Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Καλημέρα κοιλιτσες... Τι κάνετε; Χαθηκαμε πάλι!!

Εγώ το απόγευμα εχω επίσκεψη στο γιατρο μου για να δούμε το μωρακι μας!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοιλιτσες... Τι κάνετε; Χαθηκαμε πάλι!!

Εγώ το απόγευμα εχω επίσκεψη στο γιατρο μου για να δούμε το μωρακι μας!!

με το καλο Aristea.. περιμενουμε να μας πεις νεα!!! εγω θα ξαναμπω το βραδυ!

Γεια σας κορίτσια!!

Τελικά εμένα μου έκλεισε Τετάρτη βράδυ με την εμβρυολόγο Ελσα Τσαπάκη!! Την ξέρετε?

Πέμπτη μεσημέρι β'επιπέδου στο αττικό , έκλεισα ξενοδοχείο στο σύνταγμα κοντά αν δν έχει ταξί πώς θα πάω Στο νοσοκομείο? ξέρει κανείς? μετρο και τέτοια?

weBzp2.png

qUMVp3.png

Καλησπερα κοριτσια!!!

Πολυ κουραση σημερα!Τωρα καταφερα να ισιωσω:-(

Ολα καλα με τη μπεμπα! Ειχε ανοιξει παλι το στοματακι της κ ηταν σα να μας μιλα!:D:D Ειναι περιπου 500 γραμ. και τωρα περιμενουμε την Τεταρτη για τη β'επιπεδου!!

snowflake με το καλο να ερθετε και καλα αποτελεσματα.. Μπες εδω http://www.attikonhospital.gr/main.php?id=5 και πατα προσβαση εχει ολες τις λεπτομερειες για το πως θα πας με μετρο κ λεωφορειο..

Καλησπερα κοριτσια!!!

Πολυ κουραση σημερα!Τωρα καταφερα να ισιωσω:-(

Ολα καλα με τη μπεμπα! Ειχε ανοιξει παλι το στοματακι της κ ηταν σα να μας μιλα!:D:D Ειναι περιπου 500 γραμ. και τωρα περιμενουμε την Τεταρτη για τη β'επιπεδου!!

snowflake με το καλο να ερθετε και καλα αποτελεσματα.. Μπες εδω http://www.attikonhospital.gr/main.php?id=5 και πατα προσβαση εχει ολες τις λεπτομερειες για το πως θα πας με μετρο κ λεωφορειο..

Σε ευχαριστώ Αριστέα!!! Μια χαρά η Μπέμπα !! χαίρομαι :P

weBzp2.png

qUMVp3.png

Διαφημίσεις

Για την Ελσα Τσαπακη καπου εδω μεσα εχω διαβασει αλλα μη σου πω ψεμματα δε θυμαμαι!!Παντως καλα λεγανε.. Λεπτολογος κ τετοια! Να πανε ολα καλα ευχομαι!!

Παω για υπνο....! Φιλια!

εγω δεν γνωριζω κατι για την εμβρυολογο αλλα μεσω διαδικτυου κατι θα βρεις πιστευω..

καλη επιτυχια και στις δυο με τις β επιπεδου και με τις εξετασεις γενικοτερα..

μοντελο η κορη Aristea!!:D

Καλησπερα κοριτσακια!!

Εχω αρχισει και κουραζομαι με το τιποτα, η μεση μουουουοου:-(:sad:

Εχτες μου εγραψε ο γιατρος μαγνησιο να ξεκινησω, εχετε ξεκινησει κ 'σεις μαλλον ε;;

καλησπερα..

δεν παιρνουν μαγνησιο ολες οι εγκυμονουσες.. συνηθως αυτες που δηλωνουν συχνες συσπασεις και στην περιπτωση που ο γιατρος το χει στην δικη του τακτικη ουτως η αλλως να το χορηγει προληπτικα..

εγω λογω περιδεσης παιρνω σπασμολυτικα χαπια (σε αλλες περιπτωσεις περιδεσης που χω διαβασει στο parents παιρνουν μονο μαγνησιο trofocard) και παραλληλα utrogestan που προσφατες μελετες αναδεικνουν την φερεγγυοτητα για την σπασμολυτικη τους φροντιδα..

βασικα οσον αφορα εμενα αν δεν υπηρχαν αυτα τα χαπια δεν θα ειχα κρατησει τη κορη μου ουτε θα χα φθασει ως εδω.. απο την αλλη μισω ολα αυτα τα χημικα αφου σαν ανθρωπος ουτε για πονοκεφαλο δεν παιρνω χαπι στα νορμαλ μου αλλα εδω κανω εξαιρεση και με τυψεις στο βαθος καμια φορα..

Διαφημίσεις

γεια σασ κοριτσια τι κανετε τι κανουν τα μορακια σασ???εχω παρα πολυ καιρο να μπω μου λειψατε!!ειχα δουλειτσα αυτο τον καιρο κ δε μπορουσα να μπω!!!εγω κ ο μπεμπησ μου καλα ειμαστε!!βεβαια εχω καιρο που τον εχω δει κ περιμενω την αλλη παρασκευη με ανυπομωνισια για να τον δω!!αλλα ολα καλα!!

Καλησπέρα μανούλες και μπεμπάκια!!!:P:p

Όλα τα μωράκια διαβάζω ότι είναι καλά και χαίρομαι!!!!!!!!:D

Χάθηκα λόγω δουλειάς αλλά ελπίζω να επανέλθω δριμύτερη!!!!

Το Σάββατο θα πάμε να παραγγείλουμε τα επιπλάκια του μπέμπη μας για να μας τα φέρουνε το Σεπτέμβριο!!!!:D

Μαγνήσιο εγώ δεν παίρνω....:rolleyes:

Φιλάκια στις κοιλίτσες σας κι όσο θα πλησιάζει ο καιρός για να γεννήσουμε θα πάρει φωτιά το καφέ μας!!! Μέχρι τότε να περνάτε καλά και να προσέχετε!!!!!!;)

Καλησπερα κοριτσακια;)

Καλως τη Μαριαλενα και την Ελενη! Χαθηκαμε αλλα αφου ειναι ολα καλα δεν πειραζει, το καφε ειναι εδω κ μας περιμενει!!!

καλησπερα

ο Ιουλιος και ειδικα ο Αυγουστος ειναι για το Parents μηνες χαμηλης επισκεψιμοτητας αφου καποιοι απουσιαζουν και μολις επιστρεφουν φευγουν αλλοι συν οι υποχρεωσεις..

σιγουρα απο αρχες Σεπτεμβρη τα πραγματα θα ναι διαφορετικα.. περα απο τις γεννες μας που ειναι η μεγαλη διαφορα ακολουθει και η ρουτινα του χειμωνα που κανει την επαφη πιο απαραιτητη..

helen μαγνησιο δεν παιρνουν ολες οι εγκυες..αν ο γιατρος εκτιμα οτι οι συσπασεις και το χρονικο της εγκυου το επιβαλλει η πρεπει να δοθει αλλη αγωγη οπως σπασμολυτικα που παιρνω εγω (μιλαμε για στουκας κατασταση) τοτε χορηγει.. αλλιως δεν συντρεχουν λογοι..

να προσεχετε κοριτσια.. θα τα πουμε συντομα..

και εμενα ο μπεμπης κανει κωλοτουμπες..:D

Τελικα πολυ χαμηλη η επισκεψιμοτητα prosperous......

Ελπιζω να ειστε ολες καλα, κ τα μωρακια ακομα καλυτερα!! Περιμενω 5 μερουλες να περασουν για να κανουμε κ μεις την εξεταση επιτελους..

Κατι που εχω παρατηρησει τις τελευταιες μερες: η μυτη μου οταν τη φυσαω βγαζει συνεχεια αιμα, χωρις να ανοιγει ομως.. Λετε να παθω κανα εγκεφαλικο;χαχαχα!πλακα! Εχω ακουσει οτι ειναι απο τις ορμονες..

snowflake πως πηγε η επανεξεταση;; Οταν εχεις χρονο πες μας.

Φιλακια στα κοιλακια:wink::-P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...