Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Ντινακι μου να σας ζησει το νεο μελος της οικογενειας σας! Να ειναι γερος και τυχερος σε ολη του την ζωη!!!!!!

Καλο σαραντισμο να εχετε και καλη επιστροφη σπιτακι σας!

congratulations-baby-boy.jpg&h=348&w=571&zc=1&q=90

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσακια και μπεμπακια εντος και εκτος κοιλιας! Χανω επεισοδια αλλα καπου καπου μπαινω και σας διαβαζω οσο μπορω!

Γεννησε καμια αλλη εκτος απο την Αριστεα και τη Ντινα???

Εμεις ειμαστε λιγουλακι γκρινιαρουλιδες και θελουμε συνεχεια ζιζι...τα βραδια κοιμομαστε αγκαλια λογω θηλασμου και οταν παω να τον αφησω κατω αρχιζει την γκρινια οποτε κοιμαται στην αγκαλια μου και κατα το πρωι τον αφηνω κατω για να κοιμηθω κανενα 2ωρακι μεχρι να ξαναφαει! Βασικα μου αρεσει πολυ που τον εχω αγκαλια αλλα δεν ξερω κατα ποσο αυτο θα με συμφερει γιατι θα με θελει συνεχεια εκει...αλλα τι να κανω?Ειναι μεχρι να βρει τον ρυθμο του στον υπνο! Οπως λεει και η Δημητρουλα μας δεν μπορουμε να εχουμε την απαιτηση απο το μωρο να εχει το προγραμμα ενος ενηλικα!

Τωρα τον κραταει ο αντρας μου για να σας γραψω αλλα σε λιγο θα φαει οποτε δεν εχω πολυ χρονο!

Αριστεα μου πολυ ωραια περιγραφη της γεννας σου! Ειναι λιγο τρομακτικο οταν ειναι τυλιγμενο το μωρο στον λωρο και δεν κλαιει αμεσως...λογικος οποτε ο φοβος! Ολα καλα βεβαια και εχεις την πριγκιπισα σου αγκαλιτσα!!!!

Εγω εχω ξεχασει να σας γραψω οτι πηγα με ραντεβου για προκλιση και τελικα δεν μου την εκανε ο γιατρος γιατι με το που μου εβαλε χερι για να δει τον τραχηλο, αρχισαν οι οδυνες μεσα σε μια ωρα ενω εγω δεν τις καταλαβαινα...δεν ξερω πως θα ακουστει αλλα εζησα μια πολυ ευκολη και γρηγορη γεννα και δεν καταλαβα τιποτα και τωρα θελω και δευτερο παιδι γρηγορα....τα οικονομικα ομως πανε απο το κακο στο χειροτερο οποτε μας το στερουν κι αυτο! Μακαρι να βρω καμια δουλεια αργοτερα μπας και μπορεσουμε να κανουμε και 2ο παιδι πρωτα ο Θεος να ειμαστε καλα!

Αυτα προς το παρον κι απο μενα...ελπιζω να ξαναμπω συντομα...

Εχω ξεχασει να καλωσορισω νεα μελη ε? Καλοσωρισατε λοιπον και να σας ζησουν τα μωρα σας!!!!!!

Σας φιλω γλυκα ολες!!!!!! Μπορει να μην μπαινω συχνα αλλα να ξερετε οτι σας σκεφτομαι και σας αγαπω!!!!

Καλο βραδυ!!!!!!!!

Διαφημίσεις

κοριτσα και μωρακια καλησπερα!!!!!!!!

τα εχω δει ολα με τον θηλασμο αλλα επιμενω..

μου ειχε τραυματισει την μια θηλη και εβγαζα με το θηλαστρο

σημερα μπορουμε παλι χωρις να ποναω πολυ...

πηγαμε στον παιδιατρο σημερα και σε 1 βδομαδα πηρε 270 γρ

και ετσι συνεχειζουμε....

οπως καταλαβενετε ολη την μερα την αφιερωνω στο μωρο μου

και δεν τα εχω καταφερει να σας παρακολουθησω

φιλακιαααα.....

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Καλησπερα Ελενη, Ματινα και Αρετουλα!!

Αρετη μου η αρχη ειναι δυσκολη με το θηλασμο, δοκιμασες να βαλεις κρεμα στις θηλες σου;

Θα το ξεπερασεις τωρα αυτο κ μετα θα εισαι πολυ υπερηφανη που μεγαλωνει ο γιοκας σου μονο απο σενα...

Ελενακι η πιο ωραια εμπειρια ασυζητητί ειναι αυτη της γεννας..

Δεν ειναι καθολου περιεργο που δεν προλαβαινεις να μπεις, αν δεν εχεις κ βοηθεια ποτε να προλαβεις;;;

Ματου πολυ τυχερη, να πας για προκληση κ να γεννησεις απο μονη σου τελικα!!!!! ;);)

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ που προσπαθειτε με τον θηλασμο να ξεπερασετε τις δυσκολιες.. οι κρισεις και τα νευρα ειναι αναποφευκτα για αυτο δειξτε δυναμη οσο μπορειτε.. θα περασουν ολα στους επομενους δυο μηνες..

καλο βραδυ απο μενα για σημερα..

Διαφημίσεις

Καλησπερα!

Η μικρη εχει κανει ενα προγραμμα τις τελευταιες μερες και κοιμαται λιγο πριν την κανω μπανιο..8 με 11...Αλλα την αφηνω να κανει οτι θελει...αφου αυτο θελει...αυτο εχει αναγκη.Κανουμε μπανακι αργα και τρωμε και οτι ωρα κοιμηθει. Δε με απασχολει πια η ωρα.Απλα κοιταω οταν εχει καλο υπνο να την πεφτω κι εγω οτι ωρα και να ναι για να την παλεψω.Γιατι το βραδυ μονο εγω ξενυχταω. Αν ξυπνησει ο αντρας μου μας βοηθαει λιγο με το αλλαγμα, για παρεα και μετα του λεω να κοιμηθει, δεν εχει νοημανα καθεται να μας βλεπει 2 ωρες να θηλαζουμε και να ρευομαστε και παλι απ την αρχη μεχρι ποιος ξερει τι ωρα θα την ξαναπαρει ο υπνος..! Ειδικα αυτη τη βδομαδα που τελειωσε και η αδεια του. Κριμα ειναι.Ξυπναει 5 μιση!

Απο σημερα επισης η μικρη επαθε μαμακιαση.Δε καθεται σε κανεναν, ουτε στο μπαμπα της! Και πολυ γκρινια και πολυ ζιζι σημερα.Παιρνω πολυ κουραγιο που διαβαζω και τα δικα σας.Πανω κατω στα ιδια ειμαστε οπως ειπε και η Prosper!Ειμαι πολυ πιο ηρεμη απο τοτε που μπηακ στο καφε σας!:D

Areti κι εγω το περασα αυτο με τις θηλες και τωρα ειμαστε μια χαρα. Κρεμουλα λανολινης,ισως ψευδοθηλες αν θες και υπομονη! Μια χαρα τα πας!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Καλημερα!!

Τελευταια εγραψα χτεες και πρωτη σημερα!:tongue:

Πως κοιμηθηκατε? Τι προγραμμα ειχαν τα μπεμπακια σας?

Εμεις ξυπνησαμε στις 4 και φαγαμε για 40 λεπτα και την εβαλα να ρευτει 4 φορες κατα τη διαρκεια αυτη και παρ ολ αυτα μετα μου εκανε σα να ανεβαινουν γουλιτσες (χωρις να βγαζει, μονο ο ηχος)ενω την κρατουσα ακομα στον ομο για να κοιμηθει και να βγαλει οτι εχει και μου ξυπνουσε συνεχεια απ αυτο. Μετα κοβαμε βολτες και μετα κουραστηκε και αρχισε η γκρινια και δεν ηξερα τι να κανω, αφου εκανε ακομα σα να ανεβαινουν γουλιες πως να της ξαναδωσω στηθος?

Στις 6 μιση πια μετα απο μια δικια μου μινι κριση καποιων δευτερολεπτων την πηρα στο κρεβατι της εδωσα ζιζι και ηρεμησε.Αλλα δεν ηθελα να φαει παλι και ειδικα ξαπλωτη.Τελοσπαντων..δε ξερω τι να κανω με αυτο. Μου ειχε πει η παιδιατρος να δωσω μια κλιση στο στρωμα της. Εχω δωσει, σε λιγο θα κανει τσουληθρα, αλλα το θεμα ειναι οτι την ξυπναει οταν το παθαινει αυτο...Δε προλαβαινω καν να τη βαλω στο στρωμα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

caramello καλημερα

το μωρο σου θελει ακομη λιγο χρονο για να συνηθισει της αναγωγες..

εμενα στην αρχη ξυπνουσε απο αυτο αλλα τωρα το παθαινει και ενω κοιμαται, ξυπναει ελαφρα, γυρναει το κεφαλι του (ενστικτο) και ξανακοιμαται..

εσυ να προσπαθεις για το προγραμμα οταν η μικρη σε βοηθαει δηλαδη αν ξυπναει σε ωρες που βολευει..αλλα να ξερεις οτι ενα μπανιο στις 11 μπορει να την ξυπνησει και μεχρι να χαλαρωσει να την κρατησει για καποια ωρα αρκετη ξυπνια..

οσο για το ρεψιμο..

τα μωρα που θηλαζουν επειδη δεν εισπνεουν αρκετο αερα συγκριτικα με αυτα που πινουν απο μπιμπερο συνηθως δεν ρευονται καθολου η δεν ρευονται ευκολα.. δεν ξερω λοιπον ποσο αξιζει τον κοπο να προσπαθεις αν σκεφθεις μαλιστα οτι παρα το ρεψιμο οι γουλιες θα βγουν και παλι..

επειδη λοιπον νοιωθω και εγω οτι τον ταλαιπωρω και του διαταρρασω τον υπνο καμια φορα με την επιμονη μου να ρευτει απλα το προσπαθω το πολυ μεχρι δεκα λεπτα και μετα τον βαζω στο λικνο (και εγω το εχω με κλιση) η διπλα μου αναλογα τα κεφια και τον αφηνω να κοιμηθει.. μπορει να του δωσω και εγω στηθος ξανα αλλα αν αποκοιμηθει εντελως απλα τον σηκωνω στον ωμο μου για 5 λεπτα και τον αφηνω..δεν τον ρευω γιατι μπορει ετσι να τον ξυπνησω και μεσα στη νυχτα αν το κανω συχνα δεν τον αφηνω τελικα εγω να ησυχασει..τις αναγωγες παντως δεν θα τις γλιτωσεις με κανεναν τροπο μεχρι να αρχισουν οι στερεες τροφες..

πιστευω οτι ακομη δεν εχεις βρει τους ρυθμους σου..κανε υπομονη.. προσωπικα πιστευω οτι δεν χρειαζεται να καταναλωνεις τοσες ωρες με το ρεψιμο..

θηλαζε οσο εκεινη θελει (προσεξε μονο ποτε θηλαζει και ποτε το χρησιμοποιει ως πιπιλα.. διοτι εμενα ο μπεμπης δεν το χρησιμοποιει καθολου σαν πιπιλα και το πολυ σε δεκα λεπτα εχει τελειωσει με το στηθος..), κανε την προσπαθεια με το ρεψιμο και μετα δες πως θα κοιμηθει..και βεβαια εχεις και το αλλαγμα..(αυτο με ζοριζει περισσοτερο απο ολα..το βαριεμαι τρομερα αλλα μονο εγω μπορω να το κανω αθορυβα και γρηγορα ωστε να μην ενοχλειται το μωρο η κανεις αλλος)

Καλημερα προσπερ μου!

Αχ χρυσες οι συμβουλες σου αλλα να σου πω τι γινεται? Πρωτα απ ολα ελπιζω οτι ηταν τυχαιο και δε το πηγαινουμε για ΓΟΠ! Οτι ηταν καποια ενοχληση απο την προσαρμογη του στομαχιου.

Τη βαζω να ρευτει και θα τη σηκωνα στα 5 λεπτα που λες, να τη βαλω στο κρεβατι αλλα μου αρχιζει να μου κανει με τη γλωσσιτσα της σα να πνιγεται πριν το πενταλεπτο και αυτο την ξυπναει και νευριαζει και γκρινιαζει,οποτε δε μπορω να τη βαλω αν δε ηρεμισει...Στον υπνο της οταν της ερχεται το βγαζει χωρις προβλημα, αλλα οταν το παθαινει και δεν εχει κοιμηθει καλα δε γινεται...

Πανα της αλλαζω μονο πριν γιατι μετα ξυπναει για τα καλα! Μονο αν ακουσω κατι υποπτο θα την αλλαξω. Εγω μπορω να ειμαι αθορυβη, η μικρη οχι! Λιγες ειναι οι φορες που καθεται φρονιμα στην αλλαγη. Συνηθως χαλαει τον κοσμο σα να τη σφαζω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...