Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Σας ευχαριστώ πααααρα πολύ όλες σας!!! Πήγα και έκανα και χοριακη και tsh και περιμένω αποτελέσματα προς το μεσημεράκι. Εύχομαι από την καρδιά μου σε όλες τις κοπέλες να κρατήσουν στα χέρια τους υγιή μωράκια γιατί ο αγώνας που δίνουμε είναι τόσο δύσκολος που μόνο οι ίδιες γνωρίζουμε. Έχω κλάψει από παράπονο σε πολλές αίθουσες ωοληψιας αλλά εκεί, εσφιγγα τα δόντια και συνέχιζα. Θα προσεύχομαι γα όλες σας, για όλες μας. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη σας!!! 

• Λουλούδια 1

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Γιωτα και Ντινα καλη δυναμη!!! επιστροφη με τα μπεμπακια σας!!!

Κυριακη εγω αν ακαι δεν ηθελα καθολου του εδωσα πιπιλα γιατι και μενα αρχισε ν αβαζει το δαχτυλο του. τη πιπιλα τη κοβεις το δαχτυλο μπορεις?????

Δημητρα αν τραβας γαλα συχνα εχεις υπερπαραγωγή? εγω γιατι νομιζω οτι το δικο μου λιγοστευει? το περισσοτερο που εχω βγαλει ειναι 90 μλ.:(

ο παιδιατρος μου ειπε οτι σε μενα που τραβαω αποκλειστικά θα σταματησει πιο γρηγορα το μητρικο:(. δε μπορω ομως να κανω κατι αλλο!

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εαν το μωρο θηλαζει εντατικα και το γαλα επαρκει για τις απαιτησεις του, αν μετα αρχισει η μητερα να κανει και μια η δυο αντλησεις επιπλεον απο τους θηλασμους τοτε αυξανει τη παραγωγη.. εκει εχουμε υπερπαραγωγη;)

Να ευχηθω κι εγω στα κοριτσακια μας, με το καλο να ερθουν τα μπεμπακια, τους, με ενα πονο! Για να δουμε ποιο θα σκασει πρωτο!:rolleyes:

Αρτεμη κι εγω εδωσα πιπιλα εδω και μια βδομαδα. Κι εγω δεν ηθελα καθολου αλλα δεν τη παλευα γιατι δεν ηρεμει με τπτ.Οχι οτι κανει θαυματα η πιπιλα, Τη φτυνει, νευριαζει, πρεπει να επιμεινεις και δε μου αρεσει...Αλλες φορες ηρεμει και αλλες νευριαζει περισσοτερο. Η παιδιατρος ειπε οκ παντως.Δε μου ειπε κατι για νωρις κλπ και δε δειχνει να εχει συγχιση με τη θηλη η το μπιμπερο. Αλλα αυτο ειναι κα στο καθε παιδακι ισως...

Δοκιμασα να τη βαλω μπρουμυτα επειδη τεθηκε το θεμα. Φοβαμαι αλλα τα εχω παιξει τοσο πολυ απο την κουραση που θελω να δοκιμασω κι αυτο. Ξυπνησε μετα απο 10 λεπτα φυσικα! Αλλα αυτο που με ενδιεφερε το εκανε. Γυρισε μονη της το κεφαλι της απ την αλλη...Θα την ξαναβαλω με στενη παρακολουθηση και θα δω...

Κυριακη λες οτι εχεις λυγισει απο τα ξενυχτια , αλλα εισαι αισιοδοξη οτι θα βελτιωθειτε...Εγω γιατι δεν ειμαι αισιοδοξη? Κοντευω να τα φτυσω...Δε την παλευω...Σημερα κρυβομαι συνεχεια και κλαιω...:-(

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Ντινακι κ γιωτουλα με το καλό κοριτσακια.... Με έναν πόνο η Παναγία κοντά σας!! Πόσο ζηλεύω.. Θελω να ζήσω αυτή την στιγμή ξανά κ ξανα.. Μήπως τα χανω;; Νέαααααα εγω είμαι χάλια πιέζει ένας εγκληστος φρονιμητης κ με έχει πεθάνει το κεφάλι μου ο λαιμος μου όλα τα κάτω δοντια μου.. Δεν έχω παει κάνω στο γιατρό... Η μπεμπουλα είναι καλα μόνο που έχει να κανει τα κακα της έδω κ 2 μέρες.. Ολη μερα βογκαει κ ζοριζεται..τι να κάνω για να την βοηθήσω.. Δήμητρα ξέρεις τπτ.. Να πιω λες χυμό πορτοκαλί;;επειδή μου είπαν τα εσπερ είναι απαγορευμένα όταν θηλαζεις..

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Να ευχηθω κι εγω στα κοριτσακια μας, με το καλο να ερθουν τα μπεμπακια, τους, με ενα πονο! Για να δουμε ποιο θα σκασει πρωτο!:rolleyes:

Αρτεμη κι εγω εδωσα πιπιλα εδω και μια βδομαδα. Κι εγω δεν ηθελα καθολου αλλα δεν τη παλευα γιατι δεν ηρεμει με τπτ.Οχι οτι κανει θαυματα η πιπιλα, Τη φτυνει, νευριαζει, πρεπει να επιμεινεις και δε μου αρεσει...Αλλες φορες ηρεμει και αλλες νευριαζει περισσοτερο. Η παιδιατρος ειπε οκ παντως.Δε μου ειπε κατι για νωρις κλπ και δε δειχνει να εχει συγχιση με τη θηλη η το μπιμπερο. Αλλα αυτο ειναι κα στο καθε παιδακι ισως...

Δοκιμασα να τη βαλω μπρουμυτα επειδη τεθηκε το θεμα. Φοβαμαι αλλα τα εχω παιξει τοσο πολυ απο την κουραση που θελω να δοκιμασω κι αυτο. Ξυπνησε μετα απο 10 λεπτα φυσικα! Αλλα αυτο που με ενδιεφερε το εκανε. Γυρισε μονη της το κεφαλι της απ την αλλη...Θα την ξαναβαλω με στενη παρακολουθηση και θα δω...

Κυριακη λες οτι εχεις λυγισει απο τα ξενυχτια , αλλα εισαι αισιοδοξη οτι θα βελτιωθειτε...Εγω γιατι δεν ειμαι αισιοδοξη? Κοντευω να τα φτυσω...Δε την παλευω...Σημερα κρυβομαι συνεχεια και κλαιω...:-(

caramello πρεπει να εισαι πραγματικα εξαντλημενη. μη χανεις ομως το κουραγιο σου ειναι μεχρι να προσαρμοστειτε και οι δυο στα νεα δεδομενα. και μενα τη πιπιλα στην αρχη δυσανασχετει και μετα τη ρουφαει!! ποσες ωρες κοιμαται? καθε ποτε τη ταιζεις?

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

Αρτεμη εχω χασει το λογαριασμο πια το ποσο κοιμαται και ποσο τρωει. Αφου κοιμαται σχεδον μονο αγκαλια και μολις τη βαζουμε στο κρεβατι ξυπναει...Και απο θηλασμο...πολλες ωρες γιατι δε την παρηγορει τπτ αλλο. Προσπαθουμε με αγκαλιες και τραγουδια και πιπιλα και εχει βγαλει νοκ αουτ 3 ατομα.Εμενα την μαμα και την πεθερα μου. Οι αλλοι τουλαχιστον κοιμουνται το βραδυ. Καποιες φορες αποκοιμιεται μ αυτα αφου ριξει κλαμα.Και μολις τη βαλουμε κρεβατι...τα ιδια....

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

caramello ως νεα στη παρεα εχεις χασει τα επεισοδια που παντα τονιζω πως θα περασουν πολλες κρισεις οι μανουλες στη διαρκεια της λοχειας.. απο μια εως εκατον μια ειδικα με το θηλασμο και τα ξενυχτια του οπως και με τους κολικους..

Δήμητρα ξέρεις τπτ.. Να πιω λες χυμό πορτοκαλί;;επειδή μου είπαν τα εσπερ είναι απαγορευμένα όταν θηλαζεις..

μαλλον θα πρεπει να τα ξεχασεις.. αλλα πριν τα ξεχασεις δοκιμαστε κιολας να δεις μηπως και δνε πειραζουν τη μικρη σου.

εγω εκοψα μαχαιρι μανταρινια και πορτοκαλια και δυστυχως ειναι και η εποχη τους και ειναι αφθονα γυρω μου και στενοχωριεμαι..

αντε να μεγαλωσει και αλλο ο μπεμπης διοτι μετα τον 4-5 μηνα ολα αυτα αποτελουν παρελθον στο μεγαλυτερο μερος του εκτος αν προκειται για αλλεργια..

ως τοτε ας πουμε νηστεια..

μη νομιζεις caramello και εγω απλα δινω στηθος απλοχερα.. ιδεα δεν εχω ποσο γαλα πινει και ποσο συχνα πινει.. απλα οταν ειναι ανησυχος (συχνα δηλαδη) πεταω το στηθος εξω, εκεινος πινει κανονικα η χαζοπινει και απο εκει και περα βλεπω και το βαρος του με τι προοδο αυξανει και ησυχαζω..

παντως το 80% της ημερας ειναι ολο μουγκρισματα και σφιξιματα τοσο αφου οτι πινει απο γαλα ενα μερος μεγαλο το αναγαγει λογω του σφυξιματος..

υπομονη λεβεντισσες..

θα περασουν αυτοι οι μηνες..και μετα θα ρθει η οδοντοφυια που κραταει πολυυυυυυυυυυυυυ περισσοτερο και εχει μερες καλες και ορισμενες πολυ κακες..

Διαφημίσεις

Το αλλο θεμα οταν της δινω πολυ στηθος ειναι οτι παρατρωει και μετα εχει συνεχεια γουλιτσες και παλι δε μπορει να κοιμηθει. Δε μπορει να ρευτει και σωστα. Αφου οταν τη βαζω στον ομο χτυπιεται και δε καθεται να ρευτει.Στην αρχη το εκανε μονη της. Τραβιοταν λιγο απο το στηθος ρευοταν και συνεχιζε! Ηταν πολυ αστεια! Τωρα οταν της ερχεται να ρευτει χτυπιεται με νευρα και δε μπορω να τη βολεψω πουθενα να ρευτει

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Και κατι αλλο! Νομιζω οτι οταν την κραταω εγω και προσπαθω να την ηρεμησω με αλλο τροπο εκτος βυζιου, ειναι πιο δυσκολο απο το να την ηρεμησει καποιος αλλος! Ειναι δυνατον? Με μυριζεται και θυμαται οτι θελει βυζι? Τι γινεται? το εχει παρατηρησει καμια?

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Και κατι αλλο! Νομιζω οτι οταν την κραταω εγω και προσπαθ να την ηρεμησω με αλλο τροπο εκτος βυζιου , ειναι πιο δυσκολο απο το να τηνηρεμησει καποιος αλλος? Ειναι δυνατον? Με μυριζεται και θυμαται οτι θελει βυζι? Τι γινεται? το εχει παρατηρησει καμια?

Γενικα ολα οσα περιγραφεις τα περνανε οσες θηλαζουν!! θα μου πεις αυτο ουτε λυση σου δινει ουτε σε παρηγορει. απλα θελω να πω οτι οτι ζεις ειναι φυσιολογικο!

dbLDp2.png

Γενικα ολα οσα περιγραφεις τα περνανε οσες θηλαζουν!! θα μου πεις αυτο ουτε λυση σου δινει ουτε σε παρηγορει. απλα θελω να πω οτι οτι ζεις ειναι φυσιολογικο!

Τι λες που δε με παρηγορει??!! Δε φανταζεσαι ποσο!! Μπορει οντως να μη ειναι λυση αλλα ειναι μεγαλη παρηγορια! Ωστε σας μυριζουνε κι εσας? Μωρακια καναμε η γατακια?:tongue: Φοβερο το ενστικτο ομως ε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...