Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

..........................Π.Η.Τ............

marialena1.........09/11.........Αγόρι - Μητέρα - 3300kg - 27/10

Λια1111.............03/11.........Κορίτσι - Ιασώ - 3350kg - 28/10

SnowFlake.........25/11.........Κορίτσι - Γεν. Νοσ. Ρόδου - 2200kg - 31/10

prosperous........16/11.........Αγόρι - Ιασώ - 3050kg - 1/11

kyriak_..............05/11.........Αγόρι - Λητώ - 3340kg - 2/11

loveboom.........10/11.........Κορίτσι - Μητέρα - ........kg - 5/11

annpan..............17/11.........Αγόρι - Λητώ - 2580kg - 8/11

mp1979woman..12/11.........Αγόρι - Αλεξάνδρας - 3150kg - 11/11

helen83.............14/11.........Αγόρι - Γεν. Νοσ. Βόλου - 3340kg - 11/11

mairaki..............13/11.........Αγόρι - Γαία - 3080kg - 11/11

Artemh..............10/11.........Αγόρι - Αρεταίειο - 3150kg - 15/11

oneiraki.............24/11.........Αγόρι - Ρέα- 3300kg - 16/11

areti-eleni..........26/11.........Αγόρι - Γεν. Νοσ. Κέρκυρας - 3550kg - 18/11

αννιτα!...............09/12.........Κορίτσι - Ιασώ Λάρισας - 3850kg - 20/11

Sofia*................02/12.........Κορίτσι - Ιασώ - 2800kg - 21/11

antridim.............05/12.........Κορίτσι - Μητέρα - 3150kg - 22/11

_Aristea............28/11.........Κορίτσι - Μητέρα - 3100kg - 25/11

Dina..................28/11.........Αγόρι - Γεν. Νοσοκομείο Λαμίας - 3250kg - 30/11

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

crazymaria.......07/11.........Αγόρι - Μητέρα

sofiafil..............11/11.........Αγόρι - Γένεσις

bee_2...............20/11.........Δίδυμα

giotar1..............04/12.........Αγόρι - Ρέα

elen29..............13/12.........Κορίτσι - Λητώ

μπηκε και η dina Μας!! σειρα στη giotar και της elen29..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα σε ολες τις μανουλες!!!!

Κατ'αρχας...

Ντινακι μου αγαπη μου να σου ζησει ο μπεμπης σου....

Καλη αναρρωση να εχεις και με το καλο να επιστρεψετε στο σπιτι σας να χαρειτε το παιδακι σας!!!!

its_a_boy-4796.gif

επανερχομαι.........

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες....

Να ειστε ολες καλα και να χαιρεστε τα παιδακια σας.....!!!

Λοιπον λεω να ξεκινησω με την ιστορια μου στις 25/11/11 ..... ΜΕΓΑΛΗ μερα!!!!!

Αν και σε υπερενταση εκεινο το βραδυ καταφερα να κοιμηθω 4 ωριτσες..

Στις 6 το πρωι ειμασταν στο Μητερα, που εκεινη την ωρα δεν ειχε κοσμο..

Μπηκα αμεσως στην παραλαβη ΚΑΙ δεν εκαναν κλυσμα (καθως ειχα ενεργηθει 4!!! φορες την πρηγουμενη) και φυσικα ειχα ηδη ξυριστει...

Μπηκα στο δωματιακι νουμερο 1!!!! ακριβως απεναντι απο την πορτα του χειρουργειου..

Αμεσως μου εβαλαν το υποθετο και εναν απλο ορο να τρεχει στο αιματακι μου..

Στις 7:30 ηρθε ο γιατρος μου και σε λιγο εφερε και το Νικ μεσα ντυμενο αστροναυτη...χαχαχα!!!

Εκανα ηδη συσπασεις αλλα οχι με πονο.

Μου εβαλαν και τον ορο για τους πονους και μου σπασαν τα νερα γυρω στις 9:30...

Περιπου μια ωρα αργοτερα μου εκαναν επισκληριδιο, ειχα ηδη αρχισει να ποναω πολυ..

Το προβλημα ηταν οτι σε καθε συσπαση που εκανα επεφταν οι παλμοι του μωρου απο το 160 στους 100, οποτε επρεπε σε καθε συσπαση να παιρνω βαθιες ανασες πραγμα που μετα απο μιση ωρα με εξαντλησε, οποτε μου εδωσαν οξυγονο..

Αισιως φτασαμε στις 14:00 με αρκετους πονους που αρχισα να ξανααισθανομαι, που σημαινει οτι κ η 3η δοση επισκληριδιου ειχε κανει φτερα,,,,

Α! να σημειωσω οτι δεν ειχα δικια μου μαια αλλα δεν το μετανοιωσα καθολου καθως ολες οι μαιες ηταν συνεχως διπλα μου κ με βοηθησαν πααααρα πολυ..

Εκεινη την ωρα λοιπον ερχεται η προισταμενη μαια κ μου βαζει χερακι κ βλεπει οτι ειχα πληρη διαστολη, μου λεει λοιπον δε ριχνεις ενα σπρωξιμο να δουμε τι κανουμε;;;

Και το ενα σπρωξιμο εφερε το αλλο κ σε 10 λεπτα ειχε βγει το μισο κεφαλακι (εγω να ουρλιαζω)

Με παιρνουν ακριβως απεναντι στο χειρουργειο λοιπον κ με 3 εξωθησεις ειχα ξαλαφρωσει κ η μπουμπουκα μου ειχε κανει την εμφάνιση της στις 14:20.

Το ψυχουλακι μου ειχε περιτυλιξη στο λαιμο,,,εκει ο Νικ τα ειδε ολα,,,φρικαρε κ ρωταγε γιατι δεν κλαιει,,

Με ενα τιναγμα της μαιας ακουσα το πιο ομορφο τραγουδι του κοσμου που συνεχιζει κ παιζει καθημερινα!!!!!!!!!!!!!!!

Οταν μου την εδωσαν ηρεμησε κ με κοιταζε και εγω αρχισα να λιωνω..... Αυτη η στιγμη με τον αντρα μου κ το παιδι μας αγκαλια θα ειναι παντα στο νουμερο ενα της λιστας με τις ευτυχισμενες στιγμες.........κ ακομα παραπανω..

Μεταααααα αρχιζει το μαρτυριο μου...

Οπως ειπα η απισκληριδιος ειχε εξαφανιστει, οποτε οταν ηρθε η ωρα του ραψιματος τα καταλαβα οοολα κ πονεσα τοσο οσο δεν φανταζομουν... Μερωτησε ο γιατρος να μου κανει τοπικη, λεω αργουμε; μου λεει οχι, λεω τελειωνε τοτε...

Φυσικα δεν αφησα το Νικ να φυγει κ ο καημενος τα ειδε ολα για ακομα μια φορα,,,

Αν δεν τον ειχα διπλα μου σε ολο αυτο θα αισθανομουν πολυ μονη κ αδυναμη, με βοηθησε παααααρα πολυ χωρις να κανει κατι ιδιαιτερο, απλα τον κοιταζα κ φορτιζα μπαταριες...

Κ μετα ηρθαν τα κλαματα μολις ειδα τους δικους μου που περιμεναν....

Μοναδικες στιγμες...ιδιαιτερες, αξεχαστες.....

Ελπιζω να μη σας κουρασα αλλα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας ολο αυτο που συνεβη στη ζωη μου...

Διαφημίσεις

αντε καλε..ακου εκει μας κουρασες..

τα περιεγραψες ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ που μου ρθε να κλαψω απο τη συγκινηση και εγω !!! Οντως ειναι ανεπαναληπτες στιγμες.. τυχη και ευλογια οποια γυναικα της εζησε και χαρηκε τα παιδακια της..

Αχ Δημητρα δεν πιστευω ποσο εχεο αλλαξει η ζωη μου, κ οτι ειμαι εδω ξανα και μιλαω για την ΚΟΡΗ ΜΟΥ.....

Ευλογια πραγματικα απο το Θεο...

Σνιφ! Μπραβο Αριστεα μου!Συγκινηθηκα!

Κι εγω ειχα το ιδιο θεμα, εκανε ταχυκαρδιες το μωρο αλλα επισης καπου ειχε σφηνωσει με τον πλακουντα και δε προχωρουσε η διαστολη, οποτε καναμε καισαρικη...

Πολυ με συγκινησες..Αντε να αρχισεις να μας λες για τα καμωματα της μικρης σου!

Η Ντινα ολα καλα? Ειχαμε επικοινωνια?

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

της εστειλα το πρωι μηνυμα αλλα δεν μου απαντησε ξανα.. λογικα ολα καλα θα ειναι απλα θα χει πεσει η χαζομαμα με τα μουτρα στο αντρακι της..

Aristea ετσι ειναι αγαπη μου.. και οπως λεει και η caramello αντε και εσυ να μας λες για τα καμωματα της μικρης.

Καλησπερα caramello!!

Ποσο χαιρομαι που γυρισα στο παρεακι μας!!

Εγω δεν εχω το κιν. της Ντινας, το εχει η προσπ. οποτε αν εχει νεα θα μας ενημερωσει εκεινη...

Η μικρουλα μου ειναι ησυχη σε γενικες γραμμες, εκτος απο εχτες που ηπια χυμο πορτοκαλι κ δεν ηξερα οτι δεν κανει κ προφανως δεν της αρεσε το γαλα μου κ ειχε ολη μερα γκρινια μεχρι το βραδυ..

Αχ, που να το ξερω η δολια μανα;;; χαχαχα!

Ηρθε και ο παιδιατρος εχτες και μας βρηκε τελειες..

Ειχα ανησυχησει γιατι απο το πρωι στις 11 μεχρι στις 9 το βραδυ δεν ειχε κανει τσισα της.. Αλλα μου ειπε οτι αυτο συμβαινει καμια φορα στα νεογεννητα,,

παρολαυτα το ψυχουλακι μου ειναι 2850 απο 2750 που ηταν κατα την εξοδο απο το μαιευτηριο, δηλ μεσα σε 2 μερες πηρε 100γρ.

Με καθησυχασε πολυ ο γιατρος και ειναι κ πολυ υπερ του θηλασμου, δε θα της δωσεις τπτ αλλο εκτος απο το γαλα σου, λεει, εκτος κ αν υπαρχει λογος..

Διαφημίσεις

παρολαυτα το ψυχουλακι μου ειναι 2850 απο 2750 που ηταν κατα την εξοδο απο το μαιευτηριο, δηλ μεσα σε 2 μερες πηρε 100γρ.

Με καθησυχασε πολυ ο γιατρος και ειναι κ πολυ υπερ του θηλασμου, δε θα της δωσεις τπτ αλλο εκτος απο το γαλα σου, λεει, εκτος κ αν υπαρχει λογος..

μια χαρα λοιπον!! 30 γρ ειναι ο μεσος ορος καθημερινα..keep breastfeeding!!

μια χαρα λοιπον!! 30 γρ ειναι ο μεσος ορος καθημερινα..keep breastfeeding!!

ναι εννοειται συνεχιζουμε ακαθεκτες..

Κ μου κανει εντυπωση που οι θηλες μου δεν πληγωθηκαν, επιασε αμεσως καλα η μπεμπα,,,

Με βοηθησαν πολυ οι αδελφες μου για να βρουμε καλες στασεις θηλασμου κ να μην ποναω....

ναι εννοειται συνεχιζουμε ακαθεκτες..

Κ μου κανει εντυπωση που οι θηλες μου δεν πληγωθηκαν, επιασε αμεσως καλα η μπεμπα,,,

Με βοηθησαν πολυ οι αδελφες μου για να βρουμε καλες στασεις θηλασμου κ να μην ποναω....

ευγε λοιπον!! ολα καλα!!

Καλωσηρθες Αριστεα μου!!! Να σου ζήσει πολυ συγκινηθηκα με τη περιγραφη σόυ!!

Ντινακι να σου ζησει και σενα περιμενουμε νέα σου!

Βρε κοριτσια (μιας και εχω λυσει ολα τα αλλα θεματα μου) ποτε τελειωνει αυτο το αίμα και κατα συνεπεια ποτε κανουμε σεχ!!!!!!!!!!!!

dbLDp2.png

αναλογα τη γυναικα.. σε αλλες σε 20 μερες, σε αλλες σε 40 και σε αλλες σε 80.. ειναι και ορμονικο το ζητημα.. εμενα στη κορη μου εκανε σχεδον δυο μηνες.. εκει το κοβω και παλι..

τωρα εχω φρεσκο αιμα καποιες φορες μεσα στην ημερα..

οι πονοι παντως απο την αναρρωση μεχρι την 20η μερα συνηθως κρατανε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...