Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

αντε να δουμε τι νεα θα μας φερει η dina.. ελπιζω και η giotar συντομα..

Tα νεα απο τη Γιωτα ειναι οτι ειχα ενα πολυ ηρεμο βραδυ..καμια ενοχληση....οποτε μαλλον πρεπει να αλλαξω τοπικ και να εγγραφω στις μαμαδες Δεκεμβριου...:)

Nα εχετε μια ομορφη μερα!!! Φιλακια!

eNortjKzUjI0NTS2MFOyBlwwFYUC1Q,,18.png

eNortjKzUjI0NTS2MFayBlwwFXwC0g,,90.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν υπαρχει τοπικ.. Δεκεμβριου!! Θα μας ανεχτεις λοιπον!!:tongue::tongue::tongue:

γεννα εσυ και ολοι οι καλοι χωρανε!!

δηλαδη τωρα που μας γνωρισες θα μας την κοπανησεις?? ΕΕΕΕΕΕ ΟΧΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ!!!!

:tongue::tongue::tongue:

καλημερα κοριτσακι!

Καλημέρα καλημέρα!!!

Δημητρούλα μου καλημέρα και σε όλα τα κορίτσια!!

Καταρχάς συγχαρητήρια σε όλες τις μανούλες να μας ζήσουν τα μωράκια μας!!

Αριστέα μου έχεις τις καλύτερες ευχές μου!!!

Ντινάκι μου άντε με ένα πόνο!! Ελπίζω να μην ταλαιπωρηθείς πολύ!!

Τα δικά μου νέα... Γυρίσαμε σπίτι την περασμένη Παρασκευή τελικά! Εγώ νόμιζα οι καισαρικές κάθονται 5 μέρες αλλά τελικά είναι 4 μέρες σαν το φυσιολογικό τοκετό! Αυτό το έμαθα μισή ώρα πριν φύγω απ' το νοσοκομείο και 10 λεπτά απ' τη στιγμή που μου έβγαλαν τον ορό!!!! Φαντάζεστε έφυγα άρον άρον σαν τρελή!! Δεν θα άντεχα και άλλη παραπάνω χρέωση!! Εξάλλου μας στοίχισε 2500 ευρώ παραπάνω λόγω των επιπλοκών μου στην καισαρική!! Τις μέρες στο μαιευτήριο δεν θέλω να τις θυμάμαι!! Πονούσα πολύ!!! Πάαααρα πολύ και ταυτόχρονα προσπαθούσα να βάζω και τη μπέμπα στο στήθος για να μην κάνω ζημιά στο θηλασμό. Βέβαια δυο φορές τη μέρα δεν απέφυγα να δίνω το μωρό μέσα, δεν άντεχα και κατά συνέπεια έπινε και ξένο γάλα. Οι εντυπώσεις μου απ΄το rooming in παρόλα αυτά είναι θετικές, σίγουρα θα το ξαναέκανα αν και τρεις γυναίκες με τρία μωρά να κλαίνε σε ένα δωμάτιο ήταν εξαντλητικό γιατί όταν ησύχαζε το ένα έκλεγε το άλλο και έτσι δεν μπορούσα έστω λίγο να ξεκουραστώ. Άσε που αισθανόμουνα και άσχημα γιατί κρατιόμουν να μην βογκάω για να μην ενοχλώ ... βλακεία μου αλλά έτσι είμαι... Στο Ιασώ το προσωπικό σε γενικές γραμμές με λίγες εξαιρέσεις ΧΆΛΙΑ!!! Κάθε μια που έμπαινε μέσα στο δωμάτιο από νοσηλεύτρια μέχρι μαία είχε την δική της άποψη... Σε μισή ώρα άκουγες τρεις τέσσερις διαφορετικές απόψεις για το θηλασμό και το τι να κάνεις. Αν δεν είχες δική σου άποψη σάλταρες για το τι να κάνεις! Δηλαδή δεν υπήρχε μία υπεύθυνη για να σε ενημερώσει όποια πέρναγε έλεγε και κάτι και ο Θεός βοηθός! Σίγουρα κάθε περίπτωση είναι διαφορετική όμως στην ίδια κοπέλα έλεγε κάθε μια που πέρναγε διαφορετικά πράγματα.

Τέλος πάντων σε γενικές γραμμές δεν ήταν όπως στις άλλες μου γέννες που στο μαιευτήριο ήταν οι καλύτερες μου μέρες. Ίσως γιατί πόναγα, ίσως γιατί δεν ήμουν μόνη μου, ίσως τα χρήματα και όλα αυτά μαζί.

Εδώ στο σπίτι όλα καλά προς το παρόν. Χθές καταφέραμε για πρώτη μέρα να φαει χωρίς συμπλήρωμα μόνο δικό μου γάλα απ΄το στήθος. Αρχικά έδινα μια φορά ξένο 60 μλ τη μέρα. Μετά αγόρασα το swing έδωσα μια φορά δικό μου για συμπλήρωμα πάλι 60 μλ. και χθες τίποτα. Κάνει δίωρα τρίωρα και κοιμάται.Σε γενικές γραμμές πάμε καλά. Επέμενα πάρα πολύ και ελπίζω να εδραιωθεί ο θηλασμός αν και σήμερα τη ζύγισα και σε τρεις μέρες πήρε μόνο 30 γρ. απ' τη Κυριακή που ήρθε η παιδίατρος και τη είδε... Ανησυχώ λιγάκι. Ίσως είναι η προσαρμογή στο θηλασμό και πάρει μπρος από εδώ και πέρα. Η γιατρός πάντως τη βρήκε μια χαρά. Και αν δεν χόρταινε θα κοιμόταν? Δεν θα έκλεγε? Αυτό με το βάρος με άγχωσε!!

NQt5p2.png

Διαφημίσεις

sofia μου καλως ορισες ξανα..

λυπαμαι που περασες τοσο δυσκολα.. οσο για το Ιασω τελικα δεν ειχα πεσει εξω.. ειναι στην καρακοσμαρα τους.. αλλα και εγω ηθελα να φυγω απο εκει μεσα και το μονο που με κραταγε ηταν η σκεψη πως ημουν μεσα γιατι κατι καλο συνεβει στη ζωη μου και οχι για καποιο δυσαρεστο λογο..

τα δε κρεβατια δεν τα μπορουσα με τιποτε..

καλη αναρρωση να εχεις και να επιμεινεις με το θηλασμο αν εχεις κουραγια.. για το βαρος δνε θα σου λεγα να αγχωθεις ακομη διοτι εισαι σε μεταβατικο σταδιο απο το συμπληρωμα και ειναι λογικο να θελει χρονο για να δεις πως θα εξελιχθει.. ο μεσος ορος ειναι 30 γρ ημερησιως και ελπιζω οτι θα τα καταφερεις..

εμενα ο μπουλης για την ωρα παιρνει ημερησιως 80-100 γρ φθασαμε 4580 εχθες..καλα ειναι so far μη το ματιαξω το μικρο βουδα..χαχα!

sofia μου καλως ορισες ξανα..

λυπαμαι που περασες τοσο δυσκολα.. οσο για το Ιασω τελικα δεν ειχα πεσει εξω.. ειναι στην καρακοσμαρα τους.. αλλα και εγω ηθελα να φυγω απο εκει μεσα και το μονο που με κραταγε ηταν η σκεψη πως ημουν μεσα γιατι κατι καλο συνεβει στη ζωη μου και οχι για καποιο δυσαρεστο λογο..

τα δε κρεβατια δεν τα μπορουσα με τιποτε..

καλη αναρρωση να εχεις και να επιμεινεις με το θηλασμο αν εχεις κουραγια.. για το βαρος δνε θα σου λεγα να αγχωθεις ακομη διοτι εισαι σε μεταβατικο σταδιο απο το συμπληρωμα και ειναι λογικο να θελει χρονο για να δεις πως θα εξελιχθει.. ο μεσος ορος ειναι 30 γρ ημερησιως και ελπιζω οτι θα τα καταφερεις..

εμενα ο μπουλης για την ωρα παιρνει ημερησιως 80-100 γρ φθασαμε 4580 εχθες..καλα ειναι so far μη το ματιαξω το μικρο βουδα..χαχα!

Ναι έτσι νομίζω και εγώ. Επειδή κόψαμε το συμπλήρωμα τώρα είναι σε φάση προσαρμογής. Απλά ξέρεις πως είναι με τους παιδίατρους, αν και η δική μου υπέρ μου ακούστηκε γιατί όταν τη ρώτησε ο άντρας μου πιο είναι το καλύτερο γάλα εννοώντας ξένο γάλα εκείνη είπε "της μητέρας της! Μάλλον δεν θα χρειαστείτε άλλο!" Μου άρεσε γενικότερα σαν γιατρός ... Θα δείξει...

NQt5p2.png

Διαφημίσεις

Εμας στο νοσοκομειο μας εκαναν ενημερωση γαι τη διατροφη και δεν ειπαν τιποτα για γαλοκτοκομικα. μονο κουκια ειπαν να μη τρωμε και προιοντα light στη ζαχαρη(ασπαρταμη). γενικα εγω στη διατροφη μου δεν εχω αλλαξει τιποτα και δεν εχω παρατηρησει και κατι στο μωρο!

και μενα ο μικρος τρωει περιπου 80-100μλ

dbLDp2.png

Ωχ, ελπιζω να μη ταλαιπωρηθει πολυ η Dina...:(

Για την Ασπαρταμη δεν εχω ξανακουσει...Τοσο σοβαρο ειναι για να σου πει κουκια και ασπαρταμη ?? :eek:

Δε τρωω τπτ με ασπαρταμη, αλλα επειδη ετυχε...δε μου το εχει πει κανεις...:rolleyes:

Σοφια μου λυπαμαι που ταλαιπωρηθηκες. Κι εγω καισαρικη εκανα τελικα. Τι επιπλοκες ειχες? Περαστικα και να σου ζησει!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Ωχ, ελπιζω να μη ταλαιπωρηθει πολυ η Dina...:(

Για την Ασπαρταμη δεν εχω ξανακουσει...Τοσο σοβαρο ειναι για να σου πει κουκια και ασπαρταμη ?? :eek:

Δε τρωω τπτ με ασπαρταμη, αλλα επειδη ετυχε...δε μου το εχει πει κανεις...:rolleyes:

Σοφια μου λυπαμαι που ταλαιπωρηθηκες. Κι εγω καισαρικη εκανα τελικα. Τι επιπλοκες ειχες? Περαστικα και να σου ζησει!!

η ασπαρταμη εχει ενοχοποιηθει ακομα και για νοητικη υστερηση(pku)

τα κουκια ειναι σε περιπτωση που εχει ελλειψη ενζυμου,οταν μαθεις οτι δεν εχει τοτε δεν υπαρχει προβλημα!

dbLDp2.png

Ναι για τα κουκια το ξερω και απο την εγκυμοσυνη. Για την ασπαρταμη δε το ειχα ακουσει. Ειναι δυνατον να ειναι τοσο σοβαρο και να μη μου το εχουν πει?? ελεος! Ευχαριστω βρε κοριτσακι....

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Καλησπέρα κορίτσια!!

Χθες κοιμηθήκαμε καλύτερα, η μικρή κοιμήθηκε στην μεριά του άντρα μου και ο αντρας μου κοιμήθηκε κάτω οριζόντια στο κρεββάτι χαχαχαχ.

Είχε όμως αποτέλεσμα κοιμήθηκε πολύ καλά το βράδυ!!

Δήμητρα παίρνει 80-100γρ.. ημερησίως?? Στάνταρ? Δεν είναι πολλά?? Ας τα παίρναμε κ εμείς βέβαια κ θα έβλεπες πάρτυ που θα έκανα!!

Σοφία μου, λυπάμαι που πέρασες τόσο δύσκολα!!Αλλά περασμένα ξεχασμένα ε? Ελπίζω να πάνε όλα καλά με τον θηλαμσό!1

Αρτεμη μου μια χαρά τα 80-100, εμένα δεν τα πίνει με τίποτα!! Το πολύ 70μλ.

Δεν σου είπαν τίποτα για εσπεριδοειδή? Γιατί μου λείπουν πολύ τα μανταρίνια, αν κ στην αρχή έτρωγα γιατι δεν ήξερα κ η μικρή ήταν μια χαρά!!

Το μόνο που με ανησυχεί λίγο, είναι ότι πιέζετε πολύ όταν κάνει κακάκια και ας βγάζει κ υγρά εσάς πιέζονται? Που και πού ρίχνει κ ένα κλάμα για δευτερόλεπτα όμως!!

Καραμέλο και εγώ είμαι της άποψης να την αφήνεις να κοιμάται, εκτός αν βέβαια θες να φτιάξεις τον βραδινό ύπνο, που πιστεύω ότι είναι νωρίς ακόμα!!

Χαίρομαι πού ήρθες στην παρέα μας!!Γιατί με της γεννήσεις είχε πέσει λίγο ησυχία!!

Οι θηλές μου πολύ καλύτερα έβαλα purelan, έμεινα κ χωρίς σουτιέν το βράδυ μια χαρά!

weBzp2.png

qUMVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...