Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Κοριτσια γεννησα!! Σας γραφω απο το δωματιο στο ΡΕΑ. Ο μπεμπης ειναι 3510 και φυσιολογικα αφου μου σπασαν τα νερα κατα τις 3 το πρωι! Λεπτομερειες θα γραψω οταν ξεκουραστω λιγο.. Φιλακια!

eNortjKzUjI0NTS2MFOyBlwwFYUC1Q,,18.png

eNortjKzUjI0NTS2MFayBlwwFXwC0g,,90.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια γεννησα!! Σας γραφω απο το δωματιο στο ΡΕΑ. Ο μπεμπης ειναι 3510 και φυσιολογικα αφου μου σπασαν τα νερα κατα τις 3 το πρωι! Λεπτομερειες θα γραψω οταν ξεκουραστω λιγο.. Φιλακια!

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!! ΚΑΛΟ ΣΑΡΑΝΤΙΣΜΟ!!!!!!

Στο ΡΕΑ εχουν ιντερνετ σε καθε κρεβατι πανω σε αποκλειστικη οθονη εε?? ωραιο..

Καλημερα προσπερ μου!

Αχ χρυσες οι συμβουλες σου αλλα να σου πω τι γινεται? Πρωτα απ ολα ελπιζω οτι ηταν τυχαιο και δε το πηγαινουμε για ΓΟΠ! Οτι ηταν καποια ενοχληση απο την προσαρμογη του στομαχιου.

Τη βαζω να ρευτει και θα τη σηκωνα στα 5 λεπτα που λες, να τη βαλω στο κρεβατι αλλα μου αρχιζει να μου κανει με τη γλωσσιτσα της σα να πνιγεται πριν το πενταλεπτο και αυτο την ξυπναει και νευριαζει και γκρινιαζει,οποτε δε μπορω να τη βαλω αν δε ηρεμισει...Στον υπνο της οταν της ερχεται το βγαζει χωρις προβλημα, αλλα οταν το παθαινει και δεν εχει κοιμηθει καλα δε γινεται...

Πανα της αλλαζω μονο πριν γιατι μετα ξυπναει για τα καλα! Μονο αν ακουσω κατι υποπτο θα την αλλαξω. Εγω μπορω να ειμαι αθορυβη, η μικρη οχι! Λιγες ειναι οι φορες που καθεται φρονιμα στην αλλαγη. Συνηθως χαλαει τον κοσμο σα να τη σφαζω.

εε.. καπου θα βρεις τον τροπο της.. ειναι και δυσκολη γυναικα χαχα!!

.........................Π.Η.Τ............

marialena1.........09/11.........Αγόρι - Μητέρα - 3300kg - 27/10

Λια1111.............03/11.........Κορίτσι - Ιασώ - 3350kg - 28/10

SnowFlake.........25/11.........Κορίτσι - Γεν. Νοσ. Ρόδου - 2200kg - 31/10

prosperous........16/11.........Αγόρι - Ιασώ - 3050kg - 1/11

kyriak_..............05/11.........Αγόρι - Λητώ - 3340kg - 2/11

loveboom.........10/11.........Κορίτσι - Μητέρα - ........kg - 5/11

annpan..............17/11.........Αγόρι - Λητώ - 2580kg - 8/11

mp1979woman..12/11.........Αγόρι - Αλεξάνδρας - 3165kg - 11/11

helen83.............14/11.........Αγόρι - Γεν. Νοσ. Βόλου - 3340kg - 11/11

mairaki..............13/11.........Αγόρι - Γαία - 3080kg - 11/11

Artemh..............10/11.........Αγόρι - Αρεταίειο - 3150kg - 15/11

oneiraki.............24/11.........Αγόρι - Ρέα- 3300kg - 16/11

areti-eleni..........26/11.........Αγόρι - Γεν. Νοσ. Κέρκυρας - 3550kg - 18/11

αννιτα!...............09/12.........Κορίτσι - Ιασώ Λάρισας - 3850kg - 20/11

Sofia*................02/12.........Κορίτσι - Ιασώ - 2800kg - 21/11

antridim.............05/12.........Κορίτσι - Μητέρα - 3150kg - 22/11

_Aristea............28/11.........Κορίτσι - Μητέρα - 3100kg - 25/11

Dina..................28/11.........Αγόρι - Γεν. Νοσοκομείο Λαμίας - 3250kg - 30/11

giotar1..............04/12.........Αγόρι - Ρέα - 3510kg - 03/12

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

crazymaria.......07/11.........Αγόρι - Μητέρα

sofiafil..............11/11.........Αγόρι - Γένεσις

bee_2...............20/11.........Δίδυμα

elen29..............13/12.........Κορίτσι - Λητώ

ετοιμη και η giotar και αλλαξα και της Ματινας το βαρος

Διαφημίσεις

Μπραβο κοριτσι μου...

Να σου ζησει ο μπεμπης κ με το καλο να γυρισετε σπιτι σας να τον χαρειτε!!!!

its-a-boy-3.gif

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Καλημερα κοριτσια μου...

Τι κανετε;;

Το ψυχουλακι μου κοιμαται καλα τη νυχτα μονο οταν ειναι διπλα μου...

Να σας πω δε με χαλαει αλλα δεν ξερω πως θα την κανω να μαθει να κοιμαται και στο λικνο της... Τη βαζω και μετα απο 10 λεπτα κλαιει κ δε μπορω να τη βλεπω ετσι.

Την ημερα τη βαζω και κοιμαται στην καλαθουνα κ κοβει κατι υπνους 2ωρους....

Η αλλαγη πανας δεν της αρεσει αν και κανω οσο πιο γρηγορα μπορω!

Το νερακι της αρεσει πολυ!!! Που να μπει και στο μπανακι της να πλατσουρισει...!!;);)

Γεια σου Δημητρα με τα πινακακια σου!!!!!!!!:tongue:

Το ελπιζω προσπερ μου...οντως ειναι λιγο δυσκολη γυναικα. Τωρα την εχω στο μαρσιπο με πιπιλα γιατι πεθανανε τα χερια μου. Και τωρα εχει πεθανει η πλατη μου! χαχα!

Αριστεα μου, τα ιδια κι εμεις πανω κατω....

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Εχω ιδια μερα γενεθλια με το γιο της Ντινας....

Μπορει να συμβαδιζαμε ολο αυτο τον καιρο κ τελικα να μη γεννησαμε μαζι, αλλα εχουμε κατι κοινο....:D:D:D;);)

:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

caramello το βραδυ κοιμαται μαζι σας;;;

Ολοι μου λενε... ''θα την κακομαθεις'' κλπ

αλλα ρε παιδια 40 εβδομαδες ηταν μεσα μου, τωρα ξαφνικα θα ειναι μονη της σε μια κουνια;;; το λυπαμαι το ψυχουλακι...

Καλα παθαινω ζημια οταν βγαζει το στηθος απο το στομα κ της τρεχουν τα γαλατακια......... λιωωωωνω!!!

Snowflake που εισαιιιιιιιιιιιιιιιιιιι;;;;;;;;;;;

Το ψυχουλακι μου κοιμαται καλα τη νυχτα μονο οταν ειναι διπλα μου...

Να σας πω δε με χαλαει αλλα δεν ξερω πως θα την κανω να μαθει να κοιμαται και στο λικνο της... Τη βαζω και μετα απο 10 λεπτα κλαιει κ δε μπορω να τη βλεπω ετσι.

Γεια σου Δημητρα με τα πινακακια σου!!!!!!!!:tongue:

merciiiiiiiii:D:D;)

οταν αποκοιμουνται τα μωρα σας στο κρεβατι σας..μεσα σε ποσο χρονο τα βαζετε στο λικνο τους? εγω περιμενω και κανα 15λεπτο να περασει για να κανει βαρυ υπνο.. και τοτε τον βαζω.. αν αρχισει την γκρινια η λιγο κλαμα δεν τον σηκωνω και αυτο το κανω απο τις πρωτες μερες συνεπως λιγα λεπτα μετα αρχιζει να αποκοιμιεται..

αν το κλαμα συνεχιζει τοτε τον σηκωνω..συνηθως παιζει αλλαγμα πανας η θελει λιγο στηθος ακομη

Εχω ιδια μερα γενεθλια με το γιο της Ντινας....

Μπορει να συμβαδιζαμε ολο αυτο τον καιρο κ τελικα να μη γεννησαμε μαζι, αλλα εχουμε κατι κοινο....:D:D:D;);)

:lol::lol::lol:

σωστος συνδυασμος!!

Οταν ξυπναει το βραδυ 3-4 η ωρα και παλευω κανενα δυοωρο να την κοιμησω παλι και δε...λιγο πριν παθω κριση την κοιμιζω στο κρεβατι με στηθος εννοειται. Ειναι πολυ ομορφα. Αλλα φοβαμαι. Εχω μαθει και προσεχω τωρα. Αυτοι που σου λενε οτι το κακομαθαινεις ας ερθουν να την αφησουν να κλαιει μονη στο καλαθι αν τους παει η καρδια...

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

caramello το βραδυ κοιμαται μαζι σας;;;

Ολοι μου λενε... ''θα την κακομαθεις'' κλπ

αλλα ρε παιδια 40 εβδομαδες ηταν μεσα μου, τωρα ξαφνικα θα ειναι μονη της σε μια κουνια;;; το λυπαμαι το ψυχουλακι...

Καλα παθαινω ζημια οταν βγαζει το στηθος απο το στομα κ της τρεχουν τα γαλατακια......... λιωωωωνω!!!

Snowflake που εισαιιιιιιιιιιιιιιιιιιι;;;;;;;;;;;

και οταν εχουν το υφος της αποχαυνωσης απο την απολυτη ευχαριστηση που θηλασαν ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!

Συμφωνω με το θεμα της αγκαλιας και του υπνου οπως τα λες.. απλα κυριως στο θηλασμο (συμβαινει και με οσους δινουν ξενο γαλα αλλα οχι τοσο τακτικα) το να καταληγει το μωρο με τη μαμα στο κρεβατι και οχι στο λικνο του ειναι το πλεον συνηθες..εχετε ακομη αρκετο καιρο για να το δουλεψετε..

εδω τα χω καταφερει εγω που η κορη μου εχει ΤΗΝ εξαρτηση απο εμενα ψυχολογικα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...