Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

οταν μου το ελεγαν στην κορη μου ελεγα "τρελλοι ειναι???" αλλα τελικα ισχυει.. δεν παθαινουν τιποτε αν κλαψουν και λιγο..η αν τα αφησεις κατω και μουρμουρανε η αγκομαχανε..μαθαινουν να μπορουν για λιγα λεπτα μονα τους..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τι καλα που φετος στις γιορτες δε δουλευουμε!! ειναι σκ τα χριστουγεννα και η πρωτοχρονια

Μιλαμε για μεγαλη κ%λοφαρδυα......χαχαχα!!!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

οταν μου το ελεγαν στην κορη μου ελεγα "τρελλοι ειναι???" αλλα τελικα ισχυει.. δεν παθαινουν τιποτε αν κλαψουν και λιγο..η αν τα αφησεις κατω και μουρμουρανε η αγκομαχανε..μαθαινουν να μπορουν για λιγα λεπτα μονα τους..

Επειδη δε κλαιει λιγο κατα τη διαρκεια της μερας εστω και αν ειναι αγκαλια, δεν αντεχω να την αφηνω να κλαιει μονη της , αντε 2-3 λεπτα με πετρα την καρδια μηπως ηρεμησει στο καλαθακι γιατι καμια φορα κουραζονται και με τις αγκαλιες και θελουν να απλωθουν. Οντως εχει τυχει να ηρεμησει γιατι αυτο ηθελε.

Τωρα εχω βοηθεια. Εχουν ερθει οι μαμαδες μας απο τοτε που γεννησα. Η μαμα του αντρα μου φευγει αυριο και η μαμα μου στις 20 του μηνα. Μετα θα ειμαι μονη μου και λογω δουλειας του αντρα μου θα μενω και καποιες νυχτες μονη η πολλες ωρες τη μερα. Αναγκαστικα καποια στιγμη θα μεινει και λιγο μονη, να παω μια τουαλετα βρε αδερφε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Δημητρα εκανες μελομακαρονα;; (ασχετο)

Εγω κανω τωρα το σιροπι, και αυριο θα τα φτιαξω... :D:D

μελομακαρονα μετα τις 15 του μηνα.. μια φορα θα κανω φετος, να ναι λιγο φρεσκα για τις γιορτες..

Επειδη δε κλαιει λιγο κατα τη διαρκεια της μερας εστω και αν ειναι αγκαλια, δεν αντεχω να την αφηνω να κλαιει μονη της , αντε 2-3 λεπτα με πετρα την καρδια μηπως ηρεμησει στο καλαθακι γιατι καμια φορα κουραζονται και με τις αγκαλιες και θελουν να απλωθουν. Οντως εχει τυχει να ηρεμησει γιατι αυτο ηθελε.

Τωρα εχω βοηθεια. Εχουν ερθει οι μαμαδες μας απο τοτε που γεννησα. Η μαμα του αντρα μου φευγει αυριο και η μαμα μου στις 20 του μηνα. Μετα θα ειμαι μονη μου και λογω δουλειας του αντρα μου θα μενω και καποιες νυχτες μονη η πολλες ωρες τη μερα. Αναγκαστικα καποια στιγμη θα μεινει και λιγο μονη, να παω μια τουαλετα βρε αδερφε!

θα χεις παρει το κολαι μεχρι τοτε.. καλυψε τις αποριες σου μεχρι να φυγουν οι μαμαδες..

Διαφημίσεις

αντε.. σειρα μου αποψε.. τον ακοιμιστο εχει ο μπεμπης.. κλαψουριζει τον παιρνω αγκαλια, θηλαζει, τσιτωνει, του αλλαζω σταση, αποκοιμιεται στα χερια μου και στο λικνο σε λιγα λεπτα ανοιγει ματια και γκρινιαζει..μαλλον θελει να κανει κακακια και δε μπορει.. για να δουμε..

σας αφηνω για αποψε..

φιλακια ομορφες μου κοπελιες!

αντε.. σειρα μου αποψε.. τον ακοιμιστο εχει ο μπεμπης.. κλαψουριζει τον παιρνω αγκαλια, θηλαζει, τσιτωνει, του αλλαζω σταση, αποκοιμιεται στα χερια μου και στο λικνο σε λιγα λεπτα ανοιγει ματια και γκρινιαζει..μαλλον θελει να κανει κακακια και δε μπορει.. για να δουμε..

σας αφηνω για αποψε..

φιλακια ομορφες μου κοπελιες!

Ωχ..καλα κουραγια...Εμας κοιμαται ακομα απο τις 7...Παλι τα ιδια με τα χτεσινα προβλεπονται...Εγερτηριο στις 4...ισως αν δεν εχει γουλιτσες σημερα να καταφερει να ξανακοιμηθει...Θα δειξει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Caramello?? Είσαι από την Ρόδο??/:eek::eek::eek:

Χεχε! Μολις σου εστειλα πμ. Οχι δεν ειμαι απο Ροδο, αλλα εχω μεινει 2μιση χρονια. Ηταν η πρωτη μεταθεση του αντρα μου. Περασαμε τεεελειααα!! Ειδα οτι εχουμε κοινο γνωστο και τον Α...! Εισαστε φιλοι? Βρε λες να σε ξερω? χαχα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...