.. βεβαια και ο υπνος των δεκα λεπτων την κραταει αλλα θα χει μαζεψει κουραση..

βρε σου λεω μου θυμιζεις εμενα με τη κορη μου.. δεν ξεκολλαγε απο πανω μου..και τοτε δεν εδινα σημασια σε διατροφες τοσο..

εγω παντως aristea τα delivery μια χαρα τα συνεχιζω και τα μεταβολιζω κιολας!! απλα δεν παιρνω πλεον πιτσες και διαφορα εντονα.. αντε κανενα αλα κρεμ ριζοτο η κανα μαγειρευτο φαγητο..

παω να αλλαξω (ξανα) τον μικρο και αν δεν στραβωσει και δεν ξυπνησει να πεσω και εγω για υπνο..τον ακουω που βογγαει παλι..για να δουμε.. εχθες με ειχε καθε μια ωρα στο ποδι..αλλο ενα τετοιο αποψε και τη μικρη να ..αντιγραφει και θα τα φτυσω..

by the way τα κουλουρακια που κανα εχθες με το γαλατακι ειναι σουπερ..(παλι το στομαχι μου κοιταω..)

Μακαρι να εχετε ενα καλο βραδυ Προσπερ μου!

Οντως η μικρη εχει εξουθενωθει πραγματικα...Μακαρι να ξεκουραστει το ψυχουλακι μου.....

Αριστεα μου δεν ειναι κατι η ξηροδερμια μην ανησυχεις.Ειναι απο την αλλαγη του περιβαλλοντος. Μεχρι πριν λιγο κολυμπουσαν στην κοιλιτσα μας και τωρα εχον να προσαρμοστουν στον αερα. Θα περασει και μονο του ακομα και αν δε κανεις τπτ αλλα μπορεις και να το βοηθησεις αν θες οπως ειπαμε.;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Αριστεα εγω καφε πινω ντεκαφεινε αντε και ενα κανονικο γαλλικο μεσα στην εβδομαδα. Σημερα ο δικος μου εκανε κατι αφροδη κακακια σας εχςι συμβει εσας?

Αυτες τις μερες δεν πολυ προλαβαινω να μπω γιατι εχω και τις φυσικοθεραπειες, τουλαχιστον ειμαι λιγο καλυτερα.

Caramello κουραγιο κοριτσακι μου. εμενα μου φαίνεται οτι εχεις φοβερη δυναμη μεσα σου!

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

Αρτεμη, γιατι κανεις φυσικοθεραπεια (ξ)εχασα κατι? ο,τι και ναναι περαστικα!! ;)

Αρτεμη, εσενα σου εδωσαν αντιπηκτικες ενεσεις και αντιβιωση γαι το σπιτι? Γεννησε καμια αλλη κοπελα με καισαρικη? Δε θυμαμαι...:rolleyes:

Καραμελιτσα, καλη δυναμη με την μπεμπουλα σου!!! ;)

καλημερα

ο δικος μου χθες κοιμηθηκε απο τις 10 μεχρι τις 2 σερι!! και μετα στις 5 και στις 6 ειχαμε ρεσιταλ πνευστων με συνοδεια απο σφιξιματα και αναγωγες..

αντε να περασει αυτη η περιοδος..

artemh μηπως αφρωδη βγηκαν απο την πιεση του εντερου??δηλαδη απο τα αερια?

Καλημερα μανες!!

Σημερα επιτελους παει ο Νικ στο ΙΚΑ..ελπιζω να ξεμπερδεψει γρηγορα γιατι δεν ειναι της υπομονης...:rolleyes:

Το επιδομα λοχειας το ξερουμε... το βοηθημα τοκετου ειναι αλλο;;; το δικαιουμαστε ολες;; του ειπα να ρωτησει κ γι'αυτο..

caramello πως ηταν η νυχτα σας;;;

Καλημερα μανες!!

Σημερα επιτελους παει ο Νικ στο ΙΚΑ..ελπιζω να ξεμπερδεψει γρηγορα γιατι δεν ειναι της υπομονης...:rolleyes:

Το επιδομα λοχειας το ξερουμε... το βοηθημα τοκετου ειναι αλλο;;; το δικαιουμαστε ολες;; του ειπα να ρωτησει κ γι'αυτο..

caramello πως ηταν η νυχτα σας;;;

καλημερα

αν εισαι ασφαλισμενη στο ικα βεβαια το δικαιουσαι.. ειναι 1007 ευρω

καλημερα

αν εισαι ασφαλισμενη στο ικα βεβαια το δικαιουσαι.. ειναι 1007 ευρω

Καλημερα prosp!!

Στο ΙΚΑ ειμαι..

Το επιδομα λοχειας δεν ειναι 1007?;;

Αλλα τοσα ειναι το βοηθημα τοκετου;;

Μαλλον κατι δεν εχω καταλαβει καλα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...