Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Δεν πετυχα καμια... Δε πειραζει...

Παω να ξαπλωσω μπας και κλεισω κανα βλεφαρο..

Εχουμε αφυπνιση στις 5:00....αντε να περασει η ωρα!!

Σας αφηνω λοιπον αγαπουλες....

Θα προσπαθησω να επικοινωνησω οποτε κ οπως μπορεσω.....!!!

Μια γλυκια καληνυχτα και πολλα φιλια σε εσας τα μωρα σας κ σε 2-3 κοιλιτσες που εμειναν............!!!!!!!!!

kiss5.gif

Θα κλαψουνε μανουλες αυριο.......

human_infant_newborn_baby.jpg

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρε Αριστεα, στις 7 το πρωι γεννας???? :shock::shock::shock::shock:

Γι'αυτο και ξυπνας στις 5???

Αχ, τι κουτη που ειμαι..Επειδη εγω κοιμαμαι σαν το βοδι νομιζα οτι γεννας στις 7 το απογευμα (μου φανηκε πιο φυσιολογικο!!)

2509702w3261sh9wk.gif

2719580hjgf6jk2ca.gif

Και μην ξεχνας!!!!

2145000t3tvpx8tmg.gif

Με το καλο και κανεναν πονο!!!! (κοιμηθηκα λιγακι πρωτυτερα και σε ειδα στο ονειρο μου!! Ολα καλα θα πανε!!! Ελαμπες απο ευτυχια!!!!)

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Καλημέρα κορίτσια μου! Έχω πάρα πολλές μέρες να μπω και ως συνήθως έχω χάσει πολλά από τα νέα σας... :-(

Αριστέα μου, με το καλό σήμερα και με έναν πόνο!!! Θα κρατάς αγκαλιά την μπέμπα σου και όλα θα είναι διαφορετικά σε σχέση με πριν! Ένα όμορφο ταξίδι μαζί της σε περιμένει!!!

Εμένα δεν μου έφτανε ότι ο υπολογιστής δεν ανοίγει εύκολα ώστε να μπορούσα να μπω να σας γράψω, αλλά έπαθα και διάφορα με το θηλασμό... Μια ωραιότατη μαστίτιδα με 39 πυρετό, πετρώματα και πόνους καθώς και το ένα στήθος ακόμη τραυματισμένο που δεν λέει να περάσει και πονάω πολύ όταν πιάνει τη θηλή το μωρό (μετά περνάει κατα το θηλασμό αλλά η πληγή είναι ακόμη εκεί, αναρωτιέμαι αν θα περάσει και ποτέ...)

Περάσαμε μάλλον και ένα κύμα ανάπτυξης στις 20 ημέρες όπου ο μπέμπης ήταν συνέχεια ανήσυχος και ζητούσε συνέχεια γάλα και τα είχα δει όλα από θέμα κούρασης...

Γενικά, δεν προλαβαίνω ακόμη να κάνω τίποτα και με έχουν εξαντλήσει τα νέα ωράρια.. Prosp μου, σε καμαρώνω που είσαι τόσο δυνατή και τα προλαβαίνεις όλα! Είσαι πραγματικά άξια θαυμασμού και σεβασμού, κατ' εμέ, κρίνοντας από τη δική μου κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι.. Αν δεν ξαπλώσω όταν κοιμάται ο μπέμπης, δεν μπορώ να ανταποκριθώ στο υπόλοιπο της ημέρας (και νύχτας).. Και όταν είναι ξύπνιος σχετικά γκρινιάζουμε, θέλουμε συνέχεια αγκαλιές οπότε πάλι δεν προλαβαίνω τίποτα να κάνω...

Σήμερα όμως το πήρα απόφαση και είπα μαζί με το πρωινό μου που τρώω τώρα θα μπω να σας γράψω! (την υπογραφή ακόμη όπως βλέπετε δεν έχω καταφέρει να φτιάξω... μου βγάζει τον κώδικα...)

Εύχομαι να είστε όλες καλά, καθώς και τα μωράκια σας!! Μου έχετε λείψει πολύ... :(

[sIGPIC][/sIGPIC]

ειμαστε σε ON LINE συνδεση με την aristea.. μολις της εσπασε ο γιατρος τα νερα και ειναι ακομη σε αναμονη.. εχει δρομο ακομη..αν και εχει πονους για τα καλα..

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ μπραβο της που μας εχει στο μυαλο της.. εγω αυτο ΔΕΝ θα το εκανα με τιποτε.. δεν θα χα το μυαλο μου πουθενα αλλου..

αντε με το καλο παιδακι μου...

kyriak στη κορη μου ηθελα και εγω χρονο προσαρμογης.. μετα σε παιρνει το κυμα και τα συνδυαζεις ολα..

Αριστέα μου, με το καλό να κρατήσεις αγκαλιά τη ζουζουνίτσα σου!! Θυμάμαι εμένα ο τοκετός μου που κράτησε 18 ώρες μου είχε φανεί αιώνας, έτσι ήμουν κι εγώ σε μια ατελείωτη αναμονή.. Όλα καλά θα πάνε!

Αχ Prosp μου, δεν μπορώ ακόμη να αποδεκτώ ότι ο χρόνος μου ουσιαστικά είναι μηδέν... Αναρωτιέμαι πότε θα καταφέρουμε να το αλλάξουμε αυτό... Έχω φρικάρει και εντελώς με το τραύμα στη θηλή και όταν πρέπει να τον ταίσω από αυτό το στήθος ξεκινάει νέος εφιάλτης... Μόνο αυτά σκέφτομαι και μαζί με το γεγονός ότι δεν έχω βγει καθόλου από το σπίτι, έχω μια ψυχολογία σχετικά πεσμένη...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Αριστέα μου, με το καλό να κρατήσεις αγκαλιά τη ζουζουνίτσα σου!! Θυμάμαι εμένα ο τοκετός μου που κράτησε 18 ώρες μου είχε φανεί αιώνας, έτσι ήμουν κι εγώ σε μια ατελείωτη αναμονή.. Όλα καλά θα πάνε!

Αχ Prosp μου, δεν μπορώ ακόμη να αποδεκτώ ότι ο χρόνος μου ουσιαστικά είναι μηδέν... Αναρωτιέμαι πότε θα καταφέρουμε να το αλλάξουμε αυτό... Έχω φρικάρει και εντελώς με το τραύμα στη θηλή και όταν πρέπει να τον ταίσω από αυτό το στήθος ξεκινάει νέος εφιάλτης... Μόνο αυτά σκέφτομαι και μαζί με το γεγονός ότι δεν έχω βγει καθόλου από το σπίτι, έχω μια ψυχολογία σχετικά πεσμένη...

οτι νοιωθεις και οτι σκεφτεσαι ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ και ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ..ολα φαινονται

βουνο

αναποφευκτα

δυσκολα

κουραστικα μεχρι τελικης πτωσεως..

ομως θα δεις συντομα στους επομενους τρεις μηνες οτι θα αποτελουν παρελθον.. θα χεις προσαρμοστει ψυχικα, σωματικα, ιδεολογικα με τα νεα αυτα δεδομενα..

μετα θα σε απασχολει μονο να ειναι το μωρο οκ και το αν θα χει προσαρμοστει ο συζυγος για να κατανοει εσενα πρωτα και καλυτερα..

Kαλημερα κοριτσακια!

Πολυ μ αρεσει η live αναμεταδοδση! Ολα καλα να πανε για το κοριτσι μας και το μωρακι!

Prosperous πες μου το κολπο! Πως αντεχεις! Μαλλον εκπαιδευομαστε σιγα σιγα και βγαζουμε τη δυναμη που κρυβουμε μεσα μας! Εμενα ακομα μου κρυβεται αλλα θα τη βρω που θα παει!:tongue:

Κyriak καλημερα! Δε βλεπω το τικερακι σου. Ποσο ειναι το μωρακι σου? Γιατι μιλας σα να ακουω εμενα! Οσο για το θηλασμο, δεν ειχα κανει μαστιτιδα με πυρετο αλλα ειχα τραυματιστει σε σημειο να ματωνω. Με βοηθησε πολυ που χρησιμοποιησα της medela κατι ασπιδες που κρατανε τη θηλη να αεριζεται. Ειναι λιγο γελοιο, αλλα εκανε δουλεια. Εβαζα και κρεμουλα purelan και αλατονερο. Λενε και για το ελαιολαδο οτι βοηθαει, δε το δοκιμασα και επισης χρησιμοποιω ψευδοθηλες σιλικονης. Μπορει να τα ξερεις απλα επειδη το περασα προσφατα ειπα να στα πω! Περαστικα ελπιζω συντομα...Αν θες λεπτομερεις για κατι πες μου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Σε ευχαριστώ πολύ Prosp μου.. Θέλω μονάχα να είναι καλά ο μπεμπης μου και να μεγαλώνει καλά...ειδικά όσο του δίνω μόνο το δικό μου γάλα και δεν γνωρίζω τι ποσότητα παίρνει, έχω αυτό το άγχος να είναι καλά, να μην πεινάει και να μεγαλώνει σωστά..

Εσείς πώς τα πάτε; Τι κάνει ο μπέμπης σου; :-)

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν υπαρχει κολπο..χαχα!! ειναι θεμα χαρακτηρα και αντοχων..

παρ αυτα για τις θηλες εγω βαζω αλατονερο μεσα απο φυσιολογικο ορο σε αμπουλες με αποστειρωμενες γαζουλες.. βοηθουν πολυ..

σε περιπτωση μεγαλου τραυματισμοιυ οι ψευδοθηλες ειναι σωτηριες..αλλα οχι για πολυ μεγαλη χρηση για να αποφευχθει η συγχιση των θηλων..

κοριτσια υπομονη... οπως ξαναπα θα περασει ο καιρος και θα δειτε μεγαλες αλλαγες στις αντοχες σας..

επισης να θυμαστε οτι ο θηλασμος καλος και αγιος αλλα απορροφα σημαντικη ενεργεια αφου καταναλωνει υγρα και στοιχεια του οργανισμου σας..

ξεκουραση, πολυυυυυυυ νερο και γενικα υγρα και συμπληρωματα οπως ασβεστιο σιδηρο και λοιπα

εγω παιρνω τα pregnacare ταμπλετες συμπληρωματος για εγκυες και θηλαζουσες

οσο για τη ποσοτητα που πινουν απο το στηθος.. η ζυγιση δινει τη λυση..αν το βαρος αυξανεται τοτε το γαλα σας επαρκει για την αναπτυξη του..

σε καθε μωρο αναλογει ο τροπος θηλασμου και η ποσοτητα που πινει.. η κορη μου εκανα μικρα και τακτικα γευματα.. ο μπεμπης κανει ανα 2 ωρες..ισως και 3 φουλ γευματα

Caramello, καλημέρα!! Να σου ζήσει το μωράκι σου!! Εμένα έκλεισε 3 εβδομάδες την Τετάρτη! Αλλά το τικεράκι μου δεν εμφανίζεται και με έχει εκνευρίσει, δεν μπορώ να το φτιάξω.... :mad:

Έχω πάρει τις ψευδοθηλές της medela και όλο λέω να τις ξεκινήσω να τις χρησιμοποιώ και όλο τις αφήνω... Αλλά μάλλον χρειάζεται επειδή δεν βλέπω βελτίωση στο τραύμα... Έβαζα και λανολίνη αλλά δεν με βοήθησε... Βασικά, αυτό το στήθος είναι η μέρα με τη νύχτα συγκριτικά με το άλλο... Στο άλλο έβαζα και φυσιολογικό ορό, ενώ αυτό δεν δέχεται τίποτα... Η πληγή δεν είναι μικρή, έχει βάθος, ενώ πάει να κλείσει, όταν θηλάζω ανοίγει ξανά... Τώρα έχω προσπαθήσει να βελτιώσω τη στάση που κρατάω το μωρό και να διορθώνω τα χείλη του όταν βεντουζώνει, ώστε να πονάω λιγότερο... Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

μονο αυτο δεν εχεις να κανεις κατι αλλο.. και εμενα ο μικρος ΜΟΝΙΜΑ πιανει το αριστερο στηθος λαθος και επειδη συνηθως βιαζομαι η βαριεμαι τον αφηνω και μου χει πληγωσει τη ρωγαν αφου μου τη δαγκωνει ουσιαστικα.. και εγω μονο να τον διορθωνω στη σταση μπορω να κανω..τιποτε αλλο..και φροντιδα στις θηλες..

αφου το προβλημα σου ειναι τοσο βαθυ ξεκινα βαλε μια θηλη ΜΟΝΟ εκει.. και μολις τελειωνεις τον θηλασμο να θηλαζεις λιγο και στο αλλο χωρις ομως να χεις ψευδοθηλη εκει για να μη χασει την επαφη με το δερμα σου.. θα δεις μεγαλη διαφορα στην επουλωση..

Ναι, έτσι Prosp και εμένα... μου πήρε λάθος το αριστερό στήθος από το μαιευτήριο και έφτασα να έχω ένα σοβαρό τραύμα... τελικά άλλαξα στάση, δεν με βόλευε η στάση αγκαλιά από το αριστερό, αλλά το κακό είχε ήδη γίνει... Βασικά, έπαθα και μια φλεγμονή από αυτό το στήθος, γαλακτοφορίτιδα όπως μου την ονομάζει η μαία μου, και ακόμη νομίζω καλά καλά δεν έχει υποχωρήσει και είναι έτσι ήδη 2 εβδομάδες... Ήταν κόκκινη και η θηλαία άλως τώρα είναι μόνο η θηλή, αλλά έχει γίνει τόσο ευαίσθητη που όταν τις βάζω είτε λανολίνη είτε φυσιολογικό ορό γίνεται τριπλάσια σε μέγεθος και σίγουρα έτσι δεν βολεύει στο πιάσιμο και το μωρό, οπότε την αφήνω χωρίς να έχω κάνει κάτι πριν θηλάσω ώστε να είναι ήρεμη και έτσι νομίζω πονάω λιγότερο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κι εγω μια στο τοσο τη δινω χωρις ψευδοθηλη για να μη χασει την επαφη. Αλλα ακομα δε μπορω μονιμα, ερεθιζονται. Θελει συνεχεια κρεμουλα και εμενα με βοηθησε οταν σταματησα να βαζω pads. Δε ξερω αν χρησιμοποιεις.Θελει να αναπνεει η θηλη και να μην ειναι υγρη.Μη τις πλενεις με νερο η σαπουνι. Μονο στο ντους οσο βρεχονται και να τις σκουπιζεις καλα.

Οταν εβαζα λανολινη και pads μου μαλακωναν και την ωρα του θηλασμου γινοταν πανυγυρι.. Μετα που ξεκινησα τις ασπιδες οι οποιες κρατουν τις θηλες σχηματισμενες συνεχεια και να μην εχουν επαφη με ρουχα ειδα πολυ βελτιωση. Και για μια δυο μερες δεν εδινα στη μικρη απο αυτο το στηθος. Εβγαζα μονο με το θηλαστρο, που δε ποναει τοσο για να μην αδρανησει. Βεβαια αντε να χορτασει με το ενα στηθος. Εγω το ειχα παθει στην αρχη που ακομα διναμε και λιγο συμπληρωμα και χορταινε. Τωρα που δε δινω και απ οτι καταλαβα κι εσυ θηλαζεις αποκλειστικα ισως ειναι πιο δυσκολο. Αν δε σου βγαζει αιμα μπορεις να το δινεις το γαλατακι που βγαζεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Εμένα σήμερα όλο το πρωί δεν κοιμάται με τίποτα... Ενώ τον τάισα 2 φορές, και ενώ δείχνει να νυστάζει δεν κοιμάται, αλλά δεν κάθεται ήσυχος στην καλαθούνα του και κλαίει.. Παίζει και με τα χέρια του στο στόμα αλλά δεν μπορεί να πεινάει, σταμάτησα να τον θηλάζω στις 10.30.... Αρκετές φορές τον βλέπω έχει ανάγκη για πιπίλισμα, αλλά δεν θέλω να του δώσω από τόσο νωρίς πιπίλα, καλά δεν κάνω; Του δίνω για λίγο το μικρό μου δάκτυλο και τον έχω αποκοιμήσει έτσι πολλές φορές. Ελπίζω να μην είναι λάθος τακτική...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...