Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια.τι κανετε?

Ντινα και οσες αλλεσ γεννησατε,να τα χαιρεστε με ολη σας την ψυχη.

εμεις καλα ειμαστε,προσπαθουμε να προσαρμοστουμε στην νεα πραγματικοτητα.Η μπεμπουλα ειναι πολυ ησυχη,ε,ριχνει κανα κλαμματακι που κ που,αλλα γενικα ειναι ησυχη.Αυτη ποπυ εχει ξεφυγει ειναι η Κατερινα,η οποια μαλλον εχει αρχισει και ζηλευει λιγακι,και κανει ενα σωρο διαολιες.και βεβαια εγω,οταν δεν θηλαζω,ασχολουμαι μονο μαζι της,να παιξουμε να ζωγραφισουμε να μαγειρεψουμε...το θεμα ειναι οτι εχει πλακωσει δουλεια στον αντρα μου και γυρναει αργα τα βραδυα και δεν τον βλεπει σχεδον καθολου,και ετσι εχει κρεμαστει απο πανω μου...ειμαστε και μονες μας,δεν εχω καποια αλλη βοηθεια λογω καποιων εκτακτων που τυχανε,οποτε λιγικο ειναι που ειμαστε ετσι.Αυτο που μου την δινβει στα νευρα και μου ρχεται να βαλω τα κλαμματα οταν το σκεφτομαι,ειναι οι κωλοδουλειες του σπιτιου,που δεν βρισκω χρονο να τις κανω.τελος παντων,σκ ερχεται,ελπιζω να τις καταφερω.ουφ,κολοορμονες του κερατα με χτυπησατε και σε αυτη την λοχεια,σας μισωωωωωωωωωωωωωω

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμεις στον αφαλο βαζαμε betaisodona με πινελακι (στην ελλαδα το betadine) απο τη μερα που γυρισαμε σπιτι και 4-5 μερες αφου επεσε.

Η μαγια με βοηθαει παρα πολυ. Και 2-3 μερες αφου γυρισα σπιτι δεν ειχα γαλα παρα ελαχιστο. Με το που ξεκινησα τη μαγια σε λιγες ωρες ειχα μεγαλη διαφορα. Και καθε φορα που παιρνω μετα απο μια ωρα εχω διαρροη και λερωνω τις μπλουζες μου!:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Εμεις στον αφαλο βαζαμε betaisodona με πινελακι (στην ελλαδα το betadine) απο τη μερα που γυρισαμε σπιτι και 4-5 μερες αφου επεσε.

Η μαγια με βοηθαει παρα πολυ. Και 2-3 μερες αφου γυρισα σπιτι δεν ειχα γαλα παρα ελαχιστο. Με το που ξεκινησα τη μαγια σε λιγες ωρες ειχα μεγαλη διαφορα. Και καθε φορα που παιρνω μετα απο μια ωρα εχω διαρροη και λερωνω τις μπλουζες μου!:lol:

Σε τι μορφη την παιρνεις τη μαγια?

eNortjKzUjI0NTS2MFOyBlwwFYUC1Q,,18.png

eNortjKzUjI0NTS2MFayBlwwFXwC0g,,90.png

καλημερα κοριτσια.τι κανετε?

Ντινα και οσες αλλεσ γεννησατε,να τα χαιρεστε με ολη σας την ψυχη.

εμεις καλα ειμαστε,προσπαθουμε να προσαρμοστουμε στην νεα πραγματικοτητα.Η μπεμπουλα ειναι πολυ ησυχη,ε,ριχνει κανα κλαμματακι που κ που,αλλα γενικα ειναι ησυχη.Αυτη ποπυ εχει ξεφυγει ειναι η Κατερινα,η οποια μαλλον εχει αρχισει και ζηλευει λιγακι,και κανει ενα σωρο διαολιες.και βεβαια εγω,οταν δεν θηλαζω,ασχολουμαι μονο μαζι της,να παιξουμε να ζωγραφισουμε να μαγειρεψουμε...το θεμα ειναι οτι εχει πλακωσει δουλεια στον αντρα μου και γυρναει αργα τα βραδυα και δεν τον βλεπει σχεδον καθολου,και ετσι εχει κρεμαστει απο πανω μου...ειμαστε και μονες μας,δεν εχω καποια αλλη βοηθεια λογω καποιων εκτακτων που τυχανε,οποτε λιγικο ειναι που ειμαστε ετσι.Αυτο που μου την δινβει στα νευρα και μου ρχεται να βαλω τα κλαμματα οταν το σκεφτομαι,ειναι οι κωλοδουλειες του σπιτιου,που δεν βρισκω χρονο να τις κανω.τελος παντων,σκ ερχεται,ελπιζω να τις καταφερω.ουφ,κολοορμονες του κερατα με χτυπησατε και σε αυτη την λοχεια,σας μισωωωωωωωωωωωωωω

παροτι εχω και βοηθεια ΣΕ ΚΑΤΑΝΟΩ οσο δε φανταζεσαι..σημερα ειναι μια τετοια μερα..

οι αποψεις διιστανται περι της αποτελεσματικοτητας της μαγιας..

λεκιθυνη σε χαπια δεν ειναι?

Διαφημίσεις

Ανδριανα καλημερα! Αρχισε το Κατερινακι κ εχει ζηλειες; υπομονη!!

Πρεπει για 1-2 μερες να ειμασταν μαζι στο Μητερα...:D;)

Caramallo εγω εχω παρει μαγια της Lanes, ποσες ταμπλετες παιρνεις την ημερα;; δε μενεις Ελλαδα;

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!:P

Καταρχήν Ντινάκι να σας ζήσει ο παίδαρος, καλό σαραντισμό μανούλα και καλή επιστροφή στο σπιτάκι σας!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p

Μια χαρά ο μπεμπούλης σας βγήκε!!!!!! Καλή ανάρρωση κορίτσι μου!!!!

2192.jpg&sa=X&ei=MafYTsnsDYjc4QTsmuSXCA&ved=0CAwQ8wc&usg=AFQjCNGR63jNXoYB4N1XJQ-c6aCbUMFH-A

Αριστέα καλώς ήρθατε!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p Τέλεια η περιγραφή της γέννας σου!!!!!!!!! Η πιο ωραία εμπειρία έτσι?????? Μανουλίτσα γλυκιά, να μου φιλήσεις την μπουμπού σου!!!!!!!!:D

Εμάς ήρθε σήμερα η παιδίατρος και είδε τον μπέμπη μας!!!!! Έφτασε αισίως στα 4230 κιλά και 53,5 πόντους!!!!!!!!:D Τον βρήκε υγιέστατο και θα μας ξαναδεί μόλις σαραντίσουμε!!!!!!!!:D

Χθες ήτανε πολύ ανήσυχος!! Σχεδόν δεν κοιμηθήκαμε....γύρω στις 6 μας πήρε ο ύπνος στον καναπέ και τους δυο μας και ξυπνήσαμε 8:15.....τώρα κοιμάται πάλι στην αγκαλιά μου!!!!!!!!!

Έχει πονάκια από κολικούς!!!!! Η παιδίατρος μας είπε για τις σταγόνες infacolic αλλά να τις πάρουμε όταν δεν θα μπορούμε να τον ηρεμήσουμε με αγκαλιά κλπ....σε δυνατούς πόνους δηλαδή οπότε για την ώρα δεν τις αγοράζω!!!!!! Εξάλλου είπε πως αυτές ρυθμίζουνε το έντερο και είναι ακίνδυνες αλλά δεν πιάνουν σε όλα τα μωρά, οπότε αν τις χρειαστούμε και τις πάρουμε για 2-3 μέρες και δεν κάνουνε τίποτα με τους πόνους, θα τις σταματήσουμε!!!! 4-5 σταγόνες σε 2-3 γεύματα την ημέρα είπε να παίρνουμε αλλά όπως προείπα για την ώρα μας είναι αχρείαστες κι ελπίζω έτσι να παραμείνουνε!!;)

Ο μπέμπης μου τρώει 130ml κάθε 3 ώρες......η παιδίατρος είπε πως ένα παιδί που τρώει καλά και παίρνει βάρος είναι ότι καλύτερο!!!!!:P Δεν τρώνε όλα τα παιδάκια το ίδιο είπε, αλλά όσο θέλει να του δίνω!!!!!!! Καθόλου κακό δεν κάνει!!

Όσο περίεργο κι αν φαίνεται, δεν προλαβαίνω βρε κορίτσια να μπω στο ίντερνετ...:confused: Θέλει συνέχεια αγκαλιά και όταν τον βάζω κάτω κάνω δουλειές όσες προλάβω μέχρι να καταλάβει ότι δεν βρίσκεται σε κάποια αγκαλιά.....

Λέω καμιά φορά αν θα μπορέσω ποτέ να τον κάνω να μη θέλει τόση αγκαλιά και διάβασα από την Προσπ ότι αργότερα θα ξεχνιέται και με άλλα κι ας μην είναι στη αγκαλιά οπότε ανάσανα λιγάκι!!!!;) Θα μπορώ να ρυθμίζω δηλαδή και λίγο τις δουλειές μου!!!!

Την Τετάρτη στολίσαμε (ο άντρας μου δηλαδή) το δεντράκι μας!!!!!!! Τα πιο ωραία Χριστούγεννα θα είναι φέτος!!!! Τα πιο όμορφα!!!!!! Α!! Πήραμε και το φορμάκι του Άγιου Βασίλη για να τον ντύσω στις γιορτές!!! Τέλειο!!!!!!!!!:D

Έχω διαβάσει τόσα, που ήθελα να σχολιάσω πολλά αλλά δεν τα θυμάμαι....

Σας φιλώ όλες και ιδιαίτερα τα μπεμπάκια σας!!!!!!!!!!!!!!!! Δε σας ξεχνάω, να το ξέρετε!!!!!!!!!;)

helen καλως ηρθες ξανα..

το θεμα με την αγκαλια ειναι κατι που ..φοριεται γενικα.. εχθες επειδη ημουν πολυ κουρασμενη τον πηρα στο κρεβατι μου.. περιττο να πω οτι σημερα δεν κλεινει ματι αν δεν τον εχω στα χερια.. και με κουρασε τοσο πολυ, εχω και τη μικρη απο πισω μου που βαριεται τη ζωη της και εχει κανει το σπιτι μπαχαλο, και τη κουνιαδα που ειναι στα κεφια της και κανει οτι ασχετο της ερθει που ειμαι να βαλω τα κλαματα απο τη κουραση.. τον θηλασα για εκατοστη φορα σημερα, λαγοκοιμηθηκε στην αγκαλια μου για αλλη μια φορα και τον εβαλα στο λικνο οπου στο 5λεπτο ξυπνησε και τωρα μουρμουραει.. στην περιοδο που χα την κορη μου βρεφος θα την επαιρνα ξανα αγκαλια.. τωρα δεν την παλευω.. τον αφησα στο λικνο να μουρμουρισει μεχρι να αποκοιμηθει.. αλλιως δεν γινεται..και πηρε ο ανδρας μου τηλ την κουνιαδα μου και κατι της ειπε και εκεινη πηρε τη μικρη και την πηγε παιδικη χαρα.. παω να μαζεψω κανα παιχνιδι γιατι δεν μπορω να τα βλεπω μεσα στη μεση σε οοοοοοοοολο το σπιτι..

Τώρα που το θυμήθηκα....προχθές κοιμότανε ο μπέμπης στην αγκαλια του πατέρα μου και το πρόσωπό του ήτανε ολόιδιο με το τελευταίο υπερηχρογράφημα!!!!! Ολόιδιο λέμε....:D Μιλάμε, πάθαμε πλάκα!!!! Έβγαλε ο άντρας μου φώτο με το κινητό του, τον μπέμπη και το υπερηχογράφημα δίπλα του για να βρούμε τις διαφορές...χαχα...:tongue::tongue: Βρε τι κάνει η τεχνολογία!!!!!:rolleyes:

Μπορει αλλες να τις βοηθαει αλλες οχι. Ειναι μαγια μπυρας. Brewers yeast στα αγγλικα. Δε νομιζω οτι εχει σχεση με λεκιθινη. Life plan λεγεται η μαρκα και νομιζω οτι ειναι πρωην lanes. Επιστρεφω για περισσοτερα γιατι λεω να βγαλω τη μκρη βολτα τωρα που ειναι ησυχη!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

helen καλως ηρθες ξανα..

το θεμα με την αγκαλια ειναι κατι που ..φοριεται γενικα.. εχθες επειδη ημουν πολυ κουρασμενη τον πηρα στο κρεβατι μου.. περιττο να πω οτι σημερα δεν κλεινει ματι αν δεν τον εχω στα χερια.. και με κουρασε τοσο πολυ, εχω και τη μικρη απο πισω μου που βαριεται τη ζωη της και εχει κανει το σπιτι μπαχαλο, και τη κουνιαδα που ειναι στα κεφια της και κανει οτι ασχετο της ερθει που ειμαι να βαλω τα κλαματα απο τη κουραση.. τον θηλασα για εκατοστη φορα σημερα, λαγοκοιμηθηκε στην αγκαλια μου για αλλη μια φορα και τον εβαλα στο λικνο οπου στο 5λεπτο ξυπνησε και τωρα μουρμουραει.. στην περιοδο που χα την κορη μου βρεφος θα την επαιρνα ξανα αγκαλια.. τωρα δεν την παλευω.. τον αφησα στο λικνο να μουρμουρισει μεχρι να αποκοιμηθει.. αλλιως δεν γινεται..και πηρε ο ανδρας μου τηλ την κουνιαδα μου και κατι της ειπε και εκεινη πηρε τη μικρη και την πηγε παιδικη χαρα.. παω να μαζεψω κανα παιχνιδι γιατι δεν μπορω να τα βλεπω μεσα στη μεση σε οοοοοοοοολο το σπιτι..

Καλώς σας βρήκα Προσπάκι!!!!:D

Είσαι ΑΞΙΑ που με τόσα που έχεις κι ένα παιδί ακόμα, προλαβαίνεις τα πάντα και το ίντερνετ!!!!!!! Duracell πραγματικά!!!!!!!:P

Τελικά βλέπω πως όλα τα μωράκια το ίδιο συμπεριφέρονται ως προς την αγκαλιά!!!!!! Τα καταλαβαίνω βέβαια, αφού πριν λίγο καιρό ήτανε στην κοιλίτσα και τώρα θέλουν να συνεχίσουνε να αισθάνονται ασφάλεια!!!!!

Πάω να βγάλω τα ρούχα το μπέμπη από το πλυντήριο και να τα βάλω στο στεγνωτήριο!!!!!! Να δούμε πως θα τα σιδερώσω μετά....Φιλάκια!!

Μπορει αλλες να τις βοηθαει αλλες οχι. Ειναι μαγια μπυρας. Brewers yeast στα αγγλικα. Δε νομιζω οτι εχει σχεση με λεκιθινη. Life plan λεγεται η μαρκα και νομιζω οτι ειναι πρωην lanes. Επιστρεφω για περισσοτερα γιατι λεω να βγαλω τη μκρη βολτα τωρα που ειναι ησυχη!

εγω περιμενω να σαραντησω ακομη.. και δεν το κανω για λογους θεολογικους αλλα για λογους υγειας..αν και παλι φοβαμαι τις ιωσεις της περιοδου αυτης παρα πολυ.. με δυσκολια στελνω τη μικρη εξω στην παιδικη χαρα αλλα δεν μπορω να την κλεισω και εντελως στο σπιτι..

βεβαια σαραντιζω σε 9 μερες που σημαινει οτι η επικινδυνοτητα να εχει γυρισει στο χειροτερο ο καιρος παιζει σημαντικα και τοτε παλι μεσα θα μαστε.. ειναι και ο θηλασμος στη μεση και το συχνο αλλαγμα, μονο σε φιλικα η συγγενικα σπιτια βολευουν.

Καλώς σας βρήκα Προσπάκι!!!!:D

Είσαι ΑΞΙΑ που με τόσα που έχεις κι ένα παιδί ακόμα, προλαβαίνεις τα πάντα και το ίντερνετ!!!!!!! Duracell πραγματικά!!!!!!!:P

Τελικά βλέπω πως όλα τα μωράκια το ίδιο συμπεριφέρονται ως προς την αγκαλιά!!!!!! Τα καταλαβαίνω βέβαια, αφού πριν λίγο καιρό ήτανε στην κοιλίτσα και τώρα θέλουν να συνεχίσουνε να αισθάνονται ασφάλεια!!!!!

Πάω να βγάλω τα ρούχα το μπέμπη από το πλυντήριο και να τα βάλω στο στεγνωτήριο!!!!!! Να δούμε πως θα τα σιδερώσω μετά....Φιλάκια!!

αχ, αν δεν ειχα και εσας θα χα.. αυτοπυρποληθει με τοση κλεισουρα.. χαχα!!

ολα καλα, απλα καποιες μερες ειναι πιο κουραστικες.. και μιλαω εγω που χω και ατομο να με βοηθαει με το μεγαλο παιδι..τι να πουν αλλες..

Εμεις λοιπον ειμαστε Κυπρο λογω δουλειας του αντρα μου μεχρι τον αυγουστο. Μετα και παλι Ελλαδα.

Εδω τη μερα εχει 20 βαθμους και ρωτησα και την παιδιατρο για τις βολτες. Μου ειπε να μη πηγαινουμε σε κλειστους χωρους με κοσμο και παιδια. Μια βολτουλα γυρω απο το σπιτι ειναι μια χαρα.

Ειχαμε και κλαμα ολο το πρωι. Πηρε και σταγονες δωσαμε και τσαι καποια στιγμη ηρεμησε σε σημειο απλης γκρινιας και οχι σπαραγματος και βγηκαμε βολτουλα και την πηρε ο υπνος.Εχει πονακια και αερια η καημενη και μονο στο στηθος ηρεμουσε. Βλεπω παρα πολλα κοινα σημεια στα "προγραμματα" μας. Κι εμεις ξυπνησαμε 4μιση το βραδυ και μεχρι τις 7 δε καταφερα να την κοιμησω. Ετρωγε γλαρωνε ξυπναγε και παλι τα ιδια μεχρι που ξαπλωσαμε μαζι στο κρεβατι για ενα διωρο. Και παλι σφιγγοταν το καημενο. Τη χαιδευα λιγο και χαλαρωνε. Με στηθος εννοειται στο στομα γιατι αλλιως κλαιμε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Βλεπω παρα πολλα κοινα σημεια στα "προγραμματα" μας. Κι εμεις ξυπνησαμε 4μιση το βραδυ και μεχρι τις 7 δε καταφερα να την κοιμησω. Ετρωγε γλαρωνε ξυπναγε και παλι τα ιδια μεχρι που ξαπλωσαμε μαζι στο κρεβατι για ενα διωρο. Και παλι σφιγγοταν το καημενο. Τη χαιδευα λιγο και χαλαρωνε. Με στηθος εννοειται στο στομα γιατι αλλιως κλαιμε.

πανω κατω στα ιδια ειμαστε..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...