Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

το λιγοτερο που εχει και εμενα ειναι 2 φορες την ημερα.. νορμαλ.. οι παλιοι ελεγαν "μεγαλωνει το αντερακι του"

aristea σιγα σιγα θα κανει ανοιγματα στους χρονους μεταξυ υπνου ξυπνιου..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Οι τριχες απο την κοιλια θα φυγουν ή να σκεφτω την αποτριχωση;;;

Α!τωρα που ειπα κοιλια.. φορατε καποια ζωνη ή κορσε ή τιποτα τετοιο;;

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Οι τριχες απο την κοιλια θα φυγουν ή να σκεφτω την αποτριχωση;;;

Α!τωρα που ειπα κοιλια.. φορατε καποια ζωνη ή κορσε ή τιποτα τετοιο;;

πηρα λαστεξ αλλα μη φανταστεις οτι το φοραω συνεχεια. οσον αφορα την ορεξη παρεμενει ακορεστη ειδικα καθε φορα που τραβαω γαλα! πως θα χασω τα υπολοιπα 10 η μουλαρα????

dbLDp2.png

Ευχαριστω κοριτσακια μου. Δεν εμφανιστηκα τοσες ωρες γιατι ειχαμε παρτυ!Οποτε τη βγαζω απο το στηθος για να παει λιγο κατω το φαγητο γινεται πανικος. Απο τις 2 το μεσημερι δεν εχει κοιμηθει και την εχω σχεδον συνεχεια πανω μου για να μη κλαιει. Αν τη βγαλω για αλλαγμα η για να ξεκουραστω λιγο η για να παει το γαλα κατω χαλαει τον κοσμο.Τι θα κανω?Αν δεν ηρεμησει θα την κοιμησω στο κρεβατι σημερα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Εχω κανει τα παντα, μασαζ ασκησεις, εντριβες,ζεστες πετσετες, τσαι , γλυκανισο, τιποτα. Τωρα την εχει παρει λιγο ο υπνος αγκαλια αλλα μεχρι να στειλω το μυνημα μπορει να εχει ξυπνησει...

Εχω παρει μια ζωνη λογω καισαρικης.Μου την ειπε ο γιατρος .Τη φοραω ακομα καποιες ωρες γιατι με βοηθαει να μη με πιασει η μεση που κραταω τη μικρη τοση ωρα

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

καλησπερα κοριτσια,τι κανετε?εγω αποτι εχετε καταλαβει,δεν προλαβαινω πλεον να μπαινω και τοσο συχνα.

Ειμαστε μια χαρα παντως,ηρθε κ η παιδιατρος σημερα κα μας ειδε,η μεμπα εφτασε τα 3710,και 55 ποντους!!!!!!!!!!!!!!μεσα σε 12 μερες!!!!!!!!!μιλαμε για πολυ γαλα,αν και τρωει καθε 3-4 ωρες και οχι συχνοτερα.τα γευματα της διαρκουν περιπου 20 λεπτακια,οποτε τα παμε μια χαρα.κ το κατερινακι μου ειναι μια χαρα,της εκανε κ ενα εμβολιακι και γενικα της βρηκε κ τις 2 υγιεστατες.Για τα βραδυνα ξυπνηματα που λετε,και εγω κανω οτι κ η προσπ.δηλ,ταισμα αλλαγμα χωρις φωτα κ χωρις κουβεντες και πολυ μπλα μπλα για να μην ξυπναει τελειως,κ ετσι μολις ακουσω το πρωτο νιαουρισμα,την θηλαζω,μολις τελειωσει την αλλαζω και αμεσως στο κρεββατακι της για υπνο.α,και στο αλλαγμα,αν εχει κανει κακακια της,περιμενω πρωτα να κοιμηθει βαρυα και μετα την πλενω τοπικα με μια πετσετουλα,και οχι στην βρυση οπως κανω κατα την διαρκεια της ημερας,ετσι δεν χαλαει ο υπνος της κ κοιμαται σερι μεχρι το επομενο ταισμα.το πρωι βεβαια,παντα πλυσιμο με νερακι,ακομα και αν δεν ειναι λερωμενη.αυτη την τακτικη την ακολουθουσα και στην κατερινουλα μου,και δεν με ξενυχτησε ουτε μια φορα.Τωρα,για τους κολικους,δεν εχουν κανει ακομα την εμφανιση τους,και ελπιζω να μην την κανουν καθολου,ειναι πραγματικα ασχημο να τα βλεπεις να υποφερουν,οποτε κοριτσια που το περνατε καντε λιγο υπομονη και πολλα χαδακια.οταν ειχε η κατερινα κολικους,περιπου 1 εβδομαδα ευτυχως,το μονο που την ανακουφιζε ολη την μερα,ηταν που την κραταγαμε μπρουμυτα,δηλ.το κεφαλακι,με το προσωπο προς τα κατω,στην μεσα μερια του αγκωνα και η η παλαμη μας κραταγε την κοικλιτσα της,κ με το αλλο χερι ελαφρα χτυπηματακια στην πλατουλα,και φρστττ φευγανε τα αεριακια και ηρεμουσε.ελπιζω να βοηθειθητε!

Κατα τα αλλα καλα,λεγαμε να στολισουμε σημερα,αλλα μετα βαρεθηκαμε,εγω νυσταζω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ,και εχω και ενα σιδερο ουουουουου.ευτυχως ηρθανε χτες οι γονεις μου απο το πρωι,και απασχολουσαν την κατερινα,και μεχρι το απογευματακι που φυγανε,καταφερα και εβαλα σε μια ταξη το σπιτι,και καπως χαλαρωσα απο αυτο,γιατι μου ειχε γινει εμμονη.και τωρα μου βγαινει ολη η κουραση παντως.περιμενω να ξυπνησει η μπεμπα για φαγακι,και μετα νανι.

πωπω,πολλα εγραψα,ειναι να μην παρω φορα τελικα,αν ξεκινησω δεν με σταματαει τιποτα!

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

αχ βρε caramello κανε λιγο υπομονη κοπελα μου,κρατα γερα και σε λιγο καιρο θα τα θυμασαι και θα λες παει περασανε.Και επειδη σε καταλαβαινω απο αποψη κουρασης,καλυτερα για μενα να την παρεις στο κρεββατι σου ωστε να ξεκουραστεις και συ λιγο,παρα να τα παιξεις απο την κουραση.

Αν το κλαμμα σε κανει να ξεσπας κλαψε,αλλα μην ξαναπεις ποτο ποτε ποτε οτι εισαι αχρηστη.Σιγα τωρα,υπαρχει καμμια που γεννηθηκε μαθημενη?υπαρχει καμμια που δεν πελαγωσε με το μπεμπακι στο σπιτι?υπαρχει καμμια που να τα ξερει ολα?θα σου απαντησω πως οχι.δεν υπαρχει καμμια..Αυτες ειναι οι πρωτες μερες με τα μωρακια μας στο σπιτι και προσπαθουμε να γνωριστουμε,να μαθουμε τα κουμπια τους,τι τους αρεσει και τι οχι.Μην κατηγορεις λοιπον τον εαυτο σου,γιατι εισαι μια υπεροχη μανουλα,που κανει οτι μπορει για να νοιωθει καλα το μπεμπακι της,και που προσπαθει με ολη την δυναμη της ψυχης της και με ολες τις αντοχες της να το ικανοποιησει.

Α,εγω λαστεξ δεν εχω παρει κανει δουλεια η τζαμπα τα λεφτα που θα δωσουμε?

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Πηρα και προβιοτικες σταγονες, πηρα και την παιδιατρο που μου ειπε υπομονη,μια τρυπα στο νερο καναμε...

το μπουκωμα συνεχιζει? λες να περναει κανενα αθωο κρυωματακι? διοτι με τετοια αντιδραση συνηθως τα σεναρια πανε σε κολικους, η σε εβδομαδα αναπτυξης η σε κρυωματα και φερονται τα μωρα ετσι εντονα και με ταση να ναι μονιμα στο στηθος.

Διαφημίσεις

το λατεξ δεν ξερω αν κανει κατι αλλα πιστευω οτι κατι συμμαζευει απο το ξεχειλωμα.. εγω εχω αλλα δεν το φοραω.. βαριεμαι..

θα το ριξω στους κοιλιακους και στο ποδηλατο οοοοοοταν τελειωσει το αιμα της λοχειας..

παω να κοιμηθω οσο προλαβω..

καλη δυναμη σε οσες το ξενυχτησουν και καλο ξημερωμα!!

Καλημερα κοριτσακια και μπεμπακια!

Σας ευχαριστω παααρα πολυ για τη συμπαραστση σας. Εκεινη την ωρα ετσι ενιωθα πραγματικα..Τα ειχα φτυσει απο την κουραση και ειχα "παρατησει" τη μικρη στον αντρα μου και στη μαμα μου και εγω εκλαιγα και δε μπορουσα ουτε να σταματησω ουτε να βοηθησω...

Της φτιαξαμε ενα αφεψημα γλυκανισο και την κρατησα στο στηθος,μεχρι τις 10 το βραδυ που καταφερε και ξεραθηκε. Κοιμηθηκε 6 ωρες μεχρι τις 4 και μετα 5-7μιση και τωρα τρωμε.

Η μυτουλα ψιλοσυνεχιζει...Ρωτησα και την παδιατρο και μου ειπε οτι δεν ειναι απαραιτητα κρυωμα, οτι συμβαινει αυτο, αλλα ποτε αρχιζουμε και υποψιαζομαστε κρυωμα? Δε ρωτησα...:-(

Οσο για το αν δεν ειχα βοηθεια...Ουτε να το σκεφτομαι! Ειναι και ενας απο τους λογους που εκλαιγα χτες και ελεγα τι θα κανω χριστε μου σε 2 βδομαδες που θα φυγει η μαμα μου? ...Απλα ελπιζω οτι θα ειναι καλυτερα η μικρη η οτι θα εχω σκληραγωγηθει εγω...Δυο βδομαδες ειναι αρκετος καιρος γι αυτη την ηλικια...Ουφ..!

Για τη νυχτα που λετε κι εγω καπως ετσι τα κανω, ησυχια, οχι φωτα, μονο ενα μικρο πορτατιφ την ωρα που την αλλαζω γιατι αλλιως δε βλεπω την τυφλα μου και μετα το σβηνω.Χτες κοιμηθηκε σε 5 λεπτα αφου εφαγε.Δλδ συνολο περιπου μια ωρα απ την ωρα που ξυπνησε.Σκεφτηκα οτι τουλαχιστον ειχαν κι ενα καλο οι κολικοι! Κοιμηθηκε αρκετα το βραδυ! Τι να πω κι εγω μεσα στην τρελα μου? Λεω και καμια βλακεια! Για να δουμε πως θα παει σημερα...Εχει και υπηρεσια ο αντρας μου και ειμαστε με τη μαμα. μου...

Η ζωνουλα ειδικα τις πρωτες μερες που πονουσα λογω καισαρικης ενιωθα οτι με βοηθησε πολυ που με κρατουσε. Τωρα για το ξεχειλωμα αν βοηθησε δε ξερω, γιατι δε ξερω και πως θα ημουν αν δε τη φορουσα...:rolleyes:

Δε θυμαμαι αν σας ξαναρωτησα....λετε να καταπινει περισσοτερο αερα οταν τρωει επει φοραω τις ψευδοθηλες και ποτε δε καθονται στη θεση τους? Ολη την ωρα τις ξαναβεντουζωνω...Ρωτησα την παιδιατρο μου ειπε οχι.Προσπαθω να της δινω και καμια φορα χωρις για να μη ξεχασει να με πιανει αλλα Ειδικα χτες που πιπιλουσε τοσες ωρες δε γινοταν να ειμαι συνεχεια χωρις! Το αφησα καμποση ωρα και σκετο και αρχισα παλι να ψιλοποναω! Δε λεει να κανουμε και ζημια παλι...:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

καλημερα

αυτο το ερωτημα εχει τεθει και σε μαιες και υποστηριζουν πως ειναι αμελητεος ο αερας αυτος απο τις ψευδοθηλες..

και εμενα ο μικρος απο χθες μεχρι και τωρα ειναι ανησυχος με αερια και σφιξιματα, δεν κοιμηθηκα καθολου καλα τη νυχτα, τον ειχα συνεχεια στο κρεβατι μου και δεν ξερω και εγω ποσες πανες αλλαξαμε..στο τελος ειχα εκνευριστει απο τις πανες που χα σπαταλησει και απο απροσεξια μου απο τη νυστα μου..

εχθες ειχα φτιαξει μια σουπα με λαχανικα μονο και μαλλον αυτο τον επιασε..

σημερα θα κανω μπριζολες με πατατες..

θα στειλω και τη μικρη στη μαμα μου νωρις το μεσημερι και θα γυρισει το βραδυ.. δε μου αρεσει καθολου που τη στελνω (μια χαρα περνανε) αλλα πρεπει να μεινω λιγο μονη να χαλαρωσω και εγω και οι υπολοιποι αλλιως δεν μας αφηνει να κανουμε τιποτε.. και βαριεται και θελει καποιον να την απασχολει διαρκως..

θελω να βγω να παω να ψωνισω στο σουπερ μαρκετ ετσι για να ξεσκασω μετα απο τοση κλεισουρα αλλα σκεφτομαι οτι πρεπει να κοιμαται το μωρο για να το αφησω στη κουνιαδα μου..ειδαλλως εκεινη δεν θα ξερει τι να το κανει αν αρχισει γκρινια για στηθος.. θα δω..

το Σαββατο σαραντιζουμε και θα αρχισω να το βγαζω και αυτο αλλα οχι σε κλειστους χωρους, αυτο μετα τις γιορτες.

χρονια πολλα αν εχετε κανεναν Σαββα

Καλημερα Προσπεεερ!

Και ο δικος σου ταλαιπωρειται ε?:( Ηθελα να ξερα ποιος τους σκεφτηκε τους παλιοκολικους και ταλαιπωρουνται ετσι τοσο δα πλασματακια!:mad: Δε τους φτανει που βγηκαν απο την ασφαλεια της μητρας...:-( πρεπει και να πονανε...

Δυσκολα τα πραγματα..Ακομα πιο δυσκολα αν εχεις κι αλλο παιδι. Εγω σκυλο εχω και παλευω καθε πρωι μηπως κοιμηθει η μικρη για να τον βγαλω εγω βολτα. Τον βγαζει και η μαμα αλλα δε θελω να νιωσει οτι η μικρη της πηρε τη θεση. Δε πρεπει να ζηλεψει. Ειναι περιπου σα να ειχα αλλο ενα παιδακι! χαχα! Οχι, φυσικα δεν ειναι το ιδιο, αλλα θελει κι αυτο προσοχη.Ευτυχως ειναι πολυ καλο σκυλακι και φαινεται οτι την εχει δεχτει.Χτες ειχαμε βαλει το καλαθακι σκετο χωρις τη βαση αλλου και πηγε και την εψαχνε και ηταν ανησυχη.Τη φωναξα και της εδειξα που ειναι η μικρη και ηρεμησε! :D

Δε κοιμηθηκες καλα ε?...παιζει να την πεσεις καθολου κατα τη διαρκεια της μερας αν κοιμηθει? Θηλαστρο δε θες να χρησιμοποιησεις να αφησεις γαλατακι στην κουνιαδα μηπως ξυπνησει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...