Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Καλως ηρθες loveboom στο παρεακι μας!!!

Απ'οτι βλεπω περιμενεις κοριτσακι;;;;; Με το καλο, ευχομαι να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!

καλως σας βρηκα κοριτσιΑ! ναι κοριτσακι περιμενω ,ευχαριστω πολυ και σε εσας ευχομαι μια τελοιομηνη εγκυμοσυνη;)

an1cJY10g410000Nzc3NzlkaHw3NDY1NjgwZGF8.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πολλες καλημερες σε ολες!!!!!!! Τι κανετε κοριτσακια μου????? Εγω εχω προβλημα με τον υπολογιστη τις τελευταιες μερες και αποφευγω να τον ανοιγω γιατι λιγο τον χρησιμοποιω και σβηνει....

Κοριτσια κι εγω εχω αυτο το διαυγες υγρο στο στηθος αλλα μολις τωρα το παρατητρησα που το διαβασα απο σας...πιεσα πολυ ελαφρα τις θηλες και βγηκε αμεσως...

Κατα τ'αλλα ολα βαινουν καλως και αυριο πρωτα ο Θεουλης εχουμε επισκεψη στον γυναικολογο και θα δουμε το ζουζουνι μας!

Σας φιλω γλυκα!!!!

000200C0.gif 000200C0.gif 000200C0.gif

Καλημέρα μανουλίτσες και μπεμπίνια!!!!!!! Καλή εβδομάδα να έχουμε!!!! καλή επιτυχία σε όσες κάνουνε Β' επιπέδου!!!!:P:p

Loveboom καλωσήρθες!!!!! Με το καλό να κρατήσεις την μπουμπού σου στην αγκαλιά σου!!!!!!!!:P:p

Ματινάκι καλό υπέρηχο σήμερα!!!!:D

Σας φιλώ όλες!!!

γεια σας και απο μενα !!!!ειπα να μπω και εγω στην παρεα σας:P

AnimatedHeartWelcome.gif

Καλως ορισες στην παρεα μας loveboom!!!!! Να εχεις πολυ καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη! Κοριτσακι ε??? Τελικα θα υπερισχυσουν οι γυναικες στο καφε μας!!! Ωραια θα εχουμε να διαλεγουμε εμεις που περιμενουμε γιους...χιχιχχιχι!!!!!

Καλημέρα μανουλίτσες και μπεμπίνια!!!!!!! Καλή εβδομάδα να έχουμε!!!! καλή επιτυχία σε όσες κάνουνε Β' επιπέδου!!!!:P:p

Loveboom καλωσήρθες!!!!! Με το καλό να κρατήσεις την μπουμπού σου στην αγκαλιά σου!!!!!!!!:P:p

Ματινάκι καλό υπέρηχο σήμερα!!!!:D

Σας φιλώ όλες!!!

Καλημερα ελενακι μου και καλη εβδομαδα να εχουμε!!!!!!

Αυριο παμε γιατρο πιθανολογω...θα τον παρω σημερα να κλεισω ραντεβου!!!

Φιλακια και χαδακια στην κοιλουμπιτσα σου!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλιτσες!

Ολα καλα;;

Εγω σημερα εφυγα απο τη δουλεια στην πρωτη ωρα, με επιασε ζαλαδα φοβερη, να μη μπορω να σταθω ορθια, ευτυχως ειμαι καλα οσο ειμαι σπιτι ξαπλα κ με ανεμιστηρα.. Ελπιζω να μη με ξαναπιασει..

Ματινα με το καλο να δεις το μπουμπουκακι σου σημερα!!

Εμενα ο γιατρος μου ειπε την αλλη εβδομαδα για β'επιπεδου, μηπως θα ειναι αργα;;;

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

καλησπερα

loveboom καλως ορισες στη παρεα μας και ευχομαι και εγω να εχεις μια ευκολη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!

εγω ειμαι στο εξοχικο και πληττω μεταξυ κλιματισμου και απογευματινης βολτας στη παραλια.. παλι καλα που ο συζυγος μου εφτιαξε το περιβαλλον στην ντουζιερα που εχουμε στην αυλη και ετσι κανουμε παιχνιδια με τη μικρη και δροσιζομαστε μεχρι να πεσι ο ηλιος και να μπορουμε να την παμε στη θαλασσα ειδικα τις ημερες που ο μπαμπας λειπει στη Αθηνα.

εγω ειμαι αυτη την εβδομαδα στα φορτε μου καθως ξεκινω καποιες δραστηριοτητες σε μια λεσχη απασχολησης παιδιων εδω στην περιοχη την οποια επιμελουμαι εθελοντικα τα Σαββατοκυριακα παροτι φετος αρχιζουμε με καθυστερηση λογω καποιων τοπικων θεματων

τη Παρασκευη εχω ραντεβου με το γιατρο για να δουμε τον μεσιε..χαχα!

αυτα απο εμενα..

να προσεχετε με τη ζεστη, αυριο και μεθαυριο θα ειναι ανυποφορα τα πραγματα.

φιλια!

Καλημερα μανουλιτσες!

Ολα καλα;;

Εγω σημερα εφυγα απο τη δουλεια στην πρωτη ωρα, με επιασε ζαλαδα φοβερη, να μη μπορω να σταθω ορθια, ευτυχως ειμαι καλα οσο ειμαι σπιτι ξαπλα κ με ανεμιστηρα.. Ελπιζω να μη με ξαναπιασει..

Ματινα με το καλο να δεις το μπουμπουκακι σου σημερα!!

Εμενα ο γιατρος μου ειπε την αλλη εβδομαδα για β'επιπεδου, μηπως θα ειναι αργα;;;

και εγω τελη 21ης την εκανα.. οι περισσοτεροι την κανουν 21-22 εβδομαδα..

αρα ειναι μια χαρα.. μην ανησυχεις.

Καλημερα φουσκιτσες....!

Πως ειμαστε;

prosperous πως σε ζηλευω που εχεις χρονο και μπορεις και ασχολεισαι με ενδιαφεροντα πραγματα, θα περναει ωραια και η κορη σου..Τελεια για καλοκαιρακι..;)

Η μικρη μου μου φαινεται οτι χορευει μεσα στην κοιλια.. Μιλαμε για πολυ κινητικοτητα:-P:razz:

Ματινακι μεριμενουμε νεα απο γιατρο σημερα εε;!;!

Αντε καλε που ειστε;;; Λουκετο θα βαλουμε τωρα που πιασαν οι ζεστες;;; χαχαχα!!

οπως λεω παντα.. χρονος βρισκεται παντα για οτι μας ενδιαφερει.. και παλι αυτο αναπροσαρμοζεται αναλογα τις συνθηκες..

εγω εχω χασει λιγακι και την αισθηση του χρονου και των ημερων..και δεν παιρναω και τοσο χαλαρα οσο στην εγκυμοσυνη της κορης μου..

δοξα το Θεο ολα καλα ειναι..

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια, σας διαβάζω συχνά αν και δεν γράφω πολύ!!

Την Δευτέρα έκανα β' επιπέδου και δεν πήγαν κ πολύ καλά τα πράγματα!!

1ον Το αμνιακό υγρό είναι στα κατώτερα όρια, αυτό λέει ότι οφείλετε μάλλον στην υψηλή πίεση που έχω κάποιες φορές, μου έδωσε salospir και είπε ότι λογικά σε καμιά βδομάδα θα φτιάξει!!

2ον Έχω Μονήρης ομφαλικη αρτηρία δηλ αντί 3 αγγεία στον ομφαλιο λόρο έχω 2!! Μας ειπε πως αυτο συμβαινει 1/100 κυήσεις μας ειπε πως αυτό μπορει να ειναι ενδειξη διαφορων προβληματων χωρις ομως να υπαρχουν καποια ποσοστά!! Αυτά είναι πρόβλημα στα νεφρά και στην καρδιά!!

Εκείνος λέει ότι τα βλέπει όλα φυσιολογικά και την καρδιά κ τα νεφρά!! Αλλά θέλει προληπτικά να ανεβώ Αθήνα σε εμβρυοκαρδιολόγο να κάνουμε τριπλεξ εμβρύου αλλά και να ξανά κάνουμε β' επίπεδου !! Είμαι Ρόδο και δν υπάρχει εδώ εμβρυοκαρδιολόγος!!

Αυτάααα!! ουφφφ!! :confused::confused::confused:

weBzp2.png

qUMVp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!

Snowflake πράγματικα εύχομαι να μην ειναι τίποτα που δεν ξεπερνιέται , Μακάρι το μωρο σου να ειναι μια χαρα.. Προσπάθησε να μη στεναχωριεσαι και βασισου στα λόγια του γιατρού σου!! Ποτέ θα έρθετε Αθήνα; Σου έχει πει που θα πας να σε ξαναδούν;;; Γράψε μας αν έχεις νέα!!! Να ξέρεις όλη μου η θετική σκέψη θα ειναι μαζι σου!!!!

Και Εγώ δεν έκανα ακόμα την εξέταση αυτη και ένα σχετικό άγχος το εχω!!

Φιλια πολλα!!

loveboom με το καλο την Παρασκευη η β επιπεδου, και εγω εχω την καθιερωμενη επισκεψη με το γιατρο μου την ιδια μερα και ενα φορτωμενο σκ καπακι..

snowflake μην αποθαρρυνεσαι.. κανε οτι περνα απο το χερι σου για να κανεις προγεννετικο ελεγχο και θα δεις πως πανε τα πραγματα..

κατα πασα πιθανοτητα να ειναι και ολα ΑΠΛΩΣ ΚΑΛΑ..

να μας ενημερωσεις οποτε μπορεις.. ψυχραιμα παντως..:rolleyes:

Μόλις με Ενημέρωσε ο γιατρός μου ότι θα κάνω β΄επιπ στις 3/8, και νόμιζα ειναι πολυ αργά, του θυμησα κιόλας ότι θα είμαι στην 23η εβδομάδα κ φυσικά μου είπε να του εχω εμπιστοσύνη.. Εε μόλις είδα κ το τικερακι σου loveboom ησυχασα τελείως.. Έλα όλα καλα θα πανε.... Αλλά το άγχος άγχος!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...