Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια 346 η χοριακη!!! Καλή νομίζω είναι. Η TSH από 0,89 πήγε 1,55 όμως είναι μια χαρά αλλά θα μιλήσω και με τον ενδοκρινολογο μου. Σε δύο μέρες τώρα πάλι άγχος για το διπλασιασμό. 

Μπράβο κορίτσι μου! Τέτοια νέα να ακούμε. Καλούς διπλασιασμούς τώρα. Θα πάνε όλα καλά 🫶🏻

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

εγω πχ εδωσα παραγγελια και μου ρθε μια μπουγατσα με ζαχαρη αχνη και κανελα και ο ανδρας μου εφερε και μια με επικαλυψη μερεντα..

μπορω να πω οχι στη μερεντα???? παει γυρευοντας..

Ρε συ εγω απο τα γλυκα που τρωω καθε μερα τους τελευταιους 2 μηνες το παιδι θα βγει με διαβητη!!! Εγω απορω πως εχω ζαχαρο 84 στην τελευταια μου εξεταση!!! Δεν παιζομαι...Και τα κιλα οπως βλεπω δυσκολα θα τα χασω γιατι πλεον δεν τρωω απο πεινα...αλλα απο συνηθεια...:) και οι συνηθειες δυσκολα κοβονται...

Το μονο που θελω να βγει γερο.... Ουφ

eNortjKzUjI0NTS2MFOyBlwwFYUC1Q,,18.png

eNortjKzUjI0NTS2MFayBlwwFXwC0g,,90.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλα τα ιδια ελεγα και εκανα και εγω..

και οπως μου λεγε μια φιλη " μετα τη γεννα τα κιλα φευγουν.. οταν διατηρεις την ιδια ορεξη δε φευγουν"

με το αλλοθι του θηλασμου ακομη τρωω αλλα το να τρωω σκ#@$ δεν δικαιολογειται..

κατσε να γυρισω στη δουλεια, να μη προλαβαινω τιποτε και θα δεις ποτε θα αδυνατησω για τα καλα..;)

Καλησπερα!

Prosperous Στη μερεντα δε γινεται να πεις οχι! Ειδικα αν στη φερουν μπροστα σου! Για πες μας πως θα αντιδρασει το μωρο! Μεχρι τωρα εχω αντισταθει! Ετρωγα με το κουταλι στην εγκυμοσυνη και μετα απλα μπορει να εριχνε καμια κολοτουμπα παραπανω! Τωρα ομως εχω συνδυασει σοκολατα = ανελεητος βομβαρδισμος (εως και σφουγγαρισμα :shock:) και μου φευγει η ορεξη!:tongue:

Καφε ευτυχως δεν πινω ετσι κι αλλιως. Δε τον αντεχω, με πειραζει. Το ποτο τωρα...δε μου εχει λειψει τοσο...σε λιγες φασεις μονο.Η παιδιατρος μου ειπε οτι ενα ποτηρακι κοκκινο κρασι κανει καλο και στο γαλα! Παρ ολ αυτα παλι δε πινω! Αν χρειαστει θα το βαλω κατευθειαν στο μπιμπερο!:tongue::tongue::tongue:

Ελπιζω να μη διαβαζει κανεις απ την προνοια!:lol:

Το τσιγαρακι επισης σε καποιες φασεις μου εχει λειψει αλλα δε διανοουμαι να καπνισω και μετα να θηλασω η να πιασω το μωρο.

Κοκα κολα επινα λιγη στη αρχη της εγκυμοσυνης γιατι με βοηθουσε με τις αναγουλες.Δυο δαχτυλακια. Μετα οταν περασαν επινα που και που καμια γουλια απο τον αντρα μου.Για τωρα δε το εχω σκεφτει αν κανει η οχι...:rolleyes:

Τι εννοεις εκανες δυο χρονια στην κορη? Τη θηλασες 2 χρονια??

Για τα κιλα που λετε, εχω χασει τα 12 απο τα 18 που πηρα χωρις να πω κανω διαιτα, απλα επειδη αναγκαστικα αποφευγω καποια πραγματα.Προτιμω ομως να μπορουσα να φαω σοκολατα και ας μη τα χανα τοσο γρηγορα!

Dina μου κοντευεις! Τι κοντευεις δλδ, εφτασες!! Με το καλοοοοοο!!:D:D:D

Ποια αλλα κοριτσακια κοντευουν? το διαβασα αλλα δε συγκρατει πολλα ακομα το μυαλο μου! Με το καλο για ολεεες!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

ναι, θηλασα τη κορη μου 21 μηνες..διεκοψα επειδη ειχα μεινει εγκυος (προληπτικα βασικα, δεν ειχα προβλημα για tandem nursing) αλλα παλλινδρομησα και ετσι εγινε ενα νεο ξεκινημα για ολους..και η μικρη αποθηλασμενη και εγω αποδεσμευμενη διοτι κακα τα ψεμματα.. το γαλα τους το εχουμε μεσα μας αρα πρεπει να μαστε και παρουσες αν δεν αντλουμε για οποτε το χρειαζονται

Διαφημίσεις

καλησπερα μανουλες!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε?

καταρχας,σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σας ολες και ευχομαι σε οσες εχουν γεννησει να σας ζησουν.να ναι γερα κ τυχερα κ να τα δειτε οπως επιθυμειτε!!!!

α,κ στις μανουλες που ακομα περιμενουν,με το καλο κ με εναν πονο.

εμεις,γυρισαμε χτες στο σπιτι μας επιτελους και ηδη νοιωθω πολυ καλυτερα.η κατερινα ειναι κατενθουσιασμενη με το αδερφακι της και εχει χαζεψει.βεβαια,ζηλιτσες κ γκρινιτσα εχουμε,αλλα σε ανεκτα επιπεδα.

Η ιστορια του τοκετου μου,ειναι μια ιστορια πονου,για γελια και κλαμματα μαζι!!!!!!!!!!!!!!λοιπον εν συντομια θα σας πω πως δευτερα βραδυ και μετα απο φασινα στο σπιτι,συνηδητοποιω πως εχω συσπασεις καθε 5 λεπτα,οχι πολυ επωδυνες.παιρνω τηλ.τον γιατρο κατα τις 11.30 και κατα τις 1 ειμαι στο μητερα.βεβαια,εμεις πηγαιναμε με την λογικη της εκδρομης,αφου μες στο αμαξι δεν ενοιωθα καθολου πονους καιφοβομουν μην με βρισει ο γιατρος και ο αντρας μου βραδυατικα.Με εξεταζουν οι μαιες,και μου λεει ο γιατρος,εχεις ηδη διαστολη 2-3 και πονους 4λεπτους.ειτε θα κατσεις να γεννησεις,ειτε θα πας σπιτι σου και σε καμμια ωρα θα αναγκαστεις να ξαναρθεις.ε,κατσαμε φυσικα,και ο αντας μου φρικαρε γιατι του ρθε ξαφνικο:tongue::tongue::tongue:ε,με ετοιμασανε και τα σχετικα και κατα τις 1.30 παμε στο δωματιο ωδινων.εγω ποναγα ανεκτα ακομα,βεβαια ειχα πει απο την αρχη οτι θελω επισκληριδιο.το καλο ειναι οτι εκεινη την ωρα γενναγα μονο εγω,και ετσι ειχα 5 μαιες μες στο δωματιο να μου κανουν παρεα.την μαια του γιατρου δεν την φωναξαμε καν;).ε,παω διαστολη 4,μου κανουν επισκληριδιο,ερχεται κ ο αντρας μου και περιμενουμε.κατα τις 3.30 να με ρωτανε οι μαιες αν ποναω καθολου κ γω να τους λεω οχι,κατα τις 3.45 αρχισε να φευγει η δοση,και με την εξεταση η διαστολη 6-7 κ γω να νοιωθω πονους.στις 3.55 περιπου ενοιωθα ολο τον πονο,και μεχρι να ερθει η μαια με την ενεση,ειχα φτασει στο 10,με πηγαινανε στο χειρουργειο,μου την εκανε την δοση στο χειρουργειο,αλλα εγω με 4 εξωθησεις γεννησα,και ετσι περιμεναμε να με πιασει για τα ραμματα.αν το ξερα,δεν θα κανα καθολου,και θα χα γεννησει τουλαχιστον 1 ωρα νωριτερα αποτι μου ειοαν!!!!γεννησα στις 4.06 μια κουκλα 3150,και 54 ποντους.

το γελιο το μεγαλο,ηταν που με εβλεπε ο σωτ.να ποναω,και στην διαδρομη προς τα χειρουργεια μου πεταει ενα <<εγω παω εξω>>,και φευγει!!!!μεχρι να βγει κ να συνελθει,του ανηγγειλαν τα νεα για την κορη!!!

η αναρρωση μου τελεια,σχεδον δεν νοιωθω τιποτα κ τα λοχεια πολυ λιγα.θηλαζουμε κανονικα απο την πρωτη μερα,δεν εχασε καθολου βαρος,και βγαζω κ με το θηλαστρο γιατι εχω πολυ μεγαλη παραγωγη.αγελαδιτσα.αφου,στο μαιευτηριο,μου δωσανε κ 2 χαπια για να μην παθω μαστιτιδα,γιατι ενω ειχα θηλασει κανονικα,ειχα βγαλει κ με το θηλαστρο κανα δεκαλεπτο απο το καθε στηθος,συνολικα 80 μλ,ηταν ακομα πετρα:shock::shock::shock:.μου ειπανε μαλιστα,να μου φερουν κανα δυο ακομα μωρα να ταισω,για πλακα φυσικα.

τωρα σπιτι μας μια χαρα,ξυπναει καθε 3 ωρες περιπου,τρωει κανα μισαωρο κ μετα αλλαγμα κ υπνος.προς το παρον ησυχι;α δηλαδη,αργοτερα θα δειξει.

Σας τα εγραψα ολα τα νεα,γιατι δεν ξερω ποτε θα ξαναμπω,ελπιζω συντομα.

α,εχω κατατσακισει τα γλυκα και τις σοκολατες,καποιος να με σταματησειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Καλησπερα antridim! Εγω ειμαι καινουρια στην παρεα και σας μαθαινω σιγα σιγα! Συγχαρητηρια για το μπεμπακι σου, που γυρισατε σπιτακι σας και ειναι ενα φρονιμο μωρακι!

Για τα γλυκα και τις σοκολατες το συζητουσμε σημερα. Ειναι που χρειαζομαστε ενεργεια για το θηλασμο και απ οτι καταλαβα απο την παραγωγη σου εσυ χρειαζεσαι πολυ ενεργεια!:tongue:

Μηπως αυτο ειναι το μυστικο σου? Να αρχισω να πλακωνω κι εγω τα γλυκα που εχω μετρια παραγωγη?:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Πω, πω Ανδριανα μια χαρα ο τοκετος της κορης σου!!! Καλε, πανυψηλη η μπεμπα!!!

Εγω σημερα εκλεισα με τις εκκρεμοτητητες.. (για αλλη μια φορα..) Ξεσκονισα το σπιτι, εβαλα ηλεκτρικη, καθαρισα το παιδικο, καθαρισα το μπανιο, σφουγγαρισα, εκανα αποτριχωση, μπανακι.. και περιμενω... :rolleyes: αλλα τιποτα.. μετα απο ολα αυτα εριξα κι εναν υπνακο να ειμαι ξεκουραστη... Και τωρα θα βρικολακιασω... :tongue::tongue: Μου εμειναν και 2 επεισοδια Lost και τελειωνω και με αυτο...

Α!! Μενει να φορτισω φωτογραφικη μηχανη και καμερα... (να το σημειωσω να μην το ξεχασω...:rolleyes:)

Αυριο ραντεβου στις 11.30 στη γιατρο και βλεπουμε..

Εν τω μεταξυ οταν κοιμομουν ερχονταν ενας ενας κλεφτα μες στο δωματιο να δουν μηπως ποναω και δεν το μαρτυραω..... :lol::lol: Εγω φυσικα ημουν στο δασος -στο ονειρο μου- και μελετουσα τα ταξιδια στο χρονο-επηρεαζομενη απο τη σειρα μου!)

Και μιας και ειναι Κυριακη, ως ειθισται, θα βαλω το νουμερακι της εβδομαδας που θα διανυσω... :tongue::tongue: Ε, δεν τη βγαζω καθαρη τωρα.. τελος χρονου...

images?q=tbn:ANd9GcQsp0mE1q14lZR4G7aKnQg8rBaqbax2b5pSVyAiUe51jmBBcsBciQ&t=1

Για να δουμε λοιπον!!!!

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

dinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

καλημερουδια!!

πουρνο πουρνο εεε??? ειναι μερες αγωνιας.. ελπιζω μετα τη γεννα οχι μερες αυπνιας.. οπως τις βιωνω εγω.. ο μικρος με κολικους απο τι 3 και δεν εχω κλεισει ΜΑΤΙ.. κουτουλαω..

τεσπα... με το καλο να πας και περιμενουμε νεα..

antridim καλως ηρθες.. μιλαμε εισαι (με τη καλη εννοια) σκυλι.. δεν καταλαβαες τιποτε απο γεννα ουσιαστικα, ουτε καν απο ωδινες..!!! μπραβο..

αλλωστε θα στο χαν πει οτι σαν δευτερη γεννα τα πραγματα θα ηταν ακομη πιο ευκολα.. συνηθως ετσι παει.. το ειδα και εγω που εκανα ΚΑΙ προκληση..

caramello ειπαμε γλυκα και σοκολατες με μετρο..

εγω εχθες εφαγα ολη μερα μακαρονια με σαλτσα και το απογευμα τη μπουγατσα με τη μερεντα απο πανω.. μαλλον η δευτερη τον τσακισε τον μπουλη..

καλο υπολοιπο και τα λεμε αργοτερα

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!

Καλως την Αντριαννα! Να σου ζήσει και παλι. απο το βλέπω μια χαρα το μπεμπακι! εχεις πολυ γαλα ε? εγω ρε γαμωτο εχω καταφερει μεχρι 80-90 μλ να βγαζω!

Αννιτα εισαι πολυ τυχερη με τοσους βοηθους δίπλα σου!

Εγω δεν εχω την ιδια επιυθμια για σοκολατα οσο στην εγκυμοσυνη. ωστόσο πειναω συνεχεια και αν συνεχισω ετσι βλεπω να μου μενουν τα κιλα:(

καφε πινω ή ντεκαφεινε ή ενα γαλλικο, κανει?

dbLDp2.png

καλημερα κοριτσια!!!τι κανετε?πωσ πανε τα μπεμπουλια??

εμαινα χθεσ ολη μερα δεν ειχε κοιμηθει καθολου πανω που ηρεμουσε ξεκιναγαν τα πονακια κ τον πεταγαν παλι!!ολη μερα αγκαλια λοιπον!!!

χθεσ κλεισαμε μηνα!!!!!!!αυριο θα ρθει η παιδιατροσ να τον δει!!να μασ πει τι γινετε!!

οσο για τα γλικα εγω ενα εχω φαει κ ο γυναικολογοσ μου κ η παιδιατροσ μουτα χουν καταργισει γιατι φερνουν αερια στο μωρο κ δυσκοιλιοτητα!!

ουτεσπρια ουτε λαχανικα ουτε γαλακτοκομικα...... τι να φαω???

ολο κρεασ κ ζημαρικα!!εγω ειχα παρει 14 κιλα κ εχασα με την γενννα 8!!!αλλα τωρα εχουμε μεινει εκει!!!

τωρα ο μπεμπησ μου κοιματε στην αγκαλια μου παω ωα τον αφησω να δω θα κοιμηθει η θα πεταχτει!!???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...