Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

η θα κλαίει, η θα κοιμάται η θα είναι στο στήθος!!

[/img]

Αααααααααααααχ! Τα ιδιαααααα!!!! Ευτυχως με αφησε και κοιμηθηκα μια ωριτσα μιαμιαση...Για να συνελθω λιγο....

Προσπερ ολα αυτα τα ηξερες στο πρωτο παιδακι?'ησουν τοσο χαλαρη? Γιατι κι εγω εχω ριξει αρκετο διαβασμα και νομιζα οτι ειμαι σχετικα προετοιμασμενη αλλα η πραξη με εχει τσακισει!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν ηξερα τιποτε.. γονιος γινεσαι, δεν γεννιεσαι..

ειχα την τυχη:

α) να χω βρει το Parents τον Αυγουστο του 2008 και ηταν στις απαρχες του και εκει βρηκα οπως αν θυμαμαι ειπες και εσυ πολλες αλλες παρομοιες περιπτωσεις ειτε βρισκοντας παρομοια θεματα ειτε ανοιγοντας δικα μου θεματα (δεν υπηρχε τοτε το parentscafe, αυτο εγινε περσι απο οσο θυμαμαι) και ΕΙΔΙΚΑ με το θεμα του θηλασμου πηρα πολυ σημαντικη βοηθεια..

β) διαβαζα παντα σχετικα με οτι με ενδιαφερε σε βιβλια η ρωτουσα πολυ τους γυρω μου

εχω περασει μεγαλες περιοδους εντονης κριτικης απο τριτους για το πως διαχειριζομαι το παιδι μου (μιλαω για το πρωτο παιδι) και πολλες φορες αγχωθηκα, αμφεβαλλα, νευριασα, στενοχωρεθηκα ΑΛΛΑ

η παρατηρηση του ιδιου μας του παιδιου, το μητρικο ενστικτο και η υποστηριξη απο τον συζυγο η το οικειο περιβαλλον ειναι τα μονα που μετρουν στο τελος για να παρθει η καθε αποφαση και να τηρηθει η καθε γραμμη..

και ετσι ξεπερασα και πολλα αλλα πραγματα..

ομως (αυτο ισως να μην ευχαριστει παντα η να μην ενδιαφερει ολους) εχω την ταση να θελω να βοηθησω η και να ενημερωνω προληπτικα τους αλλους για τυχον σεναρια που προκυπτουν με ενα βρεφος διοτι καποτε με βοηθησαν καποιοι αγνωστοι αφιλοκερδως και πιστευω οτι αυτο οφειλω να κανω σε ενα site σαν αυτο αφου αυτος ειναι και ο σκοπος, ο λογος υπαρξης του..

..και προς Θεου.. δεν ειμαι διολου χαλαρη.. ωστοσο το εκλαμβανω ως ενα πολυ κολακευτικο κοπλιμεντο..χαχα!!

και παντα οφειλω να πω πως για πολλα που γραφω μπορουν να παρεμβαινουν και να με διορθωνουν και οι αλλες μανουλες που ηδη εχουν ενα η περισσοτερα παιδακια μιας και η δικη μου αποψη ειναι υποκειμενικη και βαση προσωπικης εμπειριας η ερευνας.. καποια αλλη ισως εχει μια διαφορετικη οπτικη που να ναι πιο αποτελεσματικη για την καθε ενδιαφερομενη σε σχεση με τη δικη μου.

Μπορει να μην εισαι χαλαρη ωστοσο αυτο εκπεμπεις και σιγουρα αφου το νιωθω εγω το νιωθουν και τα μωρα σου. Κι εγω οταν γυρισα σπιτι απ το μαιευτηριο ημουν χαλαρη. Ειχα αυτοπεποιθηση οτι κανεις δεν ειναι καλυτερος απο μενα και το ενστικτο μου για το μωρο μου...Ε καπου στην πορεια μου εσπασε ο τσαμπουκας!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Καλησπέρα κορίτσια!!

Σας διαβάζω αλλά δεν είμαι σε mood ν γράψω!!

Χθες πήγαμε παιδίατρο!! Φτάσαμε 2850 και 50 πόντους , μας είπε να κόψουμε το ξένο αν θέλουμε!!

Η μικρούλα εδώ κ 3 μέρες δεν κάθετε σε κανέναν άλλον η θα κλαίει, η θα κοιμάται η θα είναι στο στήθος!!

Θέλει να πιπιλάει στο στήθος κ όταν την βγάζω με το ζόρι σπαράζει απο το κλάμα, αλλά με πονάει πολύ στης θηλές γιατί βγάζει ποιο έξω το στοματάκι της!!

Αριστέα μου!!!

Ντίνα μου και Γιώτα μου να χαίρεστε τα μπεμπάκια σας!!

Κοριτσακι μου τι κανεις;;;

Οι μπεμπες μας ειναι σχεδον ιδιες απο κιλακια....!!

Υπομονη αγαπη μου..τα δυσκολα για σενα περασαν.. Δηλαδη τερμα το συμπληρωμα;; μια χαρα το κουκλακι σου!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Προσπαθησα να επιμεινω σε κατι αλλο τωρα το απογευμα. Μολις γλαρωνε απο το στηθος την εβγαζα και ξεκινουσαμε τις βολτες και εβαλα και κλασσικη μουσικη. Δε ξερω για το μελλον αν ειναι καλο που θα βαρυνει, αλλα τουλαχιστον προς το παρον ειναι χαλαρη.Δε μπορω να σπαραζει.Την εβαζα απο τις 4μιση ως τις 6 στο στηθος, την εβαζα να ρευτει μολις χαλαρωνε και αν εβλεπα οτι το παει για γκρινια καναμε λιγη βολτα και αν δυναμωνε η γκρινια παλι στηθος κοκ μεχρι που δε γκρινιαξε στη βολτα. Μου εχουν φυγει τα χερια και την εδωσα στη μαμα μου αλλα αυτο που μετραει ειναι οτι ειναι ηρεμη. Δε ξερω αν θα ξαναπιασει...αλλα προσπαθω η καημενη! Περιμενω και ενα μαρσιπο απο δευτερα, ελπιζω να τη βολεψει. Σιγουρα ειναι καλυτερα και απο πονακια γι αυτο μπορει και ηρεμει. Ανακουφιστηκε αρκετα το απογευμα!:tongue:

Μια φιλη μου ειπε οτι κατα τη διαρκεια της μερα δε προσπαθει πια να τη βαλι στο κρεβατι. Την αφηνει και κοιμαται πανω της μεχρι να ξυπνησει μονη της. Κι αυτο απο μια αποψη δεν ειναι κακο. Σιγουρα ειναι πιο ηρεμο το μωρο. δε της σπανε τα νευρα με το ξυπνημα για το κρεβατι...αλλα μετα τι γινεται ? Οταν θα παει στη δουλεια?:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Μπορει να μην εισαι χαλαρη ωστοσο αυτο εκπεμπεις και σιγουρα αφου το νιωθω εγω το νιωθουν και τα μωρα σου. Κι εγω οταν γυρισα σπιτι απ το μαιευτηριο ημουν χαλαρη. Ειχα αυτοπεποιθηση οτι κανεις δεν ειναι καλυτερος απο μενα και το ενστικτο μου για το μωρο μου...Ε καπου στην πορεια μου εσπασε ο τσαμπουκας!

..και θα τον ξανα αποκτησεις.. εισαι η μαμα και παντα θα ξερεις για το παιδι σου καλυτερα απο τον καθενα.. διανυεις και μια λοχεια εντωμεταξυ.. πραγμα διολου αμελητεο..

Σιγουρα ειναι πιο ηρεμο το μωρο. δε της σπανε τα νευρα με το ξυπνημα για το κρεβατι...αλλα μετα τι γινεται ? Οταν θα παει στη δουλεια?:rolleyes:

θα κοιμαται στο κρεβατι της μαμας..

οσο για σενα κανε οτι βλεπεις οτι.. δουλευει με το μωρο..

μια σκληροπυρινικη μαμα θα σου λεγε.. την ταισες?? αστην στη κουνια να κλαιει.. ενα βραδυ ολοκληρο, αντεχεις η οχι.. μετα θα στρωσει..

αυτα μου ελεγαν οταν ελεγα τα ιδια με αυτα που λες εσυ τωρα..

το εκανα αλλα ποτε?? οταν ηταν 2 ετων.. γιατι πλεον εοπικοινωνιακα ηταν αρκετα ωριμη και απλα με.. εκμεταλλευοταν.. τοτε λοιπον σταματησα να μαι χαριστικη..πιο πριν ποτε οσο και αν πρακτικα θα με εξυπηρετουσε σαν μητερα, εργαζομενη κλπ

..και θα τον ξανα αποκτησεις.. εισαι η μαμα και παντα θα ξερεις για το παιδι σου καλυτερα απο τον καθενα.. διανυεις και μια λοχεια εντωμεταξυ.. πραγμα διολου αμελητεο..

Μακαρι προσπερ μου. Παντως παιρνω τεραστια βοηθεια και κουραγιο και απο εσας.Καταφεραμε και την κοιμησαμε χωρις κλαμα.Οοοολεεε!! πιστευω οτι και ο πιο πολυς εκνευρισμος ειναι επειδη ισως θελει να κοιμηθει και δε τα καταφερνει, απο πονακια η απο εξωτερικα ερεθισματα, θορυβους κλπ και μετα την πιανει υπερενταση και νευρα. Ποσες ωρες μενουν ξυπνια τα μπεμπακια σας αναμεσα στους υπνους ?εστω και μικρης διαρκειας υπνους...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Μεγαλωνοντας οταν μπορεις να της εξηγησεις εστω και αν ειναι πεισματαρικο ειναι διαφορετικα. Παλι ποναει αλλα εχεις μια επικοινωνια και καποια στιγμη θα καταλαβει.Τωρα δε μπορεις να εξηγησεις. Με τιποτα δε θα την αφηνα να κλαιει για να στρωσει. Σημερα τα ξημερωματα την παρατησα 2 λεπτα στο κρεβατι της γιατι κοιμοντουσαν ολοι γιατι εχυσα το φαρμακο πανω στο κρεβατι και ηθελα να το μαζεψω και εσκουζε και τρελαθηκα! Νομιζα οτι την παρατησα στο ελεος! Υπερβολη βεβαια αλλα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Μακαρι προσπερ μου. Παντως παιρνω τεραστια βοηθεια και κουραγιο και απο εσας.Καταφεραμε και την κοιμησαμε χωρις κλαμα.Οοοολεεε!! πιστευω οτι και ο πιο πολυς εκνευρισμος ειναι επειδη ισως θελει να κοιμηθει και δε τα καταφερνει, απο πονακια η απο εξωτερικα ερεθισματα, θορυβους κλπ και μετα την πιανει υπερενταση και νευρα. Ποσες ωρες μενουν ξυπνια τα μπεμπακια σας αναμεσα στους υπνους ?εστω και μικρης διαρκειας υπνους...

εμενα εως και 2 ωρες αλλα αυτο συμβαινει την ημερα..

εχει αρχισει να αλλαζει το ρυθμο του.. το πρωι κοιμαται μιση με μια ωρα και μετα τους σερι υπνους τους πιανει απο τις 12 και μετα με διαλλειματα τις μισης ωρας ζητημα μια ωρα.. και το βραδυ κανει ξυπνιος αλλο ενα διωρο και μολις κοιμηθει πχ 9 η 10 μμ τηρω συνθηκες νυχτας στο δωματιο και εχει παροδικα μικρα διαλλειματα εως και καθολου μεχρι τις 5-6 το πρωι

Δημητρα το μεσημερι εκανα αυτο που ειπες..

Την αφησα να κοιμηθει μαζι μου για κανα 20λεπτο κ μετα την εβαλα στο λικνο οπου κ κοιμηθηκε για 2μιση ωρες...ολεεεεεεε!!

Εμενα οταν ξυπναει την ημερα μενει ξυπνια απο τεταρτο μεχρι μισαωρο..

Τα βράδια με το που κλαιει τη βαζω στο στηθος κ κοιμαται τρωγοντας...

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Μεγαλωνοντας οταν μπορεις να της εξηγησεις εστω και αν ειναι πεισματαρικο ειναι διαφορετικα. Παλι ποναει αλλα εχεις μια επικοινωνια και καποια στιγμη θα καταλαβει.Τωρα δε μπορεις να εξηγησεις. Με τιποτα δε θα την αφηνα να κλαιει για να στρωσει. Σημερα τα ξημερωματα την παρατησα 2 λεπτα στο κρεβατι της γιατι κοιμοντουσαν ολοι γιατι εχυσα το φαρμακο πανω στο κρεβατι και ηθελα να το μαζεψω και εσκουζε και τρελαθηκα! Νομιζα οτι την παρατησα στο ελεος! Υπερβολη βεβαια αλλα...

χαχα.. στο δευτερο θα εισαι αλλιως.. εγγυημενο!!

Δημητρα το μεσημερι εκανα αυτο που ειπες..

Την αφησα να κοιμηθει μαζι μου για κανα 20λεπτο κ μετα την εβαλα στο λικνο οπου κ κοιμηθηκε για 2μιση ωρες...ολεεεεεεε!!

Εμενα οταν ξυπναει την ημερα μενει ξυπνια απο τεταρτο μεχρι μισαωρο..

Τα βράδια με το που κλαιει τη βαζω στο στηθος κ κοιμαται τρωγοντας...

ελπιζω να δουλευει παντα το "κολπακι"! (τα ξεγελαμε χαχα)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...