Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

xaxa! εγω πια δε μασαω.. μπαινω στο μπανιο και αν αρχισει να κλαιει κανω μεν πιο γρηγορα αλλα δεν με πειραζει να κλαψει και λιγο..στην κορη μου ξεχναγα να κανω μπανιο..μη πω να κατουρησω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κυριακη μου απ οτι ειδα στο πινακακι εχουμε μονο μια μερα διαφορα! Εγω γεννησα στις 6/11!

Ποση ωρα το αφηνεις στο στηθος αφου ζηταει συνεχεια? Το βγαζεις η το αφηνεις να κομηθει εκει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Καλημερα κοριτσια!

Caramello καλοσωρισες στη παρεα μας. Μεγαλη μερα για την Αριστεα σημερα ε? ισως ηδη να κραταει τη μεμπουλα της!!

εχετε γραψει παρα πολλα και δεν τα θυμαμαι. περι θηλασμου να σας πω οτι με το θηλαστρο η αληθεια ειναι ότι ειναι ολα πιο προγραμματισμενα και σαφως πιο ξεξουραστα για τη μαμα. ομως προσωπικα ζηλευω την "εξαρτηση" που εχουν τα μπεμπακια όσων απο εσας θηλαζουν αποκλιστικά! είναι άλλο το δεσικο όπως και να χει, μαγεια! Δυστυχως εγω δεν τα καταφερα και οχι τιποτα αλλο εχω και τη μανα μου και τη γιαγια μου να με πρηζουν να ξαναπροσπαθησω! λες και εγω δεν ήθελα να το θηλασω.:(

Η αγκαλια σε αυτη τη φαση της ζωής του μωρου μονο κακο δεν κανει! και το λεω οχι ως μαμα αλλα ως ψυχολογος! οποτε μη νιώθετε οτι τα κακομαθαινετε!

η μεση ακόμα με ποναει και μου εχει σπασει τα νευρα:mad::-x:-x:-x:-x

Το ζουζουνι μου αρχιζει να ξυπναει σιγα σιγα. παω και τ αξαναλεμε.

dbLDp2.png

xaxa! εγω πια δε μασαω.. μπαινω στο μπανιο και αν αρχισει να κλαιει κανω μεν πιο γρηγορα αλλα δεν με πειραζει να κλαψει και λιγο..στην κορη μου ξεχναγα να κανω μπανιο..μη πω να κατουρησω

Κι εγω σε σχεση με τις πρωτες μερες καμια σχεση. Νομιζα οτι δεν ειμαι καλη μαμα γι αυτο κλαιει.Στην παιδιατρο στην πρωτη επισκεψη που της πηρε αιμα απο τις πατουσιτσες και ειχε σπαραξει εκλαιγα κι εγω και βγηκα εξω! Ρεζιλιιιι!!!

Κι εγω το τελειωσα το μπανιο μου, απλα πιο γρηγορα. Δεν ηταν και μονη της.

Αληθεια με τα ορμονικα πως τα πατε? Εχετε κλαματακι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Αρτεμη! Σ ευχαριστω για το καλωσορισμα!

Η αγκαλιτσα σιγουρα κανει καλο. Ακομα και για την αναπτυξη του εγκεφαλου εχω διαβασει. Κανουμε πολλες αγκαλιτσες αλλα οταν δημιουργειται προβλημα στον υπνο εκει αρχιζεις και σκεφτεσαι μηπως κατι πρεπει να κανεις διαφορετικα...:-( ιδου το διλημμα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Κανουμε πολλες αγκαλιτσες αλλα οταν δημιουργειται προβλημα στον υπνο εκει αρχιζεις και σκεφτεσαι μηπως κατι πρεπει να κανεις διαφορετικα...ιδου το διλημμα!

ειναι ΚΑΙ ερσι το ζητημα.. εκει εχει να κανει με τις συνθηκες και τα θελω

Κυριακη μου απ οτι ειδα στο πινακακι εχουμε μονο μια μερα διαφορα! Εγω γεννησα στις 6/11!

Ποση ωρα το αφηνεις στο στηθος αφου ζηταει συνεχεια? Το βγαζεις η το αφηνεις να κομηθει εκει?

Γέννησα στις 2/11!

Σε κάθε γεύμα τον έχω στο στήθος από 25 λεπτά έως και 45-50 έχει τύχει! είναι ανάλογα με την πείνα, την ώρα της ημέρας κλπ! συνήθως δεν τον βγάζω, βγαίνει μόνος του χορτάτος, αλλά αν δω ότι τον έχει πάρει ο ύπνος και είναι ικανοποιητική η ώρα που έχει κάτσει στο στήθος, τότε τον βγάζω..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγω δεν εχω νευρα. Καθολου θα ελεγα. Γενικα εχω, αλλα οχι τωρα. Τωρα με εχει βαρεσει στην συγκινηση, απογοητευση, κλαμα. Ειμαι καλυτερα, αλλα αν με κουρασει πολυ η μικρη δε θελω και πολυ να τα μπηξω.Τις πρωτες μερες εγινα ρεζιλι. Ειναι εδω και οι 2 γιαγιαδες και εκλαιγα και μπροστα τους δε μπορουσα να κρατηθω με τιποτα.Οχι οτι με παρεξηγησαν. Εγω ενιωσα ασχημα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

εγω με δυο παιδια και ωρες ωρες χωρις την κατανοηση που θελω βαζω τσιριδες στη μεγαλη κατι που ποτε δεν εκανα πριν.. σιγα σιγα επανερχομαι βεβαια αλλα και παλι υπαρχουν στιγμες απειρου καλους!

εγω caramello γεννησα 1/11.. ιδεα δεν εχω ποσο γαλα πινει αλλα δεν θηλαζω ποτε τοσο πολυ ωρα..το πολυ τεταρτο..

σε αντλησεις βεβαια την πρωτη εβδομαδα στο συνολο εβγαζα 100 ml γαλα απο τοτε δεν εχω ξανα αντλησει και δεν ξερω ποσο εχω.. αφου δεν διαμαρτυρεται και κοιμαται σερι και παιρνει βαρος μαλλον οτι εχω ειναι οκ για κεινον..

αν σας πω οτι ηδη εχω αρχισει και κανω σκεψεις για τη βαπτιση του μωρου.. που ΠΡΩΤΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟΣ ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΧΟΥΜΕ θα κανω μαλλον τον Σεπτεμβρη..

μαλλον ετσι θα με καταλαβετε.. παντρευομουν Ιουνιο και τα χα κανονισει ολα απο Δεκεμβρη.. και παντα κοιταω για οικονομικα αλλα αξιοπρεπη πραγματα..

η αληθεια ειναι οτι με τη κριση δεν εχω ιδεα αν μπορω να προγραμματισω..

παντως αυτη τη φορα θα κανω δυο εναλλακτικα πλανα και οποιο κατσει στο τελος..

Τα 100 μλ ειναι σουπερ! Εγω χτες εκανα μιση ωρα για να βγαλω 60 και παιρνω και μαγια! Βεβαια ειχε φαει και πολυ λιγη ωρα πριν...και δεν εχω και κανενα μεγαλο στηθος...θα παιζει ρολο και αυτο...

Α κυριακη μου σορυ, ειδα το πινακακι..μαλλον ηταν τα πητ οχι τα πραγματικα. Και παλι ειμαστε πολυ κοντα και με την prosper.:D Εσεις εχετε μονο μια μερα διαφορα ε?

Α, κι εσυ κανεις πολυωρο θηλασμο οκ! Το βραδυ μονο μπορει να μη θελει πολυ. Δλδ να την παιρνει ο υπνος στο τεταρτο και να την αλλαζω μερια μονο για να ξυπνησει λιγο..τρωει και απο κει 10 λεπτα το πολυ και κοιμαται...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...