Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια 346 η χοριακη!!! Καλή νομίζω είναι. Η TSH από 0,89 πήγε 1,55 όμως είναι μια χαρά αλλά θα μιλήσω και με τον ενδοκρινολογο μου. Σε δύο μέρες τώρα πάλι άγχος για το διπλασιασμό. 

Μπράβο κορίτσι μου! Τέτοια νέα να ακούμε. Καλούς διπλασιασμούς τώρα. Θα πάνε όλα καλά 🫶🏻

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δημητρα να σου πω την αληθεια και εγω δεν το πολυθελω το χαμομηλι. μια φορα επιχειρησα να του δωσω δεν του αρεσε και ηπιε μονο ελαχιστα γραμμαρια! εχεις ακουσει κατι συγκεκριμενο για αυτο το χαμομηλι? παντως οι γιατροι γενικοτερα λενε οτι στους κολικους δεν μπορουμε να κανουμε και πολλα πργαματα παρα υπομονή.!!

dbLDp2.png

Ξύπνησε ο μπέμπης!! Δεν κράτησε και πολύ το κόλπο με τα μαξιλάρια!!:tongue::tongue:

Κολπο με μαξιλαρια διαβαζω! Τι εχασα???

Κι εμεις εχουμε ενοχλησουλες και αεριακια μπολικα.

Κοριτσακι σοκολατα τρωτε? Κανει, η δημιουργει ενοχλησεις?

Εγω σε μια κριση κλαματος την εβαλα κοντα στον απορροφητηρα αλλα εκλαιγε πιο δυνατα και δε τον ακουσε...οπτε δε καναμε δουλεια...

Σημερα πηραμε και μιση ευχουλα!:D

Prosper τι ωραια εικονα να στολιζεις θηλαζοντας!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Εγω οταν δω τα σκουρα με την κοιλιτσα, αν και δε πρεπει να εχουμε ακομα τους δυνατος κολικους, δινω λιγο κιντερτε. Ουτε εγω το πολυθελω και εχει και ζαχαρη, αλλα παραδοξως τη βοηθαει πολυ...Το κραταω για λυση απελπισιας...

Κανω και μασαζακι και ασκησουλες οταν ειναι ηρεμη και δε χτυπιεται...ισως βοηθαει απ τα χειροτερα αλλα και παλι εχει ενοχληση...Οταν ποναει γκρινιαζει ακομα και θηλαζοντας...

Υπαρχουν και καποιες σταγονες οταν ειναι εντονο το προβλημα, αλλα και παλι δε ξερω αν εχουν αποτελεσμα...

Αλλιως υπομονη...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

καλησπερα κοριτσια!!!να σασ ζησουν τα παιδακια σασ!!!εχω να μπω πολυ καιρο δε προλλαβαινω ειμαι μονη με το μπεμπη κ με δυσκολια τα φερνω βολτα!!!μασ εχουν πιασει κ εμασ οι κολικοι κ ολο κλαιμε!!!!!σκουρα τα πραγματα!!!εγω του δινω κατι σταγονιτσεσ που το βοηθουν λιγο να βγαλει τα αερια infacolic λεγονται κ του κανω κ λιγο μασαζακι με ενα λαδακι που τον ζεστενει λιγο!!!αυτα!!!ποσο κρατανε??????

Διαφημίσεις

Kαλησπερα κοριτσια!!! Κατ' αρχην να πω στην Αριστεα να της ζησει το μωρακι, ναναι γερο και καλοτυχο!!!!

Διαβαζω οτι πολλες εχετε προβληματα με κολικους...ΥΠΟΜΟΝΗ μεγαλη και θα περασει το τριμηνο..που θα παει!!! Το κιντερτε σε μενα ειχε βοηθησει λιγο, το infacolic καποιες φορες σταματησε το κλαμα του..αλλα οπως ειχα γραψει και σε προηγουμενο ποστ σε ωρες μεγαλης απελπισιας και κουρασης η μονη λυση ηταν το σεσουαρ!!! Αλλα πανω απο ολα ΥΠΟΜΟΝΗ! Πωπω αδυνατον να το πιστεψω οτι θα τα ξαναπερασω!!! :)

Tα δικα μου νεα ειναι οτι την Πεμπτη εκανα nst και στο μισαωρο δεν ειχα καμια συσπαση...ο μικρος ειχε και λοξυγγα και γω καθε φορα που τον αισθανομουνα παταγα το κουδουνακι... με αποτελεσμα να καταγραφει και 30 κινησεις στο λεπτο!!! Μετααααααα καταλαβα τι συνεβαινε!!! UFO εντελως!!!!! :P Ο τραχηλος μου ειπε οτι ειναι μαλακος αλλα το μωρο ψηλα. Απογοητευτηκα να πω λιγο...ηθελα να ειμαι κοντα...αλλα μαλλον μεχρι την επομενη Κυριακη που τερματιζω δε θα γινει κατι οποτε θα μπω για προκληση. Παρολα αυτα πριν απο λιγο παρατηρησα λιγο βλεννα στο εσωρουχο (χωρις αιμα ομως) αλλα αυτο δε σημαινει κατι...Τεσπα....περιμενουμε...και αναμενουμε νεα απο την Ντινα...που προηγειται!!!!

eNortjKzUjI0NTS2MFOyBlwwFYUC1Q,,18.png

eNortjKzUjI0NTS2MFayBlwwFXwC0g,,90.png

giotar και εσυ κοντευεις.. εχεις και την ..προυπηρεσια.. βασικα εγω δυο μερες πριν γεννησω θυμηθηκα (σαν να μουν απο ληθαργο) οτι θα περασω βραδυνες πανες και κολικους και βασικα ειναι ενα κομματι που δεν με τρελλαινει..

μου ναι πιο ευκολο να θηλαζω τη νυχτα απο το να σηκωνομαι να αλλαζω πανες και ιδιαιτερα να τρωω δεκαλεπτα και πανω για να ηρεμω το μωρακι απο τους πονους και να κανω νυχτερινες ασκησεις στην κοιλιτσα του..

για τις θηλαζουσες.. η σοκολατα πιστευω οτι επιβαρυνει τους κοιλιακους πονους γενικα.. επειδη εμεις ειχαμε γιορτη εχθες εφαγα παστες και ο μικρος ειναι καπως απο τη νυχτα.. (δεν ελεγχω καθολου και εγω τον εαυτο μου..μη μιλησω παλι για τη δυσκοιλιοτητα..δυσκολα θα περασω παλι και θα φταιω εγω αυτη τη φορα..)

για τους κολικους infacolic, gripe water (δεν εχω δωσει ακομη στον μπεμπη) και φυτικα σκευασματα.. περι του κιντερτε αν νομιζετε οτι κανει κατι στο μωρακι σας καλα κανετε και το δινετε.. εγω δεν το χω και σε εκτιμηση απο παλια.

παντως κρατανε εως και 3 μηνες.. σε αλλα μωρα λιγοτερο..

marialena καλως ηρθες ξανα..

Κολπο με μαξιλαρια διαβαζω! Τι εχασα???

Κι εμεις εχουμε ενοχλησουλες και αεριακια μπολικα.

Κοριτσακι σοκολατα τρωτε? Κανει, η δημιουργει ενοχλησεις?

Εγω σε μια κριση κλαματος την εβαλα κοντα στον απορροφητηρα αλλα εκλαιγε πιο δυνατα και δε τον ακουσε...οπτε δε καναμε δουλεια...

Σημερα πηραμε και μιση ευχουλα!:D

Prosper τι ωραια εικονα να στολιζεις θηλαζοντας!

φετος δεν θα μεινει κολυμπηθροξυλο ορθιο..

ειναι τα πρωτα χριστουγεννα που καταλαβαινει τι κανουμε με το στολισμα και δεν εχει αφησει τιποτε σε ησυχια.. εβαλα ψηλα η και μαζεψα τα ευπαθη..

το δενδρο θα το στολισουμε τη Δευτερα. σημερα στολισαμε το σπιτι μεσα, αυριο τα παραθυρα και μολις μπει ο μηνας θα στολιστει και η αυλη..

Κι εγω δε το εχω σε εκτιμιση prosper μου και δε τρελαινομαι οταν της το δινω αλλα την ανακουφιζει φανερα. Οποτε απο το να κλαιει και να χτυπιεται..ξερω γω...:(

Της ειχαν δωσει στο μαιευτηριο πρωτη φορα που αρχισε να μας χτυπιεται ξαφνικα στο δωματιο και τη πηγαμε στο θαλαμο με τις μαιες. Ηταν ταισμενη και καθαρη, οποτε υποψιαστηκαν πονακια,της κανανε μασαζακι την τυλιξανε και με το που ηπιε το κιντερτε σε δυο λεπτα ειχε χαλαρωσει τελειως. Οποτε επιστρεφοντας σπιτι πηρα κι εγω να εχω και ακομα τη χαλαρωνει φανερα.

Αν μας πιασουν πιο δυνατοι και δε φτανει το κιντερτε θα ρωτησω την παιδιατρο για τς σταγονες που λετε.

Για τη σοκολατα μου το ειχαν πει οτι ενοχλει το μωρο.... Ρωτησα προχτες την παιδιατρο και μου ειπε να δοκιμασω να φαω και να δω αν ενοχλειται το μωρο και τοτε μονο να την κοψω. Χτες και σημερα εφαγα ενα κιντερ delice που δεν εχει και τοση σοκολατα μονο λιγο στην επικαλυψη και σημερα ολο αερια ειναι η μικρη. Δε ξερω αν ειναι τυχαιο η απο τις τυψεις μου...:rolleyes:...Αλλα λεω αυριο να μη φαω...! Ειμαι και τρελη για σοκολατα, αλλα αν ειναι να υποφερει η μικρη και μαζι της κι εμεις...δε λεει!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

caramello για τα παντα μονο υπο δοκιμη μπορουμε να δουμε αν τα ενοχλουν η οχι.. εγω απο μια προχειρη δοκιμη βλεπω οτι τον ξεσκισα τον μικρο.. κομενες οι παστες.. αντε να φτιαξω τα μελομακαρονα :tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου!!!

Απο χτες το βραδυ το παιδι μου εχει ιδιαιτερη κινητικοτητα..Εχω και πιο οξεις πονους, σα μαχαιριες..αλλα και παλι ειναι ατακτες και ακανονιστες...

570018w02xr7isn0.gif

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

αντε να φτιαξω τα μελομακαρονα :tongue::tongue::tongue:

Μιαμ, μιαμ.. Καλη επιτυχια.... ;)

φετος δεν θα μεινει κολυμπηθροξυλο ορθιο..

Τι ειναι το κολυμπηθροξυλο? Ξυλο απο κολυμπηθρα να υποθεσω?? Πρωτη φορα την ακουω τη λεξη... :rolleyes:

Καλημερα κοριτσακια μου!!!

Απο χτες το βραδυ το παιδι μου εχει ιδιαιτερη κινητικοτητα..Εχω και πιο οξεις πονους, σα μαχαιριες..αλλα και παλι ειναι ατακτες και ακανονιστες...

570018w02xr7isn0.gif

Οταν ειδα το Nickname σου στη κεντρικη σελιδα και την ωρα. ειπα " αυτη θα γενναει για να ναι τοοοοσο νωρις μεσα στο foroum..:tongue::tongue::tongue::tongue:"

Αντε αγαπη μου και εσυ.. με το καλο να ρθει το μωρακι σου..σε σκεφτομουν το βραδυ..

Μιαμ, μιαμ.. Καλη επιτυχια.... ;)

Τι ειναι το κολυμπηθροξυλο? Ξυλο απο κολυμπηθρα να υποθεσω?? Πρωτη φορα την ακουω τη λεξη... :rolleyes:

ξυλο που απομενει απο κατεστραμμενο ναυαγιιο.. αν σε καλυπτω!!χαχα!!

και αναμενουμε νεα απο την Ντινα...που προηγειται!!!!

Γεια σου Γιωτακι... Αντε να δουμε... :rolleyes:

κοριτσια καλησπερα!!!!

ναμε και εγω ηρθα παλι!!!!

γενησαμε στις 18/11 με καισαρικη αλλα εκανα επισκληριδιο

και τον ειδα ηταν απιστευτη εμπιρεια. Τελικα γεννηθηκαμε

3550γρ και 53εκ. Τον θηλαζω αποκλειστικα:P και την 6 ημερα ειχεαμε

φτασει το βαρος της γεννησεις.Τωρα θα μας δει ο παιδιατρος την παρασκευη παλι.

τα γραφω καπως γρηγορα και ακαταλαβιστικα αλλα προσπαθω να προσαρμοστο στα νεα δεδομενα...που θα παει θα τα καταφερω..:tongue:

Δεν προλαβα να σας διαβασω με την πρωτη ευκερια θα το κανω..

φιλακια...

Γεια σου Αρετουλαααα!!!!! Μπραβο και σε σενα και στο μωρο σου..Καλη προσαρμογη να εχετε... :D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...