Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Εμεις εχουμε πολυ γκρινια γιατι απο τις 3 το μεσημερι που ξυπνησε δε μπορεσε να ξανακοιμηθει κανονικα.Μομο λιγο αγκαλιτσα. Ειχε και αερια και πονουσε. Ανακουφιστηκε στην αλλαγη αλλα μετα ειχε γκρινια και κλαμα απο κουραση και δεν επιανε τπτ.Ηθελα να την κανω μπανιο στις 9 αλλα ετσι σκασμενη στο κλαμα να της κοβεται η ανασα δε την εβαζα. Θα εσκαγε.Οποτε βυζι να ηρεμησει και πιο μετα μπανακι.....Θα το βρουμε που θα παει...Το καθυστερω γιατι μου εχει πει η παδιατρος οσο πιο αργα, τοσο καλυτερα για ν κοιμαται το βραδυ..Τι να πω κι εγω...προσπαθω...Ελπιζω να μη το τρελανω το μωρο...:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και μένα δεν ήταν καλά τα πράγματα, η μαμά μου ήρθε να την δει στης 5 κ δεν μπορέσαμε με τίποτα να την κάνουμε καλά να κάτσει λίγο μαζί της μόλις της την έδινα έκλαιγε κ έψαχνε στήθος.Έφυγε στις 9 κ δεν είδε καθόλου το μωρό!Ακόμα κ τώρα στο στήθος είναι, όλοι μου λένε ότι την κακομαθαίνω, κακομαθαίνεται μωρό 30 ημερών?????/

weBzp2.png

qUMVp3.png

Καλα κανεις Snowflake. Κι εγω προσπαθω να την κοροιδεψω με διαφορα οταν θελω πχ να καθυστερησω την ωρα για καποιο λογο, αλλα οταν θελει στηθος, τελος! Δε κοροιδευεται με τπτ και δε πρεπει ...Ειναι πολυ μωρακιαααα!!!:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Θελω γνωμη αν ειναι καμια εδω..

Λοιπον και σημερα την πατησαμε...

Η μικρη μου κοιμηθηκε στις 9 την ωρα που ελεγα να την κανω μπανιο...Ειχε πολυ γκρινια και ειπα να της δωσω λιγο να φαει να χαλαρωσει να μη κανει μπανιο ηδη κλαιγοντας, αλλα αυτη τεζαρε και κοιμαται ακομα...Τι να κανω..?Να την ξυπνησω?Να περιμενω οτι ωρα ξυπνησει, που σημαινει 11..12..1... η να αφησουμε το μπανακι για σημερα αφου την πατησαμε και απο αυριο να την κανω νωριτερα αφου αυτο λεει το ρολογακι της προς το παρον?

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Και μένα δεν ήταν καλά τα πράγματα, η μαμά μου ήρθε να την δει στης 5 κ δεν μπορέσαμε με τίποτα να την κάνουμε καλά να κάτσει λίγο μαζί της μόλις της την έδινα έκλαιγε κ έψαχνε στήθος.Έφυγε στις 9 κ δεν είδε καθόλου το μωρό!Ακόμα κ τώρα στο στήθος είναι, όλοι μου λένε ότι την κακομαθαίνω, κακομαθαίνεται μωρό 30 ημερών?????/

μην ακους βλακειες..

αν δε θηλαζες, θα το παιρνες αγκαλια και παλι για να το παρηγορησεις και τα ιδια θα σου λεγαν..

κανεις μια χαρα οτι κανεις..

Καλα κανεις Snowflake. Κι εγω προσπαθω να την κοροιδεψω με διαφορα οταν θελω πχ να καθυστερησω την ωρα για καποιο λογο, αλλα οταν θελει στηθος, τελος! Δε κοροιδευεται με τπτ και δε πρεπει ...Ειναι πολυ μωρακιαααα!!!:D

πολυ σωστα.. σε λιγους μηνες θα απασχολουνται και με παιχνιδακια και οι παρατασεις ειναι πιο εφικτες.. τωρα ειναι αναγκη υψιστης σημασιας η τροφη και ο υπνος

Θελω γνωμη αν ειναι καμια εδω..

Λοιπον και σημερα την πατησαμε...

Η μικρη μου κοιμηθηκε στις 9 την ωρα που ελεγα να την κανω μπανιο...Ειχε πολυ γκρινια και ειπα να της δωσω λιγο να φαει να χαλαρωσει να μη κανει μπανιο ηδη κλαιγοντας, αλλα αυτη τεζαρε και κοιμαται ακομα...Τι να κανω..?Να την ξυπνησω?Να περιμενω οτι ωρα ξυπνησει, που σημαινει 11..12..1... η να αφησουμε το μπανακι για σημερα αφου την πατησαμε και απο αυριο να την κανω νωριτερα αφου αυτο λεει το ρολογακι της προς το παρον?

η αποψη μου ειναι να το αφησεις για αυριο.. αν νυσταζει θα αρχισει να κλαιει για να ξανακοιμηθει..

βεβαια αυριο αν ξυπνησει και ψαχνει στηθος ΜΗΝ της δωσεις.. πηγαινε την κατευθειαν για μπανιο και απλα θα υποστεις το κλαμα της..και εμενα ξυπνησε εννια παρα και εψαχνε στηθος σαν τρελος αλλα δεν εδωσα σημασια βουρ για μπανιο, ντυσιμο και ταισμα.. τωρα ετοιμαζεται για υπνο..αντε κιολας γιατι με εχει κουρασει διοτι εχει παλι κολικους και ζοριζεται και ποναει η πλατη μου τρομερα..

απο τη dina δεν εχω αλλο νεο, αλλωστε λογικα θα αναρρωνει απο την καισαρικη..

καλο βραδυ σε ολες και εις αυριον με υγεια και χαρουμενα νεα..

4η πανα σε 45 λεπτα..χμμμ..νομιζω οτι μας εχεις ξεπερασει..μπορει να εχουμε φτασει μεχρι 3...

Ετσι ειπα κι εγω να μη την κανω και την εχω παει ηδη στο δωματιο μας και παω κι εγω....

Εσεις κανετε μπανιο καθε μερα? Ακουσα που λενε να μη τα κανουμε καθε μερα γιατι καταστρεφουμε στο δερματακι τους τα καλα βακτηρια που τα προστατευουν...Θα μας τρελανουν? Ο καθενας λεει τα δικα του?

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

4η πανα σε 45 λεπτα..χμμμ..νομιζω οτι μας εχεις ξεπερασει..μπορει να εχουμε φτασει μεχρι 3...

Ετσι ειπα κι εγω να μη την κανω και την εχω παει ηδη στο δωματιο μας και παω κι εγω....

Εσεις κανετε μπανιο καθε μερα? Ακουσα που λενε να μη τα κανουμε καθε μερα γιατι καταστρεφουμε στο δερματακι τους τα καλα βακτηρια που τα προστατευουν...Θα μας τρελανουν? Ο καθενας λεει τα δικα του?

Κορίτσια γεια σας!Σας διαβάζω που και που..εγω είμαι απο το καφε του Ιανουαριος Φεβρουαριος 2012!

Να σας ζήσουν τα μωράκια σας και οτι επιθυμείτε!

Να ρωτήσω πόσο δύσκολο είναι να προσαρμόσεις τα μωράκια σε ένα καλό ωράριο ύπνου?? Κι εγω θα θελα με το καλό να κοιμάται κατά τις 10-11 το πολύ..:rolleyes:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Λοιπον παω να προλαβω υπνο πριν ξυπνησει..Ελπιζω να μη ξυπνησει με κεφακια χορτατη απο υπνο!:rolleyes: Αλλιως θα με δειτε παλι σε λιγο μεσα!:tongue:

Τα λεμε αυριο!! Φιλια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ..

Να ξεκινησω με τα ευχαριστα..

Η DINA MAS ΓΕΝΝΗΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΔΑΡΟ 3250γρ ΕΧΘΕΣ 30/11 ΣΤΙΣ 7 ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ..

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ DINA ΜΟΥ.. ΚΑΛΟ ΣΑΡΑΝΤΙΣΜΟ!!!

Κορίτσια γεια σας!Σας διαβάζω που και που..εγω είμαι απο το καφε του Ιανουαριος Φεβρουαριος 2012!

Να σας ζήσουν τα μωράκια σας και οτι επιθυμείτε!

Να ρωτήσω πόσο δύσκολο είναι να προσαρμόσεις τα μωράκια σε ένα καλό ωράριο ύπνου?? Κι εγω θα θελα με το καλό να κοιμάται κατά τις 10-11 το πολύ..:rolleyes:

καλως ηρθες και με το καλο να υποδεχθεις το μωρακι σου!!

ενα προγραμμα υπνου συνηθως προσαρμοζεται απο τον 3ο μηνα και μετα.. αναλογα το παιδι πιθανοτατα να μπορει και νωριτερα αλλα παιζουν ρολο πολλοι παραγοντες οπως πχ πως τρεφεται το μωρο (θηλασμος η φορμουλα), σε τι ενταση εχει κολικους κλπ

θα κανεις υπομονη ουτως η αλλως για τους πρωτους μηνες και εσυ απλα θα προσπαθεις ιδιως μετα τον πρωτο μηνα να κρατας μια σταθερα.. οπως πχ το καθημερινο μπανακι σε μια σταθερη ωρα αν ειναι δυνατον..

για το θεμα του προγραμματος ξανα..

ενα μωρο τους πρωτους μηνες εχει αναγκη το πολυ γαλα και τον πολυ υπνο.. οσο οι μηνες περνουν ο υπνος μειωνεται και αυξανεται το κινητικοψυχολογικο του προφιλ συνεπως αν τωρα πρεπει καθε φορα να το κοιμιζετε, να το ταιζετε και να το αλλαζετε και σας καταναλωνει τον μεγαλυτερο χρονο και ενεργεια, αυτο με την παροδο του χρονου θα μεταφραζεται σε αλλες δραστηριοτητες. Πχ αργοτερα μπορει να μενει ξυπνιο πιο μεγαλα διαστηματα αλλα θα μπορει να κατσει κατω απο ενα γυμναστηριο παιχνιδι και να χαζολογαει η στο ριλαξ ενω εσεις μαγειρευετε λεγοντας του ενα τραγουδι..ετσι δινετε μικρες παρατασεις στον υπνο (εκτος αν δεν την παλευει το μωρο και αποκοιμιεται ετσι η αλλιως) η στο φαγητο του (εκει προτιμουμε να μην παρεκλινουμε παρα μονο σε περιπτωση αναγκης) ωστε το βραδυ να τηρουμε ενα πιο σταθερο προγραμμα..

κατ εμε το λαθος καποιων νεων γονιων ειναι οτι απαιτουν σχεδον απο ενα βρεφος την αμεση προσαρμογη στον υπνο και αυτο επειδη δεν την παλευουν οι ιδιοι αλλα βρε παιδια.. δεν μπορουμε να ενηλικιωσουμε ενα μωρακι πριν την ωρα του..

για αυτο λοιπον, υπομονη και συστημα..καπου καλα θα οδηγησει και αυτο..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...