Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Ειχε πει παλιοτερα η προσπ οτι ο φυσιολ.ορος κανει καλο τις πρωτες μερες στις θηλες.. και τις καθαριζει κιολλας..

Εγω βαζω καθε φορα μετα το μπανιο μου, για να μη μυριζω σαπουνια....

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια!

Ευχαριστουμε για τις ευχες! Ναι κλεισαμε μηνα!! Και δυο ατομα,εγω και η μαμα,τρεχουμε σαν τρελες!Τουλαχιστον κοιμηθηκαμε καπως το βραδυ!Σημαντικο δε λεω...Αλλα απο τις 10 εχουμε γκρινια και δε μπορει να κοιμηθει.Δε ξερω αν ποναει η απλα θελει συνεχεια στηθος. Δε πειναει..αφου τη βαζω πινει δυο γουλιες και μετα πιπιλαει και μισοκοιμαται.Τι να κααανωωω??

Αυτο με το φυσιολογικο ορο στο στηθος τι ειναι??Για τον πονο?

Επανερχομαι...

σιγουρα ΔΕΝ πειναει.. στηθος θελει συνεχεια (οπως και ο δικος μου καποιες στιγμες) γιατι βρισκει παρηγορια στο αγγιγμα μου κατα τ αλλα πρεπει να περναει δυσκολα με τους κολικους της.. γιατι ομως τοσο εντονα.. με τη διατροφη σου τι κανεις γενικα? πινεις χυμους? τρως φρουτα η πολλα λαχανικα?

Ειχε πει παλιοτερα η προσπ οτι ο φυσιολ.ορος κανει καλο τις πρωτες μερες στις θηλες.. και τις καθαριζει κιολλας..

Εγω βαζω καθε φορα μετα το μπανιο μου, για να μη μυριζω σαπουνια....

μα ΤΙ ΚΑΛΗ μαθητρια εισαι εσυ παιδι μου?? ΕΥΓΕ!

Αριστεα γυρω στην τριτη εβδομαδα ξεκινανε οι κολικοι αλλα σου ευχομαι να τη γλιτωσετε...

Συμπτωματα...Εντονο κλαμα που παρηγοριεται δυσκολα εως καθολου. Κοκκινιζει σφιγγεται χτυπαει ποδαρακια σφιγγει μπουνιτσες, ακους αερια στην κοιλιτσα κανει την πλατουλα "τοξο"....

ε..ναι.. αυτοι ειναι κολικοι..

ευχαριστω για το κοπλιμεντο caramello...απλα κωλοφαρδυα σε μερικα θεματα εχω αλλα και γαιδουρινη υπομονη..(δεν ξερω μεχρι ποτε..τελευταια η συμπεριφορα μου στο σπιτι ειναι τραγικα οξυθυμη..)

Διαφημίσεις

Χυμους δε πινω φρεσκους μονο ενα μικρο που εχει καροτο γιατι μου ειπαν κανει καλο στο γαλα...να το κοψω κι αυτο να δω τι θα μεινει...

Πινω γαλα...Μου εχει πει η παιδιατρος να μη το κοψω. Πραγματικα δε ξερω τι να κανω...

Μου ειπαν για τα αμυγδαλα..αν και δε βρισκω πουθενα κατι σχετικο τα εκοψα κι αυτα...

Φρουτα τρωω μηλο αχλαδι μπανανα...Ειναι και αυτα υποπτα?Θα λαλησω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

μια φιλη απο το parents η οποια εχει δυο κοριτσακια και τα θηλαζει και εχουν και αλλεργια στα αγελαδινα προιοντα εχει κοψει τα γαλακτομικα τα οποια επηρεαζαν πολυ στους κολικους τα μωρα και αντι για γαλα αγελαδος πινει

α) η γαλα ρυζιου (εχει με ασβεστιο) και λεει ειναι νοστιμο

β) γαλα βρώμης που εχει ουδετερη γευση σαν τα κοινα γαλατα

ετσι λεει τελος παντων και επειδη τα ψαχνει την πιστευω και θα δοκιμασω και εγω μηπως δω καμια καλυτερευση στον μικρο..

Ναι μολις μου το ειπε αυτο μια φιλη. Τα ξερω και τα επινα σε καποια φαση που εκανα μια θεραπεια (τσαμπα λεφτα)

Θα το δοκιμασω...Κομενο και το γαα απο σημερα...Ακομα δεν εχει ηρεμησει η μικρη..θα την κανουμε μπανιο τωρα. Της εδωσα τηλιο. Ηπιε 2 γουλιες ,ουτε να το φτυσει! Ε βεβαια αφου δεν εχει ζαχαρη...

Φτιαχνω και χαμομηλολαδο για μασαζ που διαβασα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Στη διατροφη μου εγω ακομα δεν εχω κανει τρελες αλλαγες..καλα εννοειται εκοψα τα ετοιματζιδικα..

Την πρωτη μερα που γυρισαμε σπιτι ηπια με λαχταρα ενα φυσ.χυμο πορτοκαλι...και οοοολη τη μερα ειχε τρελη γκρινια η μικρη, επινε με το ζορι επειδη πειναγε κ οχι με ευχαριστηση.. που να ξερα..

Μετα μπηκα εδω κ πηρε το ματι μου που λεγατε κομμενα τα εσπεριδοειδη.. Ε! τα εκοψα κ γω..

Διαφημίσεις

Αχ, επιτελους, περασε μια ολοκληρη μερα αλλα με απειρα διαλειμματα καταφερα να σας διαβασω... Εχουμε παρτυ κολικων βλεπω... :-( Υπομονη, μανουλιτσες!!!

Γιωτα να σου ζησει το μωρο σου!!!! Να ειναι ευτυχισμενο και καλοτυχο και να τον καμαρωνετε παντα!!!! Καλο σαραντισμο να εχετε!!!

tn_Congratulations-on-your-new-little-boy.jpg

Αριστεα, η ιστορια της γεννας σου πολυ με συγκινησε!!! Δε στο κρυβω οτι εκλαψα κι ολας!!! Αχ!! Να χαιρεσαι τον αντρα σου και τη φαμιλια σας ολη!!! Να εισαστε υγιεις και χαρουμενοι, ψυχουλακια μου!!!

Και ο δικος μου εχει παρα πολυ συχνα λοξυγγα... Ανακουφιστηκα που εχει και η μπεμπα σου!!!

Καραμελιτσα, εισαι πολυ δυνατη γυναικα και ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!! Το οτι εχεις ξεσπασματα δεν το αναιρει αυτο!! Εχεις βοηθεια απο τη μανουλα (καλα δε λεω?), ειναι πολυ σημαντικο αυτο!! Ειμαι κι εγω απο τις τυχερες που εχω την πεθερα μου αν τη χρειαστω. Μερικα μωρακια ειναι ευκολα μερικα πιο δυσκολα μερικα θελουν το χρονο τους να προσαρμοστουν , περισσοτερο χρονο ομως θελουμε εμεις που ημασταν μαθημενοι και αλλιως.. Γνωμη μου ειναι να ζησεις και τις στιγμες της απελπισιας σου με το κεφαλι ψηλα να εισαι σιγουρη οτι ειναι περαστικες... σε λιγο καιρο ολα θα τα θυμασαι και θα γελας... ;)

Α! Σου εστειλα αιτημα φιλιας στο φέισμπουκ...

Σας ευχαριστω παααααααααρα πολυυυυυ ολες για τις ευχες!!!!

891493jkdhohoeu4.gif

Εγω χτες απο την αλλη πλανταξα στο κλαμαααα...... :-(:-(:-(:-( Βγαινοντας απο το νοσοκομειο μου εγραψαν καποια φαρμακα.. Πηγε ο Αντ τα πηρε και ηταν οι αντιπηκτικες ενεσεις που μου εκαναν στο νοσοκομειο καθε μερα στην κοιλια για να μην παθω θρομβωση , λεει, και η αντιβιωση παλι επειδη εκανα χειρουργειο μπλα μπλα.. Ε, και πηγα και διαβασα τις παρενεργειεεεεες!! Τι το θελα? Με επιασε μια κριση, αρχισα να λεω εγω δεν τα παιρνω αυτα και ολα στο παιδι μου περνανε μεσω του γαλακτος, και τι μου φταιει η ψυχουλα να παιρνει τοσα φαρμακα εξαιτιας και δε με νοιαζει αν παθω τιποτα και ελεγα κι εγω τα δικα μου , με καταλαβαινετε να υποθεσω.. και εβριζα τους "μαλακες " στο νοσοκομειο που με βομβαρδιζαν καθε μερα με ποσα φαρμακα και ενεσεις και αφου τους ειχα πει οτι θηλαζω αποκλειστικα (με ελεγαν στην κλινικη "αυτη που θηλαζει αποκλειστικα" ).. τεσπα, μην τα πολυλογω, πηρε η πεθαρα μου το ξαδερφο της το χειρουργο ειπε οτι δε θελω να παρω τις ενεσεις και την αντιβιωση, την εβρισε και ειπε μη τυχον και τολμησω να μην τα παρω ειναι πολυ επικινδυνο για την υγεια μου, πηρε και τη γιατρο μου (απο ο,τι καταλαβαινετε εγω δεν ηθελα να μιλησω με κανεναν, και δωστου κλαμα) αυτη θιχτηκε λεγοντας " μα καλα θα διναμε κατι που μπορει να βλαψει τη μαμα και το παιδι?" Οκ, λογικο, αλλα ειπαμε δεν εμπιστευομαι κανεναν απο δαυτους....

Τεσπα, μιλησα με μια φιλη μου που εχει κανει δυο καισαρικες και αυτη τα ιδια ειχε στην πρωτη γεννα, αν και αλλες δυο φιλες της απο το δικο τους καφε, που γεννησαν σε ιδιωτικο δεν ειχαν τετοια αγωγη μετα την καισαρικη.. Καταληξαμε στο πολυ καλο σάιτ, σας το επισυναπτω αν δεν το ξερετε, στο οποιο αναφερονται ποια φαρμακα ειναι φιλικα στο θηλασμο και ποια ειναι επικινδυνα.. τα δικα μου ειναι στα ασφαλη, οποτε ηρεμησα κι εγω και ολοι τριγυρω μου... :cool: Παντως, φρικαρα μιλαμε!!!!

Εχετε παρομοια εμπειρια εσεις με την καισαρικη??? Δηλαδη ειναι θεμα ιδιωτικου και δημοσιου?? :rolleyes:

http://www.e-lactancia.org/ingles/inicio.asp

Παντως, σε γενικες γραμμες, εμεινα απολυτα ικανοποιημενη στο νοσοκομειο, με προσεχαν ολοι, και οι γιατροι καλοι ηταν και στο χειρουργειο μια χαρα, και τα λοχια μου σχεδον τελειωσαν, με καθαρισαν πολυ καλα μου ειπαν, και η τομη μου ειναι μια λεπτη μαυρη γραμμη, μου εκαναν και πλαστικη, συνηθιζεται μαλλον αυτο.....

Δεν πληρωσαμε τιποτα, αφησα μια μωρουδιακη κουβερτουλα Ισπανιας εκει να τη δωσουν σε καποιον που θα την εχει περισσοτερη αναγκη απο μενα.. Πηγε σημερα ο Αντ στο ληξιαρχειο, δηλωσαμε και το τεκνο, μονο που ονομα δεν μπορεσε να του δωσει γιατι λεει πρεπει να ειμαι κι εγω εκει... Χμ, μου ειχε διαφυγει αυτο... :rolleyes: θα επρεπε να του ειχα κανει εξουσιοδοτηση συγκεκριμενα γι' αυτο...

Επισης, πηγε στο ΙΚΑ να παρουμε τα λεφτα μας οσο προλαβαινουμε, και δεν δικαιουμαστε του ειπαν βοηθημα τοκετου επειδη γεννησαμε σε δημοσιο και δεν πληρωσαμε τιποτα.. Θα τα παιρναμε αν γεννουσαμε σε ιδιωτικο μονο....

Ενταξει, περιττο να πω οτι ειμαι με το στηθος εξω να αεριζεται, μουσκεψα και το κρεβατι χτες απο το γαλα που ετρεχε , σημερα θα ειμαι προετοιμασμενη...

Εχει το παιδι μου μια οχι τοσο φιλικη σχεση να πω με το δεξι στηθος αλλα την παλευουμε.. οσο μπορουμε... Παρηγγειλα και αυτο που πεταει τη ρωγα εξω, λογικα θα ερθει συντομα..

Αυτα λοιπον απο μενα κοριτσακια μου!!! Τα λεμε αργοτεραααα.....

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Στη διατροφη μου εγω ακομα δεν εχω κανει τρελες αλλαγες..καλα εννοειται εκοψα τα ετοιματζιδικα..

Την πρωτη μερα που γυρισαμε σπιτι ηπια με λαχταρα ενα φυσ.χυμο πορτοκαλι...και οοοολη τη μερα ειχε τρελη γκρινια η μικρη, επινε με το ζορι επειδη πειναγε κ οχι με ευχαριστηση.. που να ξερα..

Μετα μπηκα εδω κ πηρε το ματι μου που λεγατε κομμενα τα εσπεριδοειδη.. Ε! τα εκοψα κ γω..

Εγω τρελαινομαι ρε για μανταρινια.... ελεγα να φαω κανα δυο πριν θηλασω αλλα ξεχασα.. τωρα κοιμαται ο μπομπιρακος θα ξυπνησει σε λιγο , οποτε δεν προλαβαινω να τα μεταβολισω, θα το αφησω για σημερα.. θα το παρατηρησω παντως να δω πως θα αντιδρασει με τα μανταρινακια απο αυριο...

Ντινακι μου φανταζομαι σε τι φαση θα ησουν με τα φαρμακα που σου ελεγαν να παρεις..

Κ μενα παντως που γεννησα φυσιολογικα μου εδιναν καθε μερα 3 χαπια (αντιβιωση + για τις συσπασεις της μητρας..) 2 φορες τη μερα..

Με δισταγμο τα επαιρνα κ σκεφτομουν τι χημεια κατεβαζει το μωρο μου... Παει περασαν αυτα...

Μιλαμε για πολυ λοξυγγα..σπαρταραει ολοκληρο το ψυχουλακι..

Καλα για πορτοκαλια κ μανταρινια μη το συζητας.... παντως οσο κ να μου λειπουν δε τα ξαναβαζω στο στομα μου...εκεινη τη μερα δεν τη ξαναζω..να κλαιει αυτη να κλαιω κ γω.

κ ολα αυτα με ενα χυμο πορτοκαλι:rolleyes:

Ναι, ειναι απιστευτο... Θα κανω αυριο ενα πειραματακι..

Ασε, που οταν μου εβαλαν την πεταλουδα εσενα σκεφτομουν... Που ελεγες οτι ειναι απαισια... Τρεις φορες την εσπασα τη φλεβα που μου την εβαλαν επειδη επαιρνα αγκαλια το παιδι για να το θηλασω.. Ποτε παιρνεις σιδερο ασβεστιο βιταμινουλες αν εχεις? το Φιλισιν τελος ε ? Εχω ενα ολοκληρο κουτακι, να το πεταξω?

Αριστεα, η ιστορια της γεννας σου πολυ με συγκινησε!!! Δε στο κρυβω οτι εκλαψα κι ολας!!! Αχ!! Να χαιρεσαι τον αντρα σου και τη φαμιλια σας ολη!!! Να εισαστε υγιεις και χαρουμενοι, ψυχουλακια μου!!!

Ευχαριστουμε για τις ευχες!!!!!

Να ειστε και σεις παντα καλα κοριτσακι μου..

Οσο για την ιστορια της γεννας, την εχω αποθηκευσει κ τη διαβαζω μια φορα τη μερα!

Και ολο κοιταω τη μπεμπα μου και μου ξαναερχονται στο μυαλο εκεινες οι στιγμες κ βουρκωνω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...