Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

merciiiiiiiii:D:D;)

οταν αποκοιμουνται τα μωρα σας στο κρεβατι σας..μεσα σε ποσο χρονο τα βαζετε στο λικνο τους? εγω περιμενω και κανα 15λεπτο να περασει για να κανει βαρυ υπνο.. και τοτε τον βαζω.. αν αρχισει την γκρινια η λιγο κλαμα δεν τον σηκωνω και αυτο το κανω απο τις πρωτες μερες συνεπως λιγα λεπτα μετα αρχιζει να αποκοιμιεται..

αν το κλαμα συνεχιζει τοτε τον σηκωνω..συνηθως παιζει αλλαγμα πανας η θελει λιγο στηθος ακομη

Η αληθεια ειναι οτι με το που βλεπω οτι κλεινει ματι τη βαζω στο λικνο... Αποψε θα δοκιμασω να τη βαλω μετα το τεταρτο οπως λες..

Για να δουμεεε!

Τον κουνας κιολλας οταν τον ξαπλωνεις;;

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Η αληθεια ειναι οτι με το που βλεπω οτι κλεινει ματι τη βαζω στο λικνο... Αποψε θα δοκιμασω να τη βαλω μετα το τεταρτο οπως λες..

Για να δουμεεε!

Τον κουνας κιολλας οταν τον ξαπλωνεις;;

δεν χρειαστηκε ποτε να κουνησω τα παιδια μου για να κοιμηθουν.. στη κορη μου επειδη αποκοιμιοταν με το στηθος της ηταν αρκετο..η κουνιαδα μου αργοτερα την κουνουσε μιας και δεν την θηλαζε αλλα και παλι δε συμφωνουσα γιατι ετσι μαθαινει και αντε οσο μεγαλωνεο το βαρος του παιδιου να αντεχεις να το χεις μονιμα αγκαλια και να το κουνας..

ο μπεμπης απο την αλλη εμπαινε ξαπλωτος στο στηθος μου απο το μαιευτηριο και εμαθε ετσι παροτι εγινε λιγες φορες.. τωρα λοιπον μολις μπει στο κρεβατι μου με μυριζει πανω στα σεντονια και ψαχνει με το στομα του να με βρει.. μολις ξαπλωσω διπλα του βρισκει με τη μια τη θηλη, θηλαζει και ναρκωνεται.. αν ειμαι κομματια αποκειμιεμαι και εγω..

ααα ναιιιι..

να σας πω και ενα tip...

οταν το μωρο ειναι ανησυχο και δεν το παιρνει ο υπνος ευκολα να ξερετε οτι κατα τη διαρκεια του θηλασμου αν αποκοιμηθει η μαμα επειδη ηρεμει το σωμα της και οι καρδιακοι παλμοι το μωρο παρασυρεται και συνηθως ηρεμει και αποκοιμιεται και αυτο..

το εβλεπα συχνα με τη κορη μου.. οταν ημουν σε ενταση και εκνευρισμο οσο και να θηλαζα μεχρι να αποκοιμηθει αυτη το χαβα της.. μολις χαλαρωνω και γλαρωνω.. τσουπ!! αποκοιμιοταν.. γλυκο ναρκωτικο το στηθος της μαμας..

ο μπεμπης για την ωρα μου ειναι πιο βολικος σε καποια θεματα.. δεν εχει αναγκη το στηθος για να κοιμαται παντα.. αλλα το βραδυ για οικονομια χρονου και αντοχων συχνα τον βαζω στο κρεβατι μου αλλα παντα σχεδον ρισκαρω και τον μεταφερω στο λικνο..αυτο που θα κανω καποια στιγμη ειναι να του εχω και καποιο υφασμα φορεμενο απο μενα για να με μυριζει και να μην κλαιει εφοσον στραβωσει καπου το κλιμα..

αλλα ξυπναει σταθερα 1,3,5 (γυρω εκει αλλα σε τετοια συχνοτητα)

Διαφημίσεις

και θελω να γραψω κατι ακομη που το χρωσταω και σε μια παρατηρηση της helen ως επεξηγηση..

οι φιλες που εχουν πανω απο ενα παιδι μου ελεγαν.. μεγαλα παιδια, μεγαλα προβληματα και οτι οσο πιο μικρο το παιδι τοσο πιο ευκολα τα πραγματα υπο πολλες εννοιες..στην αρχη δεν το καταλαβαινα αλλα τελικα ειναι ετσι..και καθε ηλικια εχει βεβαια την γλυκα της..

παραδειγμα.. στην ηλικια των μωρων μας το μονο που θελουν ειναι ταισμα, αλλαγμα, υπνο, αντε και ενα στοιχειωδες νταντεμα αφου ειναι ακομη στη κοιλια θεωρητικα..επειδη ομως ακομη εχουν ακανονιστο προγραμμα και υπαρχει και απειρια ειμαστε ολες απο πανω και μας φαινεται οτι μας κατανωλεται ολη η ημερα ετσι.. βεβαια αυτο ειναι αληθεια σε οσες θηλαζουμε γιατι υπαρχει μια διαδικασια μεχρι να εδραιωθει η γαλουχια συν οτι σε καθε τροφικη αναγκη του μωρου ειμαστε η τροφη του αρα πρεπει να ειμαστε παρουσες αν δεν αντλουμε.. οι μαμαδες που δινουν ξενο ειναι πιο απελευθερωμενες απο αυτο το σημαντικο θεμα αφου ο οποιοσδηποτε μπορεθ να κραταει το μωρο και να το ταιζει οποτε χρειαζεται..

αργοτερα ειχα γραψει θα αναπτυσσεται το ψυχοκινητικο των βρεφων αρα θα ανταποκρινονται στα παιχνιδια της ηλικιας τους και θα ειναι πιο πλουσια δραστηριοτητων η ημερα τους..ετσι καμια φορα το αλλαγμα η το ταισμα αν δεν ειναι επιτακτικη αναγκη θα μπορει λιγο να αναβληθει αν η μαμα δεν προλαβαινει..

ομως το γεγονος ειναι οτι οι υπνοι θα μειωνονται μεσα στην ημερα αρα το μωρο θα πρεπει να εχει μεγαλυτερη προσοχη στο θεμα της απασχολησης και θα ειναι πιο απαιτητικο..αρα δεν ξερω για την καθε μαμα ποτε θα ειναι καλυτερα και πιο ξεκουραστα τα πραγματα..

για μενα ξεκουραστα απο διαδικαστικης αποψεως ηταν απο 18 μηνων και πανω αφου ειχαμε τελειωσει με τον θηλασμο, με την πανα,με το ταισμα ως ενα βαθμο..

και στο θεμα παιχνιδιου ειναι πως το αντιλαμβανεται η καθε οικογενεια.. υπαρχουν παιδια που μαθαινουν να παιζουν μονα και αλλα που δεν παιζουν ποτε μονα αρα αναζητουν παντα εναν μεγαλο η καποιον αλλο για παιζουν που σημαινει οτι ο μεγαλος δεν θα μπορει παντα να κανει και τις δουλειες που θελει στην ωρα που θελει..

εν κατακλειδι.. τωρα ειναι η καλυτερη ηλικια τους και θα το δειτε αργοτερα..

και μεχρι τα 2 ειναι καλα.. μετα εχουν για ολα αποψη, ειναι απελευθερωμενα και η σχεση και η φροντιδα παιρνουν αλλες μορφες..

Αριστεα αργησα λιγο γιατι ειχαμε κλαματα (και δικα μου και της μικρης:oops:) και τωρα σου εχω στειλει πμ

Προσπερ σε εκανα add!

Βαρεσα μια κρισουλα απ οτι καταλαβατε. Τελικα την πηρε η γιαγια της και την ηρεμησε. Δε καταλαβαινω τι παθαινει και χτυπιεται και δε βολευεται πουθενα.

Κλαμα κλαμα κλαμα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Αριστεα αργησα λιγο γιατι ειχαμε κλαματα (και δικα μου και της μικρης:oops:) και τωρα σου εχω στειλει πμ

Προσπερ σε εκανα add!

Βαρεσα μια κρισουλα απ οτι καταλαβατε. Τελικα την πηρε η γιαγια της και την ηρεμησε. Δε καταλαβαινω τι παθαινει και χτυπιεται και δε βολευεται πουθενα.

Κλαμα κλαμα κλαμα...

οταν εισαι αγχωμενη η εκνευρισμενη αυτο περναει αυτοματα στο μωρο και παθαινει και εκεινο ακριβως το ιδιο..

ειναι λογικο να σου συμβαινει αυτο.. μην το σκεφτεσαι.. ξεκουρασου λιγο και σιγα σιγα ολα θα στρωσουν.

εγω μολις ειχα εναν τρομερο καυγα με τη κουνιαδα μου οπου κλασικα ξεκινησε απο μια βλακεια και κατεληξε να χει θυμηθει μεχρι και τα προβληματα του τριτου κοσμου.. μετα απο πολυ καιρο ξεφυγα και εγω και της μιλησα πολυ ασχημα και το χειροτερο μπροστα στη μικρη παροτι ηταν σε αλλο δωματιο..

οι ορμονες κανουν παρτι λεμε.. το αιμα μου εβραζε...

επιασα τη μικρη και της εξηγησα οτι μπορουσα γιατι απλα δεν μας εχει συνηθισει σε τετοια κατασταση.

Διαφημίσεις

Εχεις δικιο προσπερ μου, αλλα γενικα ημουν αρκετα ηρεμη, χαρουμενη και ευδιαθετη παρα την κουραση. Καποια στιγμη τα εφτυσα και την εδωσα στη μαμα μου και πηγα κι εκλαιγα...Κι εμενα κανουν παρτυυυ!! Ποτε συμμαζευονται οι ορμονες? Δε την παλευωωω!!

Τωρα για τον καυγα τι να πω... Συμβαινουν, αλλα μ αρεσει πολυ που ασχοληθηκες να εξηγησεις στη μικρη!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

δεν μου αρεσουν οι καυγαδες μπροστα στα παιδια.. αλλα πιστευω ειλικρινα οτι ειναι σπανιες οι οικογενειες που οτ πετυχαινουν αυτο..(βασικα πιστευω οτι δεν υπαρχουν και αν το καλυπτουν εχουν αλλα προβληματα..ειναι η αποψη μου παντα αυτη)

ετσι οφειλω να εξηγω στη μικρη..

Καλησπέρα κορίτσια!!

Σας διαβάζω αλλά δεν είμαι σε mood ν γράψω!!

Χθες πήγαμε παιδίατρο!! Φτάσαμε 2850 και 50 πόντους , μας είπε να κόψουμε το ξένο αν θέλουμε!!

Η μικρούλα εδώ κ 3 μέρες δεν κάθετε σε κανέναν άλλον η θα κλαίει, η θα κοιμάται η θα είναι στο στήθος!!

Θέλει να πιπιλάει στο στήθος κ όταν την βγάζω με το ζόρι σπαράζει απο το κλάμα, αλλά με πονάει πολύ στης θηλές γιατί βγάζει ποιο έξω το στοματάκι της!!

Αριστέα μου!!! smiley-kisses.jpg

Ντίνα μου και Γιώτα μου να χαίρεστε τα μπεμπάκια σας!!

rare_sapphire_FA3358_300.jpg

weBzp2.png

qUMVp3.png

κανε κουραγιο snowflake αφου καταφερες να ααπομομονωσεις το ξενο γαλα και να μη χρειαζεται τοτε εισαι ηδη στα μισα του δρομου.. θα δεις οτι σε λιγο καιρο θα ησυχασει και η μικρη και θα γινει ο θηλασμος παιχνιδακι..

το σταδιο που εισαι τωρα το εχω περασει εντονα με την κορη μου και ημουν ειλικρινα κουρελι, εκλαιγα και ελεγα οτι θα τα παρατησω αλλα τελικα την επομενη ξυπνουσα και συνεχιζα και ξαφνικα ολα εγιναν ευκολα.

εδωσες μεγαλο αγωνα και τα εχεις ηδη καταφερει..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...