Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Αριστεα, να σου ζησει η κορουλα σου!!!!!! Αχ, απο ο,τι βλεπεις ολες περιμεναμε με αγωνια να γεννησεις!!! :D:D Να τη χαιρεσαι και να ειναι παντα υγιης και ευτυχισμενη!!! Καλη επιστροφη στο σπιτακι σας και Καλο Σαραντισμο!!!!

Αχ, ειμαι πολυ συγκινημενη!!!!

634147pybxs3rotb.gif

1044578lc6sxz35b5.gif

1593334uj5xh71zcv.gif

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εγώ με εξωσωματική τσάκωσα το αντράκι μου!!!!!!!;)

Με τους κολικούς δεν ξέρω τι θα κάνω....:( Ελπίζω να μην κρατήσουνε πολύ καιρό....

Αφού ο άντρας μου τα έπαιξε χθες το βράδυ κι έλεγε "είναι απάνθρωπο αυτό"..:rolleyes:

Ντινάκι τελικά ο μπέμπης μου γεννήθηκε 3340 γρ.. Μία βδομάδα πριν γεννήσω ο γιατρός μου τον έβγαζε 3700 αλλά μία μέρα πριν τη γέννα τον έβγαζε 3500 με απόκλιση +-250γρ. Στο νοσοκομείο μου τον έβγαλαν 3300 μία μέρα πριν τη γέννα...

Ελενακι μου, δεν ηξερα οτι εζησες και την εμπειρια της εξωσωματικης.. Μπραβο, βρε κοριτσι μου, ολο με εκπλησσεις θετικα.. Γι'αυτο εχεις τοση δυναμη...

Caramello,συγχαρητηρια και σε σενα, αν και δε σε ξερω, για μενα προκειται απο τις δυσκολοτερες δοκιμασιες... Να χαιρεστε τα παιδακια σας και οι δυο!!:D

Θυμαμαι για το βαρος του παιδιου σου που το συζητουσαμε... Τελειος βγηκε τελικα!!! Πως ειχα την εντυπωση, λανθασμενη φαινεται, οτι ηταν κοντα στα 4 κιλα καλε το μωρο σου!!!! :tongue: Μακαρι το δικο μου να μη βγει λιγοτερο απο τρια κιλα... Θα δειξει...

Αντε βρε γιοκα μου, εμεις μειναμε απο το Νοεμβρη...... :P:p

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Dinaki μου ουτε εγω μπορουσα να σκεφτω ποτε οτι θα μπω σε αυτη τη διαδικασια και ελεγα πως το κανουν αυτο οι γυναικες και τις θαυμαζα. Ειμαι απο τις ατυχες που χρειαστηκε να μπω σ αυτη τη διαδικασια αλλα απο τις τυχερες που τα καταφερα με την πρωτη. Ολα μια ιδεα ειναι. Οταν το θες πολυ τα καταφερνεις ολα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Τα 100 μλ ειναι σουπερ! Εγω χτες εκανα μιση ωρα για να βγαλω 60 και παιρνω και μαγια! Βεβαια ειχε φαει και πολυ λιγη ωρα πριν...και δεν εχω και κανενα μεγαλο στηθος...θα παιζει ρολο και αυτο...

Α κυριακη μου σορυ, ειδα το πινακακι..μαλλον ηταν τα πητ οχι τα πραγματικα. Και παλι ειμαστε πολυ κοντα και με την prosper.:D Εσεις εχετε μονο μια μερα διαφορα ε?

Α, κι εσυ κανεις πολυωρο θηλασμο οκ! Το βραδυ μονο μπορει να μη θελει πολυ. Δλδ να την παιρνει ο υπνος στο τεταρτο και να την αλλαζω μερια μονο για να ξυπνησει λιγο..τρωει και απο κει 10 λεπτα το πολυ και κοιμαται...

Το στηθος δε παιζει ρολο στη ποσοτητα γαλατος. εγω εχω πολυ μικρο στήθος και εχω φτασει να βγαζω με το θηλαστρο 80 μλ. δινω βεβαια και λιγο συμπληρωμα.

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

Αριστέα μου αν και καθυστερημένα με έναν πόνο κοριτσάκι μου!!!!!! Ελπίζω ήδη να κρατάς την κορούλα σου αγκαλιά και να είσαι μία ευτυχισμένη μανούλα!!!!!!!!:P

Caramello καλωσήρθες και να σας ζήσει η μπεμπούλα σας!!!!!!!:D Κι εγώ με εξωσωματική τσάκωσα το αντράκι μου!!!!!!!;)

Αχ βρε κοριτσάκια...χθες έλεγα ότι ο μπέμπης μου δεν έχει κολικούς και το βράδυ άρχισε να κάνει...:( Έκλαιγε τόσο πολύ το ψυχάκι μου και δεν ξέραμε τι να τον κάνουμε!!!!! Τελικά ηρέμησε γύρω στις 2 και κοιμήθηκε μέχρι τις 6:30 όπου τον ξύπνησα για να τον ταίσω!! Τώρα κοιμάται πάλι στην αγκαλιά μου και μέχρι να τον πάρει ο ύπνος τον έπιαναν πάλι πονάκια και δεν έχει κάνει κακάκια από το πρωί που τον ξύπνησα...:( Φυσικά κοιμήθηκε πρώτα στην αγκαλιά μου το βράδυ και μετά δίπλα μου κι έτσι θα κάνω μέχρι να ηρεμήσει!!!!!

Εγώ μπορεί να μην κατάφερα τίποτα με το θηλασμό, αν και ακόμα προσπαθώ και σήμερα που ξύπνησε τον άφησα να ψάχνει το στήθος μου αλλά κλασικά το έβαζε στο στόμα και δεν έπιανε.....παρόλ'αυτά τον έχω συνέχεια αγκαλιά γιατί και ο δικός μου δεν κοιμάται στην κούνια για ώρα.....αν τον πάρει καλά ο ύπνος και τον βάλω μέσα, κοιμάται αλλά ξυπνάει μετά από λίγο....στην αγκαλιά μου κοιμάται ώρες!!

Με τους κολικούς δεν ξέρω τι θα κάνω....:( Ελπίζω να μην κρατήσουνε πολύ καιρό....

Αφού ο άντρας μου τα έπαιξε χθες το βράδυ κι έλεγε "είναι απάνθρωπο αυτό"..:rolleyes:

Ντινάκι τελικά ο μπέμπης μου γεννήθηκε 3340 γρ.. Μία βδομάδα πριν γεννήσω ο γιατρός μου τον έβγαζε 3700 αλλά μία μέρα πριν τη γέννα τον έβγαζε 3500 με απόκλιση +-250γρ. Στο νοσοκομείο μου τον έβγαλαν 3300 μία μέρα πριν τη γέννα...

Απ'ότι μου είπε ο εξωτερικός γιατρός, ειδικά στο τέλος οι μετρήσεις δεν μπορεί να είναι και τόσο έγκυρες!!;) Εγώ βέβαια είχα και πάρα πολύ αμνιακό υγρό!! Μιλάμε πάρα πολύ όμως...αφού οι μαίες στη γέννα με ρωτούσανε μήπως τελικά έχω ένα μικρό μωρό και φαίνεται μεγάλο λόγω υγρού??? Εγώ τις έλεγα "μήπως τελικά κυοφορώ αμνιακό υγρό κι όχι μωρό"?? χαχα...:tongue: Ότι να'ναι!! Δε λες πάλι καλά που βγήκε τόσος σε κιλά κι όχι μεγαλύτερος?? Τουλάχιστον του κάνουνε τα ρούχα και τα πάμπερς...:rolleyes: Αφού όταν μου είπανε τα κιλά που γεννήθηκε τους ρώτησα, σίγουρα???:tongue::tongue:

Αυτά....αν έχετε λύσεις για τους κολικούς....δεκτές..;)

και εμας το ιδιο ελενη σπαραξε το κακομοιρο. βοηθαει λιγο το μασαζακι στη κοιλιτσα και ν αφερνουμε τα ποδαρακια κοντα στη κοιλια. η παιδιατρος μας ειπε στη χειριστη να του δωσουμε λιγα μλ χαμομηλι kiderte για να ηρεμησει το εντερο. τελικα η καλυτερη λυση ηταν το μπιστολακι, με το που το ακουει ηρεμει!!!

dbLDp2.png

και εμας το ιδιο ελενη σπαραξε το κακομοιρο. βοηθαει λιγο το μασαζακι στη κοιλιτσα και ν αφερνουμε τα ποδαρακια κοντα στη κοιλια. η παιδιατρος μας ειπε στη χειριστη να του δωσουμε λιγα μλ χαμομηλι kiderte για να ηρεμησει το εντερο. τελικα η καλυτερη λυση ηταν το μπιστολακι, με το που το ακουει ηρεμει!!!

το κιντερτε για μενα ειναι εντελως ακαταλληλο και αχρηστο παρασκευασμα..συμφωνω για την πρακτικη με τα ποδαρακια κοντα στη κοιλια χωρις την πανα -για την ωρα τις νυχτες περναω 20λεπτα και μισαωρα πανω απο την αλλαξιερα κανοντας αυτο το πραγμα για να το βοηθησω να αποβαλλει τα αερια και βοηθαει οντως οσο βαρετο και αν ειναι

εμενα μονο με τη..φωνη μιυ ηρεμει..ουτε σεσουαρ, ουτε απορροφητηρας..

Διαφημίσεις

Δήμηρτρα μου, έκανες τραπέζι σε επισκέπτες? με τέτοια κούραση???

Ντίνα μου θα ήθελα να γεννούσες κ εσύ σήμερα απρόβλεπτα θα ήταν πολύ ωραία!! Άντε όλοι περιμένουμε εσένα τώρα!!

Ελένη και Καραμέλο, τα συγχαρητήρια μου κ μένα για τον Γολγοθά που περάσατε!!Είστε άξιες θαυμασμού!!

Αγορομάνες υπομονή με τους κολικούς, εμείς ευτυχώς ακόμα τίποτα!!

Κορίτσια εγώ δεν μπορώ να την αλλάξω ρίχνει πολύ κλάμα μιλάμε, σήμερα της κοβόταν η αναπνοή από το κλάμα, την έβαλα γυμνή πάνω στο στήθος να ηρεμήσει απίστευτο ειλικρινά!!Μόλις την σηκώνω σταματάει!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

Αριστεα μου να σας ζησει η κορουλα σας!!!! Να ειναι παντα γερη,τυχερη και ευτυχισμενη!!!!!

Καλο σαραντισμο να εχετε μανουλα και κορουλα!!!!!!

Φιλια πολλααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να της ρουφηξεις τις πατουσιτσες!!!!!!!!!!

Baby-Girl-Outside.jpg

its-a-girl.gif

χαχα! Σας Ευχαριστω κοριτσακια μου! Αλλα αξιες θαυμασμου ειναι οι κοπελες που κανουν προσπαθειες ξανα και ξανα και 5 και 10 φορες και παραπανω και επιμενουν μεχρι να τα καταφερουν. Εγω μονο μια προσπαθεια εκανα.Παρ ολα αυτα σας ευχαριστω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

καλημερα

σημερα μιλησα με την aristea.. ειναι μια χαρα, πανευτυχης και η μπεμπα ενα θαυματακι.. επιασε και το στηθος αμεσως και ειναι ολα πολυ καλα.

caramello συμφωνω με αυτο που γραφεις, οτι ειναι επισης αξιες θαυμασμου οι κοπελες που κανουν πολλες εξωσωματικες ωστε να επιτυχουν μια υγιη εγκυμοσυνη απλα στο μονο που διαφωνω η μαλλον αμφιβαλλω ειναι οτι σε μερικες περιπτωσεις οταν η μια αποτυχια φερνει την αλλη δεν ξερω ποτε παυει να ειναι επιθυμια και ποτε αρχιζει να γινεται εμμονη.. μιλαω εξω απο το χορο (εγω συγκαταλεγομαι στην κατηγορια των γυναικων που συλλαμβαναν ευκολα αλλα δεν διατηρουσα εγκυμοσυνες ευκολα..εχω 6 εγκυμοσυνες στο ενεργητικο μου οπου οι 4 πηγαν στραφι..και απο αυτες μονο η μια κατ επιλογην μου) αλλα εχω δυο περιστατικα σχετικα στο οικειο περιβαλλον μου που μεσα απο εκει εχω κανε σκεψεις για το θεμα της εξωσωματικης..

εγω προσωπικα με ευχαριστηση θα υιοθετουσα αν το συστημα εδω ηταν πιο ευελικτο.. ο ανδρας μου δεν συμφωνει αλλα εγω ηθελα απο τοτε που παντρευτηκαμε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...