Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Καλημερα μανουλες...

Δημητρα μου σαραντιζετε;;;;;

Βρε πως περασε ο καιρος; Ποτε ηταν που ειχες λυσει την περιδεση και περιμεναμε εναγωνιως ολες μαζι και ποτε περασαν σχεδον 40 μερες απο τη γεννηση του μικρου σου;

Να'ναι καλα τα ζουζουνια μας να ξεπεταχτουν γρηγορα και να περασουν αυτοι οι παλιοκολικοι....

caramello μου υπομονη, ευχομαι μεχρι να φυγει η μαμα σου να εχει ηρεμησει η μικρη σου,,, τι στο καλο; ποσο θα κρατησει;

Αυτο που λες με το σκυλακο το εχω ζησει κ γω..

Πριν χρονια που 'χε γεννησει η αδελφη μου κ ερχοταν σπιτι (στο πατρικο μας που εχουμε τη σκυλιτσα) ο σκυλος ηταν συνεχως διπλα στο παιδι, σα να θελει να το προσεχει, και οταν αρχισε να περπαταει ηταν παλι διπλα της σα να προσεχει να μην πεσει... Ειναι πολυ γλυκα ζωα τα σκυλια!!!!!!;)

Ανδριανα μια χαρουλα η μπεμπα σου!!

Οσο για την κουραση, πως να μην υπαρχει; με 2 παιδια κ σπιτι να κουμανταρεις;;

Εμεις αποψε ριξαμε πολυ χ$σιμο... κ δε γουσταρει καθολου να μενει λερωμενη, αμεσως νιαουριζει!!χαχα!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσαρες!

πολυ δουλεια βλέπω όλες κυρίως τα βραδια. εχεις δικιο caramello ειναι βαναυσοι αυτοι οι κολικοι για τοσο δα πλασματακια, αλλα δεν μπορουμε να κανουμε και πολλα!

εμεις μια απο τα ιδια συνεχιζει να τηρει το προγραμμα του με μικρες εξαιρεσεις.

Δήμητρα δε θυμαμαι αν σε εχω ξαναρωτησει στα αγορακια το πουλακι πρεπει να το βαζουμε προς τα πανω η το αφηνουμε και όπου παει:tongue::tongue::tongue:

εγω το λαστεξ οποτε θυμαμαι το βαζω γιατι με πιέζει και μου σπάει τα νεύρα!

dbLDp2.png

καλως τα κοριτσια.. σας διαβαζω και εγω απο το πρωι αλλα κανω διαφορα και δεν εχω χερια να γραψω..

πριν λιγο εφυγε η μικρη ενω πριν οσο ηαν εδω ολο εκανε ζημιες και αταξιες και ολο της βαζαμε χερι.. με εχει στενοχωρεσει πολυ αυτο αλλα δεν ειναι δυνατον να μην τη βαζω τιμωρια η να μη τη μαλωνω οταν ηδη της εχω εξηγησει η την εχω προειδοποιησει για διαφορα..

πχ εφτιαξα για ολους ενα δεκατιανο και πηρε το τυρι ειπε οτι δεν θελει να το φαει και αντι να μου το αφησει στο τραπεζι το πεταξε στο πατωμα.. η τιμωρια της ηταν να μην φαει οτιδηποτε αλλο μεχρι το μεσημερι που θα φαει το φαγητο της και της εδωσα μονο χυμο πορτοκαλι.

Της λεμε συνεχως να μην πειραζει το δενδρο και εννοειται πως ολο το πειραζει και εσπασε μια μπαλα και της ειπα πως για να της φερει ο Αγ Βασιλης δωρο πρεπει να υπαρχει δενδρο για να της το βαλει απο κατω και πως αν συνεχισει να πειραζει τα στολιδια θα μαζεψω το δενδρο με συνεπεια να μην εχει και δωρο...

και δουλειες μαζι, και ο μπεμπης να μην θελει να κοιμηθει με τιποτε, και η κουνιαδα μου τα δικα της, και ο ανδρας μου σημερα εδω.. εχω αρχισει και εκνευριζομαι πολυ τις τελευταιες μερες.. μαλλον ειμαι τωρα στο ζενιθ της λοχειας..(παλι καλα που χουμε και αλλοθι ειδαλλως κοντα μου ειναι το τρελλαδικο:tongue::tongue:)

σκεφτομαι μηπως παω στο εξοχικο με τα παιδια μεχρι τις γιορτες να κατσω λιγο μονη μου και ηρεμησω λιγακι..μονη τα διαχειριζομαι αλλιως τα πραγματα και εκει το σπιτι ειναι μικρο και εχω λιγα πραγματα να κανω..

Τωρα μου ειπανε κι αλλο κουφο. Οτι δε κανει για τους κολικους να τρωω αμυγδαλα. Εγω τα τσακιζω! Ξερω οτι βοηθανε στη γαλακτοπαραγωγη...Και μ αρεσουν κι ολας...αλλα ο καθενας λεει τα δικα του πραγματικα! Δε μπορουν να καταληξουν τι "επιτρεπεται" και τι οχι??? Ελεος!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Που εισαστε?? Εμεις ξεκινησαμε γκρινια...Ενω κοιμηθηκε πριν καμια ωρα και τη βαλαμε στο καλαθι.. σε 20 λεπτα μολις κατσαμε να φαμε...ουααααα!! Την πηρα παλι στο στηθος επ αοριστον. Δε ξερω πια τι να κανω...Η απλη αγκαλιτσα δε της φτανει. Χτυπιεται. Ουτε πιπιλα...Πολλα νευρα για μωρο! :rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

αν δεν την εχεις στο στηθος και την αφησεις λιγο χωρις την πανα και της κανεις ασκησεις με τα ποδια.. δηλαδη να της τα φερνεις κοντα στην κοιλιτσα η να της τα σηκωνεις ψηλα ωστε να τη βοηθας να φευγουν τα αερια..

εγω σημερα αλλη μια μερα που χω τη κορη στη μανα μου και αντι να κοιμηθω επιασα και εφτιαξα...κουλουρακια.. με διαφορα σχηματα με την ελπιδα οτι θα τα δει η μικρη οταν ερθει και θα χαρει.. λεμε τωρα.. δεν θα μεγαλωσει λιγο ακομη?? ελπιζω να θελει να καθομαστε να τα κανουμε μαζι ωραια και καλα..

και βεβαια τωρα που τελειωσα, νυσταζω αλλα ο μπεμπης ετοιμαζεται να ξυπνησει..κλασικη μαζοχα εγω!

Το καναμε και αυτο προσπερ μου...Της εκανα ασκησουλες και της ειχα βαλει και ενα ζεστο πανακι στην κοιλια. Δεν εφυγαν τα αερια. Αλλες φορες πιανει.Σημερα οχι.Αναρωτιεμαι αν ειναι μονο γκρινια σημερα και δε ποναει.Μετα ελεγα μηπως δε χορταινει...Δε ξερω πια...:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Αχ, caramello μου πραγματικα χαρα στο κουραγιο σου..

φανταζομαι ειναι οτι χειροτερο να βλεπεις το μωρακι σου να ταλαιπωρείται κ να μη μπορεις να κανεις τιποτα...

Μακαρι να περασουν γρηγορα βρε κοριτσι μου να ησυχασετε...

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Γεια σας μανουλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γυρισαμε σπιτακι μας!!!! Αχ, καιρος ηταν!!!!

Δε σας εχω διαβασει! Εν καιρω.. Ελπιζω να ειστε μανουλιτσες και μπεμπακια χαμογελαστα και ευτυχισμενα!!

Το Προσπακι θα σας ενημερωσε για τα δικα μας.. Το ζουζουνακι μας γεννηθηκε στις 30/11 στις 19.00, 51 εκατοστα και 3.250 γραμ.. Σημερα βγηκαμε απο το νοσοκομειο 3.080!! ;)

Θηλαζουμε αποκλειστικα και με τα δοντια μου τις περισσοτερες φορες σφιγμενα απο τον πονο!! Το παιδι μεχρι και την τελευταια στιγμη δεν ειχε εμπεδωθει, ουτε κατα διανοια, ουτε το υποθετο μας ταραξε ουτε τιποτα, οποτε πηγαμε με καισαρικη, δεν ξερω αν εκανα καλα ή οχι, μου ειπε η γιατρος οτι δεν θα κατεβαινε λογω της θεσης τους.. Και οτι η εμπεδωση γινεται στις αρχες του 9ου μηνα κι εμενα δεν ειχε γινει ουτε στις αρχες του 10ου.. Μου εκαναν ραχιαια αναισθησια, καταλαβαινα τα παντα, μιλουσα, μου εφεραν να δω το φατσουλακι μου αμεσως, ενα ρυτιδιασμενο στρογγυλο προσωπακι, αρχισα να κλαιω απο τη συγκινηση, περιττο να σας πω.. κι ελεγα "το παιδακι μου, το παιδακι μου" και δωσ' του κλαμα παλι... Θα σας πω λεπτομερειες εντος των ημερων, να σας διαβασω, μου λειψατε ρεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!! Α!!!! Με εχουν παλαβωσει στην αντιβιωση κανω και ενεσεις στην κοιλια! Αναρωτιεμαι τι γαλα βγαζω και τι γευση εχει.. (ακομη δεν το εχω δοκιμασει).. Λειπω απο το σπιτι 7 μερες και δεν εχω κοιμηθει ουτε 24 ωρες.... Κι εχω ενα σπιτι ανω κατω..

Τα λεμε αργοτεραααα!!!!!!!!!!!!

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

Το καναμε και αυτο προσπερ μου...Της εκανα ασκησουλες και της ειχα βαλει και ενα ζεστο πανακι στην κοιλια. Δεν εφυγαν τα αερια. Αλλες φορες πιανει.Σημερα οχι.Αναρωτιεμαι αν ειναι μονο γκρινια σημερα και δε ποναει.Μετα ελεγα μηπως δε χορταινει...Δε ξερω πια...:(

βρε μηπως λεω μηπως ειναι κρυωμενο???τα κακακια της ειναι φυσιολογικα σε χρωμα?

Γεια σας μανουλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γυρισαμε σπιτακι μας!!!! Αχ, καιρος ηταν!!!!

Δε σας εχω διαβασει! Εν καιρω.. Ελπιζω να ειστε μανουλιτσες και μπεμπακια χαμογελαστα και ευτυχισμενα!!

Το Προσπακι θα σας ενημερωσε για τα δικα μας.. Το ζουζουνακι μας γεννηθηκε στις 30/11 στις 19.00, 51 εκατοστα και 3.250 γραμ.. Σημερα βγηκαμε απο το νοσοκομειο 3.080!! ;)

Θηλαζουμε αποκλειστικα και με τα δοντια μου τις περισσοτερες φορες σφιγμενα απο τον πονο!! Το παιδι μεχρι και την τελευταια στιγμη δεν ειχε εμπεδωθει, ουτε κατα διανοια, ουτε το υποθετο μας ταραξε ουτε τιποτα, οποτε πηγαμε με καισαρικη, δεν ξερω αν εκανα καλα ή οχι, μου ειπε η γιατρος οτι δεν θα κατεβαινε λογω της θεσης τους.. Και οτι η εμπεδωση γινεται στις αρχες του 9ου μηνα κι εμενα δεν ειχε γινει ουτε στις αρχες του 10ου.. Μου εκαναν ραχιαια αναισθησια, καταλαβαινα τα παντα, μιλουσα, μου εφεραν να δω το φατσουλακι μου αμεσως, ενα ρυτιδιασμενο στρογγυλο προσωπακι, αρχισα να κλαιω απο τη συγκινηση, περιττο να σας πω.. κι ελεγα "το παιδακι μου, το παιδακι μου" και δωσ' του κλαμα παλι... Θα σας πω λεπτομερειες εντος των ημερων, να σας διαβασω, μου λειψατε ρεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!! Α!!!! Με εχουν παλαβωσει στην αντιβιωση κανω και ενεσεις στην κοιλια! Αναρωτιεμαι τι γαλα βγαζω και τι γευση εχει.. (ακομη δεν το εχω δοκιμασει).. Λειπω απο το σπιτι 7 μερες και δεν εχω κοιμηθει ουτε 24 ωρες.... Κι εχω ενα σπιτι ανω κατω..

Τα λεμε αργοτεραααα!!!!!!!!!!!!

ΕΕΕΕΕΕΕΕΤΣΙ ΜΑΖΟΧΑΚΙ ΜΟΥ!! Σου ευχομαι καλο σαραντισμο!!! Καλως ηρθατε στο σπιτακι σας και να γευτειτε την ευτυχια σας με ολη της την κρεμα!!

Ντιναααα!! Καλωσηρθατε στο σπιτακι σαααας!!!:D:D:D

Νομιζω οτι αυτο με τον πονο του θηλασμου στην αρχη το περναμε οι περισσοτερες τελικα! Προσεχε μη σε τραυματισει, αλλιως απλα θελει λιγο χρονο να συνηθισεις! Χαιρομαι πολυ για εσας! Αντε να αρχισεις να μας λες τα καμωματα σας σε λιγο!:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...