Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Για το τικερακι αν το κανεις σωστα , ισως εχει προβλημα το λινκ. Πρεπει να κανεις paste το λινκ στην "επεξεργασια υπογραφης". Αν το κανεις σωστα ισως φταιει το συγκεκριμενο τικερακι. Δοκιμασε καποιο αλλο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εγω μια στο τοσο τη δινω χωρις ψευδοθηλη για να μη χασει την επαφη. Αλλα ακομα δε μπορω μονιμα, ερεθιζονται. Θελει συνεχεια κρεμουλα και εμενα με βοηθησε οταν σταματησα να βαζω pads. Δε ξερω αν χρησιμοποιεις.Θελει να αναπνεει η θηλη και να μην ειναι υγρη.Μη τις πλενεις με νερο η σαπουνι. Μονο στο ντους οσο βρεχονται και να τις σκουπιζεις καλα.

Οταν εβαζα λανολινη και pads μου μαλακωναν και την ωρα του θηλασμου γινοταν πανυγυρι.. Μετα που ξεκινησα τις ασπιδες οι οποιες κρατουν τις θηλες σχηματισμενες συνεχεια και να μην εχουν επαφη με ρουχα ειδα πολυ βελτιωση. Και για μια δυο μερες δεν εδινα στη μικρη απο αυτο το στηθος. Εβγαζα μονο με το θηλαστρο, που δε ποναει τοσο για να μην αδρανησει. Βεβαια αντε να χορτασει με το ενα στηθος. Εγω το ειχα παθει στην αρχη που ακομα διναμε και λιγο συμπληρωμα και χορταινε. Τωρα που δε δινω και απ οτι καταλαβα κι εσυ θηλαζεις αποκλειστικα ισως ειναι πιο δυσκολο. Αν δε σου βγαζει αιμα μπορεις να το δινεις το γαλατακι που βγαζεις.

Εμένα στάνταρ μου χειροτέρεψαν το πρόβλημα τα επιθέματα... Από τότε δεν θέλω να τα βλέπω μπροστά μου... Τις πρώτες 2 εβδομάδες κυκλοφορούσα συνέχεια με το στήθος γυμνό, δεν έβαζα καθόλου στηθόδεσμο. Τώρα φοράω συνέχεια και μόνο λίγο αφήνω τις θηλές να αερίζονται, επειδή λόγω της μαστίτιδας και του πόνου γενοκότερα από το βάρος, μου είπε και η μαία να μην επιβαρύνω τους μαστούς με τόσο βάρος και να φοράω τους στηθόδεσμους. Έτσι κι αλλιώς, είτε φορούσα είτε όχι, πάλι το ίδιο πρόβλημα είχα στο τραυματισμένο στήθος... Αίμα ευτυχώς δεν βγάζει, αλλά νιώθω τον πόνο οξύτατο.... Σκεφτόμουν και τη λύση θήλαστρο αλλά όλα αυτά που επεμβαίνουν στον φυσικό θηλασμό για την ώρα τα έχω αποφύγει, αν θέλεις και επειδή δεν έχω την εμπειρία πως πρέπει να τα χρησιμοποιήσω....

Αυτές οι ασπίδες δεν είναι οι ψευδοθηλές έτσι δεν είναι, είναι κάτι άλλο;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμένα σήμερα όλο το πρωί δεν κοιμάται με τίποτα... Ενώ τον τάισα 2 φορές, και ενώ δείχνει να νυστάζει δεν κοιμάται, αλλά δεν κάθεται ήσυχος στην καλαθούνα του και κλαίει.. Παίζει και με τα χέρια του στο στόμα αλλά δεν μπορεί να πεινάει, σταμάτησα να τον θηλάζω στις 10.30.... Αρκετές φορές τον βλέπω έχει ανάγκη για πιπίλισμα, αλλά δεν θέλω να του δώσω από τόσο νωρίς πιπίλα, καλά δεν κάνω; Του δίνω για λίγο το μικρό μου δάκτυλο και τον έχω αποκοιμήσει έτσι πολλές φορές. Ελπίζω να μην είναι λάθος τακτική...

Εγω δινω λιγο πιπιλα, που κι εγω δεν ηθελα, αλλα πανω στην απελπισια μου οταν με εχει ξεζουμισει τελειως και δε μπορει να πειναει πια και παρολα αυτα δεν ησυχαζει της δινω. Μετα απο λιγο τη φτυνει και νευριαζει και πρεπει να της τη βαλω ξανα και ξανα και ουτε αυτο μαλλον ειναι σωστο να της τη μαθω με το ζορι και τελικα ξαναπαμε στο ζιζι απλα κερδιζουμε λιγο χρονο.

Ολα τα αλλα εκτος απο το δαχτυλακι ειναι σα να μιλαω εγω για τη δικια μου!! Τωρα αν ειναι λαθος το δατυλακι δε ξερω...αφου ηρεμει και κοιμαται οταν πια δεν αντεχεις αλλο, κανεις δε μπορει να σου πει τπτ. Εμενα πιανει να την παιρνω στο κρεβατι στην πλαινη-ξαπλωτη σταση θηλασμου. Κι αυτο λενε δεν ειναι καλο πρεπει να προσεχεις να μη σε παρει ο υπνος και το πλακωσεις με κανενα χερι η με σκεπασματα. Εμενα παραδοξως κοιμαται τωρα και λεω να παω να κανω μπανιο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Δες το λινκ. Ειναι το breastshells. Εγω δε το εβρισκα και πηρα το niple former που απλα εχει πιο κλειστο στομιο και κραταει τη θηλη σχηματισμενη αλλα βοηθησε παρα πολυ και αυτο. Αντι να κυκλοφορεις δλδ ξωβυζη της φορας με την κρεμουλα σου και τη μπλουζα απο πανω που δεν ακουμπαει. Ειναι λιγο αστειο βεβαια. Με τον αντρα μου τις λεμε μαντονες επειδη μου θυμιζω τη μαντονα οταν τις φοραω!

Για το θηλαστρο ισα ισα που βοηθαει και στην παραγωγη γαλακτος. Μπορεις να ρουφας και λιγακι οταν κοιμαται λιγο παραπανω το μωρο σου (λεμε τωρααα χαχαχα!) και εχεις πανω απο 2-3 ωρες να θηλασεις. Εχεις τωρα θηλαστρο? Παω να προλαβω να κανω μπανακι και θα επιστρεψω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Δες το λινκ. Ειναι το breastshells. Εγω δε το εβρισκα και πηρα το niple former που απλα εχει πιο κλειστο στομιο και κραταει τη θηλη σχηματισμενη αλλα βοηθησε παρα πολυ και αυτο. Αντι να κυκλοφορεις δλδ ξωβυζη της φορας με την κρεμουλα σου και τη μπλουζα απο πανω που δεν ακουμπαει. Ειναι λιγο αστειο βεβαια. Με τον αντρα μου τις λεμε μαντονες επειδη μου θυμιζω τη μαντονα οταν τις φοραω!

Για το θηλαστρο ισα ισα που βοηθαει και στην παραγωγη γαλακτος. Μπορεις να ρουφας και λιγακι οταν κοιμαται λιγο παραπανω το μωρο σου (λεμε τωρααα χαχαχα!) και εχεις πανω απο 2-3 ωρες να θηλασεις. Εχεις τωρα θηλαστρο? Παω να προλαβω να κανω μπανακι και θα επιστρεψω!

Είδα το λινκ, σε ευχαριστώ πολύ! Αποστείρωσα ξανά τις ψευδοθηλές μήπως τις χρησιμοποιήσω στο επόμενο γεύμα....

Θήλαστρο έχω, της medela το swing, αλλά ακόμη δεν το έχω μπει στη λογική να το χρησιμοποιήσω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

το θηλαστρο αν το χρησιμοποειεις συχνα σε μια τραυματισμενη θηλη μπορει να στην κανει χειροτερα.. καλυτερα ψευδοθηλες για την ωρα..

απο την aristea ακομη τιποτε.. δεν κοβω να χω νεα πριν τις 2..

Διαφημίσεις

Ναι σωστη η διευκρινηση. Το τοσο συχνα το εννοουσα για τη γενικη χρηση σε μη τραυματισμενη θηλη. Οταν ημουν τραυματισμενη το εκανα 2-3 φορες τη μερα, στη χαμηλη ταχυτητα χωρις να το ζοριζω αν πονουσα πολυ. Το πρωτο βημα ομως ειναι οι θηλες. Ξεκινα απο κει οπωσδηποτε στο επομενο ταισμα.

Μεγεια το τικερακι! Τα καταφερες! Τι εφταιγε τελικα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Παρεπιπτωντως η μικρη μυριστηκε οτι μπηκα για μπανιο και ξυπνησε καπου στα μισα. Δεν ειμαι βεβαια μονη μου αλλιως δε θα μπαινα, αλλα τσακιστηκα να βγω γιατι οι υπολοιποι δε μπορουν να της δωσουν αυτο που θελει!:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Καλημερα μανουλες!!!

Δεν εχουμε νεα απο Αριστεα ακομη!!! :( Εχω και πολυ αργο ιντερνετ σημερα και πολλες φορες χανω το σημα, ελπιζω να μη χασω παλι τα καλυτερα... :-)

Κυριακη, πολυ χαρηκα που σε διαβασα.. Σε σκεφτομουν πολυ εντονα.. Μια χαρα τα πας... Περαστικα για το στηθος σου!!! Ευχoμαι γρηγορα αναρρωση και να μην πονας καθολου!!!

Και την Αρετουλα σκεφτομουν επισης... Αρετηηηηη, που εισαι Κερκυραια μου?????

Γεια σου και σενα σουπερ_Προσπ :D , καλημερα Caramello ;) !!!

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Παρεπιπτωντως η μικρη μυριστηκε οτι μπηκα για μπανιο και ξυπνησε καπου στα μισα. Δεν ειμαι βεβαια μονη μου αλλιως δε θα μπαινα, αλλα τσακιστηκα να βγω γιατι οι υπολοιποι δε μπορουν να της δωσουν αυτο που θελει!:rolleyes:

Αχ τα ίδια παθαίνω κι εγώ όταν πάω να κάνω μπάνιο ή απλά αν αλλάξω δωμάτιο... τότε θα ξυπνήσει και θα αρχίσει να με αναζητά!

το τικεράκι ενώ είχα το σωστό λινκ από το σάιτ, έπρεπε να κάνω paste μονάχα την url διεύθυνση και όχι ολόκληρο τον κώδικα.. αυτό έφταιγε..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα μανουλες!!!

Δεν εχουμε νεα απο Αριστεα ακομη!!! :( Εχω και πολυ αργο ιντερνετ σημερα και πολλες φορες χανω το σημα, ελπιζω να μη χασω παλι τα καλυτερα... :-)

Κυριακη, πολυ χαρηκα που σε διαβασα.. Σε σκεφτομουν πολυ εντονα.. Μια χαρα τα πας... Περαστικα για το στηθος σου!!! Ευχoμαι γρηγορα αναρρωση και να μην πονας καθολου!!!

Και την Αρετουλα σκεφτομουν επισης... Αρετηηηηη, που εισαι Κερκυραια μου?????

Γεια σου και σενα σουπερ_Προσπ :D , καλημερα Caramello ;) !!!

Καλημέρα Ντινάκι!! Σας σκέφτομαι κι εγώ συνέχεια και μου έχετε όλες λείψει πολύ!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...