Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια 346 η χοριακη!!! Καλή νομίζω είναι. Η TSH από 0,89 πήγε 1,55 όμως είναι μια χαρά αλλά θα μιλήσω και με τον ενδοκρινολογο μου. Σε δύο μέρες τώρα πάλι άγχος για το διπλασιασμό. 

Τέλεια είναι, καλούς διπλασιασμούς! ❤️❤️❤️ 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Δήμηρτρα μου, έκανες τραπέζι σε επισκέπτες? με τέτοια κούραση???

Κορίτσια εγώ δεν μπορώ να την αλλάξω ρίχνει πολύ κλάμα μιλάμε, σήμερα της κοβόταν η αναπνοή από το κλάμα, την έβαλα γυμνή πάνω στο στήθος να ηρεμήσει απίστευτο ειλικρινά!!Μόλις την σηκώνω σταματάει!!

ω ναι!! εκανα...και επλυνα και τα πιατα σημερα (αλοιμονο απο τις 5 με εχει στο ποδι ο μικρος και η μικρη απο τις 6..:rolleyes::cool:)

το χαμε και μεις το θεμα αυτο αλλα κατεληξα οτι θελει ταχυτητα και.. τσαμπουκα:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια !!το ξερω οτι εξαφανηστηκα αλλα δεν προλαβαινω .γεννησα 5 -11,ειμαι καλα και εγω και η μικρη,να σας ζησουν τα μωρακια σας δυστυχως δεν εχω δια βασει ποιεσ εχουν γεννησει ,με το καλο ολες !καποια στιγμη θα σας πω και την δικη μου εμπειρια,ξυπνησε και σπαρζει για φαι!!!

an1cJY10g410000Nzc3NzlkaHw3NDY1NjgwZGF8.gif

loveboom καλημερα! να σας ζησει το μωρακι και καλο σαραντισμο.. λιγες πια εχουν μεινει να γεννησουν ακομη, δοξα το Θεο ολες γεννησαμε καλα και τα μωρακια μας ειναι μουρλια!!

σε περιμενουμε μολις προσαρμοστεις να ξαναρθεις στην παρεα μας..

..........................Π.Η.Τ............

marialena1.........09/11.........Αγόρι - Μητέρα - 3300kg - 27/10

Λια1111.............03/11.........Κορίτσι - Ιασώ - 3350kg - 28/10

SnowFlake.........25/11.........Κορίτσι - Γεν. Νοσ. Ρόδου - 2200kg - 31/10

prosperous........16/11.........Αγόρι - Ιασώ - 3050kg - 1/11

kyriak_..............05/11.........Αγόρι - Λητώ - 3340kg - 2/11

loveboom.........10/11.........Κορίτσι - Μητέρα - ........kg - 5/11

annpan..............17/11.........Αγόρι - Λητώ - 2580kg - 8/11

mp1979woman..12/11.........Αγόρι - Αλεξάνδρας - 3150kg - 11/11

helen83.............14/11.........Αγόρι - Γεν. Νοσ. Βόλου - 3340kg - 11/11

mairaki..............13/11.........Αγόρι - Γαία - 3080kg - 11/11

Artemh..............10/11.........Αγόρι - Αρεταίειο - 3150kg - 15/11

oneiraki.............24/11.........Αγόρι - Ρέα- 3300kg - 16/11

areti-eleni..........26/11.........Αγόρι - Γεν. Νοσ. Κέρκυρας - 3550kg - 18/11

αννιτα!...............09/12.........Κορίτσι - Ιασώ Λάρισας - 3850kg - 20/11

Sofia*................02/12.........Κορίτσι - Ιασώ - 2800kg - 21/11

antridim.............05/12.........Κορίτσι - Μητέρα - 3150kg - 22/11

_Aristea............28/11.........Κορίτσι - Μητέρα - 3100kg - 25/11

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

crazymaria.......07/11.........Αγόρι - Μητέρα

sofiafil..............11/11.........Αγόρι - Γένεσις

bee_2...............20/11.........Δίδυμα

Dina..................28/11.........Αγόρι - Γεν. Νοσοκομείο Λαμίας

giotar1..............04/12.........Αγόρι - Ρέα

elen29..............13/12.........Κορίτσι - Λητώ

προστεθηκε και η loveboom που χε γεννησει 5/11 αντε και τα αλλα κοριτσια μας να μας πουν πως πηγαν

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο μενα!

Prosperous δε θα διαφωνησω με αυτο που λες για την εμμονη. Απλα κι εγω ειμαι εξω απ αυτο το χορο γιατι τα καταφερα με την πρωτη..Δε ξερω ποσες προσπαθειες θα εκανα μεχρι να τα παρατησω αν δε πετυχαινε και να σκεφτω την υιοθεσια. Νομιζω ομως ειτε λογω αντοχων ειτε λογω οικονομικων δε θα ηταν παρα πολλες....

Snοwflake εμεις στο αλλαγμα ειμαστε μια ετσι μια αλλιως. Συνηθως τις πρωινες ωρες εχει πιο πολυ διαθεση και υπομονη και κοροιδευεται με κανενα τραγουδακι.Οσο περναει η μερα και αυξανεται η γκρινια,γινεται μαχη για την αλλαγη! Οπως τα λεει η Prosper, θελει τσαμπουκα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

DINA.. σειρα σου!! (πως λενε στα σκυλαδικα.. δικο σας??? καπως ετσι!!χαχα!!)

Καλημερα γλυκες μανουλες!!! Ελα να ξεκινησουμε με ενα χιτ της εποχης μας..

..... εμεις ακομη εδω.... :tongue::tongue:

Πηρα τηλεφωνο χτες στη Γενικη για τη Δωρεα Ομφαλοπλακουντιακου και μου ειπαν οτι αν γεννησω σημερα και αυριο δε θα μπορεσουν να με εξυπηρετησουν... Οποτε λεω να μεινουμε στο αρχικο σχεδιο, για τις 28/11 που εχουμε και το ραντεβου στο γιατρο μας να δουμε τι θα μας πει...... ;) Απαντες τριγυρω μου εχουν τρελαθει απο την αναμονη... Ακουω και ατακες του τυπου, "μη γεννησεις τοτε ρε, εχω κανονισει.." χαχαχαχα... Παντως, αισαθνομαι πολυ καλα.. Ενταξει τα πονακια τα εχω αλλα ειναι ασημαντα θα ελεγα.. :rolleyes::rolleyes: so far...

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

καλημερα κοριτσια !!το ξερω οτι εξαφανηστηκα αλλα δεν προλαβαινω .γεννησα 5 -11,ειμαι καλα και εγω και η μικρη,να σας ζησουν τα μωρακια σας δυστυχως δεν εχω δια βασει ποιεσ εχουν γεννησει ,με το καλο ολες !καποια στιγμη θα σας πω και την δικη μου εμπειρια,ξυπνησε και σπαρζει για φαι!!!

loveboom, να σου ζησει το διαμαντακι σου!!! Να ειναι υγιης και καλοτυχη!!!!! Καλο Σαραντισμο!!!

1070030s5uzx5wz5s.gif

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

τι εγινε κοπελια?? ξυπνησαμε? ξυπνησαμε?? (κοιτα με που ζηλευω!!:tongue::tongue:)

προφανως ολα σε οδηγουν να περιμενεις..σε βλεπω να γεννας του Αγιου Ανδρεα 30 του μηνα.. (ετσι γιατι μ αρεσει εμενα χαχα!)

βρε σκεψου.. ειναι προφανως οι τελευταιες μερες που θα αποκαλεισαι εγκυος.. μετα θα σαι μια τρισευτυχισμενη λεχωνα οπως η Aristea μας..(δεν ειναι μονο μια κουκλα ειναι μια μανουλα κουκλα επισης!)

κοριτσια καλησπερα!!!!

ναμε και εγω ηρθα παλι!!!!

γενησαμε στις 18/11 με καισαρικη αλλα εκανα επισκληριδιο

και τον ειδα ηταν απιστευτη εμπιρεια. Τελικα γεννηθηκαμε

3550γρ και 53εκ. Τον θηλαζω αποκλειστικα:P και την 6 ημερα ειχεαμε

φτασει το βαρος της γεννησεις.Τωρα θα μας δει ο παιδιατρος την παρασκευη παλι.

τα γραφω καπως γρηγορα και ακαταλαβιστικα αλλα προσπαθω να προσαρμοστο στα νεα δεδομενα...που θα παει θα τα καταφερω..:tongue:

Δεν προλαβα να σας διαβασω με την πρωτη ευκερια θα το κανω..

φιλακια...

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Γεια σου Helen! Εχουμε και το ιδιο ονομα!;)

Εχετε κολικους ε? Κι εμεις εχουμε ενοχλησουλες αλλα δε νομιζω οτι ειναι δυνατοι κολικοι. Οχι ακομα τουλαχιστον. Απλα εχει παθει τρελα ειδικα σημερα ειμαστε σχεδον συνεχεια αγκαλια και μαμ πιπιλισμα και χωρις να πειναμε.

Δεν ήξερα για το όνομα..!!;):D

Χθες ήτανε κάπως καλύτερα...ελπίζω να μην κρατήσουνε πολύ, για να δούμε!!

Κι εμένα την αγκαλιά δεν την αποχωρίζεται!!

Τώρα κοιμάται στο κρεβάτι μας και του έβαλα δύο μαξιλάρια για να νομίζει ότι είμαστε δίπλα του!!:tongue: Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτό αλλά μια δοκιμή δε μας χαλάει!!

Ελενακι μου, δεν ηξερα οτι εζησες και την εμπειρια της εξωσωματικης.. Μπραβο, βρε κοριτσι μου, ολο με εκπλησσεις θετικα.. Γι'αυτο εχεις τοση δυναμη...

Caramello,συγχαρητηρια και σε σενα, αν και δε σε ξερω, για μενα προκειται απο τις δυσκολοτερες δοκιμασιες... Να χαιρεστε τα παιδακια σας και οι δυο!!:D

Θυμαμαι για το βαρος του παιδιου σου που το συζητουσαμε... Τελειος βγηκε τελικα!!! Πως ειχα την εντυπωση, λανθασμενη φαινεται, οτι ηταν κοντα στα 4 κιλα καλε το μωρο σου!!!! :tongue: Μακαρι το δικο μου να μη βγει λιγοτερο απο τρια κιλα... Θα δειξει...

Αντε βρε γιοκα μου, εμεις μειναμε απο το Νοεμβρη...... :P:p

Ναι για το βάρος του μπέμπη ο γιατρός έτσι όπως τα έβγαζε μου έλεγε ότι θα γεννηθεί γύρω στα 4 κιλά!! Αλλά Ευτυχώς...έπεσε έξω!!!!!:D

Όσο για την εξωσωματική, το είχα πει στην αρχή αν θυμάμαι καλά!! Με τη δεύτερη πέτυχα αλλά μέχρι 3 προσπάθειες είχα πει ότι θα κάνω!! Πέραν του οικονομικού, η ψυχολογία της αποτυχίας δεν παλεύεται αλλά τώρα ΟΛΑ τα έχω ξεχάσει...ΟΛΑ!!!!!!:D

Πάντως είχα σκεφτεί κι εγώ την υιοθεσία....είχα τόση αγάπη να δώσω που θα έβρισκα έναν τρόπο κι ένα παιδάκι έστω, για να τη δώσω απλόχερα!! Ακόμα και τώρα όμως δεν θα είχα πρόβλημα να υιοθετήσω ένα μωράκι!!! Αλλά για να κάνω δεύτερο....δεν το σκέφτομαι!!!! Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια!! Έχω χρόνια μπροστά μου......;)

και εμας το ιδιο ελενη σπαραξε το κακομοιρο. βοηθαει λιγο το μασαζακι στη κοιλιτσα και ν αφερνουμε τα ποδαρακια κοντα στη κοιλια. η παιδιατρος μας ειπε στη χειριστη να του δωσουμε λιγα μλ χαμομηλι kiderte για να ηρεμησει το εντερο. τελικα η καλυτερη λυση ηταν το μπιστολακι, με το που το ακουει ηρεμει!!!

Μασαζάκι στην κοιλίτσα του κάνω....χαμομήλι του έδωσα αλλά δε βοήθησε.....πήρα ένα γάλα που μου είπε η παιδίατρος και τον βλέπω καλύτερα κάπως...για να δούμε....;)

Εγώ τον πάω δίπλα στον απορροφητήρα αλλά μάλλον η αγκαλιά μου και το κούνημα τον ηρεμεί τελικά....

Καλημερα γλυκες μανουλες!!! Ελα να ξεκινησουμε με ενα χιτ της εποχης μας..

..... εμεις ακομη εδω.... :tongue::tongue:

Πηρα τηλεφωνο χτες στη Γενικη για τη Δωρεα Ομφαλοπλακουντιακου και μου ειπαν οτι αν γεννησω σημερα και αυριο δε θα μπορεσουν να με εξυπηρετησουν... Οποτε λεω να μεινουμε στο αρχικο σχεδιο, για τις 28/11 που εχουμε και το ραντεβου στο γιατρο μας να δουμε τι θα μας πει...... ;) Απαντες τριγυρω μου εχουν τρελαθει απο την αναμονη... Ακουω και ατακες του τυπου, "μη γεννησεις τοτε ρε, εχω κανονισει.." χαχαχαχα... Παντως, αισαθνομαι πολυ καλα.. Ενταξει τα πονακια τα εχω αλλα ειναι ασημαντα θα ελεγα.. :rolleyes::rolleyes: so far...

χαχα..κι εμένα μου έλεγαν να μη γεννήσω ακόμα γιατί δεν τους βόλευε!!:tongue::tongue:

Όπως και να έχει όμως, λίγες μέρες σε χωρίζουν από την πρώτη αγκαλιά με το μωράκι σου!!!!! Είσαι η επόμενη!!!!!!!!!!!!:D Έφτασε ο καιρός επιτέλους!!!!!!!! Με το καλόόόόό!!!!!! Θα δεις τι ευτυχία θα νιώσεις και πόση αγάπη κρύβεις μέσα σου......μία άλλου είδους αγάπη.......:P

κοριτσια καλησπερα!!!!

ναμε και εγω ηρθα παλι!!!!

γενησαμε στις 18/11 με καισαρικη αλλα εκανα επισκληριδιο

και τον ειδα ηταν απιστευτη εμπιρεια. Τελικα γεννηθηκαμε

3550γρ και 53εκ. Τον θηλαζω αποκλειστικα:P και την 6 ημερα ειχεαμε

φτασει το βαρος της γεννησεις.Τωρα θα μας δει ο παιδιατρος την παρασκευη παλι.

τα γραφω καπως γρηγορα και ακαταλαβιστικα αλλα προσπαθω να προσαρμοστο στα νεα δεδομενα...που θα παει θα τα καταφερω..:tongue:

Δεν προλαβα να σας διαβασω με την πρωτη ευκερια θα το κανω..

φιλακια...

Να σας ζήσουν τα μωράκια σας κοριτσάκια!!!!!!!!!!

Θα μας πείτε τις εμπειρίες σας όποτε μπορέσετε και μπείτε σε ένα πρόγραμμα!!!!!!!

bebe0506.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...