Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Αχ, caramello μου πραγματικα χαρα στο κουραγιο σου..

φανταζομαι ειναι οτι χειροτερο να βλεπεις το μωρακι σου να ταλαιπωρείται κ να μη μπορεις να κανεις τιποτα...

Μακαρι να περασουν γρηγορα βρε κοριτσι μου να ησυχασετε...

Σ ευχαριστω Αριστεα μου...ειναι οντως πολυ ασχημο...Μακαρι να μην αντιμετωπισετε ετοιο προβλημα...Εχω ομως τη συμπαρασταση σας και με βοηθαει απιστευτα

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Προσπερ κι εμενα μου περασε απο το μυαλο να φτιαξω κουλουρακια σημερα αλλα τελικα επελεξα να κοιμηθω μια ωρα!:tongue: Εσυ εισαι πολυυυυ καλη μαμααα!!:D

χαχα χαζη μαμα ειμαι.. δεν κοιμαμαι απο βλακεια μου ωρες ωρες

πρασινα κακακια συνηθως ειναι στην ιωση η στο κρυωμα

Δε νομιζω...εκτος αν εκανε πρασινα το βραδυ που εχω ψιλοσκοταδια και δε το ειδα...η αν οταν την αλλαξε καποιος αλλος, θα ρωτησω.Της βαζω και θερμομετρο παντως και ειναι οκ..

Παω λιγο να ξαπλωσω...τωρα κοιμηθηκε καπως καλουτσικα και τη βαλαμε στο κρεβατι..απο τη μιαμιση που ξυπνησε απο τον πρωινο υπνο παλευουμε να την ξανακοιμησουμε και παιρνει μονο υπνακους στην αγκαλια και στο καλαθι ξυπναει...:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Κοιμηθηκε 4 ωρες! Καναμε μπανιο (δεν ειχε κανει και χτες...) και τρωμε...

Για να δουμε πως θα παει το βραδυ...:rolleyes:

Θα ειμαι για λιγο ακομα εδω αν ειναι καμια ξενυχτισσα!:tongue:

Αλλιως να εχετε μια ομορφη και οσο γινεται ηρεμη νυχτα!:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

εμεις τον ξενυχτησαμε τον μακαριτη χθες :tongue::tongue: αφου ειχα συναυλια απο τη μια τον γιο ο οποιος συνεχως σφιγγοταν και μουρμουραγε και καθε μια ωρα ημουν στο ποδι (αρα κοιμηθηκα ελαχιστα) και ειχα και τη κορη μου που χε κανα δυο αναλαμπες που ηθελε μονο εμενα και γκρινιαζε..

αντε παλι στα ιδια δηλαδη.. τωρα τελειωσα την κουζινα, πιατα, πρωινα, σκουπισματα, σφουγγαρισματα και θα αρχισω δειλα δειλα να σιδερωνω καμποσα μαζεμενα..παλι!

χρονια πολλα στους Νικολαους και στις ΝΙκολεττες.. aristea το στεφανι σου γιορταζει η κανω λαθος??

1618630npz13bpugl.gif

Καλημερα μανουλες και μπεμπακια..... :D:D Εμεις ειχαμε ενα πολυ καλο βραδυ... Με φαϊ καθε 1,5 ωρα, κατουρηματακια, κατι ωραια κακακια που φυγανε οταν ηταν γυμνουλης στην αλλαγη της πανας... χαμος εγινε!!!:lol::lol::lol: Θελω τοσο να σας διαβασω, να δω ποτε θα βρω χρονο.... Αρχισε να γκρινιαζει παλι... παω παω....

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Καλημερα καλημερα!!!

Δημητρα ναι..... γιορταζει ο Νικος μου σημερα!!

Ντινα μου καλωσηλθες κ συ στο μαμαδοκλαμπ...!!!!

Βαζε στο στηθος φυσιολ.ορο που λεει η προσπ, εμενα αυτο με βοηθησε πααααρα πολυ.. και πολυ αερισμο!!

Η δικια μου αποψε εκανε συνεχεια κακακια απο λιγο καθε φορα..

Οι κολικοι ποτε ξεκινανε;; και ποια ειναι τα πρωτα σημαδια; ισχυει αυτο που λενε οτι τα πιανει απο το απογευμα κ μετα;

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Καλημερα καλημερα!!!

Δημητρα ναι..... γιορταζει ο Νικος μου σημερα!!

Ντινα μου καλωσηλθες κ συ στο μαμαδοκλαμπ...!!!!

Βαζε στο στηθος φυσιολ.ορο που λεει η προσπ, εμενα αυτο με βοηθησε πααααρα πολυ.. και πολυ αερισμο!!

Η δικια μου αποψε εκανε συνεχεια κακακια απο λιγο καθε φορα..

Οι κολικοι ποτε ξεκινανε;; και ποια ειναι τα πρωτα σημαδια; ισχυει αυτο που λενε οτι τα πιανει απο το απογευμα κ μετα;

στη περιπτωση μας..ισχυει.. απο το απογευμα και μετα..

στη κορη μου κρατουσαν μεχρι το ξημερωμα, στον μπεμπη κρατανε..

και εμενα ο μικρος ετσι λιγα λιγα κανει και λιγες φορες μαζεμενα μεσα στο 24ωρο

να τον χαιρεσαι τον ευτυχισμενο μπαμπα!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!

Ευχαριστουμε για τις ευχες! Ναι κλεισαμε μηνα!! Και δυο ατομα,εγω και η μαμα,τρεχουμε σαν τρελες!Τουλαχιστον κοιμηθηκαμε καπως το βραδυ!Σημαντικο δε λεω...Αλλα απο τις 10 εχουμε γκρινια και δε μπορει να κοιμηθει.Δε ξερω αν ποναει η απλα θελει συνεχεια στηθος. Δε πειναει..αφου τη βαζω πινει δυο γουλιες και μετα πιπιλαει και μισοκοιμαται.Τι να κααανωωω??

Αυτο με το φυσιολογικο ορο στο στηθος τι ειναι??Για τον πονο?

Επανερχομαι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Χρονια πολλα στον αντρουλη σου Αριστεα!Και σε ολους, οσους εχετε!

Ντινακι? Αρχισαν τα οργανα? Χεχεχε!!

Προσπερ σε θαυμαζω! Εισαι ΕΙ-ΔΩ-ΛΟ!!

Tι να κανω με τη μικρη? Να την εχω συνεχεια στο στηθος? Δοκιμασαμε τα παντα και απλα κλαιει...Και νομιζω οτι δεν ειναι απο πονο...Προσπαθω να ξεχωρισω τα κλαματα και αυτο μου φαινεται απλα γκρινια,θελω βυζι και νανουρισμα στο στηθος...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Αριστεα γυρω στην τριτη εβδομαδα ξεκινανε οι κολικοι αλλα σου ευχομαι να τη γλιτωσετε...

Συμπτωματα...Εντονο κλαμα που παρηγοριεται δυσκολα εως καθολου. Κοκκινιζει σφιγγεται χτυπαει ποδαρακια σφιγγει μπουνιτσες, ακους αερια στην κοιλιτσα κανει την πλατουλα "τοξο"....

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...