Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Μπράβο βρε κορίτσι μου!!!πολλά συγχαρητήρια!!με το καλό να έρθει το θαυματακι σου λοιπόν!! 🌈 ολα καλα να πάνε!!!θα περιμενουμε και τη χοριακη σου!!❣️

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοριτσαρες μου!!

Αχ, δεν πιστεύω τι έχει συμβεί στη ζωή μου!

Ήρθε η κόρη μου κ το μυαλό μου έχει πατήσει delete κ ξεκινάει με αλλα δεδομένα!!!!

Είμαι ακόμα μέσα, αύριο θα βγούμε!!

Μόλις μου την πήραν για φωτοθεραπεια οπότε θα τη φέρουν σε 2 ώρες να φάει πάλι!!!

Όταν επιστρέψω σπίτι κ οργανωθω θα σας γράψω για τη γέννα!!!!!!!!!

Ντίνα μου σε σκέφτομαι συνέχεια.

Ήρθε η ώρα λοιπόν να νοιωσεις όπως δεν έχεις νοιώσει μέχρι σήμερα!

Για τη θέση που σου είπε ο γιατρός να μην ανησυχεις, κ μενα αυτή τη θέση είχε στο τέλος αλλα δε μου το είπε για να μη με αγχωσει.

Τελικά με τη βοήθεια της μαιας (το χεράκι της δηλαδή) και εννοειται την επιμονη κ υπομονη μου την ώρα των εξωθησεων γύρισε η μικρή μου κ βγήκε

μια χαρα!!!

Είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρεις μια χαρα δε θα πιστεύεις στη δύναμη σου....

Σας φιλώ γλυκά, αν δε με πάρει ο ύπνος κ αν δεν έρθει κανένας απροσκλητος θα ξαναμπω!!!!

Σας σκέφτομαι....

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Αριστεα μουυυ!! Συγχαρητηρια κοπελα μου! Θα δεις και μολις γυρισετε σπιτακι σας ποσο θα εχει αλλαξει η ζωη σου!

Εγω δεν ειχα ιντερνετ στη κλινικη! Δε παιζωωω!!!:tongue::tongue::tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσια εμενα μπεμπης σχεδον σε καθε γευμα χ@ζεται, ειναι φυσιολογιο αυτο? πινει κατα κυριο λογο μητρικο και λιγο συμπληρωμα

μια χαρα ειναι..!η κορη μου ηταν ετσι..

Σκεφτομαι να της παρω τις σταγονες...σημερα δεν εχει κοιμηθει καθολου κανονικα απο το πρωι...μονο αγκαλια μου στο στηθος. Κι εκει που γλαρωνει αρχιζει παλι και χτυπιεται και μαζευει τα ποδαρακια της.Λογικα κολικοι δεν ειναι? Της εδωσα τσαι και χαλαρωσε λιγο αλλα παλι ξυπνησε....

Αρτεμη κι εγω φυσιολογικο το βρισκω..Κι εμενα εκανε καθε φορα μετα το φαι στην αρχη. Τωρα κανει απλα συνεχεια!χαχαχ!:tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Σκεφτομαι να της παρω τις σταγονες...σημερα δεν εχει κοιμηθει καθολου κανονικα απο το πρωι...μονο αγκαλια μου στο στηθος. Κι εκει που γλαρωνει αρχιζει παλι και χτυπιεται και μαζευει τα ποδαρακια της.Λογικα κολικοι δεν ειναι? Της εδωσα τσαι και χαλαρωσε λιγο αλλα παλι ξυπνησε....

Αρτεμη κι εγω φυσιολογικο το βρισκω..Κι εμενα εκανε καθε φορα μετα το φαι στην αρχη. Τωρα κανει απλα συνεχεια!χαχαχ!:tongue:

ετσι οπως το περιγραφεις κολικοι πρεπει να ειναι εγω χθες του εδωσα λιγα γραμμαρια κιντερτε και ηρεμησε βεβαια μπορει να ηταν και τυχαιο τι να πω:confused::confused::confused:

dbLDp2.png

τα ιδια και μεις!! αστα βραστα.. ΑΛΛΑ τον εβαλα μπρουμυτα να κοιμηθει και ηρεμησε ο καημενος.. παλια τα εβαζαν μπρουμητα, θυμαμαι και τον αδελφο μου, τωρα λενε μονο ανασκελα η πλαγια.. εκεινος πλαγια δεν θελει με τιποτε, στο ανασκελα τωρα με τους κολικους υποφερει ενω σε νορμαλ συνθηκες κοιμαται καλα..

Διαφημίσεις

τα ιδια και μεις!! αστα βραστα.. ΑΛΛΑ τον εβαλα μπρουμυτα να κοιμηθει και ηρεμησε ο καημενος.. παλια τα εβαζαν μπρουμητα, θυμαμαι και τον αδελφο μου, τωρα λενε μονο ανασκελα η πλαγια.. εκεινος πλαγια δεν θελει με τιποτε, στο ανασκελα τωρα με τους κολικους υποφερει ενω σε νορμαλ συνθηκες κοιμαται καλα..

και εγω το προσπαθησα μπρουμυτα αλλα χτυπιεται και δε στεκεται! οντως παλια τα εβαζαν μπρουμυτα τωρα απαγορευεται , ο γιατρος μου ειπε καλυτερα πλαγια!

dbLDp2.png

Κι εγω εδωσα κιντερτε αλλα δεν ηρεμησε. Μεχρι χτες την επιανε.Σημερα χαλαρωσε κοιμηθηκε και ξαναπεταχτηκε κλαιγοντας.Κλαιει και σφιγγεται στον υπνο της την παρηγορω λιγο αλλα μετα τις 2-3 φορες ξυπναει.Μολις τη βαζω στο στηθος ηρεμει και κοιμαται. Δε πειναει εχει ξεσκιστει στο φαι.Αλλα παρηγοριεται...Η μαμα της ομως τα εχει παιξει γιατι ουτε το βραδυ κοιμηθηκαμε. Ξυπνουσε καθε μια ωρα...

Εχω στειλει τον αντρα μου να βρει τις σταγονες...

Θα δοκιμασω το μπρουμυτα αλλα η παιδιατρος μου εχει απαγορευσει γμτ...Η δικια μου σηκωνει πολυ και το κεφαλι...Τη βαζω πλαγια αλλα δεν εχει διαφορα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Κι εγω εδωσα κιντερτε αλλα δεν ηρεμησε. Μεχρι χτες την επιανε.Σημερα χαλαρωσε κοιμηθηκε και ξαναπεταχτηκε κλαιγοντας.Κλαιει και σφιγγεται στον υπνο της την παρηγορω λιγο αλλα μετα τις 2-3 φορες ξυπναει.Μολις τη βαζω στο στηθος ηρεμει και κοιμαται. Δε πειναει εχει ξεσκιστει στο φαι.Αλλα παρηγοριεται...Η μαμα της ομως τα εχει παιξει γιατι ουτε το βραδυ κοιμηθηκαμε. Ξυπνουσε καθε μια ωρα...

Εχω στειλει τον αντρα μου να βρει τις σταγονες...

Θα δοκιμασω το μπρουμυτα αλλα η παιδιατρος μου εχει απαγορευσει γμτ...Η δικια μου σηκωνει πολυ και το κεφαλι...Τη βαζω πλαγια αλλα δεν εχει διαφορα...

τι σταγονες ειναι αυτες?

dbLDp2.png

Κοριτσια, σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες!!!

Aristea, περαστικα στη μικρουλα σου!!!! ;)

Απο μεθαυριο θα καταλαβαινω κι εγω αυτα που λετε για τους κολικους.. Αν και καλα θα ηταν να το αποφυγω...Αλλα και στατιστικα να το παρω, ειμαστε υποψηφιοι... :tongue:

Ντινακι μου γεννας σημερα???Η μπερδευτηκα η δολια πολυτεκνη μανα?:rolleyes::lol:

Αννιτακι, αυριο βραδυ κανω εισαγωγη, ξημερωματα Τεταρτης θα μου βαλουν υποθετο και λογικα θα ερθουν οι πονοι...

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...