Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Prosper μου απο το πρωι θελω να σου ευχηθω που κλεισατε μηνα! Ολοκληρο αντρακι ε? χιχι! Κι εμεις σε 5 μερες κλεινουμε μηνα! Αντε να σαραντησουμε με το καλο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Κοριτσια γιατι μαδαω????:confused:

ετσι ειναι, απο εδω και στο εξης θα μαδας.. στην εγκυμοσυνη τα μαλλια ειδικα στα τελευταια τριμηνα ηταν τελεια.. τωρα με τις ορμονες και με τα λοχεια το μαλλια πεφτουν.. και για αυτο οι γιατροι συστηνουν σιδηρο

Prosper μου απο το πρωι θελω να σου ευχηθω που κλεισατε μηνα! Ολοκληρο αντρακι ε? χιχι! Κι εμεις σε 5 μερες κλεινουμε μηνα! Αντε να σαραντησουμε με το καλο!

να σαι καλα!! αντε με το καλο και εσεις να κλεισετε τον μηνα σας!

ετσι ειναι, απο εδω και στο εξης θα μαδας.. στην εγκυμοσυνη τα μαλλια ειδικα στα τελευταια τριμηνα ηταν τελεια.. τωρα με τις ορμονες και με τα λοχεια το μαλλια πεφτουν.. και για αυτο οι γιατροι συστηνουν σιδηρο

Παιρνω σιδηρο...Απλα παιρνω μονο μια δοση γιατι φοβαμαι για την κοιλιτσα της μικρης

Για τη λοχεια κραταει η για οσο θηλαζω?

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Παιρνω σιδηρο...Απλα παιρνω μονο μια δοση γιατι φοβαμαι για την κοιλιτσα της μικρης

Για τη λοχεια κραταει η για οσο θηλαζω?

εγω ειχα τριχοπτωση και οσο θηλαζα γιατι με το γαλα αποβαλλονται πολλα μεταλλα και στοιχεια του οργανισμου..

εγω δεν παιρνω σκετο σιδηρο, παιρνω μια ταμπλετα καθε μερα pregnacare που εχει πολλες βιταμινες, σιδηρο και φιλικο οξυ μεσα..τωρα τι κανουν ο Θεος και η ψυχη τους.. βεβαια εχω και καμποσες αμπουλες σκετο σιδηρο αλλα το αφηνω για αργοτερα γιατι πρεπει πρωτα να φροντισω το προβλημα μου με τις αιμορροειδες.. ο σιδηρος θα με στουμπωσει..

Καλημεραααα!!!

Εμενα μου κανει το αντιθετο ο σιδηρος! :tongue: Ειδικα στη αρχη! Τωρα καπως το συνηθισα. Παιρνω κι εγω φυλικο οξυ και μαγνησιο και ασβεστιο.Κοινως οτι επαιρνα και στην εγκυμοσυνη.

Λοιπον ,σημερινες αποριες...;)

1. Δινετε βιταμινη d στα μωρα σας?

2. Ξερετε κατι για τις "προβιοτικες σταγονες" που δινουν για τους κολικους?

3. Το infacolic ποσο καιρο μπορει να το παιρνει?

4. Γιατι δε ρωταω την παιδιατρο? χαχα! Εδω απανταω μονη μου! Εμπιστευομαι τη γνωμη σας εξισου, μη σας πω και περισσοτερο!:rolleyes:

Αυτα!Χεχε!

Εσεις τι κανετε?

Οι φρεσκομανουλες?

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Καλημεραααα!!!

Εμενα μου κανει το αντιθετο ο σιδηρος! :tongue: Ειδικα στη αρχη! Τωρα καπως το συνηθισα. Παιρνω κι εγω φυλικο οξυ και μαγνησιο και ασβεστιο.Κοινως οτι επαιρνα και στην εγκυμοσυνη.

Λοιπον ,σημερινες αποριες...;)

1. Δινετε βιταμινη d στα μωρα σας? η βιταμινη d απο οτι ξερω θελει και ηλιο για την αφομοιωση της.. εγω δεν δινω τιποτε στο μωρο και εχω πει στη παιδιατρο οτι θα συναινεσω μονο αν κανω στο μωρο εξετασεις και χρειαζεται.

2. Ξερετε κατι για τις "προβιοτικες σταγονες" που δινουν για τους κολικους? προβιοτικα original εχει μονο το μητρικο γαλα..

3. Το infacolic ποσο καιρο μπορει να το παιρνει? αν πιανει στο μωρο σου δε νομιζω οτι κανει κακο η τακτικη χρηση..

4. Γιατι δε ρωταω την παιδιατρο? χαχα! Εδω απανταω μονη μου! να ρωτησεις ΚΑΙ τη γιατρο σου και μετα να αποφασισεις μονη..

Εμπιστευομαι τη γνωμη σας εξισου, μη σας πω και περισσοτερο!:rolleyes:ευχαριστουμε, μας τιμα αλλα καθε παιδι ειναι διαφορετικο και καθε κριση μαμας εμπειρικη και υποκειμενικη.

Αυτα!Χεχε!

Εσεις τι κανετε?

Οι φρεσκομανουλες?

καλημερα, σου χω απαντησει με τα κοκκινα γραμματα

Ευχαριστω Prosper μου! :D

Σιγουρα καθε παιδι ειναι διαφορετικο. Γνωμες και εμπειριες ρωταω. Δε θα κανω κατι χωρις να ρωτησω την παιδιατρο.;) Την εμπιστευομαι, αν δε μ αρεσε θα την αλλαζα, αλλα καμια φορα με τη συζητηση σου ανοιγουν λιγο τα ματια!

Ποσο μ αρεσει ο τροπος που τα λες!!:D:D:D

Μου ειπες οτι εισαι ψυχολογος?

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες!!!

Τι κανετε;;

Εμεις ειμαστε πολυ καλα...

Καλε τι υπνους ριχνουμεεε;;;

Βεβαια το μισο βραδυ κοιμαται μαζι μας, αλλα τι να την κανω;;θελει να με μυριζει το ψυχουλακι μου....

Ρε κοριτσια σορυ κιολλας που θα το πω, αλλα μου κανει εντυπωση...

Τα κακα μας (της μπεμπας+τα δικα μου) μυριζουν το ιδιο...:rolleyes::rolleyes:

Εμενα μου ειπε ο γιατρος να συνεχισω 2*σιδηρο και 1*ασβεστιο τη μερα για οσο θηλαζω...

Ευτυχως δεν εβγαλα αιμορροιδες και ενεργουμαι ανετα καθε μερα..!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Ρε κοριτσια σορυ κιολλας που θα το πω, αλλα μου κανει εντυπωση...

Τα κακα μας (της μπεμπας+τα δικα μου) μυριζουν το ιδιο...:rolleyes::rolleyes:

Αυτο το παρατηρησα κι εγω!!!! Αλλα ντρεπομουν να το πω η ελεγα οτι θα ειναι η ιδεα μου...η ισως καποιο απ τα φαρμακα που παιρνω...ισως η μαγια....! Αλλιως δε ξερω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Ευχαριστω Prosper μου! :D

Σιγουρα καθε παιδι ειναι διαφορετικο. Γνωμες και εμπειριες ρωταω. Δε θα κανω κατι χωρις να ρωτησω την παιδιατρο.;) Την εμπιστευομαι, αν δε μ αρεσε θα την αλλαζα, αλλα καμια φορα με τη συζητηση σου ανοιγουν λιγο τα ματια!

Ποσο μ αρεσει ο τροπος που τα λες!!:D:D:D

Μου ειπες οτι εισαι ψυχολογος?

οχι καλε.. εργοδηγος!!

caramello παιρνεις μαγια;; Εμενα ο παιδιατρος μου ειπε οτι απλα κανει το γαλα πιο ευγευστο..

Μου πηρε ο αντρας μου να εχω...:rolleyes:

Εδω ειναι εξομολογητηριο, τα λεμε ολα χωρις φοβο και παθος!!χαχαχα....

ΑΑααααααα!!! Μας επεσε ο αφαλος!!!!!!!

Αλλα οταν κλαιει πεταγεται προς τα εξω και φαινεται υγρος... ελπιζω να ειναι φυσιολογικο.

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

caramello παιρνεις μαγια;; Εμενα ο παιδιατρος μου ειπε οτι απλα κανει το γαλα πιο ευγευστο..

Μου πηρε ο αντρας μου να εχω...:rolleyes:

Εδω ειναι εξομολογητηριο, τα λεμε ολα χωρις φοβο και παθος!!χαχαχα....

ΑΑααααααα!!! Μας επεσε ο αφαλος!!!!!!!

Αλλα οταν κλαιει πεταγεται προς τα εξω και φαινεται υγρος... ελπιζω να ειναι φυσιολογικο.

λογικο ειναι, ειναι πολυ φρεσκος.. εμεις βαζαμε σε μια μπατονεα οινοπνευμα και την ακουμπουσαμε χωρις πιεση στον αφαλο γαι 5 δευτερολεπτα και εβαζα και μια σκονιτσα αντισηπτικη την apobacyn.

Θα φροντιζεις τον αφαλο σε καθε πανα για την αρχη και σιγα σιγα σποραδικα μεσα στη ημερα,

ισως να δεις να της βγαινει και λιγο αιματακι (σα δακρυ), μη τρομαξεις συμβαινει.. συνεχιζεις και περιποιησε τον αφαλο.. θα σου τα πει και η παιδιατρος..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...