Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Συγχαρητήρια!!! Εύχομαι κ με μια τεράστια χοριακή!!

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Ντινακι μου με το καλο να υποδεχτεις το θαυματακι σου! Με εναν πονο κοριτσακι μου!!!!!!!

Καλησπερα σε ολες...αδυνατον να σας παρακολουθησω! Καλε τρεχετε πολυυυυυ....μαρη προσπ πως προλαβαινεις να μπαινεις με 2 παιδια και μαλιστα το 2ο να ειναι νεογεννητο? Σου βγαζω το καπελο...δεν ξερω τι αλλο να πω!!!!

Εμεις μεγαλωνουμε ταχεως...τρωει σαν λιμασμενος ο μπεμπακος μας και εννοειται οτι απο την λαιμαργια συνεχεια κανει γουλιες και μετα ξαναμανα ζιζι!!!!

Παω γιατι ειναι η ωρα για αρμεγμα...χιχιχι!!!

Φιλια σε ολες και με το καλο οι υπολοιπες γεννες...σας σκεφτομαι και σας αγαπω πολυ....!!!!!!!

Καληνυχτα!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα!

Η μικρη επιτελους κοιμηθηκε το απογευμα κανονικα στο κρεβατι της, την επεσα κι εγω λιγο, αλλα ακομα κοιμαται και πρεπει να την ξυπνησω...μου εχει πει η παιδιατρος να μη την αφηνω πανω απο 4 ωρες κατα τη διαρκεια της μερας για να κοιμαται καλυτερα το βραδυ. Ποια η αποψη σας επ αυτου? Εσις τι κανετε? Τα αφηνετε να ξυπνησουν οποτε θελουν η τα ξυπνατε οταν παρακοιμηθουν?

Επιστρεφω..

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Ποσο παρηγοριεμαι που τραβαμε τα ιδια!!

Ετσι το κανω με το ρεψιμο. Χτυπηματακια εναλλαξ με τριψιμο, αλλα δε μου ρευεται παντα. Θα κανω και το δευτερο γυρο. Το εκανα και με το γονατο. Εκει χτυπιεται χειροτερα. Το θεμα ειναι οτι οταν το κανω εχει ξυπνησει για τα καλα και μετα θελει ξανα γλαρωμα με βυζι γιατι το βραδυ δε παιζει να κανω νανουρισμα 2 ωρες...

Στο κρεβατι τη βαζω αν στο ενδιαμεσο ξυπνημα δε ξανακοιμαται ευκολα, και φτασουμε 5-6 η ωρα το πρωι, για να κοιμηθει λιγο ακομα...εγω βεβαια δε κοιμαμαι πολυ καλα.βαζω το χερι μου οπως λες προσπερ η το μαγκωνω καπως στα σεντονια...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Εσεις που θηλαζετε, γαλακτοκομικα τρωτε? Σας ρωτησα και θυμαμαι τι μου ειπε η προσπερ για την αλλεργια κλπ...αλλα οι υπολοιπες τι κανετε? Τα εχετε κοψει? Μηπως να δοκιμασω να τα κοψω να δω τι θα κανει η κοιλιτσα?

Επισης παιρνω και σιδηρο....Ειχα χαμηλο και μου ειπε να συνεχισω ο γιατρος..αλλα διαβασα οτι μπορει να επηρεαζει. Το σταματησα 2-3 μερες αλλα δεν ειδα διαφορα//μηπως δεν ηταν αρκετο..δε ξερω τι να κανωωω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Εγω caramello τα σταμάτησα τα γαλακτοκομικα για λίγες μέρες αλλα δεν είδα διάφορα, ασε που απο εκείνη την μετά σταμάτησε να μου κανει κακα σε κάθε γεύμα κ τα κανει μια φορά την ημέρα η ανά δυο μέρες.. Τα συνεχίζω τώρα αλλα όχι σε μεγάλες ποσότητες.. Η δικια μου την ημέρα ξυπνάει ανά 2 ώρες,το μεσημέρι κοιμάται ένα καλο τρίωρο κ το βράδυ απο τις 9μιση που θα την κάνω μπάνιο κ θα την ταισω θα μου κοιμηθει στις 12 τελικά , όλες αυτές τις ώρες τρώει- ρευτει κ ξανα μάνα απο την αρχή.. 12 που θα κοιμηθει ξυπνάει στις 4 μερικές φορες κ 5 παρα.. Σαν να έχει βάλει ξυπνητήρι.. Αλλα δεν την ξυπνάει.. Τις πρώτες μέρες την ξυπνουσα.. Τώρα θεωρώ επειδή τρώει πολυ μέχρι να κοιμηθει άρα είναι χορτατη...

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

Αχ Λια, αυτο με τα κακα...εμενα κανει πολλεεεεες φορες τη μερα...Τελειως ασυμφορη!:tongue:

Μερικα βραδυα εχω παρατηρησει κι εγω το"ξυπνητηρι" που λες. Κοιταω το ρολοι με το που ακουω ουααα και ειναι απιστευτο!

Τελικα ξυπνησε μονη της και καναμε μπανιο...δε μ αρεσει να την ξυπναω. Τωρα κοιμαται αγκαλιτσα αλλα ηδη εχουμε μια αποτυχημενη προσπαθεια για κρεβατακι...οπλιζομαι με υπομονη γιατι προβλεπεται δυσκολη νυχτα!:rolleyes:

Σ ευχαριστω για τις πληροφοριες που μοιραστηκες!;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Καλησπερα!

Η μικρη επιτελους κοιμηθηκε το απογευμα κανονικα στο κρεβατι της, την επεσα κι εγω λιγο, αλλα ακομα κοιμαται και πρεπει να την ξυπνησω...μου εχει πει η παιδιατρος να μη την αφηνω πανω απο 4 ωρες κατα τη διαρκεια της μερας για να κοιμαται καλυτερα το βραδυ. Ποια η αποψη σας επ αυτου? Εσις τι κανετε? Τα αφηνετε να ξυπνησουν οποτε θελουν η τα ξυπνατε οταν παρακοιμηθουν?

Επιστρεφω..

η κοινη ιατρικη αποψη ειναι να μη ξυπνας ενα μωρο γιατι κατα τη διαρκεια του υπνου αναπτυσσεται.. αλλα.. προκειμενου να κανει την ημερα νυχτα και τη νυχτα μερα καλυτερα να το ξυπνας μαλλον.. παντως οσον αφορα τον θηλασμο στο 3ωρο το πολυ το περνεις και ας κοιμαται και το βαζεις στο στηθος..σχεδον παντα τρωνε ενω παραλληλα κοιμουνται.

Ποσο παρηγοριεμαι που τραβαμε τα ιδια!!

Ετσι το κανω με το ρεψιμο. Χτυπηματακια εναλλαξ με τριψιμο, αλλα δε μου ρευεται παντα. Θα κανω και το δευτερο γυρο. Το εκανα και με το γονατο. Εκει χτυπιεται χειροτερα. Το θεμα ειναι οτι οταν το κανω εχει ξυπνησει για τα καλα και μετα θελει ξανα γλαρωμα με βυζι γιατι το βραδυ δε παιζει να κανω νανουρισμα 2 ωρες...

Στο κρεβατι τη βαζω αν στο ενδιαμεσο ξυπνημα δε ξανακοιμαται ευκολα, και φτασουμε 5-6 η ωρα το πρωι, για να κοιμηθει λιγο ακομα...εγω βεβαια δε κοιμαμαι πολυ καλα.βαζω το χερι μου οπως λες προσπερ η το μαγκωνω καπως στα σεντονια...

δεν υπαρχουν και πολλα που μπορεις να κανεις.. ειναι γλυκο ναρκωτικο το στηθος της μαμας..αλλα και παλι..αν σου κοιμαται πολλες ωρες την ημερα ασχετα αν ειναι στην αγκαλια σου κοιτα να το περιορισεις..θα κουραζεται ετσι και θα κοιμαται περισσοτερο τη νυχτα..λογικα..

Εσεις που θηλαζετε, γαλακτοκομικα τρωτε? Σας ρωτησα και θυμαμαι τι μου ειπε η προσπερ για την αλλεργια κλπ...αλλα οι υπολοιπες τι κανετε? Τα εχετε κοψει? Μηπως να δοκιμασω να τα κοψω να δω τι θα κανει η κοιλιτσα?

Επισης παιρνω και σιδηρο....Ειχα χαμηλο και μου ειπε να συνεχισω ο γιατρος..αλλα διαβασα οτι μπορει να επηρεαζει. Το σταματησα 2-3 μερες αλλα δεν ειδα διαφορα//μηπως δεν ηταν αρκετο..δε ξερω τι να κανωωω...

δοκιμασε να τα κοψεις αλλα βρε παιδια απορω?? αν τα κοψουμε τι στο καλο θα τρωμε?? τα 3/4 της διατροφης περιεχει γαλα εστω και ιχνη..

αφηστε που δεν μπορω εγω χωρις γαλα.. εχθες δεν ηπια και ισα που εβαλα για να βραχουν τα δημητριακα μου..τα οποια ειναι και τα μονο που τρωω για να πηγαινω τουαλετα..τα πρασινα λαχανικα τα εκοψα..

Αχ Λια, αυτο με τα κακα...εμενα κανει πολλεεεεες φορες τη μερα...Τελειως ασυμφορη!:tongue:

Μερικα βραδυα εχω παρατηρησει κι εγω το"ξυπνητηρι" που λες. Κοιταω το ρολοι με το που ακουω ουααα και ειναι απιστευτο!

Τελικα ξυπνησε μονη της και καναμε μπανιο...δε μ αρεσει να την ξυπναω. Τωρα κοιμαται αγκαλιτσα αλλα ηδη εχουμε μια αποτυχημενη προσπαθεια για κρεβατακι...οπλιζομαι με υπομονη γιατι προβλεπεται δυσκολη νυχτα!:rolleyes:

Σ ευχαριστω για τις πληροφοριες που μοιραστηκες!;)

αν και ακομη ειναι νωρις για σταθερο προγραμμα, ειμαι της αποψης να κανετε ενα μπανακι καθε βραδυ..αυτο χαλαρωνει τα μωρα και σιγα σιγα θα σας βοηθησει να χτισετε ενα προγραμμα που τα μωρα το χουν αναγκη διοτι τα κανει να νοιωθουν ασφαλεια..

πχ εχθες ξυπνησε, τον εκανα μπανιο, τον ταισα και ξεραθηκε στον υπνο 3 ωρες (εμενα παραπανω δεν κοιμαται.. ειμαστε μεταξυ 1 εως 3 ωρες).. το κανει καθε φορα..

σε γενικες γραμμες μην περιμενετε να σας κοιμουνται σερι οπως τα παιδια που δεν θηλαζουν.. θα χετε ξυπνηματα απο 1 εως εκατον μια και αναλογα το χαρακτηρα του παιδιου..

οπως και να χει ειναι νωρις πριν τους 3 μηνες να μιλαμε για "προγραμμα υπνου"..αυτο εινια πιο εφικτο στα μωρα που πινουν φορμουλα

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Τι να πω...ακουω αυτα που μου λεει η παιδιατρος...:( Να μη την αφηνω πανω απο 4 ωρες τη μερα να κοιμαται.Αν και τις τελευταιες μερες κοιμαται ελαχιστα τη μερα και ριχνει ενα καλο αργα το απογευμα. Ισα για να μου χαλασει το βραδυνο!

Εκοψες και τα πρασινα? Εμενα γιατι μου ειπε να τρωω και πρασινα και εσπεριδοειδη και γαλακτοκομικα? Απλα μεχρι 2 μεριδες...:confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Ετσι κανουμε καθε βραδυ! Μπανακι οσο πιο αργα παει για να κοιμηθει καλυτερα το βραδυ. Ξυπνησε μονη της ευτυχως και δε χρειαστηκε να την ξυπνησω. Μετα κοιηθηκε 2 ωρες και κατι και μετα ξυπνουσε ανα μια ωρα μεχρι τις 6 και τελος. Τωρα ειμαστε ξυπνιες! Προς το παρον φρονιμες!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Λοιπον, τα νεα απο την dina λενε οτι τη νυχτα της εβαλαν υποθετο για να μαλακωσει ο τραχηλος, δε πονουσε, το πρωι της εκαναν κολπικη εξεταση και το μωρο ειναι πλαι και πισω, ενω εχει διαστολη 2.. αρα μαλλον εχει μελλον μπροστα της.. για να δουμε..

μακαρι να μην ταλαιπωρηθει..

Καλημερα!

Τι να πω...ακουω αυτα που μου λεει η παιδιατρος...:( Να μη την αφηνω πανω απο 4 ωρες τη μερα να κοιμαται.Αν και τις τελευταιες μερες κοιμαται ελαχιστα τη μερα και ριχνει ενα καλο αργα το απογευμα. Ισα για να μου χαλασει το βραδυνο!

Εκοψες και τα πρασινα? Εμενα γιατι μου ειπε να τρωω και πρασινα και εσπεριδοειδη και γαλακτοκομικα? Απλα μεχρι 2 μεριδες...:confused:

βασικα σε αυτη τη περιοδο των κολικων αρχιζω να πιστευωπως οτι και να κοψουμε.. δωρον αδωρον..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...