Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Μπράβο βρε κορίτσι μου!!!πολλά συγχαρητήρια!!με το καλό να έρθει το θαυματακι σου λοιπόν!! 🌈 ολα καλα να πάνε!!!θα περιμενουμε και τη χοριακη σου!!❣️

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Θα ζητησω απο τη γιατρο να αφησει τον ομφαλιο λωρο να σταματησει να παλλεται μονος του και μετα να τον κοψει.. (ελπιζω να το θυμηθω να της το πω και ελπιζω να το κανει και αυτη) Εχω διαβασει οτι κανει πολυ καλο στο παιδι ..

http://www.facebook.com/delayedcordclamping

http://www.bellybelly.com.au/

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα

dina ελπιζω σημερα να κοιμηθεις καλα μεσα στη ημερα γιατι αρχιζεις εναν νεο εντυπωσιακο μεν μαραθωνιο αυπνιας που ναι μεν θα τον κατακλυζει ο ενθουσιασμος και η υπερενταση αλλα θα δεις αργοτερα οτι ο υπνος θα σου λειψει.. για αυτο σημερα παρε δυναμεις και μετα βουρ για τη νεα σας ζωη!!

με ενα πονο καλο μου!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!!

Sos.....ειδα βλεννα με αιμα το πρωι....κατι που σημαινει οτι μαλλον ειμαι κοντα....Εχω ραντεβου με γιατρο στις 12 να με δει....Προς το παρον δεν εχω κανενα αλλο σπουδαιο συμπτωμα εκτος απο πονακια περιοδου....πολυ ελαφρα και συνεχομενα....Για οτιδηποτε νεοτερο ενημερωνω....Ευχομαι ναρθει μεχρι αυριο.....Φιλια και αναμενουμε εξελιξεις και απο Ντινακι!!!! :)

eNortjKzUjI0NTS2MFOyBlwwFYUC1Q,,18.png

eNortjKzUjI0NTS2MFayBlwwFXwC0g,,90.png

Καλημέρα και από μένα!

Με το καλό οι επόμενες γέννες!!! Με υγιή μπεμπάκια!!!

Τι κάνετε μανούλες; Εμείς είμαστε καλά, μεγαλώνουμε και παλεύουμε με το θηλασμό όσο πάει! Έχω αρχίσει να είμαι καλύτερα, αλλά έχω λυγίσει με τα ξενύχτια... Θα βελτιωθούμε όμως που θα πάει!

Ήθελα να σας ρωτήσω για την άντληση. Άν και θα αργήσω να επιστρέψω στη δουλειά, σκέφτομαι ότι θα ήθελα να έχω αποθηκευμένο γάλα ώστε να μπορεί να το δίνει κάποιος όταν εγώ ενδεχομένως να χρειάζεται να λείπω για κάποιες ώρες από το σπίτι, αλλά δεν ξέρω καθόλου την όλη διαδικασία με το θήλαστρο... Πότε πρέπει, για πόσο και πως ακριβώς γίνεται. Που θα μπορούσα να απευθυνθώ ή μήπως ξέρετε εσείς να με κατατοπίσετε;

Επίσης, ο μπέμπης έχει αρχίσει να ψάχνει τα χέρια του για πιπίλα και εγώ δεν του έχω δώσει ακόμη για να αποφεύγαμε τη σύγχηση με τη θηλή. Όμως, αν είναι να ανακαλύψει το δάχτυλό του, προτιμώ να του δώσω πιπίλα, αλλά πιστεύετε ότι είναι ακόμη νωρίς στον 1 μήνα ή μπορώ από τώρα;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα και από μένα!

Με το καλό οι επόμενες γέννες!!! Με υγιή μπεμπάκια!!!

Τι κάνετε μανούλες; Εμείς είμαστε καλά, μεγαλώνουμε και παλεύουμε με το θηλασμό όσο πάει! Έχω αρχίσει να είμαι καλύτερα, αλλά έχω λυγίσει με τα ξενύχτια... Θα βελτιωθούμε όμως που θα πάει!

Ήθελα να σας ρωτήσω για την άντληση. Άν και θα αργήσω να επιστρέψω στη δουλειά, σκέφτομαι ότι θα ήθελα να έχω αποθηκευμένο γάλα ώστε να μπορεί να το δίνει κάποιος όταν εγώ ενδεχομένως να χρειάζεται να λείπω για κάποιες ώρες από το σπίτι, αλλά δεν ξέρω καθόλου την όλη διαδικασία με το θήλαστρο... Πότε πρέπει, για πόσο και πως ακριβώς γίνεται. Που θα μπορούσα να απευθυνθώ ή μήπως ξέρετε εσείς να με κατατοπίσετε;

Επίσης, ο μπέμπης έχει αρχίσει να ψάχνει τα χέρια του για πιπίλα και εγώ δεν του έχω δώσει ακόμη για να αποφεύγαμε τη σύγχηση με τη θηλή. Όμως, αν είναι να ανακαλύψει το δάχτυλό του, προτιμώ να του δώσω πιπίλα, αλλά πιστεύετε ότι είναι ακόμη νωρίς στον 1 μήνα ή μπορώ από τώρα;

Καλημερα

για την πιπιλα τι να σου πω εγω? μπορεις πιστευω και τωρα να προσπαθησεις..

οσο για τις αντλησεις για την περιοδο που θα γυρισεις στη δουλεια..

μιλαμε για τι δουλεια? ποσες ωρες απουσιας? καθημερινα? θελεις να σιτιζεται το μωρο καθημερινα οσο θα λειπεις με αντλημενο η περιστασιακα?

πχ εγω οταν θα ειναι να παω στη δουλεια και εφοσον ακομη θηλαζω..

ενα μηνα σχεδον πριν θα αρχισω να κανω μια αντληση την ημερα για να φτιαξω μια τραπεζα στη καταψυξη αλλα με μικρες δοσεις ωστε να μην εχω και υπερπαραγωγη..

δυο βδομαδες πριν φυγω για τη δουλεια θα αρχισω "προβες απουσιας" που σημαινει πχ θα φευγω απο τις 8.30 μεχρι τις 11.30 και σε αυτο το διαστημα θα ταιζει ΜΟΝΟ ΑΛΛΟΣ με μπιμπερο το μωρο με αντλημενο γαλα το οποιο θα εχω αντλησει το πρωι πριν φυγω και αφου εχω θηλασει,

αν το μωρο ειναι στον 5ο μηνα θα θελει ενα γευμα σε αυτες τις ωρες .. αυτο που βοηθαει η προβα απουσιας (εγω κοβω βολτες και κανω τις δουλειες μου σε αυτες τις δυο εβδομαδες σε καθημερινη βαση) ειναι να συνθισει το μωρο την καθημερινη απουσια της μητερας,

να μαθει να πινει απο μπιμπερο αν δεν εχει ξαναπιει, και ΜΟΝΟ απο αλλο ατομο, ποτε απο τη μητερα και ποτε οταν ειναι μεσα στο σπιτι η μητερα ακομη και σε αλλο χωρο καθως τα μωρα εχουν φοβερη διαισθηση

ενω παραλληλα μετα την πρωτη εβδομαδα μπορει η μητερα να αρχισει σταδικα να αυξανει τις ωρες απουσιας πχ κατα μια ωρα ανα εβδομαδα ενω παραλληλα φροντιζει να κανει τουλαχιστον ΜΙΑ αντληση για καθε γευμα που δινεται στο σπιτι στο μωρο τις ωρες απουσιας της..

επειδη μετα τον 5ο μηνα (κλεισμενα 6ο βασικα) ξεκινα η εισαγωγη στις στερεες τροφες, τα γευματα απο μητρικο γαλα μειωνονται συνεπως και οι πολλες αντλησεις εν ωρα απουσιας δεν ειναι απαραιτητες.. βασικα μια στο 3ωρο χρειαζεται οπωσδηποτε.. αρα 2 στις 6-7 ωρες ειναι αναγκαιες για τη διατηρηση της γαλουχιας στον χωρο της δουλειας μας..

εγω ειχα την τυχη να μπορω να αποθηκευω το γαλα σε αποστειρωμενα σακουλακια και να το χω στη καταψυξη της δουλειας οπου απο εκει το μετεφερα σε ισοθερμικο και παγοκολωνες στο σπιτι (στην αρχη καθημερινα, μετα μια φορα την εβδομαδα ολα μαζι.)

οταν με το καλο ερθει η ωρα να πας στη δουλεια (κανα μηνα πριν) πες μου παλι να σου δωσω εναν μπουσουλα και οδηγιες διατηρησης μητρικου γαλακτος διοτι υπαρχουν προυποθεσεις..

στο χωρο της δουλειας αν μπορεις να κανεις αντλησεις αλλα δεν μπορεις να αποθηκευεις το γαλα αναγκαστικα θα το πετας αλλα θα πρεπει να αναπληρωνεις την τραπεζα με επιπλεον αντληση στο σπιτι.. ενω εγω το γλιτωνα αυτο επειδη εκανα saving το γαλα που αντλουσα στη δουλεια αφου μπορουσα να το διατηρω και να το αποθηκευω

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια μου!!! Τωρα γυρισα σπιτι, ηπια κι εναν τελευταιο καφε με τις φιλεναδες, χάιδευαν ολες την κοιλια διοτι απο σημερα γιοκ! και εκανα και κατι τελευταιες εκκρεμοτητες... Οποτε κατα τις 8 θα κανω εισαγωγη και βλεπουμε... τα ξημερωματα θα μου βαλουν υποθετο (ποσα βαζουν για να μαλακωσει ο τραχηλος???) και λογικα - ελπιζω- μεχρι αυριο το μεσημερι να εχω γεννησει... Θα σας στειλω μηνυμα εννοειται...

Γιωτακι, λες να γενναμε μαζι??? Με το καλο και με κανεναν πονο!!!! ;)

Πειτε μου, τι επιτασσει το σαβουαρ βιβρ (δεν ξερω να το γραψω γαλλικα) των γεννησεων? Ποσα λεφτα δινεις στη νοσοκομα που λεει στο σόι τα ευχαριστα πχ?

(και μεταξυ μας, νιωθω οτι βιαζω τη φυση που παω με προκληση, αμαν πια ολοι με τη συμβατιλα τους!!! για τους γιατρους λεω!!!)

τα λεμε αργοτερααααα.... :D

Γεια σας κοριτσακια μου!!! Τωρα γυρισα σπιτι, ηπια κι εναν τελευταιο καφε με τις φιλεναδες, χάιδευαν ολες την κοιλια διοτι απο σημερα γιοκ! και εκανα και κατι τελευταιες εκκρεμοτητες... Οποτε κατα τις 8 θα κανω εισαγωγη και βλεπουμε... τα ξημερωματα θα μου βαλουν υποθετο (ποσα βαζουν για να μαλακωσει ο τραχηλος???) και λογικα - ελπιζω- μεχρι αυριο το μεσημερι να εχω γεννησει... Θα σας στειλω μηνυμα εννοειται...

Γιωτακι, λες να γενναμε μαζι??? Με το καλο και με κανεναν πονο!!!! ;)

Πειτε μου, τι επιτασσει το σαβουαρ βιβρ (δεν ξερω να το γραψω γαλλικα) των γεννησεων? Ποσα λεφτα δινεις στη νοσοκομα που λεει στο σόι τα ευχαριστα πχ?

(και μεταξυ μας, νιωθω οτι βιαζω τη φυση που παω με προκληση, αμαν πια ολοι με τη συμβατιλα τους!!! για τους γιατρους λεω!!!)

τα λεμε αργοτερααααα.... :D

Nτινακι μακαρι!!!! Εγω γυρισα απτη γιατρο, μου ειπε οτι εχω διαστολη 1 αλλα τα πονακια μου ειναι ακομα ακανονιστα και ελαφρια. Σκεφτομαι το απογευμα να παω εναν μαραθωνιο ακομα μπας και γινει τιποτα μεχρι αυριο...Κουραστηκα!!! Αντε και την ανοιξη που θαρθω Λαμια θα βγαζουμε στην πλατεια Ελευθεριας τα μπεμπακια και θα πινουμε καφε στο naranha!!!

eNortjKzUjI0NTS2MFOyBlwwFYUC1Q,,18.png

eNortjKzUjI0NTS2MFayBlwwFXwC0g,,90.png

dina και εγω δεν τρελλαινομουν στη ιδεα να κανω προκληση καθως πιστευω οτι η φυση ξερει αλλα στην κατασταση μου δεν ειχε και νοημα να περιμενω περισσοτερο..τι θα εβγαζα περα απο το να ταλαιρωρουμαι.. καθολου δε μετανοιωσα και βεβαια μιλαω εκ τους ασφαλους διοτι σα δευτεροτοκη οι πιθανοτητες να γεννουσα γρηγορα ηταν σημαντικες.

δεν εχω ιδεα ποσα υποθετα βαζουν για να μαλακωσει ο τραχηλος σε μια τελειομηνη κυηση..

τι καλα παντως που γεννατε και τα δυο κοριτσακια.. κλεινει ωραια ο μηνας..

ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑ!! 30 θα γεννησεις!! Του Αγιου Ανδρεα!χαχα!!

Nτινακι μακαρι!!!! Εγω γυρισα απτη γιατρο, μου ειπε οτι εχω διαστολη 1 αλλα τα πονακια μου ειναι ακομα ακανονιστα και ελαφρια. Σκεφτομαι το απογευμα να παω εναν μαραθωνιο ακομα μπας και γινει τιποτα μεχρι αυριο...Κουραστηκα!!! Αντε και την ανοιξη που θαρθω Λαμια θα βγαζουμε στην πλατεια Ελευθεριας τα μπεμπακια και θα πινουμε καφε στο naranha!!!

Χαχαχαχα... Το naranha εκλεισε.. πλεον λεγεται Crown!! χαχαχαχαχα.... Ελα εσυ με το καλο και απο καφετεριες τουτος ο τοπος αλλο τιποτε!!! ;);)

Ναι, Προσπακι, μου το ειπες.... :D:D

Παω να ξαπλωσω λιγο.. Τα λεμε μετααα.... :-)

Μπαίνω στα γρήγορα να ευχηθώ στο Ντινάκι μας με το καλό και με έναν πόνο κοριτσάρα μου!!!!!!! Αύριο θα είσαι μανούλα και θα κρατάς το μωράκι σου αγκαλιά!!!!! Το μωράκι που τόσο περίμενες!!!!!!!!! Τέλεια!!!!!:D:p

Γιωτάκι κι εσύ με το καλό κοπέλα μου και με έναν πόνο! Κι εγώ με βλέννα κόκκινη ξεκίνησα!!!!!!!!!!!:D

good_luck1.gif

Καλή τύχη και στις δυο σας!!!!!!!!

Φιλάκια πολλά!!!!!!!!!:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...