Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γιώτα μου, εννοείτε θα κάτσεις στον μήνα μας, Αν είναι έτσι κ εγώ πρέπει να πάω στου Οκτωβρίου!!

Αριστέαααα μου κούκλα μου!! Χρόνια πολλάααα!!Άντε τα καλύτερα γενέθλια φέτος με την κοράκλα σου!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

snowflake ακομη δεν μου χει στειλει καποιο μηνυμα..το τελευταιο το χε στειλει στις 13.13 και το βλεπω δυσκολο να χει γινει κατι απο τοτε, αλλα και να χει γινει θ αργησει να συνελθει και να στειλει μηνυμα..

περιμενω αργουτσικα να μας στειλει τιποτε.. μη πω και χαραματα..απο τη χαρα της!!

αφου ειχες τσεκαρει οτι η μικρη δεν επηρεαζεται απο τα εσπεροειδη γιατι να μην συνεχισεις να τα τρως??? δεν βλεπω το λογο.. αλλωστε ειδικα για το θεμα του θηλασμου δεν ειναι κανονας το τι πρεπει να τρωμε και τι οχι.. με τις δοκιμες βλεπουμε τι αρμοζει στη καθε περιπτωση..

εμενα ο μικρος σφιγγεται συνεχως.. εχει μονιμα αερια και ΜΟΝΙΜΑ λερωνει την πανα του σαν κουτσουλιες πραγμα που τον ενοχλει και διαμαρτυρεται συν οτι συγκεεται πολυ ευκολα, αρα καθε λιγο και λιγακι του αλλαζω πανα.. πχ σε μια νυχτα μπορει να χω χαλασει και 8 πανες ετσι για πλακα! ασυμφορος εντελως αλλα αν δεν τον αλλαξω ειτε γκρινιαζει ειτε ερεθιζεται το δερμα του..και 3 φορες μεσο ορο στο 24ωρο γεμιζει καπως η πανα του με κακακια υδαρη σχετικα, στο χρωμα και στην υφη της μουσταρδας με κοκκους.. παντως σαν ποσοτητα ειναι λιγοτερα απο οτι εκανε η κορη μου σαν βρεφος..

Χαχα! Τις κουτσουλιες τις εχουμε κι εμεις οταν δεν εχουμε χειμαρρο! Και δε μπορεις και να το αφησεις! Θα μαθω σιγα σιγα να μη λυπαμαι τις πανες. Εχουμε βρει ενα σουπερμαρκετ που εχει καλες τιμες σε πανες.Αλλα και παλι....

Το κοριτσι μας λετε να ταλαιπωρειται ακομα?:-(

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

snowflake ακομη δεν μου χει στειλει καποιο μηνυμα..το τελευταιο το χε στειλει στις 13.13 και το βλεπω δυσκολο να χει γινει κατι απο τοτε, αλλα και να χει γινει θ αργησει να συνελθει και να στειλει μηνυμα..

περιμενω αργουτσικα να μας στειλει τιποτε.. μη πω και χαραματα..απο τη χαρα της!!

αφου ειχες τσεκαρει οτι η μικρη δεν επηρεαζεται απο τα εσπεροειδη γιατι να μην συνεχισεις να τα τρως??? δεν βλεπω το λογο.. αλλωστε ειδικα για το θεμα του θηλασμου δεν ειναι κανονας το τι πρεπει να τρωμε και τι οχι.. με τις δοκιμες βλεπουμε τι αρμοζει στη καθε περιπτωση..

εμενα ο μικρος σφιγγεται συνεχως.. εχει μονιμα αερια και ΜΟΝΙΜΑ λερωνει την πανα του σαν κουτσουλιες πραγμα που τον ενοχλει και διαμαρτυρεται συν οτι συγκεεται πολυ ευκολα, αρα καθε λιγο και λιγακι του αλλαζω πανα.. πχ σε μια νυχτα μπορει να χω χαλασει και 8 πανες ετσι για πλακα! ασυμφορος εντελως αλλα αν δεν τον αλλαξω ειτε γκρινιαζει ειτε ερεθιζεται το δερμα του..και 3 φορες μεσο ορο στο 24ωρο γεμιζει καπως η πανα του με κακακια υδαρη σχετικα, στο χρωμα και στην υφη της μουσταρδας με κοκκους.. παντως σαν ποσοτητα ειναι λιγοτερα απο οτι εκανε η κορη μου σαν βρεφος..

Ti χρησιμοποιείς για το σύγκαμα??

weBzp2.png

qUMVp3.png

Διαφημίσεις

το κοριτσι μας μολις μπαινει μεσα για καισαρικη καθως το μπεμπε δεν κουναει ρουπι..

τουλαχιστον ας τελειωσει για να μην παιδευεται αλλο αν και οπως μου χε γραψει πονους εντονους δεν ειχε..

καλη λευθερια dinaki!!

Ti χρησιμοποιείς για το σύγκαμα??

εναλλαξ sudocream και frezyderm κρεμα ..

σε αυτον επειδη η υγασια απο τα κακα και τα αερια ειναι συνεχομενη δεν φευγει ευκολα.. απλα η sudocream ειναι πιο παχια και μενει πανω στο δερμα ενω η frezyderm αν και πιο δραστικη ειναι πιο υδαρρης..

και επισης βαζω και φυσιολογικο ορο για να ψηνει το συγκαμα σε μερικα αλλαγματα..

εναλλαξ sudocream και frezyderm κρεμα ..

σε αυτον επειδη η υγασια απο τα κακα και τα αερια ειναι συνεχομενη δεν φευγει ευκολα.. απλα η sudocream ειναι πιο παχια και μενει πανω στο δερμα ενω η frezyderm αν και πιο δραστικη ειναι πιο υδαρρης..

και επισης βαζω και φυσιολογικο ορο για να ψηνει το συγκαμα σε μερικα αλλαγματα..

Μήπως να γράψεις βιβλίο??!!:P:p:p:p

Και μένα μόνιμο κόκκινο κωλαράκι έχει!!!Βάζω sudo!!

Παράγγειλα κ αυτό http://mamalydia.wordpress.com/waxbee_mamalydia/

weBzp2.png

qUMVp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!

Χθες κοιμηθήκαμε καλύτερα, η μικρή κοιμήθηκε στην μεριά του άντρα μου και ο αντρας μου κοιμήθηκε κάτω οριζόντια στο κρεββάτι χαχαχαχ.

Είχε όμως αποτέλεσμα κοιμήθηκε πολύ καλά το βράδυ!!

Δήμητρα παίρνει 80-100γρ.. ημερησίως?? Στάνταρ? Δεν είναι πολλά?? Ας τα παίρναμε κ εμείς βέβαια κ θα έβλεπες πάρτυ που θα έκανα!!

Σοφία μου, λυπάμαι που πέρασες τόσο δύσκολα!!Αλλά περασμένα ξεχασμένα ε? Ελπίζω να πάνε όλα καλά με τον θηλαμσό!1

Αρτεμη μου μια χαρά τα 80-100, εμένα δεν τα πίνει με τίποτα!! Το πολύ 70μλ.

Δεν σου είπαν τίποτα για εσπεριδοειδή? Γιατί μου λείπουν πολύ τα μανταρίνια, αν κ στην αρχή έτρωγα γιατι δεν ήξερα κ η μικρή ήταν μια χαρά!!

Το μόνο που με ανησυχεί λίγο, είναι ότι πιέζετε πολύ όταν κάνει κακάκια και ας βγάζει κ υγρά εσάς πιέζονται? Που και πού ρίχνει κ ένα κλάμα για δευτερόλεπτα όμως!!

Καραμέλο και εγώ είμαι της άποψης να την αφήνεις να κοιμάται, εκτός αν βέβαια θες να φτιάξεις τον βραδινό ύπνο, που πιστεύω ότι είναι νωρίς ακόμα!!

Χαίρομαι πού ήρθες στην παρέα μας!!Γιατί με της γεννήσεις είχε πέσει λίγο ησυχία!!

Οι θηλές μου πολύ καλύτερα έβαλα purelan, έμεινα κ χωρίς σουτιέν το βράδυ μια χαρά!

μας ειπαν τωρα που θυμαμαι οτι μπορε η πορτοκαλαδα να φερει ξινιλα αλλα παλι εξαρταται πως θα αντιδρασει το καθε μωρο. και μενα μερικες φορες πιεζεται στα κακα αλλα οχι πολυ ισα για να καταλαβεις τι κανει!

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

οντως ρε συ πολλες πανες!!

μπορει να τον εχω κανει μπανιο να τον εχω αλλαξει και τσουπ παλι κακακια!!

dbLDp2.png

οντως ρε συ πολλες πανες!!

μπορει να τον εχω κανει μπανιο να τον εχω αλλαξει και τσουπ παλι κακακια!!

εσυ λες αυτο??? που τον αλλαζω και με το που βαζω την καθαρη πανα.. τσουπ!! να αερια μαζι με κακακια και αντε παλι απο την αρχη!! και μπορει να τον εχω και λιγα λεπτα γυμνο πριν με τα ποδαρακια σηκωμενα και να εχει ηδη αεριστει..

μιλαμε για πανες πεταμενες ετσι για πλακα.. δεν ειναι τυχαιο κιολας που αρκετες εταιρειες στα νουμερα 1 και 2 δεν εχουν μεγαλες συσκευασιες αλλα μικρες.. επειδη ετσι καταναλωνεις περισσοτερες.. εμεις αισιως στις libero φευγουμε απο το Νο 1 και παμε στο 2 απλα το κραταω ακομη γιατι εχω αλλα δυο πακετα να τελειωσω..

εσυ λες αυτο??? που τον αλλαζω και με το που βαζω την καθαρη πανα.. τσουπ!! να αερια μαζι με κακακια και αντε παλι απο την αρχη!! και μπορει να τον εχω και λιγα λεπτα γυμνο πριν με τα ποδαρακια σηκωμενα και να εχει ηδη αεριστει..

Μα ακριβως το ιδιο?? χαχαχααα!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

μιλαμε για πανες πεταμενες ετσι για πλακα.. δεν ειναι τυχαιο κιολας που αρκετες εταιρειες στα νουμερα 1 και 2 δεν εχουν μεγαλες συσκευασιες αλλα μικρες.. επειδη ετσι καταναλωνεις περισσοτερες.. εμεις αισιως στις libero φευγουμε απο το Νο 1 και παμε στο 2 απλα το κραταω ακομη γιατι εχω αλλα δυο πακετα να τελειωσω..

οντως ρε συ και αναρωτιόμουν γιατι ειναι μικρη η συσκευασία. να ναι καλα τα διαφημιστικα ακομα αυτα χρησιμοποιούμε!!

dbLDp2.png

ενα παραδειγμα.. μου κοιμαται ο μπεμπης απο το μεσημερι.. ξυπναει ανα 2-3 ωρες, θηλαζει, ναρκωνεται, ξανακοιμαται.. τι φασαρια, τι φωτα.. μεχρι τωρα ειναι σε αυτη τη φαση.. στο επομενο ξυπνημα θα τον κανω ενα μπανιο και αντε να δουμε ποτε θα κοιμηθει..

μου κανει τη μερα νυχτα και δεν μ αρεσει αλλα για την ωρα το ανεχομαι..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...