Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Καλημέρα!! Πόσο χάρηκα!! Είδες κορίτσι μου;;; Τελικά οι πονοκέφαλοι όπως και στην δική μου περίπτωση ήταν σημάδι εμφύτευσης!! Να έχεις μια τέλεια χοριακη 🥰

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Γλυκουλες μανουλιτσες, σας ευχαριστω πολυ πολυ πολυ ολες για τις ευχες!!!!!

Θα τα πουμε συντομα!!!!

Και επισημως, θελω να αποχαιρετησω την ομορφη κοιλιτσα (κοιλαρα) που τοσο λατρεψα τοσους μηνες....

...για να δουμε τι θα βγει απο το Kinder εκπληξη....

Αχ, ειμαι πολυ συγκινημενη... Σε λιγο θαρθει και η μανουλα μου τοσο καιρο εχω να τη δω.... :D:D:D:D

Σας φιλωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γιωτα κι εσυ με εναν πονο!!!

Γειαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pregnant.jpg

(δεν ειναι η δικια μου... :rolleyes: μοιαζει ομως...)

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και κατι αλλο! Νομιζω οτι οταν την κραταω εγω και προσπαθω να την ηρεμησω με αλλο τροπο εκτος βυζιου, ειναι πιο δυσκολο απο το να την ηρεμησει καποιος αλλος! Ειναι δυνατον? Με μυριζεται και θυμαται οτι θελει βυζι? Τι γινεται? το εχει παρατηρησει καμια?

χμ.. λοιπον.. μια μαμα θηλαζουσα, αποκλειστικα θηλαζουσα πανω απ ολα ειναι ..η τροφη.. του μωρου.. και αυτο εχει να κανει με ολες τις αισθησεις.. ειδικοτερα με την οσμη

θυμισου οτι με το που γεννιεται ενα μωρο δυο αισθησεις το βοηθουν να αναγνωρισει τη μαμα του -τροφη του και ασφαλεια του

α) η φωνη

β) η μυρωδια

το δε στηθος, γυρω απο τη θηλη αν προσεξεις εχει κατι μικρα εξογκωματα σαν ελιτσες. Απο εκει αναδυεται η μυρωδια του στηθους που βοηθα τα μωρα να το εντοπιζουν στο βρεφικο τους σταδιο

αν διαβασες πιο πισω στην Αρτεμη γραφω οτι την περιοδο απουσιας στη δουλεια και ενω καποιος αλλος θα δινει με μπιμπερο το αντλημενο γαλα στο μωρο δεν πρεπει η μαμα να ειναι παρουσα ΟΥΤΕ ΚΑΝ σε αλλο χωρο του σπιτιου.. τα μωρα μυριζονται, διαισθανονται την υπαρξη της στο χωρο.

ελπιζω ολα να πανε καλα και να ολοκληρωσεις ευκολα και συντομα τον τοκετο σου και να παρεις το .. δωρακι σου στα χερια σου μαζι με ολη την αγαπη αυτου του κοσμου..

καλη δυναμη ψυχη μου.. σε περιμενουμε!!

Διαφημίσεις

Αρτεμη εχω χασει το λογαριασμο πια το ποσο κοιμαται και ποσο τρωει. Αφου κοιμαται σχεδον μονο αγκαλια και μολις τη βαζουμε στο κρεβατι ξυπναει...Και απο θηλασμο...πολλες ωρες γιατι δε την παρηγορει τπτ αλλο. Προσπαθουμε με αγκαλιες και τραγουδια και πιπιλα και εχει βγαλει νοκ αουτ 3 ατομα.Εμενα την μαμα και την πεθερα μου. Οι αλλοι τουλαχιστον κοιμουνται το βραδυ. Καποιες φορες αποκοιμιεται μ αυτα αφου ριξει κλαμα.Και μολις τη βαλουμε κρεβατι...τα ιδια....

cCaramello σαν να περιγράφεις την κόρη μου, το βράδυ δν κοιμήθηκα καθόλου, δε κοιμάται όταν την αφήνω!!

Τι κάνετε κορίτσια??Εγώ πολύ κουρασμένη με μαύρους κύκλους είναι όλη μέρα στο στήθος, πονάω κ πολύ τις θηλές, Έστειλα την μαμά μου να πάρει την κρέμα της Medela!!

Γιώτα μου με έναν πόνο, όλα να πάνε καλά!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

Το αλλο θεμα οταν της δινω πολυ στηθος ειναι οτι παρατρωει και μετα εχει συνεχεια γουλιτσες και παλι δε μπορει να κοιμηθει. Δε μπορει να ρευτει και σωστα. Αφου οταν τη βαζω στον ομο χτυπιεται και δε καθεται να ρευτει.Στην αρχη το εκανε μονη της. Τραβιοταν λιγο απο το στηθος ρευοταν και συνεχιζε! Ηταν πολυ αστεια! Τωρα οταν της ερχεται να ρευτει χτυπιεται με νευρα και δε μπορω να τη βολεψω πουθενα να ρευτει

εχουμε το ιδια θεματα και θα σου πω εγω τι κανω χωρις να σημαινει οτι θα δουλεψει και σε εσας..

αφενος τη βαζω να ρευτει θελει δε θελει..ξεκιναω απο το να τον βαλω στον ωμο χτυπιεται η οχι, κανω μικρα παλμικα χτυπηματα στο υψος του θωρακα απο τη μερια της πλατης και εναλλαξ κσνω και μασαζ σε κυκλικη κινηση.. αυτο για 2 λεπτα. Μετα τον ξαπλωνω στο κρεβατι η στην αγκαλια μου για αλλα τοσα λεπτα και τον ξανασηκωνω και ξαναχτυπαω πλατουλα..ετσι καταφερνει και ρευεται..

υπαρχει και το ρεψιμο με το μωρο στα ποδια μπρουμυτα και τριψιμο στη πλατη

καιι εμενα θηλαζει για να ηρεμει αρα τρωει παραπανω και εχουμε συχνα αναγωγες αλλα τις προκαλει και το οτι πολυ συχνα σφιγγεται λογω αεριων..

σιγουρα το τακτικο ρεψιμο ειναι ανακουφιστικο ειδικα τωρα με τους κολικους

Θα τα πουμε συντομα!!!!

Και επισημως, θελω να αποχαιρετησω την ομορφη κοιλιτσα (κοιλαρα) που τοσο λατρεψα τοσους μηνες....

Αχ, ειμαι πολυ συγκινημενη... Σε λιγο θαρθει και η μανουλα μου τοσο καιρο εχω να τη δω.... :D:D:D:D

pregnant.jpg

Ντίνα μου!! Αγάπη μου!! Με έναν πόνο κοπέλα μου

Φιλάκιααααααα!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

cCaramello σαν να περιγράφεις την κόρη μου, το βράδυ δν κοιμήθηκα καθόλου, δε κοιμάται όταν την αφήνω!!

Τι κάνετε κορίτσια??Εγώ πολύ κουρασμένη με μαύρους κύκλους είναι όλη μέρα στο στήθος, πονάω κ πολύ τις θηλές, Έστειλα την μαμά μου να πάρει την κρέμα της Medela!!

Γιώτα μου με έναν πόνο, όλα να πάνε καλά!!

αν δεν φοβασαι λογω ογκου μαθε να την εχεις ξαπλωτη στο κρεβατι σου να σε θηλαζει. Ετσι θα ξεκουραζεστε και οι δυο και θα κοιμαστε (εκεινη στανταρ)..ετσι θα δοκιμαζεις μετα να τη μεταφερεις στο κρεβατι της, αν κλαιει στην αλλαγη φροντισε να βαλεις ενα ρουχο σου φορεμενο κοντα της για να σε μυριζει..

το ρισκο σου βεβαια εκει ειναι να μαθει στο κρεβατι σου και να αρνειται να κοιμηθει αλλου.. αλλα οπως τα λες ηδη την εχει καταβρει στην αγκαλιτσα σου..

εγω παντως επειδη βλεπω τον μικρο να θελει αγκαλιες ολο και πιο πολυ, λογω υποχρεωσεων και οικονομιας του μελλοντος του κανω μεν τη χαρη και τον κραταω αγκαλια σε ενα μεγαλο μερος της ημερας αλλα τον αφηνω στο ριλαξ η στο λικνο εστω και αν γκρινιαζει η αν κλαψει.. συνηθως αν κλαιει τον αφηνω το πολυ 5 λεπτα και αν δεν εχει ηρεμησει η δεν εχει αποκοιμηθει τον σηκωνω και τον κραταω για καποια ωρα..

εγω παντως τις νυχτες που δεν την παλευω τον παιρνω στο κρεβατι..και συνεργαζομαστε πολυ καλα.. στην κορη μου φοβομουν να το κανω..τωρα δεν εχω τοση ανασφαλεια

εχουμε το ιδια θεματα και θα σου πω εγω τι κανω χωρις να σημαινει οτι θα δουλεψει και σε εσας..

αφενος τη βαζω να ρευτει θελει δε θελει..ξεκιναω απο το να τον βαλω στον ωμο χτυπιεται η οχι, κανω μικρα παλμικα χτυπηματα στο υψος του θωρακα απο τη μερια της πλατης και εναλλαξ κσνω και μασαζ σε κυκλικη κινηση.. αυτο για 2 λεπτα. Μετα τον ξαπλωνω στο κρεβατι η στην αγκαλια μου για αλλα τοσα λεπτα και τον ξανασηκωνω και ξαναχτυπαω πλατουλα..ετσι καταφερνει και ρευεται..

υπαρχει και το ρεψιμο με το μωρο στα ποδια μπρουμυτα και τριψιμο στη πλατη

καιι εμενα θηλαζει για να ηρεμει αρα τρωει παραπανω και εχουμε συχνα αναγωγες αλλα τις προκαλει και το οτι πολυ συχνα σφιγγεται λογω αεριων..

σιγουρα το τακτικο ρεψιμο ειναι ανακουφιστικο ειδικα τωρα με τους κολικους

Ετσι Δημητρα ι ακριβως τα ιδια κανω με το ρεψιμο. απαραιτητη τελετουργια δια φορετικα θα γκρινιαζει το ζουζουνι μου! κανει ωρες ωρες κατι ρεψιματα σαν νταλικερης!

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

αν δεν φοβασαι λογω ογκου μαθε να την εχεις ξαπλωτη στο κρεβατι σου να σε θηλαζει. Ετσι θα ξεκουραζεστε και οι δυο και θα κοιμαστε (εκεινη στανταρ)..ετσι θα δοκιμαζεις μετα να τη μεταφερεις στο κρεβατι της, αν κλαιει στην αλλαγη φροντισε να βαλεις ενα ρουχο σου φορεμενο κοντα της για να σε μυριζει..

το ρισκο σου βεβαια εκει ειναι να μαθει στο κρεβατι σου και να αρνειται να κοιμηθει αλλου.. αλλα οπως τα λες ηδη την εχει καταβρει στην αγκαλιτσα σου..

εγω παντως επειδη βλεπω τον μικρο να θελει αγκαλιες ολο και πιο πολυ, λογω υποχρεωσεων και οικονομιας του μελλοντος του κανω μεν τη χαρη και τον κραταω αγκαλια σε ενα μεγαλο μερος της ημερας αλλα τον αφηνω στο ριλαξ η στο λικνο εστω και αν γκρινιαζει η αν κλαψει.. συνηθως αν κλαιει τον αφηνω το πολυ 5 λεπτα και αν δεν εχει ηρεμησει η δεν εχει αποκοιμηθει τον σηκωνω και τον κραταω για καποια ωρα..

εγω παντως τις νυχτες που δεν την παλευω τον παιρνω στο κρεβατι..και συνεργαζομαστε πολυ καλα.. στην κορη μου φοβομουν να το κανω..τωρα δεν εχω τοση ανασφαλεια

Το έκανα αυτό μέχρι χθες που μου είπε η θεία μου ότι μια γειτόνισσα της πριν 20 χρόνια έπνιξε το μωρό της κ φοβήθηκα!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

Ετσι Δημητρα ι ακριβως τα ιδια κανω με το ρεψιμο. απαραιτητη τελετουργια δια φορετικα θα γκρινιαζει το ζουζουνι μου! κανει ωρες ωρες κατι ρεψιματα σαν νταλικερης!

ΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ σαν νταλικεριδες?????!!! Σοκ παθαινω..χαχα!!

αλλα και παλι αυτο δεν εχει να κανει με τις αναγωγες.. οταν σφιγγονται απο τον πονο αναποφευκτα το στομαχι κανει αναγωγες..

Το έκανα αυτό μέχρι χθες που μου είπε η θεία μου ότι μια γειτόνισσα της πριν 20 χρόνια έπνιξε το μωρό της κ φοβήθηκα!!

κοιτα, ειναι ο βασικος λογος που το απαγορευουν, ομως πολλες μαιες το ενθαρρυνουν..

εγω στον μπεμπη απο το μαιευτηριο κιολας το κανω..και για να αποφυγω το οποιοδηποτε ατυχημα βαζω παντα το χερι μου απο πανω του σε σταση γεφυρας ωστε να μην τον πλακωσω και αν παω να ξεφυγω εγω να ξυπνησω ετσι..

αργοτερα παντως αν συνεχισεις με τον θηλασμο που θα ναι το μωρο πιο μεγαλο και αν στο θεμα του υπνου παρεμενετε.. αυτοκολλητοι να ξερεις οτι ειναι καταλυτικη λυση..ειδικα αν την επομενη εργαζεσαι..εγω ετσι την παλευα με την κορη μου και οταν την πηγα στο δωματιο της την εβαλα κατευθειαν σε μονο εφηβικο κρεβατι για να ξαπλωνω ευκολα διπλα της.. ετσι θηλαζα, αποκοιμοταν και μετα γυρνουσα στο κρεβατι μου, ενιοτε κοιμομουν καμια ωρα μαζι της.. ποτε ομως ολη νυχτα..

χμ.. και εμενα το τικερ μου λαθος μετραει.. μας βγαζει 4 εβδομαδων ενω ειμαστε 29 ημερων..

αυριο θα το δω.. βαριεμαι τωρα

ελπιζω να χουμε καλες γεννες προφανως απο αυριο..

παω να δω τον μπεμπη (μαλλον θα μας ξενυχτησει ελαφρως απο οτι κοβω), να φαω και να κοιμηθω οσο μου το επιτρεψουν..

σας φιλω ολες και καλα κουραγια..

Θα τα πουμε συντομα!!!!

pregnant.jpg

Ολα καλα να πανε Ντινακι και περιμενουμε νεα σου αυριο....Εγω παλι τιποτα το ιδιαιτερο που να με οδηγει στο μαιευτηριο ακομα....Πηγα μια βολτιτσα μιας ωρας και γυρισα πισω νιωθοντας μια υγρασια που με τρομαξε...αλλα τελικα ηταν παλι βλεννα με λιγο αιμα...Δηλαδη ανοιγει και αλλο ο τραχηλος αλλα ποιος ξερει μεχρι ποσο θα φτασει για να με πιασουν πονοι δυνατοι και ρυθμισμενοι...Αυτη τη στιγμη δεν αισθανομαι τιποτα...Στο πρωτο παιδι που δεν ειχα αυτα τα συμπτωματα παρολο που ειχα εξαντλησει το μηνα μου τα πραγματα ηταν πιο ξεκαθαρα!!! Με πιασαν πονοι στις 1, στις 4 ειχα φυγει για μαιευτηριο και στις 8 ειχα γεννησει!!! Με αρχικη διαστολη 1 και εφτασε στο 10 μεσα σε 4 ωρες...Τωρα με εχει μπερδεψει το πραγμα..:) Eιδωμεν.....

eNortjKzUjI0NTS2MFOyBlwwFYUC1Q,,18.png

eNortjKzUjI0NTS2MFayBlwwFXwC0g,,90.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...