Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανουλες..

Δεν ειχα ψάξει καθόλου για το ποτε γίνετε η εξέταση, ε έβλεπα εδω όλα τα κορίτσια που την έκαναν στην 21η εβδομάδα και λέω Εγώ ποτεεεεεεεεε;; Τελοσπαντων όλα καλα!!

Καλή δουλίτσα loveboom.... Και γω στη δουλεια είμαι..

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

εχει δικιο η loveboom υπαρχει ευρος χρονου για τη β επιπεδου, δεν ειναι σα την αυχενικη που παει πιο οριακα..

και εγω 22 συν την εκανα.. στην κορη μου γυρω στην 23η απο οτι θυμαμαι..

αυριο εχουμε την καθιερωμενη επισκεψη στον γιατρο να δουμε τι κανει το μπεμπε και ολα να ειναι καλα μαλλον θα το ξαναδουμε μετα τον 15υγουστο..

Καλημερα κοριτσακια τι κανετε? Ειστε ολες καλα?????

Δυστυχως δεν μπορω να σας παρακολουθησω γιατι εχω θεμα με τον υπολογιστη....10 λεπτακια κραταει ανοιχτος και μετα θελει τουλαχιστον μια ωρα για να ξανανοιξει για να κρατησει αλλα 10 λεπτα....

Σημερα θα παμε να δουμε το μωρακι μας τελικα γιατι ο γιατρος ειχε προγραμματισμενη γεννα την τριτη και μου ειπε να παω πρωι αλλα δεν ηθελα γιατι δουλευει ο ανηρ και δεν θελω να πηγαινω μονη μου να βλεπω το μωρο.Σημερα ομως θα παμε....γιουπι!!!!!!

Snowflake μου οπως λεει και η προσπ μην αποθαρρυνεσαι....ολα καλα θα πανε και θα ειναι μια χαρα το μωρακι σου! Συμβαινει καμια φορα αυτο...το περασε και η συνυφαδα μου με το πρωτο της παιδακι και τωρα ειναι 1μιση χρονων και μια χαρα! Θετικη ενεργεια και αισιοδοξια!

Ηταν να κανει καμια β'επιπεδου αυτη την εβδομαδα? Εχω χασει επεισοδια και εχω ξεχασει τελειως....ενημερωστε με γιατι δεν εχω και τον χρονο να παω πισω τις σελιδες...σβηνει πολυ γρηγορα ο υπολογιστης...:mad:

Ματινακι Καλημέρα και περαστικά στον υπολογιστή σου........

Η loveboom έχει β΄επιπ την Παρασκευη και επίσκεψη στο γιατρο η prosperous... Αυτά ελπιζω να μην Έκλεισε ο η/υ... Φιλια !!!

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!! Αέριο έχω ραντεβού με τον γιατρό μου να μου πει αναλυτικά σε ποιους γιατρούς θα κλείσουμε ραντεβού στην Αθήνα !!

Λογικά την άλλη βδομάδα φεύγουμε!!

Καλή επιτυχία και στα υπόλοιπα κορίτσια, όλα να πάνε καλά!

weBzp2.png

qUMVp3.png

Κοριτσακι μου όλα καλα θα πανε... Σκεφτόμαστε θετικά... Άντε σε περιμένουμε.. Θα έχει φύγει κ η πολυ ζέστη την άλλη εβδομάδα μάλλον Οπότε δε θα ψηθητε....

Καλημέρα φουσκοκοιλίτσες!!!

Εγώ κλασικά, όλο σας χάνω επειδή δεν προλαβαίνω να μπω να γράψω, αλλά σας διαβάζω όλες!

Είχα ένα θεματάκι με συσπάσεις προχθές και είχα λίγο τρομάξει, οπότε την επομένη έμεινα σπίτι και ήμουν κυρίως ξαπλωμένη. Ένιωθα σκληρή την κοιλιά μου σε κάποια σημεία και ένιωθα μεγάλη πίεση. Το σημαντικό ευτυχώς ήταν ότι δεν κρατούσε πολύ, αλλά εκείνη την ημέρα συνέβη 4-5 φορές από το απόγευμα μέχρι το βράδυ πριν κοιμηθώ.. Ελπίζω να μην πρέπει να ανησυχώ πολύ για όλο αυτό...

Μια μέρα πριν είχα πάει στο γιατρό μου, για το καθιερωμένο ραντεβού όπου είδαμε το μωράκι και όλα ήταν καλά! Άκουσε και την καρδούλα και δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα αρρυθμίας. Το μωράκι είχε μια πολύ παράξενη στάση πάρει και ήταν πολύ αστείο όπως καθόταν!! Μια χαρά είχε βολευτεί!! Το γλυκούλι!!!

Να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλες τις υπόλοιπες β-επιπέδου και στην prosp να έχει ένα πολύ καλό ραντεβού σήμερα!! Εύχομαι όλα να είναι καλά για όλες και να είναι υγιή τα μωράκια μας! Ματινάκι πώς πήγε στο γιατρό;;

Σας φιλώ πολύ, καλημέρα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα γλυκουλες!!

Κυριακη και εγω εχω κατα διαστηματα συσπασουλες αλλα οχι συχνα.. Σκληραινει πολυ η κοιλια κατω απο τον αφαλο και νοιωθω την πιεση που λες.. Νομιζω ομως οτι ειναι φυσιολογικο αν δε γινεται με μεγαλη συχνοτητα:rolleyes: Μια χαρα ειναι το μπεμπεκακι σου,ε;!;!;!

Ματινα ολα καλα εχτες στο γιατρο;

SnowFlake περιμενουμε νεακια!!

Ευτυχως εχει δροσισει λιγακι ο καιρος αλλα εχουμε αλλο τοσο καλοκαιρι ακομα...αρα υπομονη για μενα το νευροσπασμα:mad:

Σας φιλω προς το παρον!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια! Ολα καλα με το μωρακι μας ειναι πολυ καλα στην υγεια του και η τελικη ημερομηνια τοκετου ειναι 12 Νοεμβριου...τελικα ειναι 6 μερες μεγαλυτερος ο μπεμπης μας οποτε ξαναλλαζω το τικερακι το οποιο και θα παραμεινει!

Συσπασεις εχω κι εγω αλλα οχι πολυ συχνα...συνηθως το βραδυ οταν ξαπλωνω αλλα για πολυ λιγο!

Κοριτσια μου βγαινω γιατι θα σβησει γρηγορα αυτη την φορα γιατι σερφαρε και ο αντρας μου πριν λιγο και μαλλον δεν θα κρατησει!

Σας φιλω ολες και ευχομαι καλη επιτυχια σε οσες ειναι για β'επιπεδου!!!

Φιλια πολλα!!!!!!!!!!!!

ειναι λογικο να υπαρχουν συσπασεις αφου πλεον ο οργανισμος προετοιμαζεται για τον τοκετο και ας ειναι μηνες μπροστα..

ωστοσο ακομη και εγω που παιρνω τοκολυτικα φαρμακα εχω καποιες φορες πετρωματα τα οποια εκτος απο τις συσπασεις οφειλεται και η πιεση στις μετακινησεις του μωρου που σιγα σιγα για εκεινο ο χωρος στενευει..

ωστοσο εσεις οφειλετε να ξεκουραζεστε αλλα και να ενημερωνετε τους γιατρους σας ασχετα αν δεν προκειται για κατι κακο.. τουλαχιστον να ξερει οτι εχετε συσπασεις και να σας κατευθηνει αναλογα..

εμει πηγαμε στο γιατρο.. ο ανδρας μου αργησε να παρκαρει και δεν προλαβε να δει το μωρο γιατι με πηρε γρηγορα στο εξεταστηριο.

Ο νεαρος δειχνει καλα και ειναι αισιως 685 γρ περιπου..

φευγει ο γαιτρος μου διακοπες μετα απο χρονια και μου συνεστησε να μ κουραζομαι..

βεβαια σημερα με τα περα δωθε και τις δουλειες εκτος σπιτιου ξεπατωθηκα..

ολα καλα για την ωρα..

γεια σασ και απο μενα!κοριτσια ολα καλα :tongue:η μπεμπουλα μου ειναι 639 γρ και μια χαρα..ευτυχως μου εφυγε το αγχος:rolleyes:,εχω και ργω συσπασεις οταν κουραζομαι ο γιατρος λεει ξεκουραση,αυτα,καληνυχτα:-P

an1cJY10g410000Nzc3NzlkaHw3NDY1NjgwZGF8.gif

γεια σασ και απο μενα!κοριτσια ολα καλα :tongue:η μπεμπουλα μου ειναι 639 γρ και μια χαρα..ευτυχως μου εφυγε το αγχος:rolleyes:,εχω και ργω συσπασεις οταν κουραζομαι ο γιατρος λεει ξεκουραση,αυτα,καληνυχτα:-P

ολα μια χαρα λοιπον ΚΟΡΙΤΣΑΡΟΣ!!!! Καλη λευθερια!!!

Aristea ερχεται και η σειρα σου..

περιμενουμε και την snowflake να μας πει στις επομενες εβδομαδες τι γινεται με το ζητημα τους.. ελπιζω αισια..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...