Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

αν σας πω οτι ηδη εχω αρχισει και κανω σκεψεις για τη βαπτιση του μωρου.. που ΠΡΩΤΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟΣ ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΧΟΥΜΕ θα κανω μαλλον τον Σεπτεμβρη..

μαλλον ετσι θα με καταλαβετε.. παντρευομουν Ιουνιο και τα χα κανονισει ολα απο Δεκεμβρη.. και παντα κοιταω για οικονομικα αλλα αξιοπρεπη πραγματα..

η αληθεια ειναι οτι με τη κριση δεν εχω ιδεα αν μπορω να προγραμματισω..

παντως αυτη τη φορα θα κανω δυο εναλλακτικα πλανα και οποιο κατσει στο τελος..

Εγώ που έχω και γάμο μαζί να διοργανώσω?? Σεπτέμβριο η Οκτώβριο λέμε κ εμείς!!

Ούτε εγώ ξέρω πως θα είναι τα οικονομικά μας τότε, εξαρτάτε το καλοκαίρι τι κόσμο θα έχει η Ρόδος!!

Οι συγγενείς Ολλανδία θέλουν να ξέρουν από Φεβρουάριο ημερομηνία για να κλείσουν της άδειες τους, εκεί τις κλείνουν μήνες πρίν!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι αλλα ειλικρινα ειναι η ΠΡΩΤΗ φορα που δεν μπορω να προγραμματισω για τοσο μακρυα..

δεν ξερω ουτε ποτε θα δουλεψω, ποσα θα παιρνω, αν θα χει δουλεια ο ανδρας μου, αν και ποσα θα κοπουν ακομη απο τη συνταξη της κουνιαδας.. πλεον κοψανε και απο τον πατερα μου πολλα χρηματα απο το μισθο και ηδη δεν μας βοηθαει ουτε με τη μορφη δωρων.. σκεψου οτι στη μικρη ειχε δωσει 800 ευρω για δωρο και στον μικρο 200 διοτι δεν εβγαινε..

και παλι στον μικρο θα κοψω πολυ κοσμο..καμια σχεση με το γαμο μου η τη βαπτιση και δεν παιζει να κανω τραπεζι εξω..

συνεπως σε πρωτη φαση σκεφτομαι αν το κανω Αθηνα να κανω τη βαπτιση στο Φαληρο και μετα στο σπιτι ενα μικρο μπουφε οπως και στη κορη μου απλα με αλλο ντεκορ!

αν το κανω στο εξοχικο (αυτο θα εξαρτηθει απο το αν θα βγαινω οικονομικα για να φτιαξω καποια πραγματα στο σπιτι εκει) που ηθελα παντα να κανω παλι στο σπιτι εκει ενα catering θα πρεπει να φερω

η διαφορα ειναι οτι στην Αθηνα στο σπιτι δεν ειμαι υποχρεωμενη να καλεσω οποιον ερθει στην εκκλησια ενω στη Σαλαμινα οποιον καλεσω στο μυστηριο θα πρεπει να καλεσω και στο σπιτι..

η πιο οικονομικη λυση βεβαια ειναι τελετη και τελος μετα αλλα αυτο ειναι η εσχατη..

η aristea τιποτε ακομη.. δεν με παραξενευει.. απλα δεν θα ηθελα να κρατησει ωρα και να ταλαιπωρηθει ..

Μακαρι να εχει γεννησει και να μη μας εχει ενημερωσει..

Εγω, ρε παιδια, ουτε εχω σκεφτει τα της βαφτισης, ουτε θα βιαστω νομιζω να το βαφτισω το παιδακι μου.. Τι να λεμε τωρα.. Εδω δεν ξερω αν θα εχουμε λεφτα για τα βασικα.. :-(

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Αριστέα μου αν και καθυστερημένα με έναν πόνο κοριτσάκι μου!!!!!! Ελπίζω ήδη να κρατάς την κορούλα σου αγκαλιά και να είσαι μία ευτυχισμένη μανούλα!!!!!!!!:P

Caramello καλωσήρθες και να σας ζήσει η μπεμπούλα σας!!!!!!!:D Κι εγώ με εξωσωματική τσάκωσα το αντράκι μου!!!!!!!;)

Αχ βρε κοριτσάκια...χθες έλεγα ότι ο μπέμπης μου δεν έχει κολικούς και το βράδυ άρχισε να κάνει...:( Έκλαιγε τόσο πολύ το ψυχάκι μου και δεν ξέραμε τι να τον κάνουμε!!!!! Τελικά ηρέμησε γύρω στις 2 και κοιμήθηκε μέχρι τις 6:30 όπου τον ξύπνησα για να τον ταίσω!! Τώρα κοιμάται πάλι στην αγκαλιά μου και μέχρι να τον πάρει ο ύπνος τον έπιαναν πάλι πονάκια και δεν έχει κάνει κακάκια από το πρωί που τον ξύπνησα...:( Φυσικά κοιμήθηκε πρώτα στην αγκαλιά μου το βράδυ και μετά δίπλα μου κι έτσι θα κάνω μέχρι να ηρεμήσει!!!!!

Εγώ μπορεί να μην κατάφερα τίποτα με το θηλασμό, αν και ακόμα προσπαθώ και σήμερα που ξύπνησε τον άφησα να ψάχνει το στήθος μου αλλά κλασικά το έβαζε στο στόμα και δεν έπιανε.....παρόλ'αυτά τον έχω συνέχεια αγκαλιά γιατί και ο δικός μου δεν κοιμάται στην κούνια για ώρα.....αν τον πάρει καλά ο ύπνος και τον βάλω μέσα, κοιμάται αλλά ξυπνάει μετά από λίγο....στην αγκαλιά μου κοιμάται ώρες!!

Με τους κολικούς δεν ξέρω τι θα κάνω....:( Ελπίζω να μην κρατήσουνε πολύ καιρό....

Αφού ο άντρας μου τα έπαιξε χθες το βράδυ κι έλεγε "είναι απάνθρωπο αυτό"..:rolleyes:

Ντινάκι τελικά ο μπέμπης μου γεννήθηκε 3340 γρ.. Μία βδομάδα πριν γεννήσω ο γιατρός μου τον έβγαζε 3700 αλλά μία μέρα πριν τη γέννα τον έβγαζε 3500 με απόκλιση +-250γρ. Στο νοσοκομείο μου τον έβγαλαν 3300 μία μέρα πριν τη γέννα...

Απ'ότι μου είπε ο εξωτερικός γιατρός, ειδικά στο τέλος οι μετρήσεις δεν μπορεί να είναι και τόσο έγκυρες!!;) Εγώ βέβαια είχα και πάρα πολύ αμνιακό υγρό!! Μιλάμε πάρα πολύ όμως...αφού οι μαίες στη γέννα με ρωτούσανε μήπως τελικά έχω ένα μικρό μωρό και φαίνεται μεγάλο λόγω υγρού??? Εγώ τις έλεγα "μήπως τελικά κυοφορώ αμνιακό υγρό κι όχι μωρό"?? χαχα...:tongue: Ότι να'ναι!! Δε λες πάλι καλά που βγήκε τόσος σε κιλά κι όχι μεγαλύτερος?? Τουλάχιστον του κάνουνε τα ρούχα και τα πάμπερς...:rolleyes: Αφού όταν μου είπανε τα κιλά που γεννήθηκε τους ρώτησα, σίγουρα???:tongue::tongue:

Αυτά....αν έχετε λύσεις για τους κολικούς....δεκτές..;)

Όσο για τη βάφτιση, εμείς πρώτα ο Θεός θα την κάνουμε τέλος Μαϊου!! Ήθελα πιο μπροστά αλλά θα είναι χειμώνας και δεν θέλω να μου κρυώσει...

Σκεφτόμουνα τα οικονομικά πριν αλλά έτσι όπως έγινε η γέννα τελικά δεν πλήρωσα τίποτα αφού η καισαρική καλύπτεται 100% από το ΙΚΑ κι έτσι μου έμειναν τα χρήματα του φυσιολογικού τοκετού!!;)

Μέχρι τότε βέβαια δεν ξέρουμε τι γίνεται αλλά το μυστήριο είναι το πιο σημαντικό κι αυτό σίγουρα θα γίνει!!;)

Σας φιλώ...δεν ξέρω αν θα μπορέσω να ξαναμπώ σήμερα.....Αριστέαααααααααααα μανούλαααααααααααααα..........:D:D σε σκέφτομαιιιιιιιιιιιιιιι..........και την μπεμπούλα σου επίσης!!!!!!!!!!!!!!!:P

Διαφημίσεις

ΓΕΝΝΗΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ η Aristea μας!!!

ΚΟΡΑΚΛΑ ΚΛΩΝΟ 3100 !!!

Στις 2 και 20 με δεκα εξωθησεις.. δεν περιμενε λεει να χε ΤΟΣΗ δυναμη (σιγα που δεν θα χε..!!)

Ειναι πανεμορφη και της μοιαζει (σιγουρη συνταγη η μανουλα!!)

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ, ΚΑΛΟ ΣΑΡΑΝΤΙΣΜΟ!!!

.............................Π.Η.Τ............

marialena1.........09/11.........Αγόρι - Μητέρα - 3300kg - 27/10

Λια1111.............03/11.........Κορίτσι - Ιασώ - 3350kg - 28/10

SnowFlake.........25/11.........Κορίτσι - Γεν. Νοσ. Ρόδου - 2200kg - 31/10

prosperous........16/11.........Αγόρι - Ιασώ - 3050kg - 1/11

kyriak_..............05/11.........Αγόρι - Λητώ - 3340kg - 2/11

annpan..............17/11.........Αγόρι - Λητώ - 2580kg - 8/11

mp1979woman..12/11.........Αγόρι - Αλεξάνδρας - 3150kg - 11/11

helen83.............14/11.........Αγόρι - Γεν. Νοσ. Βόλου - 3340kg - 11/11

mairaki..............13/11.........Αγόρι - Γαία - 3080kg - 11/11

Artemh..............10/11.........Αγόρι - Αρεταίειο - 3150kg - 15/11

oneiraki.............24/11.........Αγόρι - Ρέα- 3300kg - 16/11

areti-eleni..........26/11.........Αγόρι - Γεν. Νοσ. Κέρκυρας - 3550kg - 18/11

αννιτα!...............09/12.........Κορίτσι - Ιασώ Λάρισας - 3850kg - 20/11

Sofia*................02/12.........Κορίτσι - Ιασώ - 2800kg - 21/11

antridim.............05/12.........Κορίτσι - Μητέρα - 3150kg - 22/11

_Aristea............28/11.........Κορίτσι - Μητέρα - 3100kg - 25/11

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

crazymaria.......07/11.........Αγόρι - Μητέρα

loveboom.........10/11.........Κορίτσι - Μητέρα

sofiafil..............11/11.........Αγόρι - Γένεσις

bee_2...............20/11.........Δίδυμα

Dina..................28/11.........Αγόρι - Γεν. Νοσοκομείο Λαμίας

giotar1..............04/12.........Αγόρι - Ρέα

elen29..............13/12.........Κορίτσι - Λητώ

ετσι για να μη ξεχνιομαστε.. εκτελω αναπληρωματικα χρεη γραμματεως!!

εγω θελω η βαπτιση να γινεται μεσα στον πρωτο χρονο συνεπως ακομη και να μαστε εγω ο ανδρας μου και οι κουμπαροι βαπτιση θα κανω.. απλα δεν θα θελα να χω "ριξει" τον μικρο οσον αφορα το μετα ενεκα ομως των συνθηκων δεν θα τρελαθουμε κιολας..

για τους κολικους εγω εχω λυση το στηθος.. και οταν αυτο δεν πιανει δινω μερικες σταγονες με συριγγα να πιει gripe water ενα σκευασμα σιροπι με καποια εκχυλισματα σελινου και κατι αλλο..

στο parents αναφερονται και αλλες λυσεις αν θυμαμαι το καρδαμο σε ροφημα..παντως φυσικα αφεψηματα τα οποια πρεπει να επιβεβαιωσω..

στο parents σε σχετικο ποστ λενε οτι ειναι αποτελεσματικο το σιροπι καρμινο (??? εγω δεν ξερω τι ειναι αυτο, ο γιατρος μαλλον θα ξερει..ειναι λενε φυτικο)

υπομονη κοπελιες, οι κολικοι κανουν απο ενα μηνα εως 3 να περασουν.. κουραγιο..

το μηνυμα της aristeas το ελαβα στις 16.57..

λαγοκοιμηθηκα για να ακουω το κινητο..χαχα!!

οχι φτιαχνω ενα γκουρμε κοτοπουλο απο μια συνταγη που δα στην τηλεοραση.. ο Θεος και η ψυχη μου τι θα φαμε αποψε..

Διαφημίσεις

images?q=tbn:ANd9GcSUKqj4eD2cuOKtAd46_Delv9mQ9akj9_d9KkonxX_hwyVRGjEZKQc5AT00congratulations-desi-glitters-31.gif

Aριστέα μουυυυυυυυυυυ, είσαι μανούλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

Να σας ζήσει η κορούλα σας και η ζωή σας να είναι πάντα πλημμυρισμένη από χαρά κι ευτυχία όπως είναι και σήμερα!!!!!!:D:D:D

Καλό σαραντισμό και καλή επιστροφή στο σπιτάκι σας από το οποίο φύγατε 2 και θα επιστρέψετε 3...!!!!!!!!:P

Να είναι πάντα υγιής η μπουμπού και καλότυχη!!!!!!!!!:P:p

εγω θελω η βαπτιση να γινεται μεσα στον πρωτο χρονο συνεπως ακομη και να μαστε εγω ο ανδρας μου και οι κουμπαροι βαπτιση θα κανω.. απλα δεν θα θελα να χω "ριξει" τον μικρο οσον αφορα το μετα ενεκα ομως των συνθηκων δεν θα τρελαθουμε κιολας..

για τους κολικους εγω εχω λυση το στηθος.. και οταν αυτο δεν πιανει δινω μερικες σταγονες με συριγγα να πιει gripe water ενα σκευασμα σιροπι με καποια εκχυλισματα σελινου και κατι αλλο..

στο parents αναφερονται και αλλες λυσεις αν θυμαμαι το καρδαμο σε ροφημα..παντως φυσικα αφεψηματα τα οποια πρεπει να επιβεβαιωσω..

στο parents σε σχετικο ποστ λενε οτι ειναι αποτελεσματικο το σιροπι καρμινο (??? εγω δεν ξερω τι ειναι αυτο, ο γιατρος μαλλον θα ξερει..ειναι λενε φυτικο)

υπομονη κοπελιες, οι κολικοι κανουν απο ενα μηνα εως 3 να περασουν.. κουραγιο..

Μάλλον θα διαλέξω την υπομονή και θα του δίνω την αγκαλιά μου!!!!!;)

Πάντως έκανε κακάκια πριν από λίγο και μόλις του έδωσα λίγο δικό μου γάλα!!! Τον ψιλοπαίρνει ο ύπνος κι όταν ξυπνήσει θα του κάνω ένα ζεστό μπανάκι να ηρεμήσει...

το μηνυμα της aristeas το ελαβα στις 16.57..

λαγοκοιμηθηκα για να ακουω το κινητο..χαχα!!

οχι φτιαχνω ενα γκουρμε κοτοπουλο απο μια συνταγη που δα στην τηλεοραση.. ο Θεος και η ψυχη μου τι θα φαμε αποψε..

Καλή επιτυχία λοιπόν!!!!! Είμαι σίγουρη πως θα το φτιάξεις μούρλια!!!!! μιαμ...μιαμ......:P

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση της Αριστέας....:D Ευτυχώς πρόλαβα και διάβασα τα υπέροχα νέα της σήμερα!!!!!

Συγκινούμαι και μόνο που σκέφτομαι πως αισθάνεται τώρα....θυμάμαι τα δικά μου!!!!!! Ουφ....ανεκτίμητες κι ευλογημένες στιγμές......!!!!!!!!!:P

Να είναι πάντα καλά τα μωράκια μας!!!!!! Άντε και στις υπόλοιπες τώρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D

Φιλάκια πολλά.......

Συγχαρητηρια Αριστεα μου! Μπορει να σε γνωριζω λιγοτερο απο 24 ωρες αλλα ειμαι παρα πολυ χαρουμενη για σενα που ολα πηγαν καλα και εγινες μανουλιτα! Αντε με το καλο να γυρισετε σπιτακι σας να λεμε και μαζι για τα ξενυχτια και τις γκρινιες μας!:tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Γεια σου Helen! Εχουμε και το ιδιο ονομα!;)

Εχετε κολικους ε? Κι εμεις εχουμε ενοχλησουλες αλλα δε νομιζω οτι ειναι δυνατοι κολικοι. Οχι ακομα τουλαχιστον. Απλα εχει παθει τρελα ειδικα σημερα ειμαστε σχεδον συνεχεια αγκαλια και μαμ πιπιλισμα και χωρις να πειναμε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...