Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια 346 η χοριακη!!! Καλή νομίζω είναι. Η TSH από 0,89 πήγε 1,55 όμως είναι μια χαρά αλλά θα μιλήσω και με τον ενδοκρινολογο μου. Σε δύο μέρες τώρα πάλι άγχος για το διπλασιασμό. 

Μπράβο κορίτσι μου! Τέτοια νέα να ακούμε. Καλούς διπλασιασμούς τώρα. Θα πάνε όλα καλά 🫶🏻

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Οταν ειδα το Nickname σου στη κεντρικη σελιδα και την ωρα. ειπα " αυτη θα γενναει για να ναι τοοοοσο νωρις μεσα στο foroum..:tongue::tongue::tongue::tongue:"

Αντε αγαπη μου και εσυ.. με το καλο να ρθει το μωρακι σου..σε σκεφτομουν το βραδυ..

Κι εμενα αυτη η "πρωινη" μου διαυγεια και υπερενεργητικοτητα με σοκαρει... Μωρε η φυση με εχει ρεγουλαρει... :tongue::tongue: Λες να τη σκασουμε στη γιατρο και να παμε σημερα?? :rolleyes::rolleyes: Για να δουμε... Εγω ειμαι καθ'ολα ετοιμη παντως...

Θελει ο Αντ να με αγκαλιασει και τραβιεμαι... νιωθω πολυ ευθραυστη.. Εχω ρεψει απο τη... (δε λεμε κακες λεξεις στο μαμαδοφορουμ)

ξυλο που απομενει απο κατεστραμμενο ναυαγιιο.. αν σε καλυπτω!!χαχα!!

Ακου εσυ τωρα!!!! Το εχεις διακοσμητικο ε ??

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα μανουλιτσες!!

Ντινακι μου κοντευεις κοριτσι να τερματησεις. τι σου εχει πει ο γιατρος? θα πας με προκληση?

εγω λεω να στολισω αυτη την εβδομαδα τωρα που ακομα ειναι και η μαμα μου εδω. ανυπομονω!!!:P

εχει παρει καμια απο όσες γεννησαν τ αεπιδοματα? εγω απο βδομαδα θα στειλω τον ανδρα μου ν ακανει τα χαρτια. ηθελα να παω εγω αλλα ακομα κουτσαινω!

dbLDp2.png

καλημερα..

εγω εχω κανει τα χαρτια μου, ειχα στειλει τη κουνιαδα μου.. απο οτι ξερω θα πληρωθω αρχες του μηνα.. εσυ αν τα κανεις τωρα προλαβαινεις δεν προλαβαινεις να πληρωθεις στις 15 αλλιως μαλλον θα πας για αρχες Ιανουαριου αν πας μετα τις 7 του μηνα

Διαφημίσεις

Καλημερααα!!

Ντινακι κοντευεις κοριτσακι μου! Με το καλοοοο!!!

Prosperous μαλλον κι εγω την τσακισα τη μικρη και μας εκδικηθηκε...Δε φανταζεσαι τι εγινε το πρωι στο αλλαγμα! Κατα προτιμιση την ωρα που εχουμε ανοιξει την λερωμενη πανα, βαζει μπρος! Εχει και πολλα αερια...

Θα κανουμε κι εμεις μελομακαρονα να κοροιδευω την επιθυμια για σοκολατα!! Δε νομιζω να την πειραζουν...αλλα μια δοκιμη θα σας πεισει που λενε!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Καλημερααα!!

Prosperous μαλλον κι εγω την τσακισα τη μικρη και μας εκδικηθηκε...Δε φανταζεσαι τι εγινε το πρωι στο αλλαγμα! Κατα προτιμιση την ωρα που εχουμε ανοιξει την λερωμενη πανα, βαζει μπρος! Εχει και πολλα αερια...

Θα κανουμε κι εμεις μελομακαρονα να κοροιδευω την επιθυμια για σοκολατα!! Δε νομιζω να την πειραζουν...αλλα μια δοκιμη θα σας πεισει που λενε!!

ναι τα καημενα.. πρεπει να προσεχουμε.. και ξερεις τι γινεται?? επειδη ο θηλασμος μας καταναλωνει τρομερα πολυ ενεργεια σωματικη οι αναγκες για υδατανθρακες, πρωτεινες κλπ ειναι αυξημενες κατακορυφα και ετσι το να απαρνηθουμε κατι γλυκο ειναι τρομερα δυσκολο..

πχ εγω προτιμω να πιο ενα χυμο πορτοκαλι τυποποιημενο που χει ζαχαρη αντι για νερο.. μεγα λαθος αλλα νοιωθω ικανοποιηση ετσι.

θελει παντως προσοχη..

Καλησπερα κοριτσια επιτελους λιγη ησυχια,εχω την μικρη και θηλαζει και τα μεγαλα κοιμουνται ειμαστε πολυ καλα θηλαζουμε συνεχεια και κοιμομαστε καλα ακομα...τα αγορακια μου εχουν χαρει πολυ και θελουν συνεχεια να με βοηθανε και να παιρνουν αγκαλια την μικρη..Ο αντρας μου με βοηθαει πολυ μονο που δεν την θηλαζει χαχαχαχα...Ευχομαι να ειστε ολες καλα να μας ζησουνε και τα νεα μωρακια,ποιες εχουν μεινει???Αυριο θα ερθει και ο παιδιατρος να μας δει,φιλια σε ολες

ΑΛΕΞΗΣ 10/8/2003--ΓΙΩΡΓΟΣ 30/3/2005--ΝΤΙΝΟΣ 23/10/2007

9Cj1p2.png

Απο υγρα πινω νερο και αφεψηματα απο μαραθο και γλυκανισο που λενε οτι βοηθαει στην παραγωγη γαλακτος. Κατα τ αλλα γαλατακι και κανενα χυμουλι αλλα οχι σα βασικο και κατα προτιμιση χωρις ζαχαρη.

Αλλα ειναι γεγονος αυτο που λες. Χρειαζομαστε πολυ ενεργεια...Και αν εχεις τη σοκολατα στο ντουλαπι την ακους να φωναζει απο μεσα! Αλλααα....το μπεμπακι προηγειται! Μακαρι να θηλασουμε οσο περισσοτερο γινεται και μετα θα τσακιζουμε οτι θελουμε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Απο υγρα πινω νερο και αφεψηματα απο μαραθο και γλυκανισο που λενε οτι βοηθαει στην παραγωγη γαλακτος. Κατα τ αλλα γαλατακι και κανενα χυμουλι αλλα οχι σα βασικο και κατα προτιμιση χωρις ζαχαρη.

Αλλα ειναι γεγονος αυτο που λες. Χρειαζομαστε πολυ ενεργεια...Και αν εχεις τη σοκολατα στο ντουλαπι την ακους να φωναζει απο μεσα! Αλλααα....το μπεμπακι προηγειται! Μακαρι να θηλασουμε οσο περισσοτερο γινεται και μετα θα τσακιζουμε οτι θελουμε!

αχ! ποτε θα πιω καφε οσο θελω (που κανονικα δεν πινω).. και ειδικα ΠΟΤΕ θα μπεκρουλιασω παλι??? στη κορη μου εκανα σχεδον δυο χρονια..για να δουμε εδω.. μπορει να φθασει και φανταρος..:tongue::tongue::tongue:

καλημερα μανουλιτσες!!

Ντινακι μου κοντευεις κοριτσι να τερματησεις. τι σου εχει πει ο γιατρος? θα πας με προκληση?

Γεια σου Αρτεμη!!! Αυριο τερματιζω.. :rolleyes: Και ξερεις, εσενα εχω στο μυαλο μου οταν ολοι μου λενε οτι εχω αργησει να γεννησω... :rolleyes: οτι δεν ειναι για χορταση και αλλες τετοιες αηδιες!!! :tongue: Αυριο εχω ραντεβου , θα δουμε τι θα πουμε για προκληση, ακομη δεν το εχουμε συζητησει....

Καλημερααα!!

Ευχαριστω γλυκια μου!!!!

Καλησπερα κοριτσια επιτελους λιγη ησυχια,εχω την μικρη και θηλαζει και τα μεγαλα κοιμουνται ειμαστε πολυ καλα θηλαζουμε συνεχεια και κοιμομαστε καλα ακομα...τα αγορακια μου εχουν χαρει πολυ και θελουν συνεχεια να με βοηθανε και να παιρνουν αγκαλια την μικρη..Ο αντρας μου με βοηθαει πολυ μονο που δεν την θηλαζει χαχαχαχα...Ευχομαι να ειστε ολες καλα να μας ζησουνε και τα νεα μωρακια,ποιες εχουν μεινει???Αυριο θα ερθει και ο παιδιατρος να μας δει,φιλια σε ολες

Γεια σου Αννιτακι!!! Μπραβο σε σενα και σε ολα τα παιδακια σου!!! Και φυσικα, χιλια μπραβο και στον μπαμπα σας!!!

Ο δικος μου εχει αρχισει να μουδιαζει... κι ακομη δε με επιασαν οι πονοι.. χαχαχα.. η αγαπη μου...

αχ! ποτε θα πιω καφε οσο θελω (που κανονικα δεν πινω).. και ειδικα ΠΟΤΕ θα μπεκρουλιασω παλι??? στη κορη μου εκανα σχεδον δυο χρονια..για να δουμε εδω.. μπορει να φθασει και φανταρος..:tongue::tongue::tongue:

Κι εγω το εχω παρατραβηξει λιγακι τελευταια με τον καφε επειδη ξερω οτι αυριο μπορει να μην μπορω να πιω...... πινω καθε μερα... (χτες εφαγα και γαριδακια..;) )

Κι εγω το εχω παρατραβηξει λιγακι τελευταια με τον καφε επειδη ξερω οτι αυριο μπορει να μην μπορω να πιω...... πινω καθε μερα... (χτες εφαγα και γαριδακια..;) )

Eγω παλι ειμαι λατρης του καφε...και ειδικα του χειροτερου!!! Φραπε και νες πινω....Σε ολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης επινα καθε μερα απο εναν (οπως και αυτη τη στιγμη)...και αν ηθελα δευτερο διαλεγα γαλλικο. Να πω την αληθεια στην πρωτη εγκυμοσυνη προσεχα περισσοτερο...επινα νες η φραπε μετα τον 6ο μηνα. Αλλα τωρα αν ολα πανε καλα και θηλασω....πρεπει μαλλον να τον αποχωριστω για καποιο διαστημα.. Με την coca cola τι γινεται?? Εχω κανει καποιες παρεσπονδιες....ειναι εντελως απογορευτικη?

eNortjKzUjI0NTS2MFOyBlwwFYUC1Q,,18.png

eNortjKzUjI0NTS2MFayBlwwFXwC0g,,90.png

τα ιδια giotar .. στη πρωτη εγκυμοσυνη δεν επινα καφε ουτε για δειγμα και πολυ σπανια κοκα κολα..

εδω στο γιο η κοκα κολα πηγε συννεφο, οχι σε μεγαλες δοσεις (πχ μισο ποτηρι) αλλα σχεδον καθε μερα..καφε 2 φορες την εβδομαδα, μπορει και 3 επινα εναν ελαφρυ φραπε το καλοκαιρι η ενα γαλλικο!!

τωρα πινω κοκα κολα, αν οχι μισο ποτηρι, σιγουρα μερικες γουλιες..

αλλα πιστευω οτι και το ανθρακικο μπορει να προκαλει αερια.. παντως ολα θελουν δοκιμη..και τωρα που ρχονται γιορτες και το φαγητο θα παει συννεφο να δουμε πως θα το σωσουμε το πραγμα..

τοσο για τα μωρα μας οσο και για τα κιλα μας..

εγω πχ εδωσα παραγγελια και μου ρθε μια μπουγατσα με ζαχαρη αχνη και κανελα και ο ανδρας μου εφερε και μια με επικαλυψη μερεντα..

μπορω να πω οχι στη μερεντα???? παει γυρευοντας..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...