Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!!

Τι κανουν τα μωρα της παρεας;

Εμεις τρωμε, χ$ζουμε και κοιμομαστε.....

Ησυχα τα βραδια μας μεχρι στιγμης!!;)

Περιμενω τη μαμα μου να ερθει, εχει να μας δει απο τη Δευτερα κ ανυπομονει η καημενη...

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια!!

Τι κανουν τα μωρα της παρεας;

Εμεις τρωμε, χ$ζουμε και κοιμομαστε.....

Ησυχα τα βραδια μας μεχρι στιγμης!!;)

Περιμενω τη μαμα μου να ερθει, εχει να μας δει απο τη Δευτερα κ ανυπομονει η καημενη...

Απο τι βλεπω κοριτσι μια χαρα τα πατε! και εμενα εχει προγραμμα το χρυσο μου, ξυπναει ανα 3 ωρες τρωει ρευεται χ@ζει αβερτα και κοιμαται. λιγο πιο ανησυχος ειναι το βραδυ αλλα μη φανταστεις κατι τρομερο. πλεον δεν εχει τους κολικους.

εγω εχω ξεκινησει φυσιοθεραπειες για τι εχω κουτσαθει. Η ερμη η μανα μου ειναι εδω σχεδον 1 μηνα!! αλλα δεν θα τα καταφερνα χωρις αυτην!

dbLDp2.png

artemis περαστικα..ειναι ζορι τα ορθοπεδικα προβληματα..

εμεις εχουμε ακομη θεματακια με τη κοιλιτσα αλλα διαισθανομαι οτι σιγα σιγα υποχωρουν.. συνηθως κρατανε 40 μερες με 3 μηνες..

artemis περαστικα..ειναι ζορι τα ορθοπεδικα προβληματα..

εμεις εχουμε ακομη θεματακια με τη κοιλιτσα αλλα διαισθανομαι οτι σιγα σιγα υποχωρουν.. συνηθως κρατανε 40 μερες με 3 μηνες..

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ.ΔΙΑΝΥΩ ΤΗΝ 37 ΒΔΟΜΑΔΑ ΧΤΕΣ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΙΣ 36.

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ ΙΔΙΩΣ,ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΕ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΛΟΓΩ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗΣ ΛΟΓΩ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ.

ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΕΣΕΙς ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΟ?Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΠΑΩ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ.ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΠΗΔΕΙ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΕΣ ΤΩΡΑ,Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΦΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΟΥ.

ΕΠΙΣΕΙΣ ΝΙΩΘΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΧΑΜΗΛΑ ΟΤΑΝ ΠΕΡΠΑΤΩ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ.ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΥΧΟ ΚΑΙ ΑΝΥΣΗΧΩ ΓΙΑ ΠΡΩΟΡΟΤΗΤΑ.

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

Kαλησπερα!

Τι κανετε?

Εμεις καναμε ενα διαλειμμα απο χτες το απογευμα μεχρι σημερα το μεσημερι ειμασταν καλα κοριτσια. Τωρα το μεσημερι απο τη μια και μετα εχουμε πολυ κλαμα.

Σημερα ολο αγκαλια και μαμ. Εχει φαει τα παντα. Τωρα προσπαθουσαμε να την κιμησουμε αγκαλια, η στι κρεβατακι, κοιμηθηκε 3 φορες και ξυπνησε και την ξαναβαλα στο στηθος και κοιμηθηκε σε 2 λεπτα....Σε λιγο θα επιχειρησω να τη βαλω...

Εχουμε και μυξουλες σημερα και μου ξυπνησε με πνιξιμο παλι...:rolleyes:

Μια χαρουλα τα πατε Αρτεμη...Εσεις προσπερ κοιλιτσα ε?

Εμεις υπαρχει περιπτωση να ξεφορτωθηκαμε τοσο γρηγορα τους κολικους? Απο το μεσημερι ψιλοσφιγγοταν και εκλαιγε αλλα απο χτες το απογευμα ηταν αλλο παιδι! Μια ηρεμια αλλο πραγμα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Kαλησπερα!

Τι κανετε?

Εμεις καναμε ενα διαλειμμα απο χτες το απογευμα μεχρι σημερα το μεσημερι ειμασταν καλα κοριτσια. Τωρα το μεσημερι απο τη μια και μετα εχουμε πολυ κλαμα.

Σημερα ολο αγκαλια και μαμ. Εχει φαει τα παντα. Τωρα προσπαθουσαμε να την κιμησουμε αγκαλια, η στι κρεβατακι, κοιμηθηκε 3 φορες και ξυπνησε και την ξαναβαλα στο στηθος και κοιμηθηκε σε 2 λεπτα....Σε λιγο θα επιχειρησω να τη βαλω...

Εχουμε και μυξουλες σημερα και μου ξυπνησε με πνιξιμο παλι...:rolleyes:

Μια χαρουλα τα πατε Αρτεμη...Εσεις προσπερ κοιλιτσα ε?

Εμεις υπαρχει περιπτωση να ξεφορτωθηκαμε τοσο γρηγορα τους κολικους? Απο το μεσημερι ψιλοσφιγγοταν και εκλαιγε αλλα απο χτες το απογευμα ηταν αλλο παιδι! Μια ηρεμια αλλο πραγμα!

σιγα σιγα θα δεις αλλαγες.. θα υποχωρησουν οι κολικοι.. οπως εχω ξαναγραψει κρατανε απο 40 μερες εως 3 μηνες αναλογως το μωρο..

να βαζεις φυσιολογικο ορο στη μυτουλα του μωρου (τις αμπουλιτσες) για να καθαριζει.. καμια φορα γυρναει το γαλατακι και πνιγονται και κολλανε στο φαρυγγα και στη μυτη.. δεν ειναι κρυωμα.. εγω βαζω ορο καθημερινα στη μυτουλα.. δεν του αρεσει και πνιγεται αλλα θα το συνηθισει..

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ.ΔΙΑΝΥΩ ΤΗΝ 37 ΒΔΟΜΑΔΑ ΧΤΕΣ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΙΣ 36.

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ ΙΔΙΩΣ,ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΕ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΛΟΓΩ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗΣ ΛΟΓΩ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ.

ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΕΣΕΙς ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΟ?Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΠΑΩ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ.ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΠΗΔΕΙ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΕΣ ΤΩΡΑ,Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΦΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΟΥ.

ΕΠΙΣΕΙΣ ΝΙΩΘΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΧΑΜΗΛΑ ΟΤΑΝ ΠΕΡΠΑΤΩ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ.ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΥΧΟ ΚΑΙ ΑΝΥΣΗΧΩ ΓΙΑ ΠΡΩΟΡΟΤΗΤΑ.

καλως τη.. προωροτητα δεν υπαρχει στην 36η εβδομαδα.. ακομη και τωρα να γεννησεις το μωρο ειναι μια χαρα βιωσιμο και αν εχει το ελαχιστο βαρος μια χαρα θα ναι.. καρδιοτοκογραφο δεν κανουν ολοι οι γιατροι.. ο δικος μου δεν κανει.. μονο αν υπαρχει αναγκη.. και αυτο που λεει ο γιατρος σου ισχυει.. απο τη στιγμη που μπηκες στο μηνα σου το μωρο εχει αναπτυχθει τοσο που α) δεν εχει χωρο για να μετακινηθει και β) εχει συνηθειες ενος γεννημενου μωρου..κοιμαται πολλες ωρες, μενει ξυπνιο λιγοτερες..

αν εσυ παρατηρεις μεγαλη ηρεμια και σε ανησυχει να επικοινωνεις με το γιατρο σου για να τον ενημερωνεις και εκεινος θα σου πει τι θα κανεις..

αντε με το καλο να το υποδεχθεις!!

Ναι εβαλα ορο 2 φορες και τα ρουφηξα με τη φουσκα...

Απο το μεσημερι εχει ριξει οσο κλαμα δεν εριξε απο χτες το απογευμα...ηθελα να ξαπλωσω λιγο και δε κοιμαται με τπτ. την ξαναεβαλα στηθος ξεραθηκε και μολις τη σηκωσα γουρλωσε και τωρα παλι στηθος μετα απο ενα πενταλεπτο κλαμα που δεν ηρεμουσε με τπτ...Με ξεκανε σημερα. Και εχω και τη μαμα και τον αντρα μου που αλλαζουμε καμια αγκαλια αν κουραστω και ετοιμο φαγητο.Τους λεω με φανταζεστε να τα κανω ολα αυτα μονη μου? Θα σαλταρω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Ναι εβαλα ορο 2 φορες και τα ουφηξα με τη φουσκα...

Απο το μεσημερι εχει ριξει οσο κλαμα δεν εριξε απο χτες το απογευμα...ηθελα να ξαπλωσω λιγο και δε κοιμαται με τπτ. την ξαναεβαλα στηθος ξεραθηκε και μολιε τη σηκωσα γουρλωσε και τωρα παλι στηθος μετα απο ενα πενταλεπτο κλαμα που δεν ηρεμουσε με τπτ...Με ξεκανε σημερα. Και εχω και τη μαμα και τον αντρα μου που αλλαζουμε καμια αγκαλια αν κουραστω και ετοιμο φαγητο.Τους λεω με φανταζεστε να τα κανω ολα αυτα μονη μου? Θα σαλταρω!

λες να ναι απο τυχον αναγωγες το μπουκωμα η λες να χει παρει κανα κρυωμα και να ναι και τοσο ανησυχη?? εγω θα λεγα το πρωτο.

Διαφημίσεις

δε ξερω...παντως εγω παραδωθηκα παλι...

της δωσαμε τσαι να ηρεμησει και μεσα σε 20 λεπτα τρελαθηκε στο χ..μο και στα αερια...ανακουφιστηκε για λιγο και ξεκινησε παλι...

κι εγω ειμαι μια αχρηστη που απλα καθομαι και κλαιω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

δε ξερω...παντως εγω παραδωθηκα παλι...

της δωσαμε τσαι να ηρεμησει και μεσα σε 20 λεπτα τρελαθηκε στο χ..μο και στα αερια...ανακουφιστηκε για λιγο και ξεκινησε παλι...

κι εγω ειμαι μια αχρηστη που απλα καθομαι και κλαιω...

κυρια Καραμελα... ε..ψιτ.. δεν σε αφηνω να μιλας ετσι για τον εαυτο σου..

ακου εκει αχρηστη.. τα μωρακια σε αυτη την ηλικια μπορουν να κλαινε και να ειναι ανησυχα για τον οποιοδηποτε λογο και δεν σημαινει οτι μπορουμε παντα να μαντευουμε το γιατι.. ακομη και εγω που ειμαι η πολυλογου του τοπικ και υποτιθεται οτι εχω προυπηρεσια στο αθλημα παιδι και παλι ο δικος μου κανει κατι κουλα ωρες ωρες που κανω η πως δεν τα βλεπω η επιμενω με σταθερες τακτικες μεχρι να ξεπεραστουν.. αυτο δε σημαινει οτι παντα ξερω τι του φταιει η οτι μπορω να φερω τα πραγματα εκει που θελω..

το να νοιωσω αποθαρρημενη απο τα αποτελεσματα το χω νοιωσει και σε ενημερωνω once again οτι ειναι ολα λογικα και αναμενομενα, εισαι και στα ψυχολογικα σου περιεργα οπως ολες μας....μαλιστα πιστευω πως οσο πλησιαζουμε στον σαραντισμο τοσο πιο πολυ οι ορμονες παιζουν κολπα γιατι η κουραση μεγαλωνει..συσσωρευεται και ερχονται τα ξεσπασματα..

ολες λιγο η πολυ τα ιδια θα περασουμε.. ειμαστε εδω για να μας λες λοιπον οτι νοιωθεις για να νοιωθουμε ανακουφιση οοοοοοοοοολες μαζι ενα παρεακι...(για σκεψου και ποσες απο την παρεα αυτη ΔΕΝ προλαβαινουν καν να μπουν να γραψουν και να ξεσπασουν ειρηνικα ενδεχομενως...;))

χαλαρωσε λοιπον και σκεψου οτι εισαι μια υπεροχη νεα μανουλα που εισαι στις επαλξεις για να κανεις το καλυτερο για το μωρακι σου.. γιατι αυτο εισαι.

aristeaaa?? τι απεγιναν τα μελομακαρονα???? χαρα στο κουραγιο σου!!

Σημερα εκανα δουλειες στο σπιτι για πρωτη φορα χωρις την κοιλαρα και πολυ το χαρηκα!!!

Εκανα και τα μελομακαρονα τα οποια βγηκαν ΤΕΛΕΙΑ!!!! Ο Νικ που'ναι κ ζαχαροπλαστης τρελαθηκε!!χαχα!!;)

Η μικρουλα μου το πρωι εμεινε ενα 2ωρο σχεδον ξυπνια και με ξαφνιασε, καλα που ηταν η μαμα μου εδω και μπορεσα να κανω τις δουλειες μου...

Το μεσημερι κλασικα κοιμηθηκαμε ξερες....

Αχ, caramello μην απογοητευεσαι... Δυναμη βρεεε!!!

Θα περασει αυτη η μπορα..... Για φαντασου να μην ειχες κ βοηθεια;;

Ρε κοριτσια το ψυχουλακι εχει καθημερινα απο 2-3 φορες λοξυγγα...

Και ταλαιπωρειται το καημενο,,,, Εσας εχουν τοσο συχνα;

Ρε κοριτσια το ψυχουλακι εχει καθημερινα απο 2-3 φορες λοξυγγα...

Και ταλαιπωρειται το καημενο,,,, Εσας εχουν τοσο συχνα;

μην ανησυχεις και μενα καπου τοσες εχει. και απο την κοιλια ειχε λοξυγγα. τρανταζονται ολοκληρα μωρε!!

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...