Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα!! Πόσο χάρηκα!! Είδες κορίτσι μου;;; Τελικά οι πονοκέφαλοι όπως και στην δική μου περίπτωση ήταν σημάδι εμφύτευσης!! Να έχεις μια τέλεια χοριακη 🥰

Πραγματικά αυτό σκεφτόμουν!!! Κι ότι τελικά τα ανύπαρκτα συμπτώματα καμία φορά είναι το σύμπτωμα που ψάχνουμε! Ειλικρινά είχα αναθαρρυσει τότε που μου είπες ότι είχες κι εσύ πονοκεφαλους γιατί σε άλλες εμβρυομεταφορες με πονοκέφαλο είχα πάρει κουλούρα οπότε λέω και τώρα έτσι θα είναι. Σε ευχαριστώ πολύ!!! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!!τι κανετε?πωσ πανε τα μπεμπουλια??

εμαινα χθεσ ολη μερα δεν ειχε κοιμηθει καθολου πανω που ηρεμουσε ξεκιναγαν τα πονακια κ τον πεταγαν παλι!!ολη μερα αγκαλια λοιπον!!!

χθεσ κλεισαμε μηνα!!!!!!!αυριο θα ρθει η παιδιατροσ να τον δει!!να μασ πει τι γινετε!!

οσο για τα γλικα εγω ενα εχω φαει κ ο γυναικολογοσ μου κ η παιδιατροσ μουτα χουν καταργισει γιατι φερνουν αερια στο μωρο κ δυσκοιλιοτητα!!

ουτεσπρια ουτε λαχανικα ουτε γαλακτοκομικα...... τι να φαω???

ολο κρεασ κ ζημαρικα!!εγω ειχα παρει 14 κιλα κ εχασα με την γενννα 8!!!αλλα τωρα εχουμε μεινει εκει!!!

τωρα ο μπεμπησ μου κοιματε στην αγκαλια μου παω ωα τον αφησω να δω θα κοιμηθει η θα πεταχτει!!???

μια απο τα ιδια.. τοιχους θα τρωω και εγω σε λιγο.. ολη μερα αγκαλια και πονακια απο χθες

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αναμενουμε νεα απο Ντινακι....με αγωνια....:)

Eγω σηκωθηκα σημερα με την αποφαση να κανω οτι μπορω για να γεννησω συντομα!! Αφησα τον μικρο στο σχολικο και ξεκινησα 9 το πρωι να περπαταω....Γυρισα σπιτι στις 11 με ενα διαλειμμα 10λεπτου που καθησα σε ενα παγκακι που βρηκα.. Η κοιλια μου κατεβηκε απο οτι ειδα....αλλα κανενα αλλο συμπτωμα...:( Επειδη ειχα αρκετα πετρωματα κατα τη διαρκεια του μαραθωνιου φοβομουνα μην αρχισουν να μου τρεχουν νερα....και δεν θαχα και κανενα μαζι μου!!!

eNortjKzUjI0NTS2MFOyBlwwFYUC1Q,,18.png

eNortjKzUjI0NTS2MFayBlwwFXwC0g,,90.png

Τελικα γαλακτοκομικα δε κανει? Η παιδιατρος μου ειπε να τρωω...:( Τη ρωτησα γιατι διαβασα οτι μπορει να ενοχλουν το μωρο και μου ειπε οτι πρεπει να εχει αλλεργια στο αγελαδινο γαλα κατι τετοιο δε καταλαβα...

Μαριαλενα κι εσυ βασανιζεσαι με το διλημμσ να το βαλω να μη το βαλω...? Τα περισσοτερα μπεμπακια το κανουν τελικα!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

τα γαλακτοκομικα ενοχοποιουνται οχι ομως οτι αποτελουν κανονα σε ολα τα μωρα..

και σχετικα με την αλλεργια απο οσα ξερω αυτο εμφανιζεται στα κακακια του μωρου ειτε με λιγο αιμα ειτε με βλεννα..

Παντως η μικρη εκτος απο τις πρωτες μερες που ηρθαμε εχει συνεχεια εντελως ρευστα κακακια...νερο. Η παιδιατρος ειπε φυσιολογικο...Αλλα εγω σκεφτομαι μηπως τελικα κατι την πειραζει. και το μονο υποπτο που εχω στη διατροφη μου ειναι τα γαλακτοκομικα

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

γεια σας και παλι.μολις φαγαμε την σουπιτσα μας,και περιμενω να ξυπνησει η μπεμπα για αλλαγμα ταισμα και ναμ κοιμηθουμε κ λιγακι γιατι ειμαι πτωμα.ολα καλα ρε γαμωτο,αλλα το σπιτι ειναι βομβαρδισμενο.πρεπει να ιργανωθω λεμεεεεεεεεε.

Αρτεμη,ναι εχω πολυ γαλα.να ξερεις παντως,πως η ποσοτητα που βγαζεις με το θηλαστρο δεν εχει καμμια σχεση με την ποσοτητα που εχει το στηθος.εγω αυτο που κανω,ειναι να το δουλευω σε διαφορετικες ταχυτητες,οπως παει και ο θηλασμος δηλαδη.δεν το αφηνω αποτην αρχη ως το τελος στην ιδια ενταση.μπορει να σε βοηθησει και σενα αυτο.

αλλαξα κ το τικερακι,και επειδη τα φρικαλεα ονειρα της εγκυμοσυνης συνεχιζονται,επιασα κ εσβησα ολες τις φωτο τις κατερινας απο το φατσοβιβλιο.της μπεμπας δεν θα βαλω καθολου.ξυπνησε παω κ επανερχομαι το βραδακι

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Γεια σας κοριτσακια!!! Μολις γυρισαμε σπιτι.. Μου ειπαν οτι αυριο βραδυ μπαινω στο νοσοκομειο...

1340789r1kuz9kro5.jpg

Το παιδι δεν εχει εμπεδωθει ακομη...εχει κατεβει περισσοτερο απο την προηγουμενη φορα, εχει οπισθια θεση στη μητρα (το οποιο μου ειπε οτι θα επρεπε να ειχε εμπροσθια θεση για να ειναι πιο ευκολο για αυτον) οχι οτι ειναι ακατορθωτο βεβαια αλλα θα κουραστει λιγο περισσοτερο να γυρισει.. τι ξερετε επ'αυτου??

Εχει γινει 3.300 το μωρο μου, να δουμε ποσο θα βγει... :rolleyes: Αυριο βραδακι εισαγωγη λοιπον, στις 3 τα ξημερωματα της Τεταρτης θα μου βαλουν ενα υποθετο να μαλακωσει ο τραχηλος και να προκληθει ο τοκετος... Ο πλακουντας ειναι μια χαρα καθως επισης και το Ντοπλερ που μου εκαναν...

Καλε, ηρθε η ωρα να γινω μανα!!!!

:lol::lol::lol:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Dina μου!!! Με το καλοοοο!

Κι εμενα ειχε τη θεση που λες και ακριβως τα ιδια μου ειχε πει, οτι μπορει να ειναι λιγο πιο πολυωρος ο τοκετος. Αλλα μην ανησυχεις....Ολα καλα θα πανε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Αντριαννα θα το δοκιμασω αυτο που λες με τις ταχυτητες!

Τα κακακια τους ειναι φυσιολογικο να ειναι νερουλα. εσας τα μπεμπακια ποσες κενωσεις κανουν την ημερα?

Αυριο λοιπον Ντινακι θα εισαι σε αλλη λιστα. Καλη δυναμη κοριτσακι!

dbLDp2.png

Καλησερα πριν λιγο εφυγε η παιδιατος μας βρηκε τελειες ειμαστε 4080 και 58π.:Dμοντελο μου ειπε θα γινει αχχαχαχαχα...Κοριτσια εγω προχτες που εφαγα σοκολατα η μικρη μου ηταν ανησυχη οποτε κοιταω να την αποφευγω εμεις κολικους δεν εχουμε(ακομα)αλλα λενε στα κοριτσια ειναι πιο ήπιοι απο οτι στα αγορια εγω με κολικους και γενικα με ανησχο μωρο τα περασα ολα στον 2γιο μου ο πρωτος και ο τριτος σαν να μην ειχα μωρο στο σπιτι,λετε η κορη να μου βγει τσαουσα??:tongue::tongue:Ντινακι μου γεννας σημερα???Η μπερδευτηκα η δολια πολυτεκνη μανα?:rolleyes::lol:

ΑΛΕΞΗΣ 10/8/2003--ΓΙΩΡΓΟΣ 30/3/2005--ΝΤΙΝΟΣ 23/10/2007

9Cj1p2.png

Διαφημίσεις

Παντως η μικρη εκτος απο τις πρωτες μερες που ηρθαμε εχει συνεχεια εντελως ρευστα κακακια...νερο. Η παιδιατρος ειπε φυσιολογικο...Αλλα εγω σκεφτομαι μηπως τελικα κατι την πειραζει. και το μονο υποπτο που εχω στη διατροφη μου ειναι τα γαλακτοκομικα

ετσι ειναι τα κακακια.. ρευστα.. σα ρευστη μουσταρδα.. και βγαινουν εκρηκτικα.

αντε Dina με το καλο αυριο αγαπη μου να μπεις και με εναν πονο να βγει το μωρουλι σας

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!!!

Η aristea στελνει χαιρετισματα, ειναι μεσα ακομη καθως η μικρη ανεβασε ικτερο και θηλαζει αποκλειστικα ενω την εχει στην λαμπα για θεραπεια.. ειναι ομως ολοι καλα..

χαχα! αψογη η περιγραφη σου Prosperous! χαχαχα!!:tongue:

Εχω βαλει τη μικρη για υπνο επιτελους, απο το πρωι, δε μπορει να κοιμηθει. Λογικα ποναει. Και κλαιει και στον υπνο της το καλο μου, ευτυχως δε ξυπναει.

Παω να προσπαθησω να την πεσω...ευχηθειτε μου να μη ξυπνησει!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...